Media sosial

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu Dituruti

Pengin sinau luwih akeh babagan marketing media sosial?

Utawa sampeyan mung looking for a inspirasi sethitik?

Ana akeh pemasar sing pinter, duwe pengaruh, lan mbiyantu sing nuduhake wawasan lan tips sing penting.

Ing ngisor iki minangka dhaptar 10 ahli pemasaran media sosial sing disaranake sing kudu sampeyan tindakake.

Influencer Pemasaran Media Sosial Top

1. Mark Schaefer

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu Dituruti

Mark Schaefer minangka swara sing misuwur ing marketing. Dheweke minangka penulis lan pembicara utama, lan buku paling anyar "Pemberontakan Pemasaran: Perusahaan Paling Manungsa Menang" wis ngganti cara akeh pakar pemasaran nyedhaki pakaryane.

iklan

Terus maca Ngisor

Dheweke nulis babagan pentinge hubungan lan rasa nduweni ing marketing ngowahi psikologi lan malah sosiologi minangka basis kanggo analisis lan prediksi marketing media sosial.

Where kanggo tindakake: Tindakake Schaefer ing Twitter kanggo melu diskusi jero babagan kahanan marketing media sosial lan maca blog kanggo wawasan sing mbukak mripat.

Piece favoritku: Ana akeh sing bisa dipilih, nanging postingan blog iki babagan nilai bisnis keterlibatan media sosial minangka pemenang kanggo aku. Tampilake menyang bos sampeyan yen dheweke takon apa sing sampeyan lakoni.

2. Marsha Collier

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu DiturutiNikmat: Perdagangan media sosial, layanan pelanggan sosial.

Penulis seri buku populer babagan marketing "kanggo dummies", Marsha Collier minangka guru e-commerce lan layanan pelanggan.

iklan

Terus maca Ngisor

Dheweke bisa ngajari sampeyan carane adol ing media sosial, carane ngatasi masalah pelanggan liwat Twitter lan Facebook, lan bakal nganyarake sampeyan babagan tren paling panas ing teknologi ing sadawane dalan.

Dheweke tampil ing "The View" lan "Dina iki" Show, dijenengi salah siji saka ndhuwur rong puluh iCitizens dening Kelly Mooney ing bukune, "The Open Brand".

Where kanggo tindakake: Sampeyan bisa nyekel dheweke ing Twitter lan gabung karo obrolan #custserv. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan warta saka Silicon Valley lan liyane, tindakake #techradio ing Periscope.

Piece favoritku: Episod #techradio iki ngendi dheweke ngomong babagan kemampuan Facebook sing "nggumunake" kanggo nuduhake iklan babagan barang sing sampeyan sebutake pancen apik banget.

3. Mari Smith

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu DiturutiNikmat: Facebook marketing.

Perlu tangan kanggo ngoptimalake strategi Facebook sampeyan?

Ratu Facebook teka kanggo mbantu!

Mari Smith minangka pakar sing luar biasa ing kabeh perkara Facebook sing bener-bener nyewa jaringan media sosial kanggo ngajar seminar minangka bagean saka seri Boost Your Business resmi acara latihan langsung ing Amerika Serikat.

Smith iku ing wong sing kudu tindakake kanggo sinau apa sing kedadeyan karo platform, praktik kontemporer paling apik, lan hacks wutah.

Dheweke dadi Top Social Media Power Influencer Forbes, penulis "The New Relationship Marketing" lan co-author of "Facebook Marketing: An Hour A Day."

Where kanggo tindakake: Inggih, jawabanipun cetha! Kaca Facebook dheweke minangka tambang emas sejati. Kajaba iku, ana rong Grup Facebook sing sampeyan pengin gabung: kanggo sinau luwih lengkap babagan Lead Ads lan grup kanggo wirausaha terkemuka.

Piece favoritku: Posting blog "oldie-but-goodie" iki bakal mulang sampeyan apa ora kanggo nindakake ing media sosial.

4. Mike Allton

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu DiturutiNikmat: Peretasan pertumbuhan media sosial, alat media sosial.

Mike Allton minangka blogger media sosial lan penginjil merek kanggo Agorapulse.

iklan

Terus maca Ngisor

Dheweke dadi pangadeg situs The Social Media Hat lan blog Blogging Brute, ing ngendi dheweke nulis babagan tren media sosial, teknik, lan hacks pertumbuhan paling anyar.

Ing platform, dheweke nuduhake tips babagan blogging, marketing konten, lan marketing media sosial.

Buletin dheweke pantes ditutup khusus - aku ora seneng karo buletin, nanging email kasebut minangka surat sing nyata ing ngendi dheweke nuduhake crita babagan uripe sing lancar dadi tips strategi media sosial.

Where kanggo tindakake: Twitter Allton iku sampurna kanggo nderek nganyari lan warta paling anyar. Priksa platform Topi Media Sosial kanggo tips strategi media sosial lan review alat!

Piece favoritku: Ana akeh wawasan apik tenan aku sinau saka Allton, nanging aku duwe titik alus kanggo nyampur budaya pop karo tips terkenal, supaya iki "Star Wars" -themed blog post ing asas paling apik kanggo marketing media sosial menang atiku.

5. Madalyn Sklar

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu DiturutiNikmat: Pemasaran Twitter.

Iki wong sing aku seneng ndeleng ing timeline Twitter - untunge, ing kene dheweke paling aktif!

iklan

Terus maca Ngisor

Madalyn Sklar minangka bintang rock Twitter sing sejatine ora mung amarga dheweke dadi wong sing paling apik kanggo diuripake nalika marketing ing Twitter nanging uga amarga tato dheweke katon kaya siji.

Dheweke ana ing media sosial sanajan sadurunge ana kedadeyan kasebut: ing taun 90-an dheweke dadi salah sawijining pendiri forum musisi wanita sing diarani GoGirlsMusic, sing bisa dianggep minangka upaya awal ing jaringan media sosial khusus.

Dheweke banjur dadi ahli pemasaran media sosial sing ngatur sawetara obrolan Twitter lan ngomong ing acara ing saindenging jagad.

Where kanggo tindakake: Siji liyane, pitakonan iki misale jek jenis keluwih kene nanging iku kesempatan gedhe kanggo pitutur marang kowe bab Twitter chats Sklar mlaku! #TwitterSmarter kanggo sing pengin nambah katrampilan Twitter, lan #SocialRoi bakal mbantu sampeyan sakabèhé. Yen sampeyan luwih seneng sinau audio, aku saranake sampeyan mriksa podcast #TwitterSmarter!

iklan

Terus maca Ngisor

Piece favoritku: Episod podcast iki babagan masa depan metrik kesombongan bakal mbantu sampeyan ngerti ngendi Twitter lan media sosial, umume, bakal dituju.

6. Matt Navarra

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu DiturutiNikmat: Warta media sosial.

Ing pikiranku, Wong lan Matt Navarra minangka wong penting ing jagad warta media sosial (uga digabung karo Josh Costine saka TechCrunch fame).

Navarra minangka konsultan lan komentator industri media sosial kanthi perspektif seger lan sober babagan tren media sosial.

iklan

Terus maca Ngisor

Dheweke uga dadi pangadeg lan administrator grup The Social Media Geek Out Facebook kanthi 13,000+ anggota.

Ing 2019, dheweke ngluncurake podcast ing ngendi dheweke wawancara karo tokoh media sosial sing penting kayata penemu hashtags lan direktur Pemasaran Bisnis Global Pinterest.

Where kanggo tindakake: Twitter minangka ngendi sampeyan bisa sinau babagan nganyari media sosial paling anyar, nanging sumber nyata informasi sing penting lan sambungan sing nyenengake yaiku grup The Social Media Geek Out. Iki minangka papan favoritku kanggo geek metu lan takon pitakonan bodho babagan marketing media sosial!

Piece favoritku: Episod pisanan podcast Geekout ing ngendi Navarra ngobrol karo Direktur Manajemen Produk Twitter ngandhani apa arah sing bisa ditindakake Twitter ing sawetara taun sabanjure.

7. Jane Manchun Wong

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu DiturutiNikmat: Warta media sosial, nemokake fitur anyar.

Yen sampeyan kerja ing media sosial, ora mungkin sampeyan ora krungu jeneng Jane Manchun Wong. Dheweke dadi ratu insinyur mbalikke ing mburi akeh scoop babagan fitur media sosial sing bakal teka.

iklan

Terus maca Ngisor

Yen sampeyan pengin ngerti apa panyaring Instagram sabanjure, apa sing bakal didesain ulang Facebook, lan fitur apa sing bakal ditambahake LinkedIn sabanjure, dheweke sing bakal ngetutake.

Where kanggo tindakake: Wong nuduhake kabeh temuan ing Twitter dheweke (lan retweet sawise diumumake kanthi resmi kanthi countdown sassy sing ngumumake suwene suwene dheweke nemokake). Dheweke uga duwe blog ing ngendi dheweke nuduhake update paling penting.

Piece favoritku: Cukup angel kanggo nemtokake panemuan sing paling disenengi, mula aku milih kabeh akun Twitter. Minangka entuk manfaat tambahan, Wong lucu lan ora wedi ngomong, supaya ndeleng tweets dheweke ora bakal bosen.

8. Rachel Pedersen

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu DiturutiNikmat: Strategi media sosial, peretasan pertumbuhan media sosial, manajemen media sosial.

Rachel Pedersen diilhami kanggo miwiti nuduhake keahlian marketing media sosial karo karire dhewe.

iklan

Terus maca Ngisor

Dheweke nyerahake proyek 9-kanggo-5 kanggo dadi pemasar media sosial lepas lan pancen pengin dheweke duwe komunitas sing mbiyantu nalika dheweke miwiti.

Mula, sawise entuk pengalaman, dheweke mutusake nggawe komunitas iki kanggo pamula pemasaran media sosial.

Konten dheweke bakal migunani banget kanggo para freelancer utawa sing mikir babagan dadi freelancer - dheweke nuduhake tips babagan carane entuk klien pisanan, ngatur dina kerja, negosiasi kontrak, lan liya-liyane.

Where kanggo tindakake: Grup Facebook Pedersen ing ngendi aku entuk nilai paling akeh: ing kene sampeyan bisa sinau babagan marketing media sosial lan mbantu para pemasar liyane.

Piece favoritku: Sing paling daktresnani yaiku pelajaran video sing dituduhake ing Facebook. Iki salah siji babagan ngatur TikTok - yen sampeyan durung nyoba, sampeyan bakal pengin sawise video iki.

9. Ian Cleary

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu DiturutiNikmat: Alat media sosial, strategi media sosial, pemasaran konten.

Ian Cleary minangka pangadeg RazorSocial, nyedhiyakake saran marketing digital kanggo perusahaan B2B. Dheweke ahli media sosial lan speaker utama ing pirang-pirang acara internasional.

iklan

Terus maca Ngisor

Sing mbedakake Cleary yaiku latar mburi teknis: kariré diwiwiti ing teknologi supaya alat media sosial dadi fokus utama.

Where kanggo tindakake: LinkedIn Cleary minangka papan sing paling apik kanggo terus nulis lan panemu media sosial. Blog RazorSocial sampeyan kudu golek review alat pemasaran media sosial - iki minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo sinau babagan pro lan kontra saka alat sing sampeyan pikirake!

Piece favoritku: Kadhangkala manajer media sosial, utamane sing lagi miwiti, ora ngerti babagan aspek teknis pemasaran ing media sosial. Kiriman blog iki minangka rundown sing apik kanggo nerangake babagan teknologi media sosial kanthi cara sing jelas.

10. Rand Fishkin

10 Pakar Pemasaran Media Sosial Top sing kudu DiturutiNikmat: Analisis data sosial, influencer media sosial.

Umume sampeyan bakal ngerti Rand Fishkin minangka pangadeg Moz, alat SEO.

iklan

Terus maca Ngisor

Nalika dheweke isih nuduhake panemu babagan SEO, iku media sosial lan panemu pemasaran digital sing paling disenengi.

Dheweke ngomong akeh babagan trabasan lan misconceptions sing digawe ing marketing media sosial lan panggunaan data sosial - sing persis minangka cangkir teh.

Fishkin uga nulis babagan urip para profesional modern ing ruang pemasaran digital: jaringan, kerja ing wiwitan, kesetaraan ing teknologi, lan liya-liyane.

Where kanggo tindakake: Priksa blog Sparktoro kanggo maca ing-ambane njupuk marketing lan analisis data sosial lan Fishkin Twitter kanggo tindakake pikirane ing industri.

Piece favoritku: Presentasi iki ing jaman marketing sabanjure bener-bener ngganti persepsiku babagan nilai marketing media sosial (lan ngajari aku babagan bidang pemasaran liyane uga).

kesimpulan

Aku ngerti. Daftar iki subyektif.

Sampeyan mbokmenawa ora setuju karo kabeh pilihanku — nanging iki kabeh wong sing mulang, nyengkuyung, lan nglipur aku.

iklan

Terus maca Ngisor

Muga-muga, sampeyan wis nemokake wong saka dhaptarku sing bakal nulungi sampeyan - lan dadi pemasar sing luwih apik ing proses kasebut.

Lan mungkin ing sawijining dina sampeyan bakal mlebu ing dhaptar sing padha!

Sumberdaya liyane:

  • Cara Dominasi Media Sosial: Pandhuan Strategi Lengkap
  • Tren Media Sosial Paling gedhe ing 2020, Miturut 34 Pakar
  • 7 Alasan Pemasar & SEO Pros Kudu Gunakake Media Sosial ing Pakaryan

Credits gambar

Kabeh gambar sing dijupuk dening penulis, Desember 2019

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol