Wordpress

10 Alat Otomatis Media Sosial WordPress

Tetep konten seger ing situs web WordPress sampeyan wis akeh banget wektu kanggo sampeyan. Nanging, sampeyan kudu nyebarake konten yen sampeyan pengin tekan target pamirsa.

Salah sawijining cara kanggo nyedhiyakake konten sampeyan yaiku liwat media sosial.

Yen pikirane prasaja kudu ngentekake wektu luwih akeh ing media sosial ngrasa nggegirisi kanggo sampeyan - kaya milih kiriman sing arep dituduhake lan apa sing bakal diomongake, mula ora umum - mula sampeyan bakal nemokake plugin media sosial WordPress sing paling apik. banget mbiyantu.

Sampeyan ndeleng, sampeyan ora kudu gawe jadwal kiriman kanthi manual. Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak sing kanthi otomatis milih apa, ngendi, lan kapan arep nuduhake konten kanggo sampeyan.

Sing apa automation kene kanggo.

Apa Plugin lan Alat WordPress Paling Apik kanggo Ngotomatisasi Media Sosial?

Kita manggon ing jaman ing ngendi sampeyan bisa ngotomatisasi enggo bareng media sosial nganggo plugin WordPress.

Iki tegese, ngirim konten sosial kanthi manual bakal mbuwang wektu yen sampeyan ngerti plugin kasebut ana lan bisa nggawe urip luwih gampang.

Nanging… plugin apa sing kudu sampeyan gunakake?

Ya, iki dhaptar plugin media sosial sing paling relevan kanggo WordPress. Piranti kasebut digawe kanggo mbantu sampeyan ngirit wektu lan narik luwih akeh lalu lintas kanthi enggo bareng sosial sing gampang.

Tip Pro: sampeyan bisa nggarap pangembang web kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake lan ngetrapake macem-macem alat ing situs WordPress sampeyan tanpa ngrusak apa-apa. Disaranake nggunakake situs sing terkenal kaya Twine utawa Upwork kanggo nemokake freelancer sing mumpuni kanggo proyek sampeyan.

1. Revive Kiriman Lawas

Nguripake Old Post

Info & Download

Revive Old Posts minangka plugin media sosial kanggo WordPress sing digawe kanggo nuduhake konten sampeyan kanthi otomatis, sanajan wis lawas. Mbantu pangurus WordPress lan pamilik situs web nambah lalu lintas, nambah pengikut media sosial, lan melu pamirsa sing wis ana.

Proses nyiyapake kanggo plugin bareng iki padha karo plugin WP liyane. Lan fitur-fitur kasebut kalebu kontrol total babagan cara nuduhake konten sampeyan, kalebu:

  • Nuduhake konten sampeyan kanthi otomatis kanthi rotasi.
  • Jadwal kapan, ing ngendi, lan carane nerbitake konten sampeyan. Interval antarane saham, format, pinten saham saben minggu, lsp.
  • Nambahake hashtags miturut tag lan kategori WordPress sampeyan.
  • Nglacak klik lan nggabungake karo analytics Google.
  • Ngidini nambahake macem-macem variasi katrangan kanggo nyoba.

Apik banget yen sampeyan miwiti nerbitake konten, amarga bakal nggawe rotasi saham. Kajaba iku, ngidini sampeyan nambah macem-macem versi pesen, supaya ora muni bola-bali.

Rincian:

Revive Old Post ora gratis. Rega diwiwiti $75 saben taun. Lan akses umur $ 225 kanggo rencana dhasar. Rencana sing paling larang - rencana pemasar - biaya $ 897 kanggo akses seumur hidup lan bisa digunakake ing situs web tanpa watesan, ngidini luwih saka 100 feed RSS, jadwal khusus, lan manajemen antrian. Sampeyan mesthi kudu mikir babagan iki sadurunge nandur modal.

2. Jaringan Revive

Nguripake Jaringan

Info & Download

Revive Network minangka plugin enggo bareng sosial kanggo WordPress sing digawe dening pencipta Revive Old Posts sing padha. Lan ngidini sampeyan ngimpor feed RSS saka situs web apa wae menyang akun media sosial lan ngowahi dadi kiriman sosial.

Sanajan feed RSS ora populer banget, yen sampeyan bisa nggunakake kanggo nuduhake konten paling anyar menyang pamirsa sosial, bisa uga migunani kanggo njaga pamirsa tetep anget lan melu. Fitur penting liyane:

  • Sampeyan bisa milih sepira kerepe sampeyan pengin nuduhake feed RSS lan pira.
  • Ngidini sampeyan nuduhake konten saka situs favorit uga. Ora kudu dadi duwekmu.
  • Bisa ndownload gambar feed RSS lan digunakake minangka gambar sing ditampilake ing kiriman sosial sampeyan.
  • Integrasi karo Revive Old Posts. Dadi pilihan lan pilihan nyaring sampeyan dituduhake ing antarane loro kasebut.

Rincian:

Revive Network dudu plugin nanging tambahan kanggo plugin Revive Old Posts supaya sampeyan bisa nuduhake feed RSS ing jaringan media sosial. Sampeyan entuk akses menyang Revive Network kanthi otomatis nalika sampeyan tuku Revive Old Posts. Iki tegese pilihan sing paling apik yaiku tuku Revive Old Posts kanggo nggunakake fungsi iki.

3. Coschedule WordPress Plugin

Plugin WordPress gratis CoSchedule

Info & DownloadDeleng Demo

CoSchedule duwe macem-macem alat marketing supaya marketing sampeyan teratur lan resik.

Liwat plugin WordPress, sampeyan bisa gawe jadwal kegiatan marketing, kalebu konten, kiriman sosial, tugas proyek, email, lan liya-liyane.

Sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo gawe jadwal konten sosial, dadi sampeyan ora kudu ngirim konten kanthi manual kanthi resiko lali.

Lan ora mung iku, sampeyan bisa ngrancang wektu nerbitake konten sampeyan lan kapan bakal dituduhake ing saluran sosial sampeyan - nindakake tugas distribusi konten kanggo sampeyan.

Pramila CoSchedule minangka salah sawijining plugin enggo bareng kanggo WordPress ing dhaptar iki.

Ngelingi jumlah fitur lan fungsi sing bisa diwenehake dening alat iki, CoSchedule paling apik digunakake dening tim marketing sing nggarap perusahaan sing berkembang cepet sing pengin nggawe kehadiran omnichannel.

Rincian:

Rencana kasebut diwiwiti saka $39 nalika ditagih saben wulan lan $29 nalika ditagih saben taun kanggo tanggalan pemasaran. Nanging kanggo tim sing luwih gedhe, sampeyan kudu ngubungi dheweke kanggo kalebu otomatisasi, panyimpenan data, pelacakan tugas, lan liya-liyane.

4. Blog2Sosial

Blog2Social

Info & Download

Blog2Socials minangka plugin enggo bareng premium liyane kanggo WordPress sing ngidini sampeyan nuduhake konten kanthi otomatis sawise diterbitake ing blog sampeyan.

Fitur kirim otomatis ngidini sampeyan nyetel lan lali babagan distribusi konten lan luwih fokus ing wektu nggawe konten sing migunani. Kajaba iku, sampeyan bisa nglacak kinerja lan ngoptimalake jadwal posting kanggo asil sing paling apik.

Alat iki apik kanggo kurasi konten WordPress, amarga bakal ngevaluasi konten sampeyan lan mung milih potongan sing paling apik kanggo enggo bareng otomatis.

Nduwe fungsi ing ngisor iki:

  • Enggo bareng kiriman sampeyan kanthi otomatis terus-terusan.
  • Setel jadwal kiriman sampeyan. Pilih wektu paling apik kanggo ngirim lan interval antarane saham.
  • Tambah gambar sing ditampilake kanggo saben kiriman lan optimalake format kanggo saben platform.
  • Analytics kanggo nglacak kinerja konten sampeyan.

Rincian:

Plugin enggo bareng sosial iki nawakake versi freemium dhasar sing ora kalebu kiriman otomatis, jadwal otomatis, utawa umume fitur sing kadhaptar. Dadi njupuk salah sawijining rencana premium bisa uga dadi pilihan sing paling apik.

Rencana paling murah yaiku € 69 saben taun lan kalebu umume fitur (kajaba ngirim ing grup Facebook) lan watesan 3 akun sosial saben platform. Sampeyan bisa nganyarke mengko yen sampeyan kudu nggunakake akun liyane.

5. Poster Sosial Sosial

Poster Otomatis Sosial

Info & DownloadDeleng Demo

Poster Otomatis Sosial minangka plugin enggo bareng sosial sing apik babagan fitur. Ngidini sampeyan ngatur jadwal enggo bareng, nuduhake konten anyar kanthi cepet, ngirim maneh konten lawas, nambah hashtags saka tag, lan nglacak kinerja kirim otomatis sampeyan.

Fleksibilitas plugin iki ndadekake banget migunani kanggo meh kabeh jinis pangguna. Apa sampeyan blogger, pemasar media sosial, pangembang, e-commerce, utawa agensi pemasaran, sampeyan bakal nemokake regane ing plugin iki.

Ing ngisor iki sawetara fitur:

  • Kirim konten anyar kanthi otomatis tanpa nyetel kanthi manual.
  • Jadwal saham sosial kanthi otomatis kanggo konten sing wis ana.
  • Dianggo ing meh kabeh platform media sosial.
  • Tampilake jumlah saham lan lacak klik kanggo pangukuran kinerja lan optimasi jadwal.
  • Jadwal statistik kanggo wawasan sing luwih jero.
  • Kalebu URL shortener kanggo nyederhanakake pranala sing luwih dawa.

Priksa iki review saka Social Auto Poster kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Rincian:

Sisih apik saka plugin media sosial iki yaiku regane. Sampeyan mung mbayar $39 kanggo akses seumur hidup, nganyari mangsa ngarep, lan dhukungan nem wulan. Yen sampeyan butuh dhukungan luwih akeh, sampeyan uga bisa nglanjutake wektu nganti 12 wulan kanthi ragad.

6. Suite Web Sosial

Suite Web Sosial

Info & DownloadDeleng Demo

Suite Web Sosial minangka alat online sing nggabungake situs web WordPress sampeyan karo akun media sosial supaya sampeyan nggawe jadwal kiriman kanthi tepat.

Nerangake karo tanggalan supaya sampeyan tetep nglacak strategi kampanye sosial lan diatur. Lan alat penjadwalan kanggo nerbitake maneh konten lawas lan nulis kiriman sosial ing macem-macem platform nalika kerja ing papan sing padha.

Kanthi alat iki, sampeyan bisa:

  • Gabungke situs WordPress sampeyan karo akun media sosial supaya gampang enggo bareng konten.
  • Nuduhake konten sampeyan ing akun sosial nganggo alat panjadwal.
  • Lacak kampanye media sosial lan metrik keterlibatan, kayata seneng, enggo bareng, enggo bareng sosial, retweet, lan liya-liyane.
  • Jadwal kiriman sosial. Sampeyan ora perlu nggunakake alat kaya Buffer kanggo ngurus.

Suite Web Sosial cocog karo blogger sing mbukak pirang-pirang situs web lan kudu njaga pamirsa sosial kanthi konten seger. Uga tim pemasaran sosial sing ngatur akeh akun sosial.

Pro-tip: Tansah nganyari profil media sosial, lan pindhah mil luwih lan verifikasi yen sampeyan bisa. Contone, yen sampeyan duwe akun Facebook sing wis diverifikasi, konten WordPress sampeyan uga bakal katon luwih berwibawa.

Rincian:

Nalika plugin gratis, sampeyan butuh akun premium kanggo nggunakake. Suite Web Sosial duwe akeh rencana saben wulan saka $9 nganti $39 saben wulan. Rencana $9 cukup loman nalika nerangake fitur, dadi sampeyan mung pengin nganyarke yen sampeyan nggarap tim sing luwih gedhe lan ngatur sawetara jaringan media sosial.

7. Yoast SEO

Plugin Yoast SEO

Info & DownloadDeleng Demo

Umume lalu lintas organik sampeyan bakal teka saka mesin telusuran. Lan mulane sampeyan kudu nggawe manawa situs WordPress sampeyan ramah SEO.

Sampeyan bisa uga wis ngerti yen Yoast SEO minangka plugin WordPress sing misuwur sing nindakake kabeh SEO ing kaca kanggo sampeyan, kalebu peta situs XML, tag meta, URL kanonik, lan liya-liyane-kajaba kacepetan situs sampeyan, sing mung bisa dipastiake dening nggunakake hosting situs web sing tepat.

Nanging, iki ora mung siji-sijine sing bisa ditindakake Yoast SEO. Ora mung mbantu sampeyan nambah metadata kertu kanggo Facebook lan Twitter (gambar lan teks sing ditampilake nalika sampeyan nuduhake situs sampeyan) nanging uga ngoptimalake Pinterest kanggo pin sugih. Ngidini sampeyan nambah informasi luwih akeh-sampeyan bisa ndeleng pandhuan Pinterest kanggo ngerti carane nindakake.

Kanggo sawetara blogger, Pinterest kerjane kaya mesin telusur dhewe. Lan ngoptimalake pin Pinterest kanggo entuk lalu lintas luwih akeh yaiku sing Yoast mbantu sampeyan.

Rincian:

Sing paling apik babagan Yoast SEO (lan alasane didhaptar ing kene) yaiku fitur sing paling penting kasedhiya karo versi gratis. Sing paling awon sampeyan bisa ilang yaiku pratinjau kepiye konten sampeyan nalika dituduhake ing platform media sosial. Sampeyan bisa pindhah menyang dashboard WordPress lan ngoptimalake situs sampeyan kurang saka 10 menit kanthi gratis. Yen sampeyan isih kasengsem karo versi premium, mula ngerti manawa regane $89 saben taun kanggo saben situs web.

8. Yen Iki Banjur Sing

Yen Iki Banjur Sing

Info & Download

ITTT, nyatane, minangka alat otomatisasi kanggo nggabungake rong aplikasi sing beda lan nindakake tugas tartamtu kanthi otomatis.

Sampeyan bisa nggabungake aplikasi kaya Slack lan Asana kanggo ngirim DM menyang rekan kerja saben sampeyan nemtokake tugas ing Asana, lan liya-liyane…

ITTT bisa digunakake kanggo nggabungake WordPress karo kabeh jaringan media sosial kanggo… nindakake apa wae!

Saliyane nuduhake konten sampeyan ing Twitter nalika diterbitake, sampeyan uga bisa:

  • Nganyari bio Instagram kanggo ngubungake konten utawa tawaran paling anyar.
  • Kirimi feed RSS WordPress menyang Twitter lan enggo bareng isine.
  • Nuduhake konten sing wis dianyari.
  • Retweet, balesan, utawa nerbitake maneh konten lawas sampeyan.
  • Repurpose konten sampeyan menyang konten media sosial.

Kemungkinan ora telas karo alat kaya iki.

Rincian:

ITTT nawakake rencana gratis ing ngendi sampeyan bisa nggawe 3 "applet" kanggo nyoba lan nyoba. Banjur, yen sampeyan ndeleng regane lan mutusake kanggo nganyarke, sampeyan mung butuh $ 7 saben wulan kanggo nindakake, sing loman banget amarga sampeyan bisa nggawe integrasi tanpa watesan.

Alat iki paling apik kanggo sampeyan yen sampeyan uga nggunakake akeh aplikasi kaya GSuite, alat manajemen proyek, CRM, lan platform marketing kanggo mbukak bisnis sampeyan. Supaya sampeyan bisa ngotomatisasi akeh tugas ing sak panggonan lan nandur modal luwih akeh wektu nggawe konten sing apik.

9. 10Web Foto Feed Sosial

10 Feed Foto Sosial Web

Info & DownloadDeleng Demo

10Web Social Photo Feed minangka plugin WordPress sing bakal sampeyan senengi yen sampeyan pengin nampilake feed Instagram ing situs web sampeyan.

Dadi yen sampeyan berjuang supaya situs web sampeyan tetep anyar, alat iki bisa mbantu sampeyan tetep seger karo konten Instagram paling anyar.

Opsi akeh, lan sampeyan bisa milih carane menehi feed. Alat iki migunani yen bisnis sampeyan ana ing ceruk visual (kayata sandhangan, dandanan, lan liya-liyane) lan sampeyan pengin melu pengunjung kanthi konten sing seger nalika ngunjungi situs web sampeyan.

Dadi, yen sampeyan aktif ing Instagram, sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo ora mung menehi kesan sing luwih apik kanggo pengunjung, nanging supaya bisa melu akun Instagram lan nambah jumlah pengikut sampeyan.

Sawetara fitur kalebu:

  • Tata letak sing bisa disesuaikan supaya sampeyan bisa nggawe feed Instagram pas karo kaca web sampeyan.
  • Sampeyan bisa nyaring konten Instagram kanthi kahanan logis.
  • Akeh tema sing kudu dipilih, saengga cocog karo desain situs web sampeyan.

Rincian:

Plugin iki nduweni versi gratis kanggo fungsi paling dhasar. Nanging sampeyan bisa nganyarke menyang rencana sing beda-beda kanggo entuk akses menyang gaya tata letak liyane, campuran / macem-macem feed, feed gulung tanpa wates, saringan kondisional, lan liya-liyane.

10. FS Poster

FS Poster

Info & DownloadDeleng Demo

FS Poster minangka plugin enggo bareng liyane kanggo WordPress sing kanthi otomatis ngirim konten sampeyan ing jadwal tartamtu.

Sampeyan bisa nggunakake plugin iki supaya media sosial tetep seger karo konten anyar kanthi otomatis tanpa kudu ngobahake driji. Ngidini sampeyan nambah lalu lintas, ngedongkrak keterlibatan, lan ngirit wektu - amarga sampeyan ngerti carane nggunakake.

Sawetara fitur kalebu:

  • Ndhukung luwih saka sepuluh jaringan sosial, kalebu sing kurang populer kaya VK, Telegram, lan malah Sedheng.
  • Penjadwal konten sing ngidini sampeyan nyetel wektu lan frekuensi saham sampeyan. Supaya sampeyan bisa tetep ing irama sing sehat lan supaya ora dadi spammy (lan kelangan pamirsa).
  • URL shortener.
  • Sampeyan bisa ngatur pesen supaya muni alami tinimbang nyalin judhul ing caption.
  • Nuduhake wawasan babagan kinerja kiriman sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus ing apa sing bisa digunakake lan ngilangi apa sing ora.

Rincian:

Rega kanggo plugin iki minangka pambayaran sepisan $45. Ora ana rencana freemium lan ora perlu nganyarke kanggo entuk kabeh fitur. Alat iki bakal migunani kanggo sampeyan yen sampeyan lagi nggawe kehadiran sosial ing akeh platform sosial lan pengin nggawe pamirsa tetep anget.

Ngrangkul Automation

Ing donya, sawetara tugas bisa otomatis nalika liyane ora bisa. Yen sampeyan nandur modal akeh wektu kanggo nindakake tugas sing bisa diukur kanthi manual. Sampeyan kalah ing ngoptimalake bisnis kanggo asil maksimal.

Nalika sampeyan ngotomatisasi proses sampeyan, dudu wektu kanggo ngaso. Iki minangka kesempatan sampeyan kanggo nindakake tugas sing ora ukurane lan nggawe nilai sing luwih dhuwur.

Pramila alat kasebut migunani lan bisa mbantu sampeyan ngembangake bisnis. Amarga padha ngoptimalake wektu sing sampeyan gunakake kanggo ngirim konten ing wektu, supaya sampeyan bisa duwe siji bab sing kurang kuwatir.

Yen sampeyan ora nampa otomatisasi, pesaing sampeyan bakal, lan bisa uga bakal sukses luwih cepet tinimbang sampeyan.

Dadi apa sing nunggu? Njupuk langkah sabanjure!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol