Media sosial

10 Tren Media Sosial sing Paling Penting ing 2019

Taun anyar minangka wektu sing apik kanggo ngevaluasi maneh kabeh sing wis ditindakake lan golek cara kanggo nambah strategi pemasaran media sosial.

Kaya saluran pemasaran digital, media sosial tansah berkembang.

Prilaku wong saya ganti, uga teknologi lan kemampuan platform media sosial.

Dadi apa sing bakal dadi tren media sosial sing kudu sampeyan ngerti ing 2019?

Yen aku padha nyimpulake - uga, aku ora bakal.

Nanging, aku bakal ngidini Trish Carey, Direktur Pemasaran, Perangkat Lunak SellerEngine, nindakake kanggo aku amarga dheweke nggawe kanthi sampurna ing ukara iki:

"Nalika kita bakal weruh akeh owah-owahan ing taun 2019, aku isih bisa ngerti babagan pamirsa, nggawe pesen sing beda, ditargetake lan cocog kanggo pamirsa kasebut, lan nggawe konten sing menarik."

Nanging ana akeh sing kudu dibongkar ing pernyataan kasebut. Sing persis apa sing bakal kita lakoni saiki.

Waca 10 tren penting sing paling penting kanggo para pemasar, merek, lan bisnis ing 2019, miturut 30 ahli paling dhuwur ing media sosial saiki.

iklan

Terus maca Ngisor

1. Tresna lan Care babagan Pemirsa

Yen sampeyan ora nuduhake katresnan marang pamirsa, kenapa sampeyan ngarepake dheweke bakal nuduhake katresnan utawa kasetyan marang sampeyan?

Ing 2019, fokus utama para pemasar kudu responsif marang wong sing ngetutake sampeyan.

Sawise kabeh, media sosial kabeh babagan hubungan lan keterlibatan.

Dadi asli lan pas wektune minangka wiwitan sing apik, miturut Jasmine Sandler, CEO, Pemilik & Operator JS Media.

"Iki tegese nanggapi kanthi cepet keluhan, masalah, lan pitakonan pelanggan," ujare Sandler. "Nindakake iki kanthi cara nyata sing nurtures lan ndhukung pelanggan utawa pamirsa pisanan uga penting kanggo kesetiaan merek sosial sakabèhé."

Perusahaan kudu ngelingi yen "anyar" media sosial wis rampung, ujare Brent Csutoras, co-owner lan penasihat Search Engine Journal.

"Bisnis cerdas wiwit ngerti yen nyambungake lan marketing karo pangguna liwat situs media sosial lan aplikasi babagan saiki lan sesambungan ing situs lan aplikasi, tinimbang mung digunakake kanggo entuk visibilitas lan lalu lintas bali menyang situs web sampeyan," ujare Csutoras. "Ing 2019, bisnis kudu njupuk wektu kanggo mangerteni pelanggan lan carane sesambungan karo merek ing saben situs media sosial, banjur melu karo wong-wong mau ing nada sing bener, medium sing bener, lan ing komunitas."

iklan

Terus maca Ngisor

Ing 2019, media sosial bakal luwih maju menyang interaksi 1: 1, tinimbang 1: akeh siaran sing ditindakake dening akeh merek lan bisnis, ujare Kevan Lee, VP Pemasaran ing Buffer.

"Salah sawijining perkara paling apik sing bisa ditindakake merek ing media sosial yaiku responsif marang para pelanggan lan melu pamirsa," ujare Lee. "Kauntungan kompetitif paling gedhe sampeyan bakal nindakake perkara sing ora ukurane: mangsuli saben panjaluk, mlumpat menyang komentar kabeh kiriman sampeyan, lsp."

Rebecca Murtagh, penulis, speaker, lan penasehat bisnis, sarujuk.

"Ora ketompo carane gedhe (utawa cilik) merek, saben jinis pelanggan (kalebu karyawan, investor, lan liya-liyane) bakal ngarepake interaksi sing luwih pribadi, ujare Murtagh. "Merek sing bisa nyedhaki keterlibatan sosial kanthi kepinginan sejati kanggo mbangun hubungan bakal dadi pemenang ing 2019 lan sabanjure!"

Minangka Erin Jones, Pendhiri RepBright, nyatakake: supaya pamirsa ngerti manawa merek sampeyan penting, lan bakal mbantu sampeyan ngembangake merek sampeyan.

"Yen sampeyan pengin nambah jangkauan sampeyan, dadi sumber daya sing ora berharga kanggo pamirsa, lan sesambungan karo wong-wong mau," ujare Jones. "Dheweke bakal ningkatake merek sampeyan, lan jangkauan sampeyan bakal tuwuh banget."

Kepiye carane sampeyan bisa ngatur kabeh obrolan sosial kasebut lan nyedhiyakake layanan pelanggan wektu nyata?

Kanthi nggawe manawa sampeyan duwe alat ngawasi lan nelusuri sing tepat, miturut Debbie Miller, Presiden Hospitality Sosial.

"Bisnis sing ngawasi lan melu obrolan karo para pelanggan (lan pelanggan potensial) bakal bisa ngembangake hubungan sing luwih asli karo wong-wong mau, lan maneh, katon ing antarane merek sing ora ana," ujare Miller.

2. Marang Crita Asli & Nuduhake Momen Sing Penting

Apa 2019 bakal dadi taun keaslian ing media sosial? Anna Crowe, Asisten Editor Jurnal Mesin Telusur, percaya.

"Tegese kurang nganyari statis lan luwih akeh crita ing mburi, mentah, lan intim," ujare Crowe. "Crita nggawe hubungan sing luwih transparan lan migunani antarane pangguna lan merek."

iklan

Terus maca Ngisor

Tegese luwih akeh karya kanggo para pemasar lan merek amarga mbutuhake crita sing luwih apik.

"Supaya ngilangi keruwetan, kita kudu nyritakake crita sing penting kanggo wong, dudu merek sampeyan," ujare Mae Chong, Ahli Strategi Digital ing Brew Interactive. "Kita kudu nuduhake momen sing penting kanggo wong, dudu merek sampeyan. Pungkasan, kita kudu nuduhake rahasia sing penting kanggo wong, dudu merek sampeyan.

Kepiye carane sampeyan nemokake konten sing penting kanggo wong? Dennis Yu bisa uga duwe jawaban sing paling apik: "nggedhekake sinyal" kanthi nyebrang panelusuran lan sosial.

"Entuk konten web evergreen sing paling apik lan gawe video siji menit babagan topik sing padha, ngirim video kasebut menyang Facebook, LinkedIn, lan saluran liyane," ujare Yu. "Sampeyan bakal nemokake yen video siji menit entuk 400 nganti 500 persen luwih akeh ing LinkedIn dibandhingake karo Facebook."

"Entuk kiriman sing paling apik saka sosial lan ngowahi dadi artikel - kanthi mangkono nggunakake kekuwatan sosial kanggo ningkatake rangking telusuran lan lalu lintas," tambahe. "Sampeyan bisa nggunakake maneh video lan podcast langsung Facebook dadi dhaptar, tweet, artikel, lan konten turunan liyane."

iklan

Terus maca Ngisor

Iki bisa dadi strategi sing apik amarga konten sing bisa digunakake kanggo pamirsa ing siji saluran utawa platform uga bisa digunakake ing platform liyane - lan pamirsa kasebut ora padha.

3. Makarya karo Influencer & Micro-Influencers

Otoritas pemasaran Facebook Mari Smith ujar manawa marketing influencer bakal dadi tren dominan ing 2019.

"Kita bakal weruh spurt wutah gedhe ing influencer berpengalaman nggawe kampanye sukses, bebarengan karo munggah ing nano influencers (warga digital biasa karo 1,000 kanggo 5,000 pandherekipun)," Smith ngandika. "Merek lan bisnis bakal ngupaya strategi marketing influencer sing wis kabukten lan utamane golek agensi influencer sing wis bukti."

Adam Proehl, Partner & Co-founder saka NordicClick Interactive, uga ngarepake marketing micro-influencer dadi tren utama ing 2019.

"Alat kaya Mavrck, Neoreach, lan Traackr mbantu merek gedhe nemokake lan ngembangake hubungan karo mikro-influencer utama ing skala lan efisiensi sing ora ana manungsa sing bisa cocog," ujare Proehl.

Nalika nerangake sosial, kabeh wong, ujare Barrie Moran, Direktur & Pendhiri Purple Imp.

"Melu karo 'influencer' kasebut, tetep dadi kunci," ujare Moran. "Ngerti sapa sing kudu diajak ngomong, carane ngomong karo wong-wong mau, lan ngerti kapan kudu nutup lan ngrungokake iku kabeh katrampilan inti kanggo pemasar sosial."

iklan

Terus maca Ngisor

Sauntara kuwi, Mark Traphagen, Direktur Strategi Konten ing Perficient Digital, ujar manawa dheweke bakal nggeser luwih akeh upaya media sosial kanggo nemokake lan ngembangake kemitraan strategis liwat bangunan hubungan, lan dheweke bakal menehi saran marang para klien supaya nindakake perkara sing padha.

"Nalika aku terus nggunakake sosial minangka saluran promosi, utamane kanggo konten kita, aku nemokake pengembalian paling dhuwur ing wektu nggunakake sosial kanggo dadi sosial karo influencer non-kompetitif, pamilik bisnis, pimpinan pamikiran, lan liya-liyane." ngandika. "Iki wis nyebabake akeh kesempatan kanggo proyek gabungan, rujukan klien, usaha isi bareng, nuduhake data kanggo pasinaon, lan liya-liyane."

4. Video, Video, Video!

Video? Tren maneh? Oh iya.

Kanggo umume pemasar, video (urip lan diunggah) ora ana sing anyar.

Nanging pemasar, merek, lan bisnis kudu duwe strategi video ing 2019.

Apa sing kudu ditonton:

  • Video Langsung: Victoria Edwards, Manajer Senior Media Sosial kanggo GuideWell Connect, ngarepake "ndeleng luwih akeh merek sing duweni potensi kerja sama karo influencer utawa ngembangake konten sing nduwe sentuhan manungsa sing luwih nyata, tinimbang konten sing diprodhuksi banget."
  • Video vertikal: "2019 bakal dadi taun breakout kanggo IGTV karo Instagram nyurung ngarep lan tengah app. Kajaba iku, kita bakal terus tuwuh ing konsumsi video vertikal ing Facebook, "ujare Mari Smith.
  • Video interaktif: "Mung ngirim video asli ora cukup ing 2019. Saiki sampeyan kudu nggawe video cendhak sing bisa diluncurake minangka iklan tanpa katon ora cocog karo acara interaktif ing Facebook Watch lan IGTV," ujare Michelle Stinson Ross, Direktur Operasi Pemasaran ing Asil Apogee.
  • Video kualitas smartphone liyane: "Pemasar bakal bisa lolos karo video sing digawe ing smartphone supaya bisa ngetutake kecepatan konten sing digoleki konsumen. Tren konten ephemeral pancen nggawe video kualitas smartphone iki minangka wangun konten sing bisa ditrima sing ora nyuda ekuitas merek sampeyan. Yen ana, nggawe merek sampeyan luwih gampang dicedhaki lan dipercaya, "ujare Nancy Rothman, Direktur Pemasaran ing MeetEdgar.
  • Pemasaran ulang video: "Sampeyan uga duwe akeh kapabilitas pemasaran ulang nalika ana wong sing nonton video sampeyan lan aku ngarepake kapabilitas video lan data analitik kita bakal terus nambah lan nyedhiyakake penargetan sing luwih rinci adhedhasar iklan video," ujare Adam Heitzman, Managing Partner ing HigherVisibility.
iklan

Terus maca Ngisor

Akvile DeFazio, Presiden AKvertise, uga nawakake tips video iki:

  • Setel gol kanggo video sampeyan.
  • Storyboard karo tim sampeyan.
  • Gawe video 30-60 detik sing bisa digunakake ing Facebook, Instagram, lan Umpan Berita LinkedIn.
  • Kanggo Stories, gawe video segmen mikro 15 detik saka video sing luwih dawa kanggo digunakake, ing kene.
  • Repurpose isi sampeyan ing ngendi lan kapan sampeyan bisa.
  • Pasang sikil sing paling apik ing 10 detik pisanan amarga ora preduli sepira menarik, migunani, nyenengake, utawa informatif video sampeyan, pamirsa bakal mulai mudhun sawise tandha 10-15.

5. Facebook Messenger & Chatbots

Chatbots minangka tren sing paling panas saiki.

Minangka Lisa Buyer, CEO The Buyer Group, nuduhake, Facebook Messenger lan chatbots duwe tarif mbukak sing apik tenan lan minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo nggayuh lan mbangun keterlibatan pamirsa.

Nyatane, miturut Kristi Kellogg, Pendhiri & CEO Dazzling Digital, bisnis sing dipasarake liwat Messenger entuk tarif mbukak 60-80 persen sajrone 60 menit pisanan.

Ing 2019, wektune kanggo miwiti chatting blasting.

"Iku email blasting, kajaba iku rampung liwat Messenger, lan sampeyan bakal entuk akeh, engagement luwih,"Kellogg ngandika. "Pemasaran Facebook Messenger minangka marketing email sing anyar lan luwih apik."

Saran paling apik Kellogg kanggo 2019 yaiku:

  • Gawe chatbot Facebook Messenger.
  • Tuwuh kontak Facebook Messenger.
  • Miwiti ngirim konten kanthi strategis liwat Messenger.
iklan

Terus maca Ngisor

Sing jarene, ngarepake hype chatbot bakal mudhun lan para pemasar pindhah saka "kita butuh chatbot" dadi "kepiye cara nggunakake iki kanthi strategis minangka alat komunikasi," miturut Krista Neher, penulis, speaker, lan sosial. pelatih media.

"Akeh chatbots ora nyedhiyakake pengalaman konsumen sing apik, tegese ora menehi asil bisnis," ujare Neher. "Ing taun 2019, bisnis sing duwe chatbot sing ora apik bakal nyingkirake chatbots lan sing pengin nggunakake alat kasebut bakal nandur modal luwih akeh kanggo ngerteni pengalaman konsumen kanggo nggawe barang sing cocog kanggo konsumen lan bisnis."

6. Pasang Komunitas & Sosialisasi Mbalik ing Media Sosial

Titik media sosial dadi sosial? Apa gagasan edan.

Nanging ya, ing endi wae ing dalan wong lali iki lan digunakake minangka media siaran - saluran promosi kanggo ngarahake lalu lintas lan kesadaran merek.

Utawa, minangka Mark Schaefer, penulis "Kode Konten" nyatakake: bisnis kanthi sistematis wis njupuk "sosial" saka media sosial luwih saka sepuluh taun saiki.

iklan

Terus maca Ngisor

"Perusahaan cerdas wiwit ngerti yen wong pengin luwih saka upaya gawean ing keterlibatan," ujare Schaefer. "Kanggo ngilangi keruwetan jagad iki, bisnis kudu nawakake komunikasi asli sing mbantu wong nyambung lan nggawe hubungan sing migunani."

Minangka Geoffrey Colon, Kepala Microsoft Advertising Brand Studio, nuduhake, komunitas sejati dipusatake ing kapentingan ing awal media sosial.

"Iki bali kanthi kamulyan sing murub amarga ora nate ilang ing wiwitan," ujare Colon. "Platform njupuk, nanging wong pengin. Maksudku, apa gunane medhia sosial yen wiwitane ora fokus ing sosialisasi masyarakat?”

Dadi kepiye perusahaan bisa mbangun komunitas niche utawa subkultur kasebut?

Facebook promosi Grup kanthi keras, amarga ing kana masa depan platform kasebut, ujare Virginia Nussey, Direktur Pemasaran Konten kanggo MobileMonkey.

"Preferensi media sosial individu kita pindhah saka penyiaran umum menyang komunitas sing luwih intim," ujare Nussey. "Ing cathetan kasebut, Grup Facebook minangka titik panas kanggo keterlibatan lan papan kanggo fokus upaya media sosial ing 2019."

iklan

Terus maca Ngisor

Tambah Mari Smith:

"Wong-wong ngidam rasa sesambungan karo suku masing-masing lan pengin melu kelompok sing migunani. Merek lan bisnis kudu nandur modal kanggo nggawe lan ngatur klompok khusus kanggo ningkatake hubungan sing luwih jero karo komunitas.

7. Entuk, Mbangun maneh, utawa Tansah Kepercayaan saka Pengikut Panjenengan

Merek kudu kerja keras kanggo njupuk lan njaga kapercayan para pamirsa target ing 2019, miturut Mel Carson, Pendhiri, CEO & Strategist Utama Komunikasi Delightful.

Kanthi kapercayan online suda karo kabeh warta palsu lan bencana privasi sing kedadeyan ing 2018, kita mikir wong bakal dipercaya banget kanggo nggawa pesen merek ing media sosial ing saindhenging 2019, "ujare Carson. "Kanthi nempatake wong ing saben taktik media sosial, dheweke duwe kemungkinan nyata kanggo nggawe hubungan emosional sing disenengi wong lan bisa uga tetep setya."

Yen 2018 kabeh babagan skandal, pelanggaran keamanan, manipulasi, lan rasa ora mesthi sakabèhé, mula 2019 bakal entuk kapercayan para pangguna, miturut Mary Davies, Presiden Pemasaran Internet Beanstalk.

iklan

Terus maca Ngisor

Tegese nglirwakake taktik lawas sing entuk keterlibatan nanging disalahake lan dilecehke. Davies nuduhake telung cara sampeyan bisa entuk kapercayan para pengikut sampeyan:

  • Tambah anggaran promosi sing dibayar: Sampeyan mbutuhake iki kanggo nglawan sawetara kerugian sing bisa sampeyan alami amarga ora ngetokake konten spam kaya sing kasebut ing ndhuwur.
  • Mungkasi takon marang para pengikut sampeyan: Nggawe konten sing kanthi alami nggawe keterlibatan tinimbang ngemis.
  • Stop adol, wiwiti komunikasi: Aja dadi kanca sing ngajak sampeyan ngopi banjur ngentekake wektu dodolan. Ajak pandherekipun menyang obrolan, dudu dodolan.

Trish Carey uga percaya yen kita bakal weruh keprihatinan sing luwih gedhe babagan privasi ing 2019 - lan negara ing AS terus ngetrapake peraturan kaya GDPR babagan privasi pribadi.

"Muga-muga ana sing bakal kelakon ing tingkat sing luwih dhuwur, yen ora, bakal dadi angel banget kanggo manut yen kita kudu duwe aturan sing beda kanggo saben negara," ujare Carey. "Aku uga ora bakal kaget ndeleng sawetara jinis pendhidhikan kanggo kabeh wong supaya ngerti carane ngontrol pilihan kanggo privasi online pribadi."

8. Taun LinkedIn?

LinkedIn asring ora dimanfaatake dening para pemasar. Nanging yen sampeyan ndeleng apa sing ditindakake LinkedIn ing taun kepungkur kanthi video, mundhake influencer LinkedIn lan nyambungake produk menyang Bing - iki minangka platform kanggo nonton lan serius babagan taun ngarep, miturut Krista Neher.

iklan

Terus maca Ngisor

"Akeh profesional bisnis wis nglaporake 10X jumlah tampilan video ing LinkedIn vs. Facebook - sanajan karo pamirsa sing luwih gedhe ing Facebook," ujare. "LinkedIn uga bubar ngluncurake Grup kanthi tujuan kanggo nyurung luwih akeh komunitas ing platform kasebut. 2019 bakal ndeleng kebangkitan LinkedIn lan mundhake Influencer LinkedIn sing bisa mbangun lan nggunakake pamirsa gedhe.

Virginia Nussey uga yakin LinkedIn menehi kesempatan sing apik kanggo para pangripta supaya bisa ndeleng kiriman, utamane sawise nganyari algoritma Oktober 2018.

"Sanajan sampeyan duwe LinkedIn cilik, kiriman lan keterlibatan sampeyan ing LinkedIn nggawe prabédan gedhe," ujare. "Laporan LinkedIn sing seneng, komentar, lan enggo bareng ing jaringan tambah luwih saka 50 persen YoY! Iku komunitas sing melu kanggo sampeyan!”

Akvile DeFazio uga nyaranake nyoba LinkedIn 2019 yen ditrapake kanggo pamirsa, manawa demografi utawa eksekutif sing luwih enom.

"LinkedIn berkembang lan nggawe dorongan gedhe kanggo dadi enggo bareng konten bisnis sing informatif lan jaringan nurturing sambungan. Dheweke nggawe fitur sing nyenengake kanggo demografi sing luwih enom kanggo miwiti nggunakake jaringan nalika wiwit mlebu tenaga kerja utawa mlebu pendidikan sing luwih dhuwur, "ujare. "Yen eksekutif minangka target pamirsa, 59 persen luwih seneng nonton video tinimbang maca teks."

iklan

Terus maca Ngisor

9. Program Advokasi Karyawan Luwih Strategis

Apa perusahaan sampeyan nggawe karyawan melu nggawe konten? Yen ora, wektune saiki.

Ted Rubin, ahli strategi pemasaran sosial lan pembicara utama, ujar manawa 2019 kudu dadi taun kanggo nguatake karyawan kanggo nguatake merek sampeyan.

Apa?

Konten sing digawe karyawan entuk keterlibatan kaping wolu luwih akeh tinimbang konten sing dituduhake saka perusahaan kasebut dhewe.

Kajaba iku, isi karyawan ngluwihi olahpesen merek luwih saka 500 persen, miturut Rubin.

"Karyawan sampeyan minangka cara paling apik kanggo nggawe manungsa lan nggawe pribadi merek sampeyan ... lan pancen cara paling apik kanggo nggawe konten kontekstual sing relevan," ujare. "Iku uga dikenal sing perusahaan karo melu karyawan outperform sing ora pati cetho; nglibatake karyawan ing nggawe konten bisa mbantu nggawe tujuan umum.

10. Nggawe Konten kanggo Penggemar Seluler Panjenengan

Ing 2019, penting banget kanggo nggawe pengalaman sosial sing cair, apik, lan gampang interaktif kanggo para penggemar seluler ing saben aspek pemasaran digital, kalebu media sosial - saka kiriman media sosial nganti mungkasi keterlibatan.

iklan

Terus maca Ngisor

Iku miturut Ashley Ward, CEO & Direktur Pemasaran ing Madhouse Matters.

"Kabeh sing sampeyan gunakake ing profil media sosial sampeyan kudu nampung pangguna seluler," ujare Ward. "Iki tegese yen sampeyan pengin ngeklik link supaya bisa melu kiriman sampeyan, link kasebut kudu pindhah menyang kaca sing dirancang khusus kanggo pangguna seluler."

Entuk Liyane Tren & Wawasan Media Sosial 2019

Kita mung miwiti.

Siap kanggo wawasan lan tips sing luwih migunani, mbiyantu, lan bisa ditindakake babagan carane sampeyan bisa luwih sukses ing marketing media sosial ing 2019?

Klik ing kene kanggo ndownload 30 Pakar babagan Tren Media Sosial 2019 Sampeyan Kudu Ngerti.

Sampeyan bakal entuk wawasan saka pakar media sosial iki:

Lisa BuyerLisa Buyer
Grup Pembeli
Trish CareyTrish Carey
Piranti Lunak SellerEngine
 

Mel CarsonMel Carson
Komunikasi sing nyenengake

Mae ChongMae Chong
Brew Interaktif
Geoffrey ColonGeoffrey Colon
Microsoft
Anna CroweAnna Crowe
Search Engine Journal
Brent CsutorasBrent Csutoras
Search Engine Journal
Mary DaviesMary Davies
Pemasaran Internet Beanstalk
Akvile DeFazioAkvile DeFazio
AKvertise
Victoria EdwardsVictoria Edwards
GuideWell Connect
Adam HeitzmanAdam Heitzman
HigherVisibility
Erin JonesErin Jones
RepBright
Kristi KelloggKristi Kellogg
Dazzling Digital
Kevan LeeKevan Lee
penyangga
Debbie MillerDebbie Miller
Hospitality sosial
Barrie MoranBarrie Moran
Ungu Imp
Rebecca MurtaghRebecca Murtagh
Penulis, Pembicara & Penasehat
Krista NeherKrista Neher
Penulis, Pembicara & Pelatih
Virginia NusseyVirginia Nussey
MobileMonkey
Matthew PachecoMatthew Pacheco
EliteSEM
Adam ProehlAdam Proehl
NordicClick Interactive
Nancy RothmanNancy Rothman
MeetEdgar
Ted RubinTed Rubin
Social Media Strategist & Speaker
Jasmine SandlerJasmine Sandler
JS Media
Mark SchaeferMark Schaefer
Penulis & Konsultan
Mari SmithMari Smith
Pembicara & Konsultan Media Sosial
Michelle Stinson RossMichelle Stinson Ross
Hasil Apogee
Mark TrafagenMark Trafagen
Digital sing sampurna
Ashley WardAshley Ward
Madhouse Matters
Dennis YuDennis Yu
BlitzMetrics

Tren Media Sosial Edisi kepungkur:

iklan

Terus maca Ngisor

  • Tren Media Sosial 2018
  • Tren Media Sosial 2017

Credits gambar

Gambar Pilihan: Paulo Bobita

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol