Content Marketing

11 Alat Uji A/B Paling Apik sing Sampeyan Kudu Gunakake ing 2021

Apa sampeyan kantor 20 utawa nindakake kabeh tugas kanthi solo, narik kawigaten para pamirsa iku penting. 

Nanging sampeyan ora mung pengin narik kawigaten wong, ta? Sampeyan pengin ngowahi dadi pelanggan sing setia.

Konversi penting banget kanggo sukses bisnis sampeyan, lan ngerti carane nambah kasempatan saka iku kedados bisa nggawe impact ageng.

Ora masalah yen sampeyan lagi miwiti utawa ngupaya njaga lan nambah tingkat konversi saiki — Pengujian A/B bisa mbantu sampeyan tekan target kanthi luwih cepet.

Kanthi cara nguji variabel siji-sijine, kayata video utawa gambar sing paling narik kawigaten para pamirsa, sampeyan bisa nemokake apa sing disenengi pamirsa sing ditargetake.

Kanggo mbantu sampeyan nindakake tugas iki, iki dhaptar 11 alat uji A/B kanggo ngoptimalake strategi pemasaran digital, nemokake jawaban, lan komunikasi karo pelanggan sing cocog.

1. VWO (Visual Website Optimizer)

VWO iku pilihan populer nalika nerangake testing A/B, lan kanggo alesan apik.

Platform serbaguna iki nawakake set lengkap alat Conversion Rate Optimization (CRO) kanggo mbantu sampeyan nemokake solusi sing dibutuhake.

Salah sawijining fitur paling dhuwur saka alat uji VWO A/B yaiku dasbor laporan sing kuat. 

Saka iku, sampeyan bisa kanthi cepet netepake saben asil tes adhedhasar sistem kode warna sing unik.

Asil tes iki bisa mbantu sampeyan ngerti prilaku pangguna situs web. Dheweke uga bisa mbantu nambah pengalaman pelanggan lan nggawa luwih akeh bisnis sampeyan.

Alat uji VWO A/B paling cocok kanggo perusahaan ukuran menengah nganti gedhe lan duwe reputasi kanggo dhukungan 24 jam lan layanan resolusi masalah sing luar biasa.

2. Ngoptimalake

Kanggo perusahaan sing luwih gedhe, Optimizely asring dadi pilihan kanggo alat uji A/B sing paling dhuwur.

Sanajan mangkono, implementasine gampang, cocog kanggo pamula.

Saliyane kapabilitas pangujian A/B Optimizely sing mantep, sampeyan bisa nindakake pirang-pirang tes ing kaca siji bebarengan. 

Fitur Visual Editor iku pangguna-loropaken tanpa perlu pengalaman nggunakake sembarang jinis kode.

Penargetan lanjut, segmentasi, lan fitur personalisasi konten uga dadi plus.

Minangka bonus, sampeyan bisa nggunakake Optimizely ing aplikasi seluler uga karo platform olahpesen.

3. Ion Interaktif

Ion Interactive minangka platform sing dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawe konten interaktif supaya bisa nambah pengalaman pelanggan. 

Uga nawakake tes A/B sing cepet lan terintegrasi kanggo penak.

Ora mung sampeyan bisa nggawe kabeh pengalaman interaktif ing piranti lunak, nanging sampeyan uga bisa nyoba saben siji kanggo ndeleng carane regane karo pamirso. 

Sampeyan bisa nindakake iki kanthi mung sawetara klik, ngirit wektu tim lan entuk pelanggan luwih cepet.

Ora perlu pangembang utawa katrampilan coding.

Nglumpukake data kanthi gampang babagan interaksi (contone, infographics utawa lookbooks), narik luwih akeh pelanggan potensial lan nyetel marketing konten sampeyan.

Sawise sampeyan duwe asil tes, sampeyan bisa ngidini piranti lunak nyetel optimasi kanthi otomatis utawa nindakake kanthi manual, kanthi milih saka asil.

nemokake isi interaktif

4. Omniconvert

Ngowahi data dadi strategi pemasaran anyar yaiku apa sing diarani Omniconvert.

Sampeyan bisa nggunakake ing ngendi wae, nglakokake tes pamisah A/B ing desktop, tablet, utawa piranti seluler - ing ngendi wae sing paling trep kanggo sampeyan.

Fitur favorit Omniconvert yaiku kemampuan kanggo nyetel kontrol sampeyan menyang pemenang ing tes A/B, nulungi tes sabanjure.

Saliyane kemampuan tes A/B, sampeyan bisa nggunakake alat platform kanggo survey web, personalisasi, lan segmentasi lalu lintas. 

Kapabilitas segmentasi kasebut kalebu ngurutake miturut prilaku pengunjung, geolokasi, lan macem-macem parameter liyane.

5 Hubpot

Yen sampeyan nggoleki alat marketing sing lengkap lan duwe anggaran sing luwih dhuwur kanggo digarap, piranti lunak lengkap HubSpot bisa uga kanggo sampeyan.

Iki kalebu CRM, Hub Pemasaran (kanthi alat uji A/B), Hub Penjualan, lan Hub Layanan.

Alat HubSpot cocog kanggo bisnis sing anyar kanggo tes A/B. Iki uga cocog kanggo bisnis sing golek cara kanggo nglacak kabeh asil tes.

Nanging, sampeyan ora bisa mbayar kanthi kapisah kanggo alat uji A/B. Nanging, sampeyan kudu mbayar biaya rencana profesional, sing paling sethithik $ 800 saben wulan.

Keuntungan kanggo nggunakake HubSpot yaiku nyedhiyakake set lengkap alat sing digabungake ing siji sistem sing bisa dadi ngirit wektu.

6. AB Sedhep

AB Tasty diarahake menyang bisnis ukuran menengah lan sing anyar kanggo tes A/B sing ora mbutuhake kemampuan tambahan sing ditemokake ing piranti liyane ing dhaptar iki.

Nanging, ora ateges AB Tasty kurang migunani.

Sampeyan bisa mbangun lan mbukak tes A/B nggunakake editor visual. Editor seret lan selehake sing prasaja ngirit wektu, lan platform kasebut pancen ramah pangguna sakabèhé.

Sampeyan bakal duwe akses menyang laporan ekstensif, personalisasi konten, lan fitur penargetan lanjut.

AB Tasty uga dilengkapi kemampuan tes corong unik sing ngidini sampeyan nyoba ing sawetara kaca bebarengan.

7. Ngonversi

Kanthi Convert, sampeyan duwe kemampuan kanggo nggawe variasi lan tes khusus sing cocog karo kabutuhan tartamtu.

Desaine disenengi dening sing duwe pengalaman ing tes A / B lan alat marketing liyane.

Gunakake pembangun visual sing trep tanpa ngetik kode apa wae, utawa ngalih menyang inputting kode khusus kanggo luwih kebebasan ing desain struktur testing Panjenengan.

Trabasan pangembang uga bisa digunakake, kayata milih unsur anak utawa milih wadhah.

Saliyane tes A/B, Convert ngidini tes multivariat, eksperimen multipage, lan segmentasi lanjut (contone, sampeyan bisa bagean pelanggan dening cookie utawa prilaku sajarah).

Fitur laporan sing kuat lan macem-macem kapabilitas integrasi alat pihak katelu (kaya WordPress, HubSpot, lan Shopify) uga nambah kegunaan Convert.

8. Nelio A / B Testing

Kanggo sampeyan sing nggunakake WordPress kanggo nguatake situs web, plugin Nelio A/B Testing bisa uga sampeyan butuhake.

Nindakake tes A/B tanpa kudu ninggalake antarmuka WordPress. 

Sampeyan uga bisa mriksa umpan balik analitis, ngevaluasi heatmaps, lan kerja kanggo nambah asil ing kono uga.

Saliyane plugin WordPress liyane sing terkenal, Nelio A/B Testing bisa ngedongkrak strategi marketing sakabèhé lan nambah tingkat konversi.

Alat uji A/B iki uga kompatibel karo WooCommerce kanggo sing duwe toko e-commerce.

Plugin WordPress nyedhiyakake layanan sing penting saiki, lan alat Nelio A/B Testing minangka pilihan sing apik kanggo nganakake tes A/B.

9. Zoho PageSense

Bisnis cilik nganti pertengahan, wiwitan anyar, utawa sapa wae sing duwe anggaran marketing winates bakal entuk manfaat saka milih platform Zoho PageSense.

Saka iku, sampeyan bisa nemokake cara kanggo ngoptimalake situs web, nggawe personalisasi kanggo target pamirsa, lan nambah tingkat konversi sakabèhé.

Rega saben wulan adhedhasar jumlah pengunjung saben wulan. Yen sampeyan duwe kurang saka 10,000 pengunjung saben wulan, sampeyan kudu mbayar tarif sing paling murah. 

Sampeyan isih duwe akses menyang fitur lengkap platform, nanging ora preduli saka jumlah pengunjung.

Tindakake kabeh tes A/B ing kene nggunakake editor visual. 

Sampeyan uga bakal entuk akses menyang pangujian URL Split, nargetake lan segmentasi lanjut (ngijini sampeyan kanggo pengeboran mudhun kanggo nemokake apa sing perlu), lan pelaporan fleksibel.

Platform kasebut nggunakake data wektu nyata, nawakake antarmuka pangguna sing gampang, lan duwe Ekstensi Chrome sing trep kanggo sampeyan gunakake.

Sampeyan uga bisa nggabungake kanthi gampang karo aplikasi pihak katelu kayata Google Analytics lan macem-macem aplikasi Zoho.

10. Ngonversi

Alat Convertize minangka panggonan sing apik kanggo miwiti yen sampeyan anyar ing optimasi tingkat konversi, nanging uga bisa nglayani wong sing butuh liyane.

Nawakake tes lan personalisasi A/B, platform iki kalebu editor visual seret lan selehake sing gampang digunakake. 

Fitur liyane kalebu mesin statistik, teks dinamis, nudges, lan autopilot kanggo mindhah lalu lintas menyang kaca web sing paling apik.

Rencana sing beda kasedhiya kanggo cocog karo kabutuhan tartamtu. 

Contone, rencana Tim kanggo wong-wong sing nglakokake kampanye CRO sing jero lan ngidini tes tanpa watesan ing sawetara situs web.

Sakabèhé, Ngonversi minangka nilai sing apik.

11. Ngoptimalake Google

Yen sampeyan lagi nggoleki alat panguji A/B gratis, mula nganggo kombo Google Analytics lan Google Optimize.

Google Optimize minangka alat tes A/B sing migunani kanggo nggawe, nguji, lan nganalisa macem-macem versi situs web sampeyan. 

Sampeyan uga bisa nindakake tes URL pamisah prasaja lan tes multivariate kaya sing dikarepake.

Yen sampeyan mbutuhake luwih akeh, sampeyan uga bisa nimbang ndhaptar Optimize 360, yaiku versi mbayar sing nawakake kemampuan tes tambahan lan macem-macem layanan liyane.

Bungkus: Nambah Tingkat Konversi Sampeyan Kanthi Nggunakake Alat Uji A/B Iki

Alat tes A/B bisa dadi mitra rahasia sampeyan ing upaya kanggo nyempurnakake situs web, salinan, utawa produk sampeyan. 

Nggunakake salah sawijining alat ing dhaptar iki bisa mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat lan nambah tingkat konversi kanthi gampang lan kapercayan.

Sawise kabeh, tingkat iki minangka tandha efektifitas strategi pemasaran lan penjualan saiki. 

Yen sampeyan ora bisa digunakake kaya sing sampeyan butuhake, apa ora wektune kanggo ngerteni apa sebabe? 

Temokake apa sing bisa ditindakake tim sampeyan nambah tingkat konversi sampeyan kanthi ngakses eBook interaktif dina iki!

Generasi Timbal Goyang

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol