Wordpress

10 Plugin WordPress MailChimp Gratis kanggo Nambah Optin

Akeh blogger nganggep dhaptar email minangka aset paling penting sing diduweni. Malah yen sampeyan ora bakal cukup kanggo sing ombone, minangka blogger savvy, sampeyan ngerti sing dhuwit ing dhaftar. Ing tembung liyane, luwih akeh pelanggan email kualitas dhuwur sing sampeyan duwe, luwih akeh penghasilan sampeyan bisa ngasilake liwat bisnis online - lan plugin MailChimp WordPress gratis iki minangka papan sing apik kanggo miwiti.

Ana sawetara panyedhiya langganan email sing kasedhiya online, nanging kiriman iki bakal fokus ing MailChimp - alat marketing email sing akeh digunakake kanthi fitur padhet kanggo mbantu mbangun, tuwuh, lan njaga mailing list kanggo blog sampeyan. Gratis kanggo dhaptar nganti 2,000 pelanggan lan 12,000 email saben wulan; ngluwihi, MailChimp nawakake rencana langganan sing tuwuh karo bisnis sampeyan.

Persiyapan gampang lan kanthi situs web WordPress, ngaktifake plugin MailChimp bisa nambah jumlah opt-in email sing ditampa saben dina. Kanthi atine, ing artikel iki kita wis nyathet plugin WordPress MailChimp gratis sing paling apik sing bakal ngidini sampeyan nambah dhaptar email. Ayo dadi cracking!

1. Wani

Mesin Wutah & Konversi WordPress Wani

Info & DownloadDeleng Demo

Ngembangake dhaptar email sampeyan ora kudu angel. Kanthi Brave, sampeyan bisa nggawe generasi timbal ing autopilot. Plugin nawakake proses persiyapan sing cepet lan gampang sing nambahake formulir optin menyang situs sampeyan. Kanthi Brave, sampeyan bakal duwe luwih saka 200+ optins, pop-up, survey, kuis lan liya-liyane. Cukup pilih sing disenengi (utawa miwiti saka ngeruk) banjur gunakake seret lan selehake pembangun kanggo ngaturake kabutuhan sampeyan.

Wani - Popup Editor

Brave uga nawakake macem-macem fitur unik kanggo ngedongkrak signups kaya ngunci konten, metu maksud popups, testing A/B lan 1-klik optin (liwat Facebook, LinkedIn lan Google). Sing paling apik, nalika entuk pelanggan anyar, informasi kasebut disimpen sacara lokal ing WordPress uga ing panyedhiya layanan email sing disenengi, mula sampeyan ora bakal nate kelangan dhaptar pelanggan.

Lan karo Brave sampeyan bisa ngaktifake fitur sing migunani kaya email sambutan sing dipersonalisasi, download khusus nalika ndhaptar, lan otentikasi pangguna sing ngirim formulir (dadi mung email nyata sing divalidasi). Kajaba iku, sampeyan bisa ngowahi format kanggo nyakup informasi tambahan sing dibutuhake saka pelanggan (disimpen minangka tag khusus) supaya sampeyan bisa ngedegake dhaptar mailing sampeyan. Kanthi rencana premium diwiwiti mung $59, Brave minangka investasi sing apik kanggo ngoptimalake konversi sampeyan.

2. MailOptin Popup karo MailChimp Integrasi

MailOptin - Popup, Formulir & Buletin Optin Email

Info & DownloadDeleng Demo

MailOptin minangka plugin generasi timbal sing terintegrasi kanthi lancar karo MailChimp. Versi Lite gratis saka plugin kasebut nawakake akeh pilihan kanggo ngyakinake para pamaca supaya ndhaptar buletin MailChimp sampeyan. Nambahake popup, widget sidebar utawa wangun gaya sadurunge / sawise kirim. Utawa sampeyan bisa uga ngarahake kiriman lan kaca tartamtu kanthi nargetake level kaca.

Pambangun Kampanye MailOptin

Kanthi MailOptin, ana pembangun kampanye sing dibangun kanthi gampang nggawe formulir optin sampeyan. Pilih desain sampeyan, ngatur judhul, nambah kolom lan mesthi pilih panyedhiya email lan dhaptar. Sampeyan uga bisa milih tumindak ngrampungake formulir, kayata nutup formulir lan muat ulang kaca utawa pangalihan menyang URL khusus

Utawa sampeyan bisa nganyarke menyang rencana premium MailOptin kanggo nambah fitur generasi timbal, otomatisasi email lan malah buletin. Kanthi opsi premium iki sampeyan bisa A / B pamisah test sampeyan ndaftar formulir, nambah bar kabar utawa geser ing tata letak, ndeteksi ad-blockers, milih saka 30+ animasi CSS3, nggawe autoresponder kanggo signups anyar lan ton liyane. Iku investasi sing kuat yen buletin sampeyan minangka bagean gedhe saka strategi pemasaran sampeyan.

3. MailChimp kanggo WordPress

MailChimp kanggo WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

MailChimp kanggo WordPress minangka plugin gratis sing digawe dening ibericode. Sawise sampeyan ngaktifake plugin lan njupuk kunci API saka MailChimp, data MailChimp sampeyan bakal kasedhiya ing layar setelan plugin. Aku nemokake iki trep amarga ana tabel kanggo saben dhaptar email sing kalebu kabeh kolom lan malah jumlah pelanggan ing saben grup. Kanthi informasi iki, sampeyan bisa nemtokake jumlah kolom sing pengin dilebokake ing formulir opt-in sampeyan.

MailChimp kanggo Setelan Bar Top WordPress

Plugin iki menehi sawetara opsi tampilan. Contone, kanthi formulir opt-in bar ndhuwur, sampeyan milih dhaptar email saka menu gulung mudhun, banjur ngatur. Bar, tombol, lan teks placeholder email kabeh bisa diisi karo salinan sampeyan. Sampeyan uga bisa posisi bar ing ndhuwur utawa ngisor kaca, ngganti werna, lan nemtokake tombol lan werna teks – kabeh alat apik kanggo mbantu tetep karo skema werna blog. Ngganti tampilan lan aran saka kothak mlebu luwih karo versi premium.

Formulir opt-in sing luwih gedhe bisa diselehake ing ngendi wae nggunakake kode cekak. Opsi URL pangalihan kasedhiya, ngidini sampeyan ngarahake pelanggan anyar menyang kaca "Opt-in Sukses" sing sampeyan pilih.

Pungkasan, MailChimp kanggo WordPress uga nawakake setelan kothak centhang. Pengunjung sing ninggalake komentar utawa ndhaptar menyang situs web sampeyan uga bisa milih dhaptar email kanthi menehi tandha kothak.

4. Formulir MailChimp dening MailMunch

Formulir MailChimp dening MailMunch

Info & DownloadDeleng Demo

Apa sing dakkarepake babagan Formulir MailChimp dening MailMunch yaiku sampeyan duwe kebebasan sing luwih cilik kanggo ngatur formulir milih tanpa nganyarke menyang rencana premium. Plugin iki gampang diselarasake karo akun MailChimp, lan sampeyan bisa nggawe akeh formulir sing dikarepake. Dadi yen sampeyan nawakake upgrade konten karo saben postingan blog, sampeyan bisa nggawe formulir sing kapisah kanggo saben wong yen sampeyan pengin. Plugin iki nawakake limang jinis formulir: popover, embedded, top bar, scroll box, lan sidebar.

mailmunch-plugin-popup-form

Gambar ing ndhuwur minangka conto saka formulir opt-in popover. Pilihan animasi kalebu: karet gelang, mumbul mudhun, ngayun, mabur, tada, lan goyangan. Iki minangka pilihan kanggo plugin WordPress MailChimp gratis. Sampeyan uga bisa milih apa sampeyan pengin formulir iki muncul nalika mbukak kaca lan/utawa metu. Yen sampeyan ora pengin pengunjung kerep pegel dening formulir popup, mung ngganti frekuensi nuduhake formulir iki kanggo pengunjung padha.

Preduli saka jinis formulir sing sampeyan pilih, sampeyan bisa nerbitake kanthi selektif nggunakake aturan tampilan. MailMunch ngidini sampeyan nampilake formulir ing URL tartamtu ing situs web sampeyan. Plugin iki nawakake akeh pilihan; mung caveat yen sampeyan pengin nindakake tes A / B, sampeyan kudu nganyarke menyang salah siji saka rencana mbayar.

5. Formulir MailChimp dening Optin Cat

Formulir MailChimp dening Optin Cat

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin WordPress MailChimp gratis liyane yaiku Formulir MailChimp dening Optin Cat. Kanthi plugin iki, sampeyan bisa nggabungake formulir, popup, lan widget sidebar menyang kaca web sampeyan. Sampeyan uga bisa nyetel frekuensi visibilitas saben popup lan pangalihan pelanggan anyar menyang kaca apa wae ing situs web sampeyan sawise ndhaptar.

Formulir MailChimp dening Optin Cat Analytics

Fitur analytics kasebut standar karo versi plugin gratis, nanging pilihan kustomisasi rada diwatesi kajaba sampeyan nganyarke akun. Ganti warna tombol, wates, lan teks kanthi telung jinis formulir. Kanthi Formulir MailChimp dening Optin Cat, sampeyan bisa nggawe formulir tanpa watesan kanggo promosi, nganyarke konten, kursus elektronik, utawa kabutuhan kreatif liyane sing nggawe salah sawijining plugin WordPress MailChimp gratis sing paling disenengi.

6. Formulir Gampang kanggo MailChimp

Formulir Gampang kanggo MailChimp

Info & DownloadDeleng Demo

Butuh luwih akeh wektu kanggo aku acclimated kanggo Formulir Gampang kanggo MailChimp dening Yikes, nanging padha ngrekam video tutorial kanggo bantuan karo persiyapan awal.

Sawise nyambungake MailChimp API, nggandhengake dhaptar email sampeyan karo formulir pendaftaran anyar. Bisa diselehake ing kaca, kiriman, utawa area widget nggunakake shortcode. Pendekatan alternatif kanggo ngetik menyang kirim utawa kaca anyar utawa ana, klik ing Gampang Forms lambang, banjur pilih formulir opt-in sing pengin ditampilake. Deleng conto ing ngisor iki:

easy-forms-mailchimp-page-embed

Pengunjung situs bisa milih menyang dhaptar email nalika ninggalake komentar utawa ndhaptar situs web sampeyan nganggo plugin iki. Setelan akun nampilake jumlah pelanggan anyar, unsubscribe, lan rata-rata tingkat langganan.

Iki minangka plugin sing paling ora bisa disesuaikan sing wis kita bahas ing kirim iki nganti saiki, nanging yen cocog karo kabutuhan sampeyan, mula kudu dicoba. Kanthi luwih saka 20,000 instalasi aktif lan nganyari sing kerep, plugin iki wis bisa digunakake kanggo akeh lan bisa uga cocog kanggo situs web sampeyan.

7. Sinkronisasi Pangguna MailChimp

Sinkronisasi Pangguna MailChimp

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan ngidini pangguna ndhaptar ing situs WordPress sampeyan, sampeyan bisa uga pengin njupuk alamat email lan informasi penting liyane ing wektu sing padha. Iki ndadekake iku bisa kanggo nambah menyang dhaftar email lan target karo isi lan promosi. Yen sampeyan rencana kanggo pasar menyang alamat email pangguna kanthi cara iki, plugin MailChimp User Sync bisa uga mung sing sampeyan butuhake.

Plugin iki nyinkronake dhaptar pangguna WordPress sing wis kadhaptar karo dhaptar email sing sampeyan pilih ing MailChimp. Mangkono, sampeyan ora kudu nyalin informasi saben pangguna anyar kanthi manual saka siji platform menyang platform liyane. Iki sampurna kanggo Pengujian A / B, uga kanggo nargetake pamirsa tartamtu.

Setelan Sinkronisasi Pangguna MailChimp

MailChimp User Sync uga ngidini sampeyan langganan pangguna anyar kanthi otomatis, nyelarasake owah-owahan apa wae sing ditindakake ing profil (kalebu alamat email), lan malah mbusak kontak saka dhaptar email yen akun WordPress dibusak kanthi alasan apa wae. Iki ngirit akeh wektu lan gaweyan, lan tansah nganyari dhaptar langganan sampeyan. Plugin kasebut gratis, sanajan sampeyan kudu nginstal plugin MailChimp kanggo WordPress dhisik. Untunge, plugin kasebut ora bakal mbayar apa-apa (kasebut sadurunge ing dhaptar plugin MailChimp WordPress gratis), sanajan nawakake versi premium.

8. MailChimp Bar Ndhuwur

Plugin Bar Top MailChimp

Info & DownloadDeleng Demo

Ora kaya sawetara opsi sing wis kita bahas, sing sifate luwih lengkap, plugin MailChimp Top Bar nduweni tujuan khusus. Bakal nambah bar sign-up sing bisa dikustomisasi ing sisih ndhuwur utawa ngisor situs sampeyan, supaya CTA langganan sampeyan luwih katon lan penting kanggo pangguna. Tinimbang ndhelikake formulir ndhaptar sampeyan ing sidebar utawa ing kaca kontak, alat iki bakal langsung ana ing ngarep pengunjung.

Apa maneh, bar sign-up kalebu macem-macem pilihan lan gampang diatur. Sampeyan bisa ngowahi teks, werna, lan lokasi, lan malah nggunakake kode kanggo nambah ing kothak ekstra. Apa maneh, sampeyan bisa milih dhaptar apa sing bakal dilanggan wong sing sesambungan karo bar, yen sampeyan duwe luwih saka siji.

Bar opt-in gampang diinstal lan disetel. Sampeyan mung milih dhaptar, lan sampeyan wis siap. Utawa, sampeyan bisa ngowahi teks lan warna supaya cocog karo merek sampeyan, utawa nggunakake warna sing kontras supaya CTA sing penting iki katon. Ing mburi ngarep, bar iku prasaja lan unobtrusive, lan pengunjung bisa ngilangi yen pengin. Pungkasan, kudu dicathet yen kaya MailChimp User Sync, sampeyan kudu nginstal MailChimp kanggo WordPress sadurunge nambahake plugin iki.

9. Formulir Kontak 7 MailChimp Extension

Hubungi Extension MailChimp Formulir 7

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan durung nyoba Contact Form 7, iki minangka plugin WordPress sing kudu dipriksa. Alat populer iki nggampangake nggawe lan ngatur kabeh jinis, banjur ditambahake menyang situs sampeyan. Yen sampeyan sing nggunakake plugin iki bebarengan karo MailChimp, sampeyan bisa uga pengin nambah Kontak Formulir 7 MailChimp Extension menyang dhaptar.

Plugin iki ngidini sampeyan njupuk alamat email ing Formulir Kontak 7, lan nambahake menyang dhaptar MailChimp sing dipilih kanthi otomatis. Teknik iki ngidini sampeyan nggawe formulir sing disesuaikan, ditambahake menyang situs sampeyan, banjur gabungke karo kampanye pemasaran email sampeyan. Amarga ndhukung macem-macem mailing list, sampeyan bisa nggunakake sing beda kanggo saben formulir kanthi lancar, tegese sampeyan bisa nggawe CTA sing ditargetake lan nggawe dhaptar segmen.

Setelan Formulir Kontak 7

Saliyane gampang digunakake, ekstensi iki bisa disesuaikan. Sampeyan bisa milih ngirim email konfirmasi utawa ora kanggo pelanggan, kalebu kothak centhang milih, lan nambah ing kothak khusus. Kajaba iku, plugin kasebut terus dianyari lan kalebu dhukungan email liwat pangembang Ekstensi MailChimp. Kanggo nggunakake, sampeyan kudu nginstal Formulir Kontak 7 dhisik.

10. WooCommerce MailChimp

Integrasi WooCommerce MailChimp

Info & DownloadDeleng Demo

Sabanjure, kita duwe alat integrasi liyane. Yen sampeyan wis ngenteni akeh wektu ing komunitas WordPress, mesthine sampeyan wis krungu babagan WooCommerce. Iki minangka alat sing paling populer kanggo nambah toko e-commerce menyang situs web sampeyan. Mesthine, yen sampeyan mbukak etalase, sampeyan bakal pengin nambah pelanggan menyang dhaptar email kanggo produk pemasaran.

WooCommerce MailChimp ngidini pelanggan WooCommerce sampeyan langganan dhaptar pemasaran langsung saka situs web sampeyan. Sampeyan duwe pilihan kanggo njupuk informasi iki kanthi salah siji saka telung cara: sawise pesenan digawe, sawise diproses, utawa sawise rampung. Iki minangka cara sing apik kanggo ngumpulake email saka pamirsa sing wis melu lan digunakake ing kampanye sampeyan. Plugin uga nyedhiyakake sawetara opsi idin, supaya sampeyan tundhuk karo hukum opt-in internasional.

Setelan WooCommerce MailChimp

Ana caveat karo plugin iki sing kudu dicritakake. Nalika ratings sakabèhé dhuwur, lan pamer luwih saka rong puluh ewu panginstalan aktif, reviews paling anyar rada pipis. Akeh pangguna sing seneng, nanging ana sing ngandhakake masalah supaya bisa digunakake kanthi bener. Disaranake sampeyan nyoba plugin iki kanthi lengkap ing situs pementasan, kanggo ndeleng apa cocog karo kabutuhan sadurunge sampeyan nggunakake.

11. N-Media MailChimp Langganan

N-Media MailChimp Langganan

Info & DownloadDeleng Demo

Pungkasan, plugin Langganan N-Media MailChimp kabeh babagan ngidini sampeyan ngatur dhaptar langganan kanggo efek maksimal. Iki narik kabeh dhaptar MailChimp saka akun sampeyan, lan ngidini sampeyan nggawe formulir sing ditargetake adhedhasar variabel dhaptar lan klompok kapentingan.

Apa sing nggawe plugin iki pancen katon, nanging bisa disesuaikan. Ora mung kalebu desainer visual, nanging sampeyan uga bisa nggawe gaya nggunakake CSS yen sampeyan pengin. Langganan N-Media MailChimp uga ngidini sampeyan nggawe formulir tanpa watesan nggunakake alat tuntunan sing praktis, lan nggawe popup kanggo milih sampeyan.

N-Media MailChimp Formulir Designer

Plugin iki ora duwe pangguna aktif kaya sawetara liyane sing dibahas ing dhaptar iki, nanging menehi ulasan positif lan minangka alat sing kudu dipriksa. Kaya plugin apa wae, coba priksa manawa cocog karo kabutuhan sampeyan sadurunge masang menyang situs langsung. Nalika plugin dhasar gratis, sampeyan bisa uga kepengin ngerti manawa pangembang nawakake versi premium.


Plugin WordPress MailChimp gratis minangka cara sing apik kanggo nambah opt-in email ing situs web sampeyan. Bebarengan karo konten sing migunani, salah sawijining plugin kasebut bisa ndhukung misi sampeyan kanggo mbangun blog sampeyan dadi bisnis.

Yen sampeyan durung, mlebu akun MailChimp, nggawe dhaptar, banjur download lan aktifake salah sawijining plugin ing ndhuwur sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Perlu sawetara wektu kanggo nemtokake jinis formulir, panggonan, lan desain sing paling apik kanggo situs web sampeyan, nanging iki minangka bagean saka proses kasebut. Suwe-suwe, sampeyan bakal entuk ide babagan preferensi pengunjung situs sampeyan.

Dadi apa sampeyan wis ngaktifake plugin WordPress MailChimp gratis ing situs web WordPress sampeyan? Apa sampeyan wis ngelingi prabédan ing jumlah opt-in email? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol