Wordpress

12 Cara Pintar kanggo Ngedongkrak Pendapatan Saka Pemasaran Afiliasi

affiliate marketing minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo golek dhuwit liwat situs web sampeyan. Nanging, cara sing ditindakake saben wong ora mesthi sampeyan kudu nglakoni. Contone, bisa uga sampeyan dudu blogger, utawa sampeyan pengin dadi asli. Utawa, bisa uga sampeyan duwe blog nanging pengin njelajah cara anyar kanggo nggedhekake jangkauan sampeyan.

Untunge, ana macem-macem cara kanggo promosi produk afiliasi ing njaba blog sampeyan. Siji utawa luwih saka cara iki bisa dadi apa sing wis looking for kanggo mbantu sampeyan entuk dhuwit ekstra saka efforts .

Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan pemasaran afiliasi lan kenapa sampeyan pengin nyoba macem-macem pendekatan. Banjur kita bakal mriksa 12 cara sing kurang umum (nanging duweni potensi efektif) kanggo njupuk strategi pemasaran afiliasi menyang tingkat sabanjure. Ayo dadi miwiti!

Apa Pemasaran Afiliasi (Lan Cara Kerjane)

Pemasaran afiliasi minangka model pemasaran digital sing ngidini perusahaan nggayuh luwih akeh wong kanthi biaya sing luwih murah tinimbang iklan tradisional. Penjual nindakake iki kanthi menehi ganti rugi marang penerbit pihak katelu, utawa afiliasi, kanggo promosi produk utawa layanan.

Yen sampeyan duwe blog aktif, saluran YouTube, utawa kaca media sosial, iki ndadekake sampeyan calon sing apik kanggo dadi pemasar afiliasi. Minangka afiliasi, sampeyan kudu promosi penawaran penjual ing platform sing disenengi. Intine, sampeyan menehi para penjual pamirsa sing luwih akeh.

Yen ana wong sing tuku liwat saluran sampeyan, biasane sampeyan bakal entuk komisi saka adol kasebut. Utawa, merek bisa mbayar sampeyan kanggo nggawa timbal utawa nyopir lalu lintas.

Vendor bakal menehi link afiliasi sing ngemot ID sing unik kanggo sampeyan. Mangkono, nalika ana wong sing tuku produk liwat URL iki, bakul bisa ngubungake adol kanggo sampeyan lan menehi komisi.

Model iki ora duwe resiko kanggo bakul amarga ora kudu mbayar apa-apa nganti sampeyan adol. Nanging, bisa uga duwe bathi banget kanggo sampeyan minangka penerbit. Sampeyan bisa uga butuh sawetara wektu kanggo entuk daya tarik, nanging sampeyan bisa miwiti entuk penghasilan pasif tanpa gaweyan.

Napa Sampeyan Bisa uga Pengin Nyoba Pemasaran Afiliasi ing njaba Blog

affiliate marketing

Blogging minangka salah sawijining cara sing paling umum kanggo promosi produk minangka afiliasi. Miwiti blog bisa dadi proses banget prasaja, lan sampeyan bisa gawé akèh isi tanpa mbuwang dhuwit.

Nanging, sampeyan bisa nemokake dhewe ing kahanan sing nggawe blog kurang optimal kanggo sampeyan. Contone, sampeyan bisa uga ora seneng nulis, utawa sampeyan duwe katrampilan liyane sing pengin sampeyan fokusake, kayata nggawe video lan fotografi.

Utawa, sampeyan bisa uga wis nggawe pengikut ing media liyane, kayata platform media sosial. Mula, sampeyan bisa uga pengin monetisasi kaca kasebut tinimbang nggawe kaca liyane saka awal.

Nanging, bisa uga ana alesan liyane sing apik kanggo promosi produk ing njaba blog. Minangka pemasar profesional, sampeyan bisa uga pengin macem-macem penghasilan. Mangkono, yen salah siji sumber gagal, sampeyan duwe recourse liyane.

Nyiyapake macem-macem saluran uga bisa mbantu sampeyan tuwuh pamirsa. Nanging, yen sampeyan mutusake kanggo promosi produk ing luwih saka siji saluran, penting kanggo elinga yen fokus minangka kunci ing bisnis. Sampeyan bisa uga entuk asil sing luwih apik saka ngatur siji nganti telung medium kanthi apik, tinimbang lima utawa enem kanthi sembarangan.

Kanggo dadi pemasar afiliasi sing apik, sampeyan kudu kenal karo pamirsa. Sampeyan kudu nimbang ing ngendi pangguna target asring lan pesen apa sing ditanggapi. Faktor kasebut kudu nggawe akeh pilihan medium sampeyan.

Cara Nambah Pendapatan Pemasaran Afiliasi (12 Strategi Cerdas)

Saiki sampeyan ngerti pentinge ngevaluasi kabeh saluran sing kasedhiya kanggo sampeyan, wektune kanggo ndeleng sawetara opsi sing efektif. Ing ngisor iki ana 12 strategi kanggo mbantu sampeyan ngadeg metu saka kompetisi lan njupuk marketing afiliasi menyang tingkat sabanjure.

1. Ningkatake Produk Sampeyan ing Buletin Email

Amarga iku medium sing kuwat, email mesthi ora bakal ilang. Sampeyan bisa nganggep kothak mlebu email pelanggan minangka feed curated saka informasi sing paling relevan - lan dheweke bisa ngontrol kabeh.

Biasane, yen pangguna ora weruh nilai ing email, dheweke bakal mbusak. Yen ora ana regane ing senar email saka perusahaan sing padha, dheweke mandheg langganan. Ing sisih liya, yen dheweke seneng karo email sing langganan, dheweke bakal luwih seneng melu konten.

Buletin minangka email biasa sing dikirim menyang pelanggan. Newsletter mbantu mbangun kasetyan pelanggan liwat jangka panjang. Ing saben email (utawa masalah), sampeyan bisa menehi nganyari pamirsa, warta, utawa tips lan trik paling anyar sing ana gandhengane karo penawaran sampeyan.

Aspek teknis kanggo miwiti newsletter ora angel ditangani kanthi piranti lunak sing bener. Contone, MailChimp dilengkapi piranti sing padhet kanggo marketing email.

Homepage Mailchimp

Mbangun pamirsa sing setya minangka bagean sing tantangan nanging uga paling bermanfaat. Rahasia yaiku ngerti pamirsa lan ngomong babagan apa sing penting kanggo dheweke.

Contone, yen sampeyan nuduhake tips lan strategi ngirit dhuwit ing buletin, sampeyan bisa nyaranake piranti lunak akuntansi sing ngidini pangguna ngatur keuangan. Nalika maca ngeklik link afiliasi ing buletin sampeyan, dheweke bakal langsung menyang kaca produk ing situs web vendor.

2. Deleng Produk ing Video

Miturut Survei Desember 2020 dening Wyzowl, 84% wong laporan wis yakin kanggo tuku produk utawa layanan sawise nonton video babagan. Rata-rata wektu wong nonton video saben minggu yaiku 18 jam. Apa maneh, pandemi wis nggawe 96% pamirsa liyane kamungkinan kanggo nggunakake video online.

Video bisa uga minangka media paling pribadi. Wong bisa ndeleng carane sampeyan katon lan muni. Transparansi iki bisa nggawe sambungan emosional. Ing siji, sambungan kasebut bisa nggawe pamirso luwih kamungkinan kanggo tuku apa sing sampeyan promosiake.

YouTube minangka salah sawijining platform video online sing paling populer. Sampeyan bakal nemokake akeh pemasar afiliasi ing saluran iki. Yen sampeyan wis tau krungu wong ngomong bab produk lan pitutur marang kowe ana link ing gambaran, ana kasempatan apik sing dadi afiliasi.

Yen sampeyan ora mikir yen ana ing ngarep kamera, sampeyan bisa nyoba strategi iki. Contone, sampeyan bisa mriksa produk favorit ing video makarya lan sijine pranala afiliasi ing gambaran.

Gerald Undone mriksa peralatan sing bisa digunakake wong kanggo nggawe konten YouTube ing video review sing migunani iki.

Video YouTube dening Gerald Undone

Ing katrangan video, sampeyan bakal weruh rong pranala iki:

Link afiliasi ing katrangan video YouTube

Kaya kabeh materi marketing, video sampeyan kudu kalebu Call to Action (CTA) sing jelas sing nyengkuyung pamirsa kanggo njupuk langkah sabanjure. Contone, sampeyan bisa njaluk dheweke ngeklik link sing kasedhiya kanggo tuku produk kasebut.

3. Miwiti Podcast

Industri podcasting saya tambah populer. Dikira tekan $95 milyar ing saindenging jagad ing taun 2028.

Kaya video, podcasting ngidini sampeyan nyritakake crita sing nyenengake nganggo swaramu dhewe. Nanging, podcast cenderung luwih murah lan luwih gampang diprodhuksi tinimbang video. Kelemahan utama yaiku unsur visual sing ilang, sing bisa ngalangi wong sing luwih seneng nonton video.

Sadurunge miwiti, sampeyan kudu mikir babagan tema lan format acara sampeyan. Sampeyan uga mbutuhake sawetara peralatan - mikropon sing apik lan minimal sapasang headphone - lan piranti lunak sing pas. Untunge, sampeyan bisa dadi tuan rumah podcast ing WordPress. Platform iki nggabungake kanthi apik layanan hosting media kayata Blubrry.

Blubrry podcast hosting

Sampeyan bisa menehi rekomendasi produk utawa layanan sing cocog ing saben episode lan menehi link afiliasi ing katrangan. Kajaba iku, disaranake nggawe jadwal sing konsisten (contone, siji episode saben minggu). Iki bisa mbantu para pamirsa tetep melu konten sampeyan, sing bisa nambah penghasilan saka pemasaran afiliasi.

4. Ningkatake Produk ing Situs Media Sosial

Ing marketing, sampeyan pindhah menyang ngendi pelanggan sampeyan. Ing Amerika Serikat, 82% saka populasi aktif ing paling ora siji profil media sosial.

Sampeyan malah ora perlu duwe situs web dhewe kanggo promosi produk ing media sosial. Nanging, profil lan kaca bisnis sampeyan bisa dadi platform utama. Sing penting yaiku milih saluran sing makili persatuan sing paling apik ing antarane produk sing sampeyan promosiake lan pamirsa sing sampeyan targetake.

Kayata, Pangguna dhasar TikTok utamane kalebu Generasi Z. Mulane, iki kudu dadi platform sing dipilih yen sampeyan pengin target generasi enom.

Kangge, yen produk sing pengin dipromosikan katon apik, sampeyan bisa uga pengin milih saluran sing akeh gambar, kayata Pinterest utawa Instagram.

kaca ngarep Pinterest

Contone, sampeyan bisa nggawe grafis kanggo Pinterest lan kalebu link afiliasi ing gambaran pin. Sampeyan uga bisa ngirim gambar sing nggumunke ing Instagram. Nanging, elinga yen sampeyan ora bisa masang link ing kiriman Instagram. Akeh afiliasi ngatasi masalah kasebut kanthi masang link ing bio.

5. Nulis E-book Informatif

E-book sing ditulis kanthi apik kanthi saran sing migunani lan bisa ditindakake bisa ndadekake sampeyan dadi pakar ing bidang sampeyan. Pendekatan umum yaiku nyedhiyakake e-book kanthi gratis, asring minangka ijol-ijolan alamat email pangguna.

Yen sampeyan butuh inspirasi, sampeyan bisa pindhah menyang Amazon Kindle lan deleng buku sing ana ing industri sampeyan. Sampeyan bisa uga pengin mriksa manawa lagi laris. Iki bakal menehi pitunjuk babagan kelangsungan topik sampeyan.

Yen ana akeh banget buku babagan topik sing sampeyan pilih, kompetisi bisa uga kuwat. Mula, sampeyan kudu ndeleng apa sing bisa sampeyan lakoni luwih apik tinimbang saingan kanggo nggawe e-book sampeyan luwih apik.

Nalika sampeyan lagi nulis buku, sampeyan bakal pengin nggawe manawa kanggo nyakup pranala afiliasi ing cara sing mbiyantu kanggo maca. Kita uga nyaranake nggunakake pendekatan adol alus lan mung nyebutake produk sing cocog. Yen sampeyan ngobong buku kanthi pranala, sampeyan bisa uga katon agresif lan agresif, sing bisa ngilangi pembaca sampeyan.

Bisa uga sawetara wektu sadurunge sampeyan ndeleng asil saka strategi iki, nanging penting kanggo terus nggarap. Contone, sampeyan bisa promosi e-book ing situs web utawa kaca media sosial.

6. Gawe Kursus Online

Kaya podcasting, sinau online tuwuh kanthi cepet. Ramalan dening Riset lan Pasar ngira manawa pasar bakal tuwuh $ 350 milyar dening 2025.

Platform sinau online Coursera weruh enrollment mundhak 664% ing awal 2020 dibandhingake karo periode sing padha ing taun sadurunge.

Coursera ngarep

Kangge, Udemy ngalami lonjakan 425%. ing wektu sing padha. Panjaluk kursus online tetep luwih dhuwur tinimbang ing tingkat pra-pandemi.

Nalika kunci lan larangan sing didorong pandemik ora bakal langgeng, sing anyar sikap global babagan sinau online bisa. Owah-owahan ing pendidikan online, formal utawa ora resmi, katon permanen.

Iki menehi kesempatan gedhe kanggo bisnis sampeyan. Iki tegese wong ing saindenging jagad ngonsumsi barang sing bisa sampeyan tawarake. Nalika nggawe kursus online sing berkualitas mbutuhake karya lan wektu sing cukup, yen wis siyap, sampeyan mung bisa mbukak ing situs sampeyan lan miwiti entuk penghasilan pasif saka iku.

Kanggo entuk bathi saka tren iki, sampeyan kudu nglebokake promosi produk kanthi lancar ing materi kursus sampeyan. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi alami kanthi menehi rekomendasi produk sing ngidini siswa nindakake apa sing sampeyan ajarake.

Nanging, ora ana sing ngalangi sampeyan nggawe kursus bab produk sing pengin dipromosikan. Contone, sampeyan bisa ngajari wong carane nggunakake piranti lunak manajemen tartamtu kanggo mbukak bisnis online kanthi luwih efektif.

Kursus online sing berkualitas bisa mbantu sampeyan mbangun kapercayan. Wong bisa uga luwih seneng ngrungokake rekomendasi sampeyan yen dipercaya sampeyan. Iki bakal nyebabake dodolan sing luwih dhuwur.

Sampeyan bisa ngedol kursus kanthi biaya cilik utawa menehi gratis. Yen kursus sampeyan berkualitas tinggi, pendekatan kapindho bisa nyebabake luwih akeh ndhaptar.

 

Skip baris lan njaluk tips langsung ing kothak mlebu

Klik ing ngisor iki kanggo ndhaptar luwih akeh babagan carane lan tutorial kaya iki, dikirim menyang kothak mlebu.

Mlebu kula!

tips marketing

 

7. Nerbitake Tutorial

Tutorial online minangka cara sing populer kanggo sinau katrampilan anyar kanthi cepet. Padha kerep njupuk wangun artikel langkah-langkah utawa video carane. Utamane, tutorial video beda karo video review produk amarga tujuane kanggo ngajari para pamirsa babagan katrampilan tartamtu.

Tutorial minangka media sing apik kanggo promosi afiliasi, apa ing video utawa artikel. Sampeyan bisa mulang para pamirsa babagan katrampilan sing mbutuhake nggunakake produk sing sampeyan promosiake. Contone, sampeyan bisa mulang wong-wong mau carane nindakake pajak. Banjur, sampeyan bakal ngenalake piranti lunak akuntansi pajak sing sampeyan promosiake.

Utawa, sampeyan bisa mulang pangguna carane nggunakake produk sing sampeyan promosiake. Contone, sampeyan bisa nuduhake cara nggunakake platform manajemen hubungan pelanggan (CRM) lan nyengkuyung supaya tuku kanthi menehi link afiliasi.

Kanggo nerbitake tutorial, sampeyan duwe sawetara opsi beda. Kanggo artikel, sampeyan bisa nggunakake platform kayata Medium, ing ngendi sampeyan bisa nulis lan nyunting artikel kanthi langsung nalika nglacak statistik pamirsa.

Sedheng homepage

Kanggo video, YouTube minangka platform sing apik, kaya sing wis dibahas sadurunge. Nanging, sampeyan uga bisa nerbitake video tutorial ing kaca Facebook utawa situs web.

8. Kirim ing Komunitas lan Forum Online

Kita cenderung ngumpul karo wong-wong sing nuduhake kapentingan lan pandangan kita. Sing kasus karo komunitas online. Iki minangka papan virtual ing ngendi wong bisa ngganti informasi babagan kapentingan umum. Padha uga ngidini pangguna kanggo ndhukung saben liyane lan nuduhake saran.

Komunitas media sosial ana minangka subkomunitas lanskap media sosial sing luwih gedhe. Iki minangka conto komunitas Facebook sing aktif banget, Ilmu lan Teknologi:

Komunitas Ilmu lan Teknologi ing Facebook

Sampeyan uga bakal nemokake akeh forum online ing internet. Komunitas kasebut ana ing njaba media sosial minangka papan kanggo ijol-ijolan informasi utawa saran sing migunani. Reddit minangka salah sawijining situs forum sing paling misuwur.

Conto forum komunitas ing Reddit

Minangka pemasar, komunitas online minangka anugerah kanggo bisnis sampeyan. Sampeyan bisa komunikasi langsung karo wong lan mangsuli pitakon apa wae. Asring, sampeyan bisa nyimpen pranala afiliasi minangka bagéan saka profil sampeyan supaya pangguna bisa ngunjungi kapan wae.

Nalika sampeyan melu komunitas online, sampeyan kudu netepi pedoman komunitas kasebut. Kajaba iku, sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan nyumbang informasi penting kanthi konsisten; yen ora, sampeyan bisa katon kaya-kaya sampeyan mung ana kanggo kapentingan dhewe.

9. Bukak Kampanye Pemasaran Email

Kita wis ngrembug siji wangun umum saka marketing email: buletin. Nanging, ana opsi liyane sing kudu dideleng, kayata:

  • Kampanye promosi standar: Iki minangka email sepisan kanggo promosi produk utawa layanan tartamtu.
  • Kampanye musiman: Biasane, email iki promosi penawaran khusus nalika preian.
  • Seri email sing dipicu: Iki minangka seri email sing dikirim kanthi urutan kanggo nanggepi acara, kayata undhuhan produk, respon survey, utawa ndhaptar anyar.
  • Email tetes sawise tuku: Iki dikirim minangka tindak lanjut kanggo tuku kanggo mbantu mbangun kapercayan lan kasetyan karo pelanggan anyar.
  • Kampanye keterlibatan maneh: Iki minangka email sing dikirim menyang pelanggan sing wis suwe ora melu karo sampeyan, kanthi pangarep-arep supaya bisa aktif maneh.

Yen rampung kanthi bener, kampanye email iki bisa dadi efektif banget kanggo strategi pemasaran afiliasi sampeyan. Sawise kabeh, email tetep dadi saluran komunikasi sing kuat. Ing survey dening MarketingSherpa, 86% responden ngandika padha seneng nampa email promosi ing paling sapisan sasi. Limalas persen peserta malah ujar manawa seneng email promosi saben dina.

Langkah pisanan kanggo nyetel kampanye email yaiku ndhaptar alat marketing. Mailchimp minangka pilihan sing apik, kaya sing wis dibahas sadurunge. SendPulse minangka alat kuat liyane sing menehi otomatis kampanye lengkap kanthi personalisasi tingkat individu.

SendPulse homepageSabanjure, sampeyan pengin ngasilake konten sing apik banget lan migunani lan masang link afiliasi sampeyan. Sampeyan uga bisa nambah tombol media sosial lan Email menyang kanca link kanggo nambah kemungkinan panampa nuduhake konten sampeyan.

10. Tuku Iklan Online

Tuku pariwara online bisa dadi strategi paling beresiko ing kirim iki amarga sampeyan kudu mbayar dhuwit sadurunge bisa ndeleng asil. Nanging, yen sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa tekan target luwih cepet tinimbang sing dikarepake.

Ana macem-macem jinis iklan kanggo macem-macem media. Ayo dadi pirembagan bab rong jinis: Iklan Pay-Per-Click (PPC). lan iklan solo. Kaloro cara kasebut dimaksudake kanggo nggawa prospek menyang kaca ngarep, kaca kebangkrutan, utawa panggonan liyane sing dirancang kanggo ngowahi. Nanging, kerjane rada beda.

Kanthi iklan PPC, sampeyan mbayar ragad cilik saben pangguna ngeklik iklan sampeyan kanggo mlebu menyang kaca target. Padha banget umum ing web. Punika conto iklan PPC ing Facebook:

Conto iklan sing disponsori ing Facebook

Saliyane, iklan solo luwih umum ing antarane afiliasi lan pemasar informasi. Umume luwih larang tinimbang iklan PPC, nanging cocog kanggo tujuan pemasaran afiliasi. Kajaba iku, nalika iklan kasebut bisa digunakake, bisa uga luwih murah tinimbang iklan liyane.

Sampeyan bisa tuku iklan solo saka wong sing duwe dhaptar email sing target pamirsa sing cocog. Mangkene cara kerjane:

  1. Pisanan, sampeyan tuku iklan saka pemilik dhaptar.
  2. Banjur, pemilik ngirim email (iklan) menyang pelanggan babagan produk sampeyan.
  3. Pungkasan, pelanggan ngeklik tautan kasebut lan muga-muga bisa dikonversi.

Apa wae jinis iklan sing sampeyan pilih, sampeyan bakal pengin sinau dhewe dhisik supaya ora mundhut dhuwit. Contone, sampeyan bisa uga pengin ndeleng sawetara statistik lan data babagan dhaptar email, kalebu tarif klik-tayang lan demografi. Iki bisa mbantu sampeyan milih produk afiliasi sing tepat kanggo promosi menyang pamirsa tartamtu.

11. Saiki Webinars

Webinar minangka presentasi online babagan konten pendidikan. Bisa langsung utawa dikirim minangka video sing direkam. Asring ana jumlah interaksi pamirsa sing apik liwat pesen cepet utawa video rong arah yen urip.

Kaya kursus lan tutorial, webinar bisa nambah kapercayan lan kompetensi sing dirasakake ing mripate para pamirsa. Dheweke uga minangka media sing apik kanggo menehi solusi kanggo masalah ing bentuk produk sing sampeyan promosiake.

Webinar relatif gampang lan murah kanggo dikirim, sanajan mbutuhake sampeyan nyiyapake sawetara materi lan riset subyek sampeyan. Nanging, pamirsa biasane ora ngarep-arep sampeyan ngetutake naskah sing ketat. Kanthi cara kasebut, webinar iki bisa katon luwih informal tinimbang setelan pendidikan normal.

Sawise sampeyan wis rampung ngirim wiwitan, sampeyan bisa nggunakake maneh sesi sing direkam. Bisa dadi konten marketing liyane kanggo promosi merek sampeyan utawa ngarahake lalu lintas menyang situs web sampeyan. Contone, sampeyan bisa menehi link menyang webinar sing direkam ing buletin utawa ngirim ing media sosial.

Webinar lan marketing email nguatake siji liyane. GoToWebinar nglaporake manawa marketing email tanggung jawab luwih saka setengah saka registrasi webinar. Ing wektu sing padha, mbutuhake alamat email nalika ndhaptar webinar minangka cara sing efektif kanggo ngasilake luwih akeh.

Kanggo miwiti webinar dhewe, sampeyan kudu milih topik lan format pangiriman dhisik. Banjur, sampeyan kudu milih alat lan platform sing pengin digunakake. Zoom, Badai Prawan, Lan ClickMeeting kabeh opsi populer:

kaca ngarep ClickMeeting

Sampeyan kudu nyetel tanggal lan wektu lan promosi webinar sampeyan. Nanging, sadurunge sijine tembung metu, iku penting kanggo duwe kaca registrasi munggah lan mbukak. Sampeyan pengin menehi formulir pendaftaran sing gampang lan menehi pangguna pilihan kanggo milih tanggal webinar sing disenengi.

12. Gabung karo Program Affiliate Pay-Per-Call

Ana siji model pariwara afiliasi liyane sing durung kita bahas: bayar saben telpon. Iki rada beda karo saben cara liyane sing wis kita rembugan nganti saiki.

Ing model iki, tujuane yaiku supaya wong bisa nelpon perusahaan sing sampeyan promosiake. Sampeyan kerep duwe nomer telpon unik kanggo nuduhake karo prospek. Mangkono, perusahaan bisa ngubungake telpon kanggo sampeyan.

Iklan bayar saben telpon bisa dianggo kanthi apik kanggo perusahaan sing adol utawa janjian janjian liwat telpon, kayata tukang kunci lan layanan truk derek. Alasan kasebut yaiku nggawe telpon nuduhake luwih akeh komitmen tuku tinimbang mung ndeleng situs web.

Coba gabung karo jaringan afiliasi bayar saben telpon yen sampeyan mikir sampeyan bisa njaluk wong nelpon. Sampeyan uga bisa ngubungi perusahaan lan takon yen dheweke bakal kepengin kolaborasi karo sampeyan.

Wektu kanggo Nggawe Kreatif

Ana akeh cara sing efektif kanggo promosi produk pemasaran afiliasi sing ora mbutuhake blog. Apa sampeyan nggunakake aplikasi kasebut kanggo nglengkapi situs web sing wis ana utawa ora nulis kiriman kabeh, siji utawa luwih cara kasebut bisa dadi hit sabanjure.

Ing kirim iki, kita ndeleng sawetara strategi sing cerdas kanggo nambah penghasilan pemasaran afiliasi. Contone, sampeyan bisa promosi produk ing buletin, video YouTube, utawa kiriman media sosial. Sampeyan uga bisa nggawe kursus lan webinar sing bermutu lan masang link afiliasi ing materi pendhidhikan sampeyan.

Yen sampeyan duwe situs WordPress lan pengin miwiti karo marketing afiliasi, sampeyan bisa uga pengin nimbang looking ing DreamPress. kita ngatur rencana hosting WordPress nangani nganyari lan tugas pangopènan liyane kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa fokus ing bab penting: ngembangaken bisnis.

Daya Blog sampeyan karo DreamHost

Kita bakal nggawe manawa blog sampeyan cepet, aman lan tansah munggah supaya pengunjung dipercaya sampeyan. Rencana diwiwiti $ 2.59 / bln.

Pilih Rencana Sampeyan

sambungan hosting

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol