Wordpress

13 Elemen Kelangan sing Bisa Disematake ing Widget Unsur Lengketku

Yen sampeyan nggunakake plug-in My Sticky Elements kanggo WordPress, sampeyan bisa uga ngerti manawa sampeyan bisa nambah formulir kontak lan saluran sosial sing disesuaikan menyang widget sampeyan kanggo ngidini solusi komunikasi kabeh-ing-siji sing gampang.

Nanging, apa sampeyan ngerti yen sampeyan uga bisa nyisipake meh kabeh ing saluran shortcode khusus plug-in kanggo nggawe widget luwih pribadhi lan nggawe luwih nyukupi kanggo pamirsa?

Nggunakake iFrames minangka cara sing apik kanggo nggawe lingkungan sing sugih kanthi visual lan luwih melu karo pamirsa kanthi macem-macem cara. Contone, sampeyan bisa nuduhake dhaptar lagu Spotify sing cocog karo nada situs web sampeyan, promosi kiriman media sosial sing paling anyar kanggo njaluk katresnan ekstra, nyeret pangalih basa utawa nampilake tanggalan supaya pelanggan bisa nggawe slot wektu kanggo nyambungake. sampeyan lan akeh liyane.

Ing kiriman blog iki, kita bakal nggawe kreatifitas sampeyan kanthi 13 ide sing apik babagan unsur sing bisa diselehake ing widget My Sticky Elements kanggo nambah kinerja.

#1. Semat video YouTube 

Ing jaman digital, video wis kabukten minangka cara komunikasi sing efektif sing bisa ngedongkrak marketing lan lalu lintas situs web sakabèhé, lan masang siji ing widget My Sticky Elements mung bakal nggawa sampeyan sedhela. Sampeyan mung kudu mbukak video YouTube sing pengin dilebokake, klik "Share"tombol panah banjur pilih"Embed”. Sampeyan bisa milih apa detik utawa menit saka video sing pengin video ditempelake kanggo miwiti, lan luwih nyetel pilihan embed. Banjur, mung nyalin kode lan nempel ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Ing ngisor iki kaya apa asil pungkasan. Cukup narik, kita bakal ngomong.

Video YouTube sing dipasang ing My Sticky Elements
Conto carane video YouTube sing dipasang ing widget My Sticky Elements sampeyan

#2. Semat kiriman media sosial

Nuduhake kiriman media sosial paling anyar utawa paling disenengi ing situs web sampeyan bisa entuk visibilitas ekstra. Iki minangka kahanan win-win amarga sampeyan uga bisa ngarahake pengunjung situs web menyang akun media sosial, ngembangake pamirsa ing pirang-pirang saluran. Sampeyan bisa masang kiriman utawa video saka macem-macem saluran media sosial sing kondhang, kayata Instagram utawa Facebook. Kanggo masang kiriman Facebook, navigasi menyang kiriman sing disenengi, klik titik telu ing sisih tengen, pilih "Embed"saka setelan lan pilih yen sampeyan pengin nyakup kiriman lengkap (tegese komentar lan reaksi kalebu), banjur tempel kode kasebut ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Nampilake kiriman Instagram padha - klik ing titik telu ing sisih tengen kiriman sing pengin dilebokake, pilih "Embed", pilih yen sampeyan pengin nambah caption kiriman uga, lan nyalin-tempel kode kasebut ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Asil pungkasan bakal katon kaya iki:

Kiriman Instagram utawa media sosial sing dipasang ing My Sticky Elements
Conto carane postingan media sosial sing dipasang ing widget My Sticky Elements sampeyan

#3. Sematake garis wektu Twitter sampeyan

Ora kaya umume saluran media sosial liyane sing ngidini sampeyan nglebokake kiriman siji wae, yen sampeyan ana ing Twitter, sampeyan bisa masang kabeh timeline ing widget My Sticky Elements. Kanggo nindakake iki, bukak kaca iki lan tambahake URL akun sing pengin dilebokake ing format iki: https://twitter.com/yurusername, priksa manawa sampeyan ngganti jeneng kasebut supaya cocog karo jeneng pangguna Twitter sampeyan. Banjur, pilih "Garis wektu sing dipasang"pilihan lan nyalin-tempel kode sing bakal ditampilake ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Asil pungkasan bakal katon kaya iki - tampilan garis wektu sing bisa digulung kanthi apik:

Garis wektu Twitter sing dipasang ing My Sticky Elements
Conto carane garis wektu Twitter sing dipasang ing widget My Sticky Elements sampeyan

#4. Sematake dhaptar lagu Spotify 

Sing paling kita senengi babagan iki yaiku saliyane muter dhaptar lagu utawa album musik favorit kanggo nyetel swasana ati kanggo pengunjung sing nggulung ing situs web sampeyan, sampeyan uga bisa nyisipake podcast Spotify - saéngga nuduhake topik sing menarik utawa informasi penting karo pamirsa. Nambahake konten Spotify apa wae gampang - sampeyan mung kudu mbukak Spotify, pilih dhaptar lagu sing disenengi, klik titik telu, pilih "Share"terus"Salin Kode Embed", Setel unsur miturut kabutuhan sampeyan lan pungkasane tempel kode kasebut ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Asil pungkasan cukup kompak lan apik.

Playlist Shopify sing dipasang ing My Sticky Elements
Conto carane dhaptar lagu Shopify sing dipasang ing widget My Sticky Elements sampeyan

#5. Semat kabar paling anyar utawa ramalan cuaca

Bisa uga migunani kanggo njaga pamirsa anyar babagan warta paling anyar babagan topik utawa ramalan cuaca lokal, lan sampeyan bisa nindakake iki kanthi sawetara klik cepet. Apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku nempel URL kaca warta utawa ramalan sing pengin dilebokake ing kaca iki lan nyalin-tempel kode sing bakal sampeyan entuk ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Tip saka njero: kanggo peta prakiraan cuaca interaktif wektu nyata kanthi informasi kualitas udara, sampeyan bisa mriksa situs web iki, lan kaya mangkene asil pungkasan:

Prakiraan cuaca sing dipasang ing My Sticky Elements
Conto babagan peta ramalan cuaca sing dipasang ing widget My Sticky Elements

#6. Sematake tanggalan

Sampeyan bisa nuduhake tanggalan Google kanggo nampilake jadwal utawa acara, utawa nampilake tanggalan interaktif sing ngidini pengunjung situs web bisa Book slot wektu kanggo rapat singkat karo sampeyan nggunakake produk pihak katelu kayata Calendly utawa ME Calendar. Nanging ing kirim iki, kita bakal ngrembug babagan cara masang tanggalan Google. Sing kudu ditindakake yaiku mbukak tanggalan Google ing komputer (sampeyan ora bakal entuk kode embed saka aplikasi Google Calendar), klik "Setelan"Ing sisih tengen ndhuwur kaca, pilih tanggalan sing pengin dilebokake saka sidebar kaca sing bakal dialihake, klik "Integrasi tanggalan", Nyalin kode embed lan tempel ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Penting kanggo elinga tanggalan sing wis dipasang mung bakal katon kanggo wong sing wis nuduhake tanggalan Google, dadi yen sampeyan pengin kabeh pengunjung bisa ngakses, sampeyan kudu nggawe umum. Yen sampeyan pengin ngidini pengunjung situs nyimpen acara tanggalan, sampeyan kudu nggawe utawa ngowahi acara ing tanggalan umum lan nyalin kode sing ditampilake ing "Nerbitake acara"jendela kab. Asil pungkasan bisa katon kaya iki:

Kalender Google sing disematake ing My Sticky Elements
Conto babagan tampilan tanggalan sing dipasang ing widget My Sticky Elements

#7. Sematake lokasi Google Maps

Iki bisa dadi alternatif kanggo nulis lokasi sampeyan utawa solusi kanggo wong sing ora duwe ruang kanggo kabeh unsur peta ing situs kasebut. Kanggo nampilake lokasi Google Maps, sampeyan mung kudu ngetik alamat sing pengin dilebokake ing Google Maps, klik ing "Share"tombol, pilih"Sematake peta(sampeyan bisa milih ukuran peta sing dipasang), lan nyalin-tempel kode kasebut ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Asil pungkasan bakal katon kaya iki:

Lokasi Google Maps sing dipasang ing My Sticky Elements
Conto carane lokasi Google Maps sing dipasang ing widget My Sticky Elements sampeyan

#8. Sematake gambar utawa kode QR

Ana macem-macem alasan sampeyan pengin masang gambar khusus utawa kode QR menyang widget, kayata kanggo menehi informasi tambahan babagan produk utawa layanan nalika pindai. Pisanan sampeyan kudu mesthekake yen gambar utawa kode QR sing pengin diunggahake ing perpustakaan Media WordPress sampeyan. Banjur, mung klik ing gambar kanggo mbukak lan nyalin URL file. Sampeyan bisa nggunakake pranala iki kanggo ngowahi unsur kanthi jembar lan dhuwur khusus, nggawe manawa sampeyan nempel URL sampeyan ing panggonan URL demo. Sabanjure, sampeyan kudu nyalin-tempel kode iFrame sing digawe ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Asil pungkasan bakal katon kaya iki:

Gambar semat utawa kode QR ing My Sticky Elements
Conto carane gambar sing dipasang ing widget My Sticky Elements sampeyan

#9. Semat formulir Poptin

Alternatif kanggo formulir langganan statis klasik ing situs web sampeyan bakal dadi wangun "lengket", sing bisa ditambahake ing widget kabeh-ing-siji My Sticky Elements. Cara sing gampang kanggo nyetel iki yaiku nggunakake Poptin, wangun sing apik lan produk popup sing bisa didownload kanthi gratis saka gudang WordPress. Iku penting kanggo mbudidaya Nanging sing mung bisa nampilaké a wangun, lan ora nyembul. Sawise sampeyan nggawe desain formulir Poptin, sampeyan bakal weruh sing unik kode instalasi sing bisa digunakake kanggo nampilaké formulir ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Kanggo instruksi lengkap babagan cara masang formulir Poptin ing situs web sampeyan, klik ing kene. Cukup salin-tempel kode instalasi formulir Poptin ing setelan My Sticky Elements lan sampeyan wis siap - formulir sing dipasang bakal katon kaya iki:

Formulir langganan Poptin sing dipasang ing My Sticky Elements
Conto carane formulir sing dipasang ing widget My Sticky Elements sampeyan

#10. Sematake bar telusuran

Yen sampeyan nggoleki tampilan sing luwih minimalis lan prasaja ing area header utawa footer, sampeyan bisa uga nimbang nempatake sawetara unsur penting - kayata bar telusuran, menyang widget sidebar My Sticky Elements. Sampeyan kudu ngetutake langkah-langkah ing artikel iki kanggo ngasilake shortcode bar telusuran kanggo situs web sampeyan. Sawise shortcode bar telusuran wis siyap, kanggo nampilake garis telusuran, cukup tambahake potongan kode iki (minangka jeneng bar telusuran ing artikel sing disambung) ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements:[wpbsearch]lan asil pungkasan bakal katon kaya iki:

Bar telusuran sing dipasang ing My Sticky Elements
Conto babagan tampilan garis telusuran sing dipasang ing widget My Sticky Elements

#11. Sematake pangalih basa

Kaya kasus panggunaan bar telusuran sing dipasang, kanggo tampilan situs web sing luwih apik, sampeyan bisa uga mikir ing ngendi sampeyan bisa nyelehake pangalih basa ing situs web sampeyan. Alternatif sing apik yaiku masang switcher ing widget My Sticky Elements. Proses kasebut pancen prasaja - gumantung saka plug-in multi-basa sing sampeyan gunakake, sampeyan kudu njupuk shortcode switcher lan nempel ing setelan saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Asil bakal katon kaya iki:

Ngalih basa sing dipasang ing My Sticky Elements
Conto babagan carane ngalih basa sing dipasang ing widget My Sticky Elements sampeyan

#12. Sematake lambang nuduhake sosial

Asli, plug-in My Sticky Elements dimaksudake kanggo pangalihan menyang saluran media sosial tinimbang nawakake cara kanggo nuduhake konten ing saluran media sosial. Nanging, ana solusi kanggo iki kanthi nggunakake pihak katelu free produk diarani AddToAny. Sampeyan mung kudu nempel kode sing sampeyan temokake ing kene menyang saluran shortcode khusus My Sticky Elements. Banjur, tambahake kode CSS ing ngisor iki ing dasbor WordPress> Penampilan> Kustomisasi> CSS (utawa CSS Tambahan):

.a2a_kit{
width: auto !important;
}

Asil pungkasan nawakake tombol gaya nuduhake sosial klasik, nanging yen sampeyan pengin Spice munggah dipikir, sampeyan bisa njupuk dipikir ing opsi AddToAny liyane kene.

Tata letak tombol enggo bareng sosial sing dipasang ing widget My Sticky Elements
Conto tata letak tombol enggo bareng sosial sing dipasang ing widget My Sticky Elements sampeyan

#13. Sematake dokumen .pdf

Sampeyan bisa nglebokake dokumen .pdf menyang widget My Sticky Elements supaya pengunjung situs web sampeyan ora kentun dokumen utawa informasi penting, kayata syarat lan kondisi. Kanggo nampilake dokumen, gunakake potongan kode ing ngisor iki, priksa manawa sampeyan ngganti yourlink.pdf contone karo URL nyata saka document .pdf Panjenengan.

Asil pungkasan bisa katon kaya iki:

Dokumen pdf sing dipasang ing My Sticky Elements
Conto carane dokumen .pdf sing ditempelake bisa katon kaya ing widget My Sticky Elements

Lan mekaten. Muga-muga sampeyan nemokake kiriman blog iki informatif lan migunani, lan yen sampeyan nggarap proyek WordPress, priksa manawa sampeyan njupuk sawetara conto kasebut minangka pertimbangan kanggo asil pungkasan sing ora biasa sing bakal disenengi para pelanggan!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol