Wordpress

12 Tema WordPress Papan Kerja Paling Apik

Ing jagad sing cocog, para pencari kerja lan perusahaan sing nyewa bakal golek siji liyane kanthi online. Papan proyek (niche utawa khusus perusahaan) bisa nggawe luwih gampang, nanging nyetel siji ing situs web sampeyan bisa uga rumit.

Ana akeh plugin WordPress papan kerja yen sampeyan pengin nggunakake plugin kanggo nggawe papan kerja sampeyan bebarengan karo tema sing wis ana, nanging uga akeh tema sing digawe khusus kanthi niche iki. Yen sampeyan ora duwe akeh katrampilan utawa wektu kanggo ngatur plugin supaya cocog karo tema saiki, bisa uga dadi ide sing luwih apik kanggo nggawe tema kanggo tujuan iki, kanthi desain sing wis apik tenan kanggo nggawe lan ngatur papan kerja. Kajaba iku, kabeh fitur proyek bakal terintegrasi kanthi lengkap, tegese sampeyan ora kudu nginstal plugin tambahan utawa nggawe modifikasi tema anak, tegese kurang tes lan persiyapan sing dibutuhake kanggo sampeyan. Saiki ayo goleki sawetara Tema WordPress papan kerja sing paling disenengi!

1. JobHive

Tema WordPress Modern JobHive

Info & DownloadDeleng Demo

Kanthi JobHive, sampeyan bisa nggawe papan kerja sing apik banget kanggo bisnis apa wae ing ceruk apa wae. Tema gaya dhaptar proyek serbaguna iki minangka pilihan sing apik yen sampeyan nggawe situs kanggo dhaptar akuntan pajak, proyek freelancer desain web, magang sekolah seni utawa liya-liyane.

Dibangun ing plugin direktori HivePress sing kuat, JobHive duwe akeh fitur kanggo nggawe Papan Proyek profesional sampeyan dhewe. Tema kasebut kalebu rong ekstensi premium kanggo keanggotaan HivePress ($ 39 nilai) lan tag ($ 29 nilai), saliyane ekstensi gratis standar kanggo dhaptar mbayar, dhaptar pratelan, favorit, pesen, otentikasi, geolokasi lan review. Iki tegese sampeyan bisa nggawe situs kanthi gampang kanggo nambah lan ngatur dhaptar proyek. Tambah proyek nggunakake jinis kiriman khusus, banjur atur miturut kategori utawa kanthi tag (non hierarki). HivePress uga ndhukung telusuran sing luwih maju supaya pengunjung ing situs sampeyan bisa nemokake proyek sing cocog kanggo dheweke. Lan kanthi pilihan monetisasi sing dibangun kanggo dhaptar mbayar premium, paket lan keanggotaan (kanggo papan kerja pribadi eksklusif) papan kerja sampeyan bakal mbayar dhewe.

Nggolek miwiti cepet? Mung ngimpor data sampel sing kalebu tema, sing nawakake template gaya kanggo kabeh kaca penting ing papan kerja sampeyan (kayata homepage lan dhaptar proyek individu). Banjur pindhah menyang kustomisasi WordPress langsung kanggo ngowahi palet warna tema, logo, font, setelan homepage, lan liya-liyane. Rega tema kalebu lisensi seumur hidup kanthi nganyari, uga 12 wulan dhukungan paling ndhuwur saka pangembang ing HivePress.

2. JobRoller

JobRoller WordPress Tema

Info & Download

Tema JobRoller minangka Tema WordPress premium sing bakal ngidini sampeyan ngowahi instalasi WordPress kanthi cepet dadi dhaptar proyek lengkap - situs web papan kerja. Tema sing sugih fitur iki digawe supaya pangguna-loropaken lan bisa nggabungake kanthi apik karo WordPress supaya sampeyan bisa online lan adol papan dhaptar proyek mung sawetara menit sawise instalasi.

Job Roller dudu tema WordPress biasa. Cithakan iki wis dikembangake saka ngisor munggah kanggo nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe situs web dhaptar proyek sing sukses. Tema kasebut nggunakake jinis kiriman khusus lan taksonomi supaya kabeh kiriman dhaptar proyek sampeyan kapisah saka blog sampeyan supaya bisa menehi bagean manajemen dhaptar proyek khusus - iki nggawe luwih gampang sampeyan nglacak kabeh dhaptar situs sampeyan.

Tema papan proyek iki dilengkapi tuntunan pengajuan proyek 3 langkah sing bakal ngidini pengunjung / pelanggan kanthi gampang nambah lan mbayar kiriman proyek anyar ing situs web sampeyan. Pelanggan sampeyan bakal entuk dashboard pribadi dhewe sing bisa gampang ndeleng lan dhaptar maneh proyek yen wis kadaluwarsa. Menehi pilihan pelanggan supaya dhaptar proyek dikirim minangka "ditampilake" supaya bakal ditampilake kanthi jelas ing sisih ndhuwur homepage kanthi latar mburi sing disorot. Lan sampeyan bisa nyetel biaya tartamtu saka pilihan iki, sing cara sing apik kanggo nggawe sawetara dhuwit ekstra.

Kanthi roller proyek, sampeyan ora butuh plugin eksternal amarga kabeh bisa mlaku metu saka kothak kanthi kabeh fitur sing dibangun. Kalebu gateway pembayaran sing dibangun supaya sampeyan bisa miwiti ngumpulake pembayaran kanggo dhaptar proyek anyar meh langsung!

3. JobEngine

Tema WordPress JobEngine

Info & Download

JobEngine minangka papan kerja lan tema WordPress premium direktori sing dikembangake dening EngineThemes. Tema sing kuat iki cocog kanggo nggawe situs web papan kerja sampeyan dhewe utawa kanggo nggawe kaca khusus kanggo rekrutmen bisnis sampeyan. Tema kebak fitur sing sampeyan (utawa Departemen HR) mesthi seneng.

Tema iki ngidini sampeyan nggawe lan dadi tuan rumah situs web papan kerja sampeyan dhewe. JobEngine kalebu fitur migunani kanggo nggawe wiwitan gampang. Tindakake tuntunan persiyapan lan gunakake alat panyuntingan ngarep sing terus maju kanggo nambah konten sampeyan. Kajaba iku, ana akeh widget khusus lan opsi kirim proyek (kayata lokasi, kategori, full / part time, lsp) supaya sampeyan bisa nambah konten sing berkualitas sing bakal migunani kanggo para pamaca.

Yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa monetisasi situs kanthi menehi dhaptar rega utawa paket menyang perusahaan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal mbayar sampeyan ndhaptar lowongan kerja, lan nambah konten kanggo dhaptar kasebut, supaya sampeyan bisa ngembangake situs web lan akun tabungan ing wektu sing padha. JobEngine ndhukung macem-macem gateway pembayaran sing aman, saengga perusahaan bakal ngrasakake pamroses pambayaran.

4. Jobify

Jobify WordPress Theme

Info & DownloadDeleng Demo

Jobify ngidini sampeyan nggawe luwih saka mung situs web proyek - sampeyan bisa nggawe komunitas majikan lan wong sing golek kerja. Tata letak sing bisa disesuaikan kanthi lengkap ditambah karo fungsi telusuran lan nyaring sing kuat ndadekake tema iki dadi pilihan sing apik. Lan sampeyan bisa nggawe papan kerja modern lan kandel lan situs web dhaptar kanthi cepet.

Agen temp lan perusahaan layanan penempatan kerja berkembang maju, saengga nggawe template WordPress khusus kanggo niche iki. Jobify nindakake iku. Kanthi tema iki lan sawetara plugin, sampeyan bisa ngatur papan kerja lan situs web adhedhasar dhaptar. Kanthi "Daftar Berbayar Sederhana" sampeyan bisa miwiti ngasilake revenue langsung kanthi ngisi daya kanggo perusahaan ngirim bukaan, sing sampeyan atur lan sarujuk / nolak.

Kanggo pangguna, gampang golek proyek sing sampurna. Dheweke bisa nggunakake telusuran langsung yen wis ana ing pikirane. Utawa pengunjung menyang situs sampeyan bisa nelusuri dhaptar kategori kanthi ngunjungi kaca kategori dhewe, utawa nggunakake pilihan filter ing kaca papan proyek utama.

5. WorkScout

WorkScout - Tema WordPress Papan Kerja

Info & DownloadDeleng Demo

WorkScout minangka tema premium sing dirancang kanggo plugin WP Job Manager sing wis dibahas sadurunge. Nyedhiyakake saringan canggih kanggo nggoleki proyek, kalebu saringan gaji utawa tarif. Sampeyan bisa nambah fungsi WorkScout liwat tambahan WP Job Manager sing dibayar kanggo manajemen aplikasi, manajemen resume, lan tandha proyek, lan liya-liyane.

6. JobSeek

Jobseek - Papan Kerja Tema WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

JobSeek minangka tema premium liyane sing dibangun kanggo plugin WP Job Manager gratis. Perekrut lan perusahaan bisa ngirim, nyunting lan ngatur dhaptar proyek liwat ngarep, lan para pencari kerja bisa ngatur resume lan profil. Proyek ing situs bisa digoleki lan disaring miturut kategori, jinis proyek, tembung kunci, lan lokasi, kanthi proyek ditampilake ing peta.

7. Jobmonster

Tema WordPress Jobmonster

Info & DownloadDeleng Demo

Jobmonster minangka tema papan kerja premium sing dirancang kanggo dadi portal proyek lengkap. Ora ana plugin sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake fungsionalitas kerja, amarga kalebu dashboard ngarep kanggo juragan, calon, lan administrator. Majikan bisa ndhaptar paket kirim proyek lan ngatur proyek lan aplikasi, kalebu nrima lan nolak calon. Calon bisa nglamar kerja nggunakake resume online, ngunggah resume, utawa nyambungake akun LinkedIn.

8. Freelance Engine

freelance-engine-wp-theme

Info & DownloadDeleng Demo

FreelanceEngine minangka tema WordPress premium pasar freelancer. Tema iki nggampangake sampeyan lan kanca-kanca nggawe profil, ngirim proyek, nawarake lan liya-liyane.

Saiki saya akeh wong sing kerja kanggo awake dhewe. Nyatane – sampeyan mbokmenawa salah siji saka wong-wong mau. Dadi, apa ora nggawe papan sing bisa nyambung karo wong sing duwe pikiran kaya, lan liya-liyane bisa ngirim proyek sing butuh bantuan. FreelanceEngine minangka tema sing sampurna ing ngarepe - nggawe pasar kanggo nyambungake proyek karo freelancer.

Bagean gedhe saka tema iki yaiku keluwesan. Dibangun karo Visual Composer, sampeyan bisa nyeret & nyelehake unsur kaca kanggo nggawe tata letak kaca sing dibutuhake. Kajaba iku, tema kasebut kalebu pilihan kanggo profil pangguna, pambayaran proyek, lan uga ulasan pangguna.

Fitur tema liyane kalebu pilihan warna tanpa wates liwat kustomisasi tema sing apik tenan, akeh widget, panel admin sing migunani, plugin Revolution Slider premium lan liya-liyane. Lan kanthi dhukungan 12 wulan, FreelanceEngine minangka tema sing apik kanggo pasar sampeyan!

9. Papan Kerja Responsif

Tema Papan Proyek Responsif

Info & Download

Papan Proyek minangka tema WordPress direktori dhaptar proyek responsif premium sing dikembangake dening PremiumPress. Tema rinci iki dirancang kanggo nggawe situs posting proyek kaya Monster, CareerBuilder utawa Freelancer.

Pasar mumbul maneh, tegese para pengusaha kepengin nyewa karyawan anyar. Kanthi posisi anyar digawe, dheweke kudu nyebar kabar babagan lowongan kerja lan golek karyawan sing berkualitas. Dadi, kenapa ora nggawe situs web ing ngendi majikan bisa ngirim dhaptar proyek? Kanthi Papan Proyek sampeyan bisa nggawe situs kerja dhewe ing ngendi perusahaan lan bisnis cilik bisa ndhaptar posisi sing mbukak lan pangguna bisa ngirim resume kanggo nglamar.

Tema iki kalebu dhukungan kanggo paket anggota, supaya sampeyan bisa ngisi daya majikan kanggo nambah dhaptar. Sampeyan uga bisa nggawe pembayaran ambalan kanggo dhaptar langganan supaya juragan bisa njaga listing sing saiki lan nambah anyar saben sasi. Papan Proyek uga kalebu profil pangguna lengkap. Kanthi cara iki, pelamar bisa nggawe akun kanthi informasi kontak, gambar profil lan informasi aplikasi sing relevan (resume, cv, lsp). Yen wis rampung profil, pangguna bisa browsing situs proyek sampeyan nggunakake telusuran lanjut kanggo nemokake proyek miturut kategori, lokasi utawa tembung kunci. Banjur nglamar gampang kaya ngeklik tombol.

Fitur gedhe liyane saka Papan Proyek kalebu integrasi sosial, olahpesen pribadi, dhaptar dening anggota, dhukungan tambahan paket, blog lengkap lan liya-liyane. Dhaptar ing ngisor iki nyakup luwih akeh fitur saka tema dhaptar proyek sing komprehensif iki.

10. Papan Proyek HireBee Crowdsource

Tema Papan Proyek HireBee Crowdsource

Info & Download

HireBee minangka tema WordPress premium papan kerja pasar sumber daya unik saka AppThemes. Tema niche sing apik iki minangka cara sing apik kanggo nggawe situs gaya penawaran proyek sampeyan dhewe ing ngendi pangguna bisa ngirim proyek supaya perusahaan lan freelancer nawakake tawaran kasebut.

Luwih akeh wong sing ninggalake jagad perusahaan tradisional kanggo kerja kanggo awake dhewe utawa kanggo agensi cilik. Iki apik tenan amarga bisa dadi spesialis ing macem-macem lapangan (desain web, desain grafis, Ruby On Rails, WordPress, lsp) lan entuk pakaryan sing luwih apik tinimbang sawetara pesaing sing jenenge gedhe. Dadi apa ora mbantu bisnis cilik lan miwiti situs web sampeyan dhewe kanggo masangake freelancer karo bisnis sing duwe proyek kanggo outsource (kaya Elance lan Freelacer), nalika njupuk potongan nominal saben proyek mesthi.

Kaendahan saka HireBee yaiku njupuk bagian sing angel kanggo nggawe papan kerja sing asale saka wong akeh. Kabeh fitur sing dibutuhake wis dibangun. Tema kasebut wis kalebu opsi kanggo sampeyan ngisi daya majikan kanggo ngirim dhaptar, utawa nampilake dhaptar. Kajaba iku, pembangun formulir sing kuat nggampangake sampeyan nggawe formulir proyek khusus kanthi kolom khusus sing sampeyan butuhake supaya para freelancer ngerti tawaran pewaris proyek. Lan yen proyek wis ditugasake menyang freelancer, HireBee nyakup ruang kerja khusus sing bisa diakses dening freelancer lan majikan supaya bisa tetep nglacak proyek kasebut.

Fitur tema gedhe liyane kalebu profil pangguna, dashboard khusus kanggo juragan lan freelancer, saringan proyek, cocog proyek, negosiasi istilah, upload file sing gampang, rencana rega lan liya-liyane. HireBee siyap kanggo rock and roll, sing sampeyan butuhake yaiku domain lan rencana hosting WordPress lan sampeyan bisa duwe papan kerja dhewe lan mlaku kanthi cepet. Sampeyan bisa ndeleng fitur tema liyane sing kapacak ing ngisor iki.

11. Cariera

Tema Papan Kerja Cariera

Info & DownloadDeleng Demo

Cariera minangka tema WordPress berorientasi profesional sing digawe kanthi ati-ati kanggo majikan lan pelamar kerja. Iki minangka pakar ing papan kerja, statistik lan dhaptar. Coba metu karo homepages beda lan super gampang siji-klik demo importir sing nyetel website munggah lan mlaku ing sawetara menit.

Cariera dibangun kanthi ton plugin kualitas premium sing terintegrasi. Tema kasebut dilengkapi karo Komposer Visual - salah sawijining pembangun kaca sing paling populer kanthi akeh unsur fitur khusus. Lan ora mung iku… Bisa ngatur saben aspek tata letak yaiku kekuwatan unik Cariera. Werna tanpa wates, font google, sidebar sing bisa dipindhah, pirang-pirang header & footer lan gabungke karo salah sawijining plugin Revolusi Slider sing paling populer kanggo nggawe galeri lan slider sing apik tenan lan menehi situs web sampeyan efek sing nggumunake.

Tema bobot entheng kanthi peningkatan kinerja kacepetan dhuwur, bisa adaptasi kanggo kabeh layar lan browser kanthi kualitas siap retina mesthi bakal dadi papan sing cocog kanggo perusahaan lan calon kerja. Kabeh pengunjung bakal seneng carane gampang tema kita karo saringan telusuran proyek modern, proses pengajuan CV lan kontak karo calon / juragan liwat formulir kontak 7 lan tansah dadi pisanan ngerti warta paling anyar dening dadi pelanggan nggunakake plugin langganan Mailchimp.

Adol barang sampeyan dhewe mesthi bakal dadi plus lan karo Cariera lan mung sawetara klik kanthi desain terpadu WooCommerce sing unik. Lan sing paling apik yaiku tema kasebut ndhukung WPML sing ndadekake multibasa lan siap kanggo basa apa wae sing pengin diterjemahake.

12. Sangang nganti Lima

Tema WordPress Nine nganti Lima

Info & DownloadDeleng Demo

Sembilan nganti Lima minangka tema proyek premium sing resik lan kuat kanthi macem-macem fungsi. Sampeyan bisa nambah informasi khusus kanggo proyek kaya gaji lan tunjangan, utawa nggawe saringan proyek dhewe (contone full-time, internship) kanggo ngaktifake wong golek proyek golek kirim sampurna.

13. Jobera

Tema WordPress Jobera

Info & Download

Jobera minangka tema papan kerja premium sing apik sing didhukung dening pembangun kaca seret lan selehake. Para majikan, perekrut, lan wong sing golek kerja bisa diwenehake portal kanggo sesambungan karo proyek lan resume. Iku kompatibel karo plugin WP Job Manager uga akeh tambahan, supaya sampeyan bisa nggawe portal proyek khusus kanthi fungsi tartamtu sing dikarepake.

kesimpulan

Nalika entuk proyek dikirim ing situs sampeyan lan narik lalu lintas pencari kerja bisa dadi tantangan, entuk papan kerja lan mlaku ing WordPress ora kudu dadi tantangan.

Saka dhaptar kita, sampeyan kudu bisa nemokake plugin utawa tema sing sampurna kanggo nggawe papan kerja sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Yen sampeyan wis mikir babagan nyiyapake papan kerja, ora ana sing ngalangi sampeyan - pilih siji lan miwiti!

Apa sampeyan wis nyiyapake papan kerja sadurunge? Apa sampeyan nggunakake salah sawijining plugin utawa tema kasebut? Kita bakal seneng krungu babagan pengalaman sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol