Media sosial

10 Tips kanggo Nggawe Iklan Google sing Efektif ing Anggaran Cilik

Nalika sampeyan dadi pemilik bisnis cilik, ana akeh perkara sing bisa sampeyan gunakake kanggo promosi bisnis sampeyan.

Nanging yen sampeyan wis nyiapake anggaran kanggo wong sing nganggo lengen sing bisa kembung, signage ritel sing apik, lan wong sing nyekel tangan sing kembung sing nomer loro amarga sing pertama katon sepi, sayangé, kadhangkala ora ana dhuwit sing isih ana kanggo Google Ads.

Kabar apik yaiku, sampeyan ora perlu mbuwang akeh kanggo urip gedhe ing kaca asil Google. Kayane Biggie bakal kaya yen dheweke wis nulis hit sing paling apik ing jagad modern saiki: "Ora ana dhuwit, asil panelusuran sampeyan."

Apa wae anggaran sampeyan, sampeyan bakal bisa entuk keuntungan saka alat pariwara sing kuat iki.

bonus: Waca pandhuan strategi media sosial langkah-langkah karo tips pro babagan carane tuwuh ngarsane media sosial.

Tujuan kampanye Google Ads

Source: Screenshot Google Ads

Google ndominasi pangsa pasar mesin telusur, kanthi 2.5 yuta telusuran sing kedadeyan saben detik.

Rata-rata, Google Ads ngasilake rong dolar kanggo pengiklan kanggo saben dolar sing digunakake.

Lan sing paling apik yaiku: ora ana anggaran minimal, lan sampeyan mung mbayar nalika pangguna ngeklik iklan sampeyan. Aku iki sing diarani "ora ana risiko, ganjaran sing dhuwur."

Yen sampeyan duwe anggaran cilik lan impen konversi gedhe, waca tips paling apik kanggo nggawe iklan Google sing nduwe pengaruh serius saben sen.

10 tips kanggo nggawe iklan Google sing efektif kanthi anggaran winates

1. Nyetel tujuan sing jelas

Sadurunge sampeyan bisa nemtokake tujuan konversi sampeyan, sampeyan kudu mikirake gambaran gedhe. Apa tujuan bisnis sampeyan sakabèhé? Apa tujuan iklan sampeyan? Sawise sampeyan entuk kajelasan babagan perkara kasebut, sampeyan bisa nyimpulake apa rencana aksi taktis sampeyan.

Ngomong sampeyan nggawe jas bulu palsu kanggo kucing sphynx. (Ana wong: mangga nindakake iki ASAP.) Sasaran bisnis sampeyan bisa uga adol 10,000 unit ing taun iki.

Review kampanye Google Ads

Source: Screenshot Google Ads

Tujuan pariwara sampeyan, ing kasus kasebut, bisa uga kanggo push promosi tuku-siji-entuk-siji-gratis kanggo rumah tangga sing duwe kucing sphynx.

Ing Smart Bidding, sampeyan bisa kanthi tepat target tembung kunci tartamtu kanggo mbantu sampeyan nggayuh pamirsa sing dikarepake ("kucing banget telanjang") kanthi anggaran maksimal kanggo mesthekake sampeyan ora tau liwat.

2. Mbangun struktur gedhe

Nyiyapake kanthi lengkap wiwit wiwitan, lan sampeyan bakal bisa sukses. Tegese njupuk wektu kanggo ngatur kabeh saka kampanye kanggo tembung kunci kanggo grup iklan kanggo lokasi diangkah. Situs penggemar gnome sampeyan bakal entuk daya tarik luwih akeh yen katon kanggo wong sing nggoleki sing manggon ing kutha-kutha sing positif gnome

Setelan lokasi Google Ads

Source: Screenshot Google Ads

Padha kudu Highly, cocog tema lan wicaksana (sampeyan nggawe rencana ing langkah siji, elinga?): ora express set-up, oke?

3. Rack munggah skor kualitas dhuwur

Bisa uga katon jelas, nanging cara paling apik kanggo mesthekake yen anggaran cilik sampeyan bakal adoh yaiku nggawe iklan sampeyan paling apik.

Kualitas minangka kunci ing kene. Secara harfiah: Google netepake saben jumlah tawaran iklan, tembung kunci lan kaca kebangkrutan, lan menehi Skor Kualitas saka siji nganti 10. Sing luwih dhuwur skor, luwih apik pangkat sampeyan, lan luwih apik kemungkinan konversi.

Cekakipun, sampeyan pengin nyiyapake iklan supaya jelas lan migunani kanggo wong sing nggoleki saben langkah. Entuk sawetara tips sing apik kanggo nambah Skor Kualitas sampeyan ing kene.

4. Target tembung kunci buntut sing dawa

Kata kunci buntut panjang super spesifik lan ditargetake kanggo siji bisnis. Tembung kunci umum kaya "pabrik bir" ora bakal nargetake wong ing tetanggan sampeyan sing bener-bener nggoleki papan kanggo "ngombe brewski," kaya sing diomongake.

Nanging, coba soko karo kutha lan tetanggan, utawa malah kode pos utawa pos. Produk lan layanan khusus uga apik ing kene. "Brewery IPAs Vancouver Commercial Drive" bakal luwih kamungkinan kanggo njupuk manungsa waé saka wong kasengsem ing mung sing.

Tema tembung kunci kampanye Google Ads

Source: Screenshot Google Ads

5. Priksa manawa kaca kebangkrutan sampeyan wis dioptimalake

Tujuane ing kene ora mung nggawe iklan sing diklik wong liya. Iku kanggo nggawe iklan sing diklik…banjur nemokake produk utawa informasi sing digoleki.

Sampeyan bisa narik kawigaten para penggemar parkit kanthi "sampo manuk diskon 50%!" Google Ad, nanging yen dheweke ngunjungi situs sampeyan lan mung nemokake kondisioner kanggo kakatua, dheweke bakal mumbul.

Birdphora optimized landing page

Sumber: Kakehan wektu ing tanganku

Ora mung umpan-lan-switch kasebut bakal mengaruhi dodolan sampeyan, nanging uga bakal mengaruhi Skor Kualitas Iklan Google sampeyan, lan sampeyan bakal mudhun rangking.

Ngoptimalake kaca kebangkrutan kanggo konversi kanthi nggawe penawaran khusus sing bisa sampeyan tindakake.

6. Aja nyebar dhewe lancip

Yen sampeyan mung duwe dhuwit sawetara, mbuwang 40 tembung kunci kasebut ora bakal adoh banget. Fokusake prioritas sampeyan: demografi, area pasar, utawa produk sing paling nguntungake, lan mung nganggo tembung kunci tartamtu.

Ing tembung liyane: sampeyan pengin SKAG.

Ya, aku ngerti kaya slang Inggris sing ora sopan, utawa apa sing sampeyan bisa njerit yen kucing tanpa rambut mlayu ing ruang tamu kanthi ora sengaja. Nanging sejatine tegese Grup Iklan Kata Kunci Tunggal, lan iki minangka cara sing paling apik lan fokus banget kanggo target pelanggan sing dikarepake, kurang.

Google dhewe nyaranake pirang-pirang tembung kunci, nanging kita ing kene bakal menehi pitutur marang kowe yen pancen ora efektif.

Kanthi akeh banget tembung kunci ing siji grup iklan, sampeyan ora bisa nulis iklan sing cocog karo saben telusuran.

Ngomong sampeyan mbukak perusahaan ban. Sampeyan mbokmenawa duwe macem-macem produk kasedhiya. Nanging yen sampeyan nyetel tembung kunci dadi "ban ijo, ban wanita, ban cilik" iklan sampeyan ora bakal duwe cukup ruang kanggo nggambarake kabeh pilihan kasebut kanthi khusus.

Panelusuran mung bakal ndeleng iklan sing ujar "Ban Musim Dingin," lan bisa uga ora ngeklik. Dheweke bakal terus nggulung nganti ndeleng tautan sing jelas duwe ban wanita (ban..kanggo dheweke!).

Grup Iklan Kata Kunci Tunggal

Source: Google gambar

SKAG, sauntara, nambah tarif klik-tayang nganti 28%. Kekhususan menehi kajelasan: pangguna bisa ngerti kanthi jelas manawa dheweke nemokake apa sing digoleki.

Kanggo mbangun SKAG sampeyan, goleki tembung kunci kanthi lalu lintas medium, kurang kompetisi lan ngenali maksud telusuran. Ing conto iki, lali tembung kunci "ban ijo" lan "ban cilik" lan tetep nganggo "ban wanita". Sabanjure, nyorot istilah kasebut khusus ing judhul iklan supaya sing nggoleki bakal ngerti yen dheweke wis nemokake persis apa sing digoleki, klik liwat, lan tuku.

Banjur, jupuk tembung kunci lan modifikasi nganggo modifier pencocokan luas (+tembung kunci), pencocokan frasa ("tembung kunci"), lan pencocokan sing tepat ([tembung kunci]). Lan saiki ngenteni klik teka rolllllling ing! (Kaya ban.)

7. Ayo automation bisa kanggo sampeyan

Maksimalake konversi sampeyan nganggo Smart Bidding lan Iklan Panelusuran Responsif. AI bisa uga ora bisa nggawe strategi pariwara sing apik kanggo sampeyan, nanging sinau mesin bisa mbantu nambah utawa nyuda tawaran kanggo sampeyan.

Otomasi njupuk kabeh saka tataran corong, kanggo relevenance, kanggo tembung kunci, kanggo saingan.

Banjur, mesthine manawa tawaran sampeyan tambah nalika iklan sampeyan duwe kesempatan paling apik kanggo sukses-utawa ngeculake tawaran nalika kompetisi sampeyan bakal menang supaya sampeyan ora mbuwang wektu lan dhuwit sing larang.

Oh, robot: sampeyan wis rampung maneh!

(Pengin informasi luwih lengkap babagan cara kerja penawaran? Webinar AdEspresso iki wis dijamin sampeyan.)

8. Nangkep ekstensi

Saka tab ekstensi ing dasbor Google Ads, sampeyan bisa nambah ekstensi langsung menyang iklan kanggo nemtokake lokasi, produk, fitur utawa promosi dodolan.

lan. Sampeyan. kudu.

76% pangguna sing nggoleki layanan sing cedhak bakal ngunjungi bisnis kasebut ing dina kasebut. Kanthi telusuran lokal sing saya akeh kedadeyan ing seluler nalika wong-wong metu ing kutha, sampeyan kudu ngibar-ibar gendera sing sampeyan cedhak lan siap nulungi.

Tosake ekstensi telpon ing iklan kanggo bengkel mobil unicycle. Wong bisa kanthi gampang ngeklik lan nelpon lan takon apa sampeyan bisa mbantu ngelas loro unicycles dadi sawetara siklus duo hibrida sing inovatif.

Ekstensi dasbor Google Ads

Source: Google gambar

Utawa, yen sampeyan grosir kertas jamban macan tutul, tambahake ekstensi lokasi afiliasi. Iki bakal nuduhake ing ngarep lan tengah persis toko eceran sing nggawa gulungan rockin sampeyan.

9. Mikir negatif

Google Ads uga nawakake pilihan kanggo input negatif tembung kunci: tembung sing sampeyan apa ora pengin dadi afiliasi karo.

Contone, yen sampeyan adol gantungan kunci dolphin nanging ora glitter dolphin keychains, sampeyan ora pengin pop munggah ing asil kanggo terakhir. Kabeh penggemar sparkle metu ana mung bakal kuciwa nalika padha klik liwat.

Kanggo mangerteni carane wong ora sengaja nggoleki sampeyan, priksa laporan Ketentuan Panelusuran sampeyan. Ing kene, sampeyan bakal bisa nemokake pitakon sing ora ana gandhengane sing ngarahake wong menyang sampeyan, lan nambahake menyang dhaptar tembung kunci negatif.

10. Ukur kabeh

Kepiye carane wong nemokake situs sampeyan? Kaca apa sing populer, lan apa sing digoleki ing kana? Analitik sampeyan duwe data sing dibutuhake kanggo ngukur sukses lan pola.

Lan ing Google Ads dhewe, sampeyan bakal nemokake metrik sing menehi saran kenapa tayangan, klik-tayang utawa biaya sampeyan bisa uga diganti.

Entuk informasi iki, analisa, lan gunakake kanggo inspirasi eksperimen pariwara sabanjure.

Nalika trik iki kanggo ngoptimalake anggaran cilik saiki bener, Google Ads dianyari saben wektu. Sesuk, bisa uga ana luwih akeh cara kanggo ngoptimalake tagihan dolar dolar kasebut, supaya sampeyan bisa mbuwang luwih murah kanggo pariwara lan luwih akeh kanggo nggawe grup gadis tabung dancing impen sampeyan.

Gawe kampanye Google Ads kanthi gampang bebarengan karo iklan Facebook lan Instagram nggunakake Hootsuite. Nglampahi luwih sithik wektu kanggo ngalih saka siji manajer iklan menyang liyane, lan luwih akeh wektu golek dhuwit. Coba gratis dina iki.

njaluk Diwiwiti

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol