Wordpress

10 Plugins Testimoni WordPress paling apik

Nambahake testimoni menyang situs web WordPress minangka cara sing apik kanggo nambah dodolan. Bukti sosial nuduhake pelanggan yen ana wong sing seneng karo produk utawa layanan sampeyan.

Cara paling gampang kanggo nambah testimoni menyang situs web sampeyan yaiku nggunakake plugin WordPress. Nanging ana atusan sing ngaku nindakake. Kang siji kudu sampeyan nggunakake? Ing ngisor iki kita duwe sepuluh plugin paling apik sing bakal menehi testimoni sing apik banget.

Testimoni Toolset

Testimoni Toolset

Toolset nggampangake nambahake testimoni sing katon apik ing endi wae ing situs web sampeyan.

Ana rong cara kanggo nambah testimoni sampeyan. Cara pisanan lan paling gampang yaiku nggunakake desain sing ora ana ing kothak saka perpustakaan modul sing bisa sampeyan lakoni lan mbukak ing situs web sajrone sawetara menit. Testimoni Toolset nawakake sawetara desain sing wis dibangun kalebu slider, dhaptar kolom, lan kothak.

Yen sampeyan minangka pangembang sing luwih berpengalaman, sampeyan uga bisa ngrancang testimoni sampeyan saka awal. Kanthi Toolset, sampeyan bisa nambah macem-macem kolom khusus, video, gambar lan malah nggawe hubungan kiriman karo konten liyane.

Ora mung kuwi. Sampeyan bisa nggawe formulir kanggo pangguna ngirim testimoni, nerjemahake nggunakake integrasi Toolset karo WPML lan nggawe jinis kiriman khusus kanggo misahake.

Entuk Testimoni Toolset

Kuat Testimoni

Kuat Testimoni

Testimoni Kuat minangka salah sawijining plugin testimonial sing paling populer sing kasedhiya. Bisa mbantu sampeyan ngumpulake testimoni saka platform eksternal (Google, Yelp, Facebook, WooCommerce, lan Zovato) lan nampilake kabeh ing sak panggonan.

Nanging plugin bisa nindakake luwih akeh! Bisa disesuaikan banget, duwe antarmuka sing gampang digunakake lan intuisi sing ora mbutuhake kodhe, lan nyedhiyakake ekstensi sing migunani kanggo nambah tampilan testimoni sampeyan.

Sampeyan uga bisa entuk manfaat saka kolom khusus (teks, email, URL, video), nambah rating bintang, lan milih saka 11 template lan 4 tata letak kanggo nampilake testimoni sampeyan kanthi profesional. Testimoni Kuat mbantu nggawe slider lan dhaptar testimoni sing apik kanthi mung sawetara klik mouse.

Sisih paling apik yaiku sampeyan bisa langganan pangguna kanthi otomatis menyang dhaptar email MailChimp kanggo promosi bisnis sampeyan.

Dorong dodolan lan skyrocket bisnis sampeyan kanthi Testimoni Kuat!

Entuk Testimoni Kuat

Pameran Keseksan

Pameran Keseksan

Tampilake testimoni ing kothak utawa panggeser nggunakake Testimoni Showcase kanthi luwih saka 15 pilihan tata letak kanggo ngatur.

Kanggo ngirit wektu, sampeyan uga bisa nggawe formulir pengajuan kanggo ngidini pangguna ngirim review dhewe.

Testimoni Showcase uga kasedhiya terjemahan-siap lan karo sawetara opsi dibangun ing kalebu gelembung wicara dibunderaké, kothak kertu flat, lan tandha kutipan.

Entuk Testimoni Showcase

Testimoni gampang

Testimoni gampang

Rahasia kasebut ing jeneng, Testimoni Gampang pancen gampang ditambahake ing ngendi wae ing situs web sampeyan kalebu ing sidebar, minangka widget, utawa ing kaca utawa kiriman. Sampeyan mung kudu nambah kode cekak lan sampeyan bakal aktif.

Testimoni Gampang uga ngidini sampeyan milih kolom, gambar, teks, lan akeh pilihan liyane sing bakal ditampilake. Lan pangembang bisa luwih ngatur kanthi nggawe template dhewe kanggo ukuran layar sing beda-beda.

Kanggo nggawe urip luwih gampang sampeyan uga bisa nggawe formulir umpan balik pelanggan ing situs web sampeyan kanggo pangguna kanggo ngisi lan nggawe testimoni dhewe.

Entuk Testimoni Gampang

Dasar Testimoni

Dasar Testimoni

Dasar Testimoni minangka plugin manajemen testimoni lengkap sing bisa digunakake kanggo nampilake testimoni minangka bagean saka konten utawa widget ing sidebar.

Dasar Testimoni dilengkapi sawetara fitur kalebu Gravatar kanggo njupuk foto penulis, rating bintang, lan pagination kanggo 3-10 testimoni saben kaca.

Ora mung kuwi nanging sampeyan uga bisa nggawe formulir umpan balik sing bakal ngumpulake testimoni pangguna.

Njaluk Testimoni Dasar

Slider Paseksen

Slider Paseksen

Slider Testimoni teka ora mung karo slider modern sing gampang dileksanakake nanging sampeyan uga bisa nampilake testimoni minangka dhaptar. Salajengipun, uga menehi sampeyan tata letak sing wis dirancang kanggo slider lan dhaptar.

Nyatane, meh ora ana katrampilan coding sing dibutuhake kanggo Testimonial Slider. Sampeyan bisa kanthi gampang ngatur testimoni sampeyan miturut tema sampeyan, ngganti warna lan nyaring miturut kategori.

Sampeyan uga bisa nggawe formulir ngarep kanggo kiriman testimoni uga siji kanggo mburi mburi supaya pangguna admin bisa ngisi testimoni anyar kanthi gampang.

Entuk Slider Testimoni

Ngrampungake Kaslametan

Ngrampungake Kaslametan

Thrive Ovation mbantu sampeyan kanthi gampang ngumpulake testimoni kanthi otomatis ngumpulake testimoni saka klien sing siap sampeyan pilih. Iki ditindakake kanthi ngotomatisasi kabeh proses saka ngirim pesen otomatis menyang klien nganti nggawe kaca kebangkrutan khusus.

Uga nggawe proses ngumpulake testimoni luwih gampang, Thrive Ovation uga dilengkapi dashboard intuisi kanggo mbantu sampeyan ngatur lan njaga kabeh.

Ora mung iku, sampeyan uga bisa nggunakake Thrive Ovation kanggo gampang nggawe testimoni sing bisa dianyari kanthi dinamis utawa nggunakake kode cekak kanggo nggawe.

Entuk Thrive Ovation

Apa sampeyan wis nggunakake salah sawijining plugin testimoni WordPress iki? Ayo kita ngerti ing area komentar ing ngisor iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol