Wordpress

13 Alternatif Google Analytics Paling Apik kanggo Ngumpulake Data sing Kuat

Nglumpukake lan nganalisa data pancen penting yen sampeyan mbukak bisnis online. Kanggo nindakake, sampeyan kudu nggunakake salah siji Google Analytics (gampang kanggo persiyapan karo Google Analytics WordPress plugin), utawa alternatif Google Analytics. Ora ana cara kanggo ngubengi.

Apa?

Amarga kesalahan paling gedhe sing bisa ditindakake minangka wirausaha yaiku ngandelake naluri usus nalika nggawe keputusan penting.

Mesthi, intuisi iku arang banget penting nalika sesambungan karo wong-wong mau. Nanging, yen sampeyan mbukak bisnis online sing nglayani ewonan pelanggan saka sak ndonya lan bisa ngarahake lalu lintas menyang situs sampeyan kanthi konsisten, mula sampeyan kudu ngerti yen sampeyan mung ora dilengkapi kanggo ngatasi tingkat kerumitan sampeyan. duweke.

Mulane sampeyan perlu lunak analytics dipercaya sing bisa mbantu sampeyan nglacak metrik sing relevan lan ngekstrak wawasan sing bisa ditindakake saka kabeh data kasebut.

Google Analytics ndominasi pasar. Nanging apa ana alternatif sing apik?

Wangsulane: ya, ana. Dadi, ayo dideleng kanthi cetha!

Nanging pisanan ...

Napa Sampeyan Kudu Nganggep Nggunakake Alternatif Google Analytics

Sampeyan bisa uga mikir kenapa sampeyan kudu nimbang nggunakake alternatif Google Analytics.

Ana telung alasan utama: gampang digunakake, privasi, lan etika.

1. Gampang Nggunakake

Google Analytics minangka alat analytics sing kuat nanging bisa uga rumit.

Yen sampeyan dudu wong sing cenderung teknis, ngerteni carane nggunakake Google Analytics bisa dadi tantangan.

Mesthine, yen sampeyan pengin sinau babagan Google Analytics, ana akeh sumber daya ing kana sing bakal mbantu sampeyan nindakake kanthi bener.

Nanging, minangka pemilik bisnis, sampeyan kudu takon dhewe apa mbuwang sawetara minggu ing urip sampeyan sinau GA minangka panggunaan paling apik wektu sampeyan. Sampeyan bisa uga pengin nimbang platform analytics sing luwih gampang dibangun karo sampeyan.

2. Kebijakan

Google misuwur amarga produk "gratis": Google Search Console, Gmail, Chrome, Google Docs, Google Analytics, lsp.

Nanging, aja lali, Google dudu organisasi nirlaba. Dheweke ora menehi produk kasebut kanthi gratis amarga kebecikan atine.

Miturut Statista, ing 2018 revenue perusahaan ngluwihi $136 milyar:

revenue Google
Pendapatan Google ing saindenging jagad wiwit taun 2002 nganti 2018 (Sumber gambar: Statista.com)

Dadi saka ngendi kabeh dhuwit kasebut?

Umume, $ 116 milyar kanggo spesifik, asale saka iklan. Lan ing ngendi dheweke entuk informasi sing mbantu para pengiklan target pelanggan sing cocog?

Wangsulane: sampeyan.

Google njupuk data sing diwenehake lan digunakake kanggo nggawe pribadhi iklan sing ditampilake kanggo sampeyan, dadi luwih cenderung sampeyan bakal ngeklik.

Ing lumahing, iki ora muni sing ala. Yen bakal nuduhake sampeyan iklan, bisa uga nggawe relevan, ta?

Nanging, luwih akeh sampeyan mikir babagan iki, kabeh iki bakal dadi ngganggu.

Riwayat browser sampeyan. Riwayat telusuran sampeyan. Riwayat YouTube sampeyan. Riwayat lokasi sampeyan. email sampeyan. Google duwe kabeh.

Ana argumen umum sing digunakake kanggo ngilangi masalah privasi kaya mangkene:

"Lha, yen sampeyan ora nindakake apa-apa, sampeyan ora kudu kuwatir!"

Nanging pancen normal yen pengin njaga privasi sampeyan sanajan sampeyan ora duwe skandal sing didhelikake.

Dadi pitakonane yaiku sepira privasi sampeyan sing arep dikorbanake kanggo entuk akses menyang produk "gratis" Google?

Sampeyan bisa uga pengin mriksa luwih jero babagan kabijakan privasi Google kanggo ndeleng manawa sampeyan kepenak. Uga, aja lali yen sampeyan nggunakake Google Analytics, sampeyan kudu duwe kabijakan privasi.

3. Etika

Ana keprihatinan sing akeh babagan jumlah kekuwatan sing dipikolehi Google sajrone pirang-pirang taun. Nyatane, Google duwe meh 90% pangsa pasar telusuran:

Pangsa Pasar Mesin Telusur ing saindenging jagad
Pangsa Pasar Mesin Telusur ing saindenging jagad

 

Iki tegese algoritma telusuran kasebut nggawe persepsi umum babagan jagad iki. Apa sampeyan bisa mbayangno pengaruh Google amarga iki?

Sampeyan bisa uga mikir yen iki ora dadi masalah amarga kabeh algoritma telusuran yaiku ngasilake asil panelusuran sing paling relevan. Sing bener, nanging kadhangkala Google katon lali babagan iki, luwih milih posisi pimpinan pasar.

Jen Gennai, eksekutif Google, bubar nerbitake pratelan sing nyatakake:

"Google wis bola-bali nerangake manawa bisa dadi sumber informasi sing bisa dipercaya, tanpa dipikirake babagan sudut pandang politik. Nyatane, Google ora duwe gagasan ideologi politik ing peringkat. Lan kabeh sing dakdeleng ndhukung iki."

Dadi, yen sampeyan ora seneng carane Google ngoperasikake mesin telusur, sampeyan kudu ngerti ana akeh mesin telusur alternatif sing bisa digunakake.

Nanging babagan Google Analytics?

Top 13 Alternatif Google Analytics

Ayo ndeleng kanthi luwih cetha babagan kompetisi Google Analytics.

StatCounter

Statcounter
Statcounter

StatCounter didegaké ing 1999 dening Aodhán Cullen, sing umuré mung 16 taun.

Misi dheweke yaiku:

"Kanggo mbantu anggota supaya gampang ngerti pengunjung, supaya bisa nggawe keputusan sing apik supaya bisa sukses online."

Fitur utama kalebu analytics lalu lintas sing ngidini sampeyan nglacak metrik sing paling penting, analytics lalu lintas mbayar sing mbantu sampeyan nambah kampanye iklan sing dibayar lan tandha pengunjung sing ngirim kabar nalika pengunjung penting bali menyang situs web.

Ana uga fitur laporan sing bisa digunakake kanggo nyiyapake laporan saben dina, mingguan utawa saben wulan ing ngendi data sing paling penting dikirim langsung menyang kothak mlebu.

Rega StatCounter adhedhasar ruang log sing sampeyan butuhake:

rega StatCounter
rega StatCounter

Wigati dicathet yen StatCounter wis ana ing bisnis sajrone 20 taun, mula ora mungkin dheweke bakal bangkrut.

Tangan

Alternatif Google Analytics: gauges
Tangan

Gauges minangka alat analytics wektu nyata sing nglacak metrik lalu lintas sing paling penting. Iki ngidini sampeyan ndeleng jumlah pengunjung unik, jumlah tampilan kaca, konten ndhuwur, data geografis, lsp.

Gauges kudu dipikirake yen sampeyan mung pengin piranti lunak analytics dhasar sing gampang digunakake. Alat analytics iki kasedhiya minangka solusi gratis utawa mbayar (wiwit $500/taun).

Analytics Sederhana

Alternatif Google Analytics: Simple Analytics
Analytics Sederhana

Simple Analytics fokus kanggo nyedhiyakake "analitik sing prasaja, resik lan ramah" nalika ngurmati privasi wong. Nerangake Adriaan van Rossum, pangadeg Simple Analytics:

"Aku luwih prihatin babagan privasi individu. Perusahaan gedhe nglacak kabeh tanpa ana akibat. Sing kudu mandheg. Kajaba iku, nalika nglacak pengunjung sampeyan, apa sampeyan butuh 500 kaca grafik?

Piranti lunak mung nglacak metrik iki:

  • Pageviews.
  • Referrers.
  • Kaca ndhuwur.
  • Ukuran layar.
  • Browser.
  • Negara.

Mangkene tampilan dashboard Simple Analytics:

Dashboard Analytics prasaja
Dashboard Analytics prasaja

Nalika sampeyan bisa ndeleng, nalika padha ngomong "prasaja", padha tenan tegese. Analisis lalu lintas ora luwih gampang tinimbang iki.

Ana telung tingkat rega: rencana Starter $ 9 / wulan, rencana Bisnis $ 49 / wulan, lan rencana Enterprise khusus. Iki ndadekake alternatif sing terjangkau banget kanggo Google Analytics, lan pilihan sing cocog kanggo sing cenderung kurang teknologi.

Rega Analytics prasaja
Rega Analytics prasaja

Simple Analytics uga wis nampa endorsement saka Pieter Levels, pangadeg RemoteOK lan NomadList, lan penulis buku Make:

"Yen sampeyan wis rampung ngidini pangguna dilacak dening perusahaan raksasa, sampeyan kudu nyoba Simple Analytics. Iki minangka Google Analytics minimalis lan ramah privasi tanpa pelacakan.

Fathom Analytics

Alternatif Google Analytics: Fathom
Fathom

Fathom minangka perusahaan liyane sing nawakake piranti lunak analytics sing ngajeni privasi wong.

Jack Ellis lan Paul Jarvis, pangadeg perusahaan, pengin:

"Dadi internet dadi luwih apik lan luwih pribadi kanthi nawakake alat analitik modern sing gampang digunakake lan ngurmati lan privasi warga web."

Iku mung nglacak metrik iki:

  • Pengunjung unik.
  • Pageviews.
  • Rata-rata wektu ing situs.
  • Tingkat bouncing.
  • Kaca ndhuwur.
  • Top referer.
  • Negara, Jinis piranti, Browser.
  • Panganggo nyetel Goals.

Mangkene tampilan dasbor:

Dasbor Fathom
Dasbor Fathom

Ana telung tingkat rega: rencana Standar $ 14 / wulan, rencana Bisnis $ 44 / wulan, lan rencana Perusahaan $ 114 / wulan.

Entuk rega
Entuk rega

Fathom uga duwe kabijakan supaya ora nundha akun kasebut yen sampeyan ngluwihi watesan tampilan:

"Nanging, kita ndeleng rata-rata rolling telung sasi, lan email sampeyan nalika wektune kanggo nganyarke adhedhasar overages konsisten, ora mung spike lalu lintas sok-sok." 

Iki migunani amarga yen sampeyan mung tekan watesan saben wulan, luwih becik ngerti sampeyan ora bakal dikenani biaya tambahan mung kanggo spike kasebut (pangarep-arep).

Clicky

klik
Clicky

Clicky nawakake piranti lunak analytics sing ora mung nglacak metrik kunci nanging uga ngidini sampeyan ndeleng tumindak pengunjung, nggunakake peta panas, ngawasi wektu aktif, lan liya-liyane.

Dheweke dadi pemain sing mapan ing ruang analytics, lan piranti lunak saiki digunakake ing 1,192,960 situs web.

Ana limang tingkat rega: rencana Gratis, rencana Pro $ 9.99 / wulan, rencana Pro Plus $ 14.99, rencana Platinum Pro $ 19.99 / wulan, lan rencana Custom. Ora rega sing paling gampang, yen sampeyan takon marang aku.

rega klik
Rega klik

Yen sampeyan bisa nyelehake desain situs web tanggal kasebut, piranti lunak Clicky nindakake tugas kasebut. Priksa demo ing kene:

dashboard clicky
Dashboard klik

Matomo

Alternatif Google Analytics: matomo
Matomo

Matomo, sing sadurunge dikenal minangka Piwik, nawakake piranti lunak analytics sing kuat nalika uga nimbang masalah privasi (kanthi cara, "matomo" tegese "kejujuran" ing basa Jepang).

Misi dheweke yaiku:

"Kanggo mimpin tanggung jawab kanggo nguatake wong supaya bisa ngontrol data dhewe kanthi platform analytics revolusioner."

Iki minangka jeneng sing dipercaya ing industri analitik, kanthi piranti lunak digunakake ing 1.4 yuta situs web ing luwih saka 190 negara. Piranti lunak nduweni macem-macem fitur, saka analytics lan optimasi konversi menyang profil pengunjung.

Salah sawijining titik jual Matomo sing luwih menarik yaiku ora nggunakake sampling data:

matomo ora ana data sampling
Matomo & laporan data

 

Sejatine, sampling data tegese sampeyan njupuk sampel data, nganalisa, banjur extrapolate temuan sampeyan menyang data liyane. Mangkene carane Google nerangake sampling data:

Contone, yen sampeyan pengin ngira jumlah wit ing area 100 hektar sing distribusi wit-witan cukup seragam, sampeyan bisa ngetung jumlah wit ing 1 hektar lan tikel 100, utawa ngetung wit ing setengah. -acre lan tikel 200 kanggo entuk perwakilan sing akurat saka kabeh 100 hektar.

Nalika nggunakake sampling data sawise ambang lalu lintas tartamtu ngirit Google akeh dhuwit, iku ora persis becik yen sampeyan pengin akurat, data tingkat granular.

Matomo ora nggunakake metode analisis statistik iki kanggo nyuda biaya. Dheweke bener-bener nganalisa kabeh data, supaya sampeyan bisa yakin manawa apa sing sampeyan deleng cocog karo kasunyatan.

Ana telung tingkat rega: nganti 50 ewu tayangan kaca saben wulan, sampeyan duwe rencana Penting $19 / wulan, rencana Bisnis $29 / wulan, lan rencana Perusahaan khusus:

rega matomo
rega Matomo

Uga, Matomo bangga karo sikap privasi:

"Kanthi Matomo, filosofi babagan kepemilikan data prasaja: sampeyan duwe data sampeyan, ora ana wong liya."

Swara iki pancen bener, ta?

Woopra

woopra
Woopra

Woopra didegaké ing 2012 kanthi gagasan manawa ana perlu kanggo piranti lunak analytics sing bakal njupuk kabeh perjalanan pangguna.

Wiwit iku, piranti lunak wis berkembang dadi platform analytics sing kuat kanthi slogan:

"Visualize lan Ngoptimalake Saben Langkah Perjalanan Pelanggan."

Woopra ora mung nuduhake metrik, nanging mbantu sampeyan ngerti kepiye hubungane nomer kasebut. Iki cocog kanggo pangguna sing ngerti teknologi lan pengin ngerti data sing luwih jero tinimbang sawetara alternatif analytics Google liyane.

Pelacakan data Woopra
Pelacakan data Woopra

Piranti lunak menehi wawasan babagan prilaku pelanggan lan ngidini sampeyan nambah pengalaman pelanggan. Iki kalebu fitur kaya segmentasi, analitik panggunaan fitur, pemantauan bug lan kesalahan, laporan tren, lan liya-liyane.

Ana telung tingkat rega: rencana inti gratis, rencana Pro $ 999 / wulan, lan rencana Enterprise khusus.

Rega Woopra
Rega Woopra

Woopra minangka piranti lunak analytics sing apik sing bisa, antara liya, mbantu para pengusaha SaaS ngerti apa sing bisa digunakake lan apa sing ora cocog karo produke.

Berjuang karo masalah downtime lan WordPress? Behmaster punika solusi hosting dirancang karo kinerja lan keamanan ing pikiran! Priksa rencana kita

Tumpukan

Tumpukan
Tumpukan

Piranti lunak Heap njupuk kabeh interaksi web, seluler, lan awan lan nganalisa data iki. Dheweke fokus kanggo mbantu sampeyan ngerti prilaku pelanggan liwat data prilaku.

Iki minangka alat sing canggih, dadi sampeyan butuh sawetara kawruh teknis supaya bisa ngormati titik adol (analitik retroaktif, acara virtual, lsp.).

Heap utamane fokus kanggo nglayani bisnis ing telung industri: e-commerce, layanan finansial, lan SaaS.

Dheweke nawakake telung tingkat rega: rencana Gratis, rencana Startup, lan rencana Enterprise khusus. Kabeh rencana kalebu uji coba gratis 14 dina supaya sampeyan bisa nyoba piranti lunak tanpa resiko:

Rega tumpukan
Rega tumpukan

Cathetan: Aku yakin dheweke lagi nyoba sawetara wulan kepungkur rega rencana Startup katon lan $ 499 kanggo rencana Startup.

Heap duwe luwih saka 6,000 pelanggan kanthi sawetara jeneng gedhe ing antarane kayata Microsoft, The Atlantic, Casper, Freshworks, lan liya-liyane.

Dheweke uga nampa pujian sing mencorong saka sawetara pelanggan. Contone, iki sing dikandhakake Abhishek Ratna, manajer pemasaran senior ing Microsoft, babagan Heap:

"Kita wis bisa ngirit jam lan minggu gaweyan kanthi nggunakake Heap tinimbang ngrancang pirang-pirang proyek ETL kanggo nggabungake data saka macem-macem alat. Kabeh mung metu saka kothak."

Heap minangka alat sing apik kanggo wong-wong sing nggoleki piranti lunak analytics canggih sing cocog karo wong sing ngerti babagan data.

GoSquared

GoSquared
GoSquared

GoSquared ngarahake nyedhiyakake piranti lunak sing ngidini sampeyan ngerti pelanggan lan ngobrol karo dheweke. Padha nerangake:

"Kita yakin sampeyan ora butuh rong puluh alat sing beda kanggo ngerti lan ngobrol karo pelanggan, lan platform sing dirancang kanthi rapet lan dirancang kanthi dhasar luwih apik kanggo kabeh bisnis lan pelanggan," 

GoSquared nawakake telung produk: analytics, live chat, lan hub data pelanggan. Alat analytics duwe macem-macem fitur kalebu dasbor analytics web wektu nyata, prediksi cerdas sing mbantu sampeyan ngira lalu lintas ing mangsa ngarep, laporan email saben dina, lan liya-liyane:

Dashboard GoSquared
Dashboard GoSquared

Ana uga akeh integrasi sing kasedhiya, kalebu Twitter, Slack, Zapier, Shopify, lan liya-liyane.

Iki minangka alat analitik sing padhet sing gampang disiyapake lan gampang digunakake, saengga cocog kanggo wong sing ora seneng ngutak-atik teknologi lan luwih seneng ngentekake wektu kanggo analytics lan luwih akeh wektu ing bisnis.

Sampeyan bisa miwiti nggunakake piranti lunak analytics GoSquared kanthi gratis lan banjur nganyarke nalika lalu lintas saya mundhak. Yen sampeyan milih Suite, regane diwiwiti kanthi rega £ 79 / wulan ($ 96 / wulan):

Rega saka GoSquared
Rega saka GoSquared

Kanthi produk Analytics, contone, sampeyan bakal dijaluk mbayar £29/wulan ($24/wulan) yen situs sampeyan entuk luwih saka 1,000 pageview:

GoSquared rega saben wulan
Rega saben wulan GoSquared

Hitstep

Hitstep
Hitstep

Hitsteps nawakake analytics wektu nyata kanthi fitur kayata peta panas, analisis kaca, profil perusahaan, visualisasi profil, laporan, lan liya-liyane.

Ana limang tingkat rega: rencana Gratis, rencana Starter $ 4.99 / wulan, rencana Dasar $ 9.99 / wulan, rencana Pro $ 21.99 / wulan, lan rencana Ultimate $49.99 / wulan:

Rega Hitteps
Rega Hitteps

Piranti lunak iki kudu dipikirake yen sampeyan pengin soko sing ngluwihi dhasar nanging uga minangka panggantos sing terjangkau kanggo analytics Google.

Kissmetrics

Kissmetrics
Kissmetrics

Kissmetrics diwiwiti dening Neil Patel lan Hiten Shah, pengusaha sing kondhang ing komunitas wiwitan.

Fitur Kissmetrics
Fitur Kissmetrics

Kissmetrics nawakake analytics kuat lan piranti lunak analisis corong sing mbantu sampeyan luwih ngerti prilaku pelanggan lan ngotomatisasi keterlibatan pelanggan.

Iki digunakake dening luwih saka 900 perusahaan, kalebu sawetara merek terkenal kayata Unbounce. Proposisi nilai kasebut pancen khusus kanggo papan kasebut minangka alternatif Google Analytics:

"Pindahake analytics basis sesi sing ora bisa dipercaya kaya GA menyang wawasan basis pangguna sing luwih maju."

Rega mung kasedhiya kanthi pesen demo ing situs web. Dheweke bubar ngalami kampanye rebranding, lan wis ngilangi bloge, mula aku mikir yen dheweke lagi nggarap posisi pasar.

Prasaja

Analisis analitik
Analisis analitik

Alternatif Google Analytics liyane sing sampeyan pengin nimbang yaiku Plausible, alat analytics sumber sing entheng lan mbukak. Bentenane utama karo Google Analytics yaiku:

  • Piranti lunak analytics sumber transparan lan mbukak kanthi lengkap. Sampeyan bisa mriksa kode kasebut ing GitHub. Kanthi Analytics Plausible, sampeyan duwe lan ngontrol kabeh data situs web sampeyan.
  • Selaras karo peraturan privasi. Ora ana cookie sing digunakake lan ora ana data pribadhi sing diklumpukake nalika nggunakake Plausible. Iki tegese sampeyan ora perlu nampilake spanduk cookie, sampeyan ora mbutuhake kabijakan privasi, lan sampeyan ora mbutuhake persetujuan GDPR/CCPA.
  • Skrip analytics sing bisa dipercaya mung bobote 1.4 KB, sing ndadekake 33x luwih cilik tinimbang Tag Situs Global Google Analytics. Iki bakal mbantu supaya kaca sampeyan mbukak kanthi cepet.

Mangkene tampilan dashboard:

Dashboard Analytics sing bisa dipercaya
Dashboard analytics sing bisa dipercaya

Piranti lunak kasebut uga kalebu integrasi Google Search Console, supaya sampeyan bisa ndeleng pitakon telusuran sing ngarahake pengunjung menyang situs sampeyan.

Ana telung tingkat rega ing Plausible: rencana Pribadi $ 6 / wulan, rencana Startup $ 12 / wulan, lan rencana Bisnis $ 36 / wulan. Ana tambahan diskon 33% kanggo sing langganan rencana taunan.

Rega analitik sing bisa dipercaya
Rega analitik sing bisa dipercaya

Piranti lunak kasebut aktif dikembangake lan sampeyan bisa mriksa peta dalan umum ing kene.

Piwik PRO

Piwik PRO
Piwik PRO

Piwik PRO Analytics Suite ngidini sampeyan nganalisa perjalanan pangguna lengkap ing situs web, aplikasi, kaca produk, intranet.

Alternatif Google Analytics iki njamin kepatuhan karo undang-undang perlindungan data EU, AS, China, lan Rusia, kalebu GDPR lan Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA).

Bentenane utama antarane Piwiki PRO lan Google Analytics yaiku:

  • Kepatuhan privasi: in Google Analytics, data babagan pangguna sampeyan di-host ing pusat data sing kasebar ing saindenging jagad. Kanthi Piwik PRO, informasi iki bisa disimpen ing server sampeyan dhewe, ing awan pribadi utawa umum, tansah ngurmati pangayoman data lan hukum privasi.
  • Kepemilikan data lengkap: Google Analytics menehi wawasan babagan data klien sampeyan, nanging uga nggunakake informasi kasebut kanggo ngembangake produk iklan (kaya Google Ads). Piwik PRO menehi pelanggan 100% kepemilikan data.
  • Ora ana sampling data: karo Google Analytics, sampling data dumadi kanthi otomatis nalika watesan saben wulan 500,000 sesi wis tekan. Iki tegese laporan sampeyan bisa uga salah. Piwik PRO nyedhiyakake data tanpa sampel karo kabeh rencana rega.

Mangkene tampilan dashboard:

Piwik PRO - Dashboard Analytics
Piwik PRO – Dashboard Analytics

Rega mung kasedhiya kanthi njaluk kutipan khusus liwat situs web, ing ngendi sampeyan bisa milih opsi hosting sing disenengi (Maya EU, awan AS, Cloud Pribadi, lan On-premises).

Konfigurasi lan panyebaran fleksibel Piwik PRO nggawe cocok kanggo industri sing nangani data sensitif kayata perawatan kesehatan utawa keuangan, nanging bisa uga dadi pilihan sing apik kanggo saben perusahaan sing kasengsem ing analytics etika lan ramah privasi.

Google Analytics minangka alat utama kanggo ngukur lalu lintas. Nanging apa sing paling apik? Priksa alternatif GA iki: padha duwe akeh sing bisa ditawakake kanggo pecandu data! 📈 🤓Klik kanggo Tweet

Summary

Google Analytics, tanpa mangu-mangu, alat analytics sing apik banget. Nanging ora mung siji-sijine pilihan kanggo nglacak analytics.

Yen gagal kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan utawa yen sampeyan kuwatir babagan privasi, sampeyan kudu nggoleki akeh alternatif Google Analytics.

Manawa, yen sampeyan arep melu salah sawijining pesaing Google Analytics, sampeyan bisa uga kudu mbayar piranti lunak kasebut. Nanging, rega bakal worth iku yen produk luwih cocok kanggo bisnis. Kajaba iku, sawetara opsi ing ndhuwur nawakake rencana gratis kanggo situs sing luwih cilik.

Elinga: "sing paling populer" ora ateges "sing paling apik" lan mesthine ora ateges "sing paling apik kanggo sampeyan."

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol