Wordpress

10 saka Plugins WordPress Paling Popular kanggo 2021

WordPress minangka platform sing sampurna kanggo nggawe meh kabeh jinis situs web. Iku pamula-loropaken lan banget fleksibel. Nanging, ana sawetara perkara sing ora dimaksudake kanthi standar, mula sampeyan bisa nemokake cara kanggo nambah fitur tartamtu.

Untunge, komunitas WordPress sing luwih gedhe wis nggawe solusi ing bentuk plugin. Iki minangka tambahan sing bisa diinstal ing piranti sampeyan Situs WordPress kanggo kalebu opsi anyar lan fungsi. Kemungkinan ana plugin sing kasedhiya sing bisa ngrampungake apa wae sing pengin sampeyan lakoni karo situs web sampeyan.

Nanging, ngliwati kabeh opsi plugin sing kasedhiya bisa dadi akeh wektu. Dadi ing artikel iki, kita bakal ngenalake 10 plugin WordPress sing paling populer lan dianjurake kanggo taun 2021. 

Kaping pisanan, ayo ngomong luwih akeh babagan apa plugin, kenapa migunani, lan ing ngendi sampeyan bisa nemokake!

Pambuka kanggo Plugins WordPress

Platform WordPress inti kalebu akeh fitur migunani sing nggawe bangunan lan mbukak situs web dadi gampang - sanajan kanggo pamula lengkap. Nanging, mung bisa nindakake akeh. Sampeyan bisa uga pengin luwih akeh opsi utawa fungsi tinimbang sing bisa diwenehake dening inti WordPress dhewe, yaiku ing ngendi plugin mlebu.

Plugin WordPress minangka piranti lunak tambahan sing bisa didownload lan diinstal ing situs sampeyan. Dheweke nyedhiyakake fitur lan fungsionalitas tambahan - kadhangkala mung nggawe owah-owahan cilik, ing wektu liyane ngetrapake kabeh pilihan. Sampeyan bisa nemokake plugin sing bakal nambah meh kabeh menyang situs, kalebu formulir kontak, toko online, utawa fitur keamanan ekstra. Sampeyan bisa malah nggunakake plugin kanggo nambah konversi lan ngasilake ndadékaké!

Ana ewonan plugin sing bisa dipilih, kanthi macem-macem titik rega. Kita bakal pirembagan liyane babagan ngendi kanggo nggoleki wong-wong mau rauh, nanging pisanan, ayo digali sethitik luwih jero apa iku penting banget.

Kita Nggawe WordPress Luwih Gampang

Ninggalake migrasi situs sampeyan, nginstal WordPress, ngatur keamanan lan nganyari, lan ngoptimalake kinerja server kanggo kita. Banjur sampeyan bisa fokus ing barang sing nyenengake, kayata nambahake plugin WordPress sing paling populer ing situs sampeyan!

Priksa metu Plans

Napa Plugins minangka tambahan sing migunani kanggo situs WordPress sampeyan

Dhaptar 'Plugin' dashboard WordPress.
Plugin bisa nambah akeh fitur lan opsi anyar menyang situs WordPress sampeyan.

Kaya sing wis diterangake, WordPress minangka solusi sing kuat lan fleksibel langsung saka kothak. Nanging, yen sampeyan pengin nggawe situs sing ora bisa dilalekake lan unik, plugins minangka solusi sing sampurna. Iki bener apa sampeyan mbukak blog utawa situs e-commerce ageng.

Ana akeh alasan kanggo nimbang nambahake plugin menyang situs WordPress sampeyan:

  • Akeh plugin nambahake fitur lan fungsi sing ditargetake khusus sing dibutuhake kanggo jinis situs sing digawe.
  • Utawa, sawetara plugin nggawe aspek praktis nggawe situs web luwih gampang (kayata plugin sing nggawe kaca).
  • Pungkasan, plugin bisa nggawe situs sampeyan luwih aman lan nambah kinerja. Ing kasunyatan, kita wis dikenali 13 saka plugin keamanan paling apik kanggo situs web panjenengan. 

Apa maneh, komunitas WordPress sing berkembang maju tegese ana akeh opsi plugin gratis utawa murah sing apik banget — dadi sampeyan ora kudu ngrusak bank kanggo nambah situs sampeyan. Anggere sampeyan nggawe manawa kanggo milih plugin tengen, ana tenan ora ana alesan kanggo ora njupuk kauntungan saka kabeh keuntungan sing ditawakake.

Cara Temokake lan Pilih Plugin WordPress Paling Apik

Direktori Plugin WordPress.org
Ana akeh plugin gratis sing apik tenan ing Direktori Plugin WordPress.org.

Saiki kita wis ngrembug apa sebabe nambahake plugin menyang situs WordPress sampeyan migunani, wektune kanggo ngomong babagan carane nindakake! Kanthi akeh pilihan, iku penting kanggo nggawe pilihan kanthi teliti. Plugin sing dirancang kanthi apik utawa lawas bisa alon-alon utawa malah ngrusak situs sampeyan.

Nalika nggoleki plugin sing paling apik sing cocog karo kabutuhan sampeyan, sampeyan kudu nggoleki perkara ing ngisor iki:

  • Apa fitur lan/utawa fungsi tartamtu saka plugin cocog karo apa sing sampeyan pengin entuk.
  • Ulasan lan rating pangguna, lan popularitas sakabèhé plugin (plugin populer ora mesthi luwih apik, nanging iki minangka tandha apik).
  • Opsi rega lan rencana plugin.
  • Sepira bubar plugin kasebut dianyari (umume, waspada karo apa wae sing wis ilang luwih saka nem sasi tanpa nganyari).

Ana akeh panggonan online kanggo nemokake plugin, kalebu direktori, etalase, lan situs web pangembang. 

  • Kanggo plugin gratis, disaranake miwiti kanthi resmi WordPress Plugin Directory. Nduwe macem-macem pilihan sing apik lan nampilake kabeh fakta sing dibutuhake kanggo nggawe pilihan sing tepat. 
  • Yen sampeyan kasengsem ing plugin premium, sampeyan bisa mriksa metu CodeCanyon kanggo pilihan merata nyengsemaken.

Sawise sampeyan nemokake plugin sing pengin dicoba, iku gampang nginstal lan ngaktifake ing situs sampeyan. Elinga yen paling apik mung nambah siji plugin sekaligus, dadi yen ana masalah, sampeyan bisa nemtokake sababe.

Yen sampeyan isih kroso kepunjulen karo kabeh macem-macem jinis plugin kasedhiya, aja kuwatir. Pramila kita wis nyusun dhaptar 10 favorit kita saiki. Ya, sampeyan olèh!

10 saka Plugins WordPress Paling Popular kanggo 2021

Plugin ing ngisor iki dianjurake banget kanggo pamula lan pangguna sing luwih maju. Saben ketemu kritéria sing kita rembugan ing bagean sadurunge lan nawakake set fitur unik.

Ing cendhak, yen sampeyan nggawe situs web WordPress sing apik tenan ing 2021 utawa sprucing munggah situs lawas, iki minangka plugin pisanan sing sampeyan pengin mriksa!

1. Jetpack

Jetpack minangka plugin kabeh-ing-siji sing digawe dening pangembang WordPress (Automattic), sing nawakake kabeh fitur sing diaktifake kanthi modul-modul. Iki kalebu fungsi kayata formulir kontak, keamanan situs, opsi keterlibatan pangguna, serep situs, lan liya-liyane.

Yen sampeyan mbayar versi premium, sampeyan uga bakal entuk akses menyang fitur sing bisa mbantu situs sampeyan rangking luwih dhuwur ing mesin telusur, uga sawetara alat pariwara sing migunani. Nalika Jetpack Professional biasane $299 saben taun, sampeyan bisa njaluk gratis karo kita DreamPress Plus lan DreamPress Pro hosting rencana. Mangkono, sampeyan bakal entuk akses menyang sistem hosting sing dikelola kanthi lengkap lan fitur lengkap kanggo njaga situs sampeyan kanthi aman.

Fitur Key:

  • Nyedhiyakake perlindungan saka serangan brute force.
  • Ngidini sampeyan ngamanake login lan nambah bukti asli loro-faktor menyang situs sampeyan.
  • Kalebu macem-macem analytics lan alat enggo bareng sosial.

Price: Freemium | informasi luwih lengkap

2. Yoast SEO

Search Engine Optimization (SEO) minangka strategi sing, yen ditindakake kanthi bener, bisa mbantu situs sampeyan luwih dhuwur ing mesin telusur kayata Google lan Bing. Nanging, iki minangka aturan lan pedoman sing rumit, lan bisa uga angel ditindakake kanthi efektif. Untunge, Yoast SEO nggampangake ngoptimalake kiriman lan kaca kanthi menehi set alat kanggo ngasah tembung kunci lan ngatur apa sing bakal katon ing mesin telusuran.

Fitur Key:

Mbisakake sampeyan ngoptimalake asil mesin telusur, kalebu judhul, URL, lan deskripsi meta.

Nganalisa kaca lan kiriman sampeyan lan nunjukake area kanggo perbaikan.

Ngidini sampeyan ngontrol apa kaca situs sampeyan ditampilake ing asil panelusuran Google.

Price: Freemium | informasi luwih lengkap

3. Hubungi Formulir 7

Sampeyan bisa uga pengin pengunjung situs sampeyan bisa sesambungan karo sampeyan, manawa mung nuduhake pikirane babagan konten sampeyan utawa ndhaptar layanan sampeyan. Kalebu formulir kontak langsung ing situs sampeyan minangka cara sing trep kanggo nggawe. Contact Formulir 7 ngidini sampeyan nambah macem-macem formulir kasebut menyang kaca sampeyan - lan ngatur supaya pangguna bisa ngirim informasi sing dibutuhake.

Fitur Key:

  • Ngidini sampeyan nggawe lan ngatur formulir kontak lan nglebokake menyang kaca utawa kiriman sampeyan.
  • Nggawe gampang kanggo nambah kolom unik menyang formulir sampeyan.
  • Mbisakake sampeyan kalebu a reCAPTCHA solusi ing formulir sampeyan kanggo nglawan spam.

Price: Gratis | informasi luwih lengkap

4. WooCommerce

Siji bab platform WordPress inti ora kalebu minangka standar yaiku kemampuan kanggo nggawe toko e-commerce. Nang endi wae WooCommerce Plugin iki minangka solusi e-commerce paling populer kanggo WordPress lan ngidini sampeyan nggawe toko online kanggo adol produk fisik lan/utawa digital. Pangembang (wong ing Automattic) uga nawakake akeh ekstensi gratis lan premium sing migunani sing bisa nyedhiyakake fungsi tambahan kanggo toko sampeyan.

Fitur Key:

  • Ngidini sampeyan nampilake lan adol barang fisik lan digital langsung saka situs web sampeyan.
  • Kalebu sawetara pilihan pembayaran lan pengiriman.
  • Nawakake akses menyang macem-macem fitur liwat ekstensi.

Price: Freemium | informasi luwih lengkap

5. Kalender Kedadean

Ana akeh plugin sing kasedhiya sing ngidini sampeyan nambah dhaptar acara menyang situs web sampeyan. Events Calendar minangka salah sawijining sing paling apik amarga gampang digunakake lan menehi asil sing bermutu. Kajaba iku, sampeyan bisa ngatur tanggalan kanthi lengkap - lan tetep nganyari iku gampang.

Fitur Key:

  • Ngidini sampeyan nggawe acara lan nambah menyang siji tanggalan sing diatur.
  • Ngaktifake pangguna kanggo ndeleng tanggalan kanthi macem-macem cara.
  • Nggabungake fitur tambahan, kayata fungsi telusuran lan peta.

Price: Gratis | informasi luwih lengkap

6. Revolusi Slider

Revolusi panggeser minangka plugin liyane sing populer banget sing kalebu ing pirang-pirang tema WordPress premium. Iku mbantu sampeyan nggawe desain situs kanthi apik kanthi ngidini sampeyan nggawe slider, carousel, lan liya-liyane. Plugin iki nawakake akeh pilihan kanggo nampilake gambar, kiriman, video, lan konten liyane kanthi visual sing nyenengake lan gampang digunakake.

Fitur Key:

  • Kalebu editor kaca visual, seret lan selehake kanggo nyederhanakake proses desain.
  • Ngidini sampeyan nambahake slider, carousel, lan adegan pahlawan menyang situs sampeyan.
  • Nawakake desainer kaca ngarep, supaya sampeyan bisa ngatur kaca ngarep.

Price: $ 25 | informasi luwih lengkap

Dadi Awesome ing Internet

Gabung karo buletin saben wulan kanggo tips lan trik kanggo mbangun situs web impen sampeyan!

Mlebu Aku

7. Tombol Share Sosial gampang kanggo WordPress

Dina iki, angel mbangun kehadiran online sing sukses tanpa nggunakake strategis media sosial. Untunge, nggabungake media sosial karo WordPress gampang banget Tombol Kongsi sosial sing gampang kanggo WordPress. Nggunakake plugin iki, sampeyan bisa nambah tombol menyang situs sing nyengkuyung pengunjung kanggo nuduhake konten liwat akun media sosial dhewe.

Kajaba iku, ana uga akeh fitur tambahan, kayata formulir opt-in email, analytics, lan akeh ekstensi sing mbantu nambah pengalaman enggo bareng.

Fitur Key:

  • Mbisakake sampeyan nambah tombol enggo bareng media sosial menyang kiriman lan kaca sampeyan.
  • Kalebu 52 template kanggo miwiti, plus akeh opsi desain lan animasi.
  • Integrasi karo luwih saka 50 jaringan media sosial sing beda.

Price: $ 19 | informasi luwih lengkap

8. EWWW Image Optimizer

Gambar sing gedhe banget utawa kurang optimized bisa nyuda situs sampeyan, ngrusak pengalaman pangguna, lan malah ngusir sawetara pengunjung. EWWW Image Pangoptimal minangka alat sing kuat lan migunani sing ngoptimalake gambar anyar lan sing wis ana ing situs sampeyan, saengga bisa duwe pengaruh sing sithik ing kinerja. Ana uga versi cloud-based (the EWWW Image Optimizer Cloud) sing nyedhiyakake keamanan ekstra sajrone proses kasebut.

Fitur Key:

  • Ngoptimalake gambar kanthi otomatis lan ngowahi menyang format file sing paling apik kanggo kinerja.
  • Nyedhiyakake macem-macem opsi kompresi, kayata piksel-sampurna lan kompresi dhuwur.
  • Kalebu fitur keamanan kayata enkripsi SSL lan serep gambar 30 dina gratis.

Price: Gratis | informasi luwih lengkap

9. Akismet

Akismet wis diinstal ing akeh panginstalan WordPress. Gampang nglirwakake plugin iki utawa gagal ngaktifake, nanging alat sing apik banget sing pengin sampeyan gunakake. Nglindhungi situs sampeyan saka komentar spam kanthi nyaring, supaya pengunjung bisa melu konten sampeyan tanpa kudu ngliwati pariwara sing ora relevan utawa mbaleni pesen. Versi gratis cukup kanggo umume situs, nanging pilihan premium bisa dadi pilihan sing cerdas kanggo bisnis.

Fitur Key:

  • Priksa kabeh komentar menyang situs sampeyan kanthi otomatis lan nyaring spam potensial.
  • Ngidini sampeyan mriksa apa sing wis ditandhani minangka spam, supaya sampeyan bisa mbenerake plugin kasebut yen perlu.
  • Nyambung menyang global, database ajeg dianyari, kang tegese iku tansah nambah.

Price: Freemium | informasi luwih lengkap

10. MonsterInsights

MonsterInsights paling populer Plugin Google Analytics kanggo WordPress. Nalika sampeyan nggunakake alat iki, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nyambungake situs sampeyan menyang platform Google Analytics. Sampeyan bakal entuk dashboard khusus Google ing panel admin WordPress, supaya sampeyan bisa nggawe keputusan adhedhasar data ing konteks sing paling penting. 

MonsterInsights uga bisa mbantu sampeyan nglacak pelanggan ing macem-macem platform lan piranti. Iki kalebu integrasi karo Google Accelerated Mobile Pages (AMP). Manfaat liyane yaiku, ora kaya plugin pelacak link liyane, MonsterInsights ora bakal alon-alon situs web sampeyan. Kabeh fitur kasebut bisa mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan lalu lintas situs web, supaya sampeyan bisa nambah. 

Fitur Key:

  • Nyedhiyakake laporan khusus kanggo data babagan Pemirsa, Prilaku, Konten, E-commerce, Formulir, Konsol Panelusuran, lan Dimensi Khusus. 
  • Nawakake integrasi gampang karo WooCommerce kanggo nelusuri produk lan dodolan. 
  • Ngaktifake pelacakan panggunaan kanggo Google Adsense lan pranala afiliasi.

Price: Freemium | informasi luwih lengkap

Direktori Plugin WordPress Nunggu

Plugin WordPress minangka alat sing migunani sing meh mesthi sampeyan pengin sawetara kanggo ngrampungake situs sampeyan. Siji-sijine bagean sing angel yaiku milih sing paling apik, amarga ana ewonan sing bisa nindakake apa wae sing sampeyan pikirake. Ing dhaptar iki, kita wis ngenalake sampeyan 10 plugin sing apik banget sing bisa digunakake kanggo situs sampeyan ing taun 2021. 

Apa sampeyan nggoleki plugin liyane kanggo ditambahake menyang dasbor WordPress sampeyan? Kita wis dijamin sampeyan! Tim kita wis nggawe sawetara pandhuan kanggo mbantu sampeyan milih tambahan sing paling apik kanggo situs WordPress sampeyan.

  • Maksimalkan Generasi Timbal Sampeyan nganggo Plugin 15 iki kanggo WordPress
  • Perlu Plugin Keamanan? 13 Cara Supaya Situs WordPress Sampeyan Aman
  • 15 Plugins lan Fitur Penting Kanggo Website WordPress Sampeyan
  • Plugin E-dagang Sampeyan kudu Miwiti Toko Online sajrone 1 Jam
  • Plugin WordPress Premium kanggo Ngatur Acara lan Registrasi

Mesthi wae, plugin WordPress paling dhuwur ing donya ora bakal nggawe bedane kanggo situs web sampeyan yen host web sampeyan ora nanggung tantangan kasebut. Ing DreamHost, kita bangga karo kita ngatur rencana hosting WordPress. Amarga dioptimalake khusus kanggo platform kasebut, dheweke njamin pengalaman sing aman, aman, lan lancar kanggo pengunjung situs WordPress sampeyan! Priksa pilihan sampeyan dina iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol