Wordpress

13 Cara kanggo Nemokake Alamat Email Wong (Tingkatake Game Outreach Sampeyan)

Dadi sampeyan pengin nggoleki alamat email wong liya.

Mungkin sampeyan pengin nyedhaki influencer, prospek dhaptar potensial sales leads utawa mung pengin takon wong pitakonan cepet.

Ana akeh alasan kenapa sampeyan bisa nggoleki alamat email tartamtu. Untunge, ana uga macem-macem cara (pinter) kanggo nemokake.

Luwih seneng nonton versi video?

Napa Penting Nemokake Alamat Email sing Tengen

Yen sampeyan ngirim email sing penting, sampeyan kudu njaluk ing ngarepe wong sing bener. Kenging punapa? Amarga angel banget kanggo narik perhatian wong. Elinga yen mung 8.5% email jangkauan sing nampa respon.

Njupuk wong sing tepat kanggo maca email sampeyan nambah kemungkinan sampeyan entuk tanggapan sing dikarepake. Dadi mbuwang wektu kanggo golek alamat email wong lan ngapiki pesen sampeyan 100% worth iku.

Iki utamané bener yen sampeyan nyoba kanggo nggayuh wong sing ora sampeyan kenal utawa sampeyan ora tau ngomong sadurunge.

Saiki, ayo goleki email…

Carane Golek Alamat Email Wong

Ing ngisor iki sawetara taktik lan alat sing paling padhet sing wis digunakake sadurunge - lan isih digunakake - kanggo nemokake alamat email wong. Ayo miwiti!

1. Gunakake Alat Goleki Email

Salah sawijining cara paling gampang kanggo nemokake alamat email yaiku nggunakake layanan golek email. Sampeyan mung kudu ngetik jeneng wong lan/utawa situs web, lan alat kasebut bakal nggoleki alamat sing cocog kanggo sampeyan.

Golek alamat email: Gunakake layanan golek email
Gunakake layanan golek email (kaya Hunter)

Sanajan bisa migunani banget, sampeyan ora dijamin entuk asil sing sukses saben sampeyan nggunakake. Panelusuran gratis diwatesi lan pilihan sing dibayar bisa uga larang, utamane yen sampeyan ora entuk alamat sing digoleki.

Kabar apik yaiku ana dhaptar alat golek email sing meh ora ana watese ing web, dadi sampeyan duwe akeh pilihan kanggo ndeleng apa sing cocog karo sampeyan.

Layanan telusuran email kabeh bisa digunakake kanthi cara sing padha: sampeyan nglebokake jeneng, nyoba nyaring sabisane, lan alat kasebut bakal nemokake email sing paling apik.

Sawise ujar manawa, ana sawetara pilihan rega lan jinis alat sing kasedhiya.

Ing ngisor iki sawetara alat golek email sing paling populer kanggo miwiti (bebarengan karo regane):

  • Golek Email Sing - 50 telusuran gratis / wulan. Akun mbayar saka $ 29 / sasi kanggo 500 telusuran ($ 0.058 / panelusuran).
  • Finder Expert- 300 telusuran gratis / wulan. Akun mbayar saka $39 saben sasi kanggo 5,000 panelusuran ($0.008/search).
  • Snov.io - 50 telusuran gratis / wulan. Akun mbayar saka $29 kanggo 1,000 telusuran siji utawa 500 telusuran akeh ($0.029/search).
  • Voila Norbert - Uji coba gratis 50 telusuran gratis. Akun mbayar saka $ 49 / sasi kanggo 1,000 panelusuran ($ 0.049 / panelusuran).
  • Email Finder saka Hunter - 50 telusuran gratis / wulan. Akun mbayar saka $ 49 / sasi kanggo 1,000 panelusuran ($ 0.049 / panelusuran).
  • FindThatLead - 50 telusuran gratis / wulan. Akun mbayar saka $49 / sasi kanggo 5,000 panelusuran ($ 0.0098 / panelusuran).
  • eMail-Prospector Pro - Uji coba gratis 50 telusuran gratis. Akun mbayar saka $1,195 saben taun, diwatesi nganti 4,000 telusuran ($0.299/search).
  • FindEmails.com - Uji coba gratis 50 telusuran gratis. Akun mbayar saka $ 19 / sasi kanggo 500 telusuran ($ 0.038 / panelusuran).

Kepiye Cara Golek Alamat Email Wong Gratis?

Yen anggaran sampeyan sithik, ana telung cara cepet kanggo nemokake email kanthi gratis:

  • Clearbit Connect minangka add-on Gmail lan Outlook sing nggoleki email wong saka macem-macem sumber uga database dhewe (gegandhengan: mriksa tambahan Gmail paling apik lan ekstensi kanggo nambah produktivitas).
  • GetProspect minangka ekstensi Chrome sing ngidini sampeyan nemokake alamat email wong kanthi jeneng lan domain.
  • RocketReach bisa kanthi cepet nemokake email kanggo sampeyan, utamane yen target sampeyan cukup dhuwur. Cukup mlebu akun gratis lan miwiti mburu email.

2. Gunakake "@domainname.com" ing DuckDuckGo

Trik sing ora dingerteni iki minangka cara sing apik kanggo nemokake alamat email kanthi nggunakake mesin telusur alternatif.

Nglakokake telusuran sing cocog kanggo "@domainname.com" ing DuckDuckGo bakal menehi asil kanggo alamat email sing dipasang ing domain sing kasedhiya kanggo umum.

Sampeyan bisa nyakup jeneng prospek sampeyan ing panelusuran yen sampeyan pengin ngubungi wong tartamtu, utawa mung tetep umum.

Golek alamat email: Nemokake email ing DuckDuckGo
Nemokake email ing DuckDuckGo

Iki minangka trik praktis sing bisa digunakake ing DuckDuckGo lan sawetara mesin telusur liyane. Sayange, Google nggunakake "@" kanggo tag media sosial, mula trik iki ora bisa digunakake lan uga ora bisa digunakake ing Bing.

3. Gunakake Twitter

Wong kadhangkala nyakup alamat email ing tweets utawa bio Twitter nanging nyoba ndhelikake saka bot kanthi nggunakake "titik" lan "ing" tinimbang "." lan "@".

Pindhah menyang Twitter Advanced Search lan telusuri tweets prospek kanggo "ing" lan "titik".

Sampeyan bakal bisa milih frase sing tepat kanggo nggoleki, tembung sing kudu digatekake, hashtags, akun tartamtu lan pigura wektu. Duwe muter-muter karo input kene. Coba kalebu tembung kayata "email", "tekan" utawa "kontak" kanggo nyaring asil sing luwih apik.

Gunakake telusuran lanjutan Twitter kanggo nemokake email
Gunakake telusuran lanjutan Twitter kanggo nemokake email

Iku muni kandel, nanging sampeyan uga bisa nyoba mung takon ing Twitter kanggo alamat email.

Kanggo menehi tweet sampeyan kesempatan paling apik kanggo digatekake lan entuk tanggapan, tetep ringkes lan kalebu alesan sing kuat kanggo mangsuli:

Golek alamat email
Kadhangkala sampeyan mung kudu takon langsung kanggo njaluk alamat email

Sampeyan uga bisa nyedhaki wong-wong mau liwat pesen langsung, sing prospek sampeyan bisa uga katon luwih akeh tinimbang balesan utawa sebutno. Gumantung ing setelan privasi, sampeyan bisa uga kudu ngetutake saben liyane sadurunge bisa ngirim DM.

Cara Priksa Tweet Lawas Saka Sapa wae

Ana taktik pungkasan sing bisa dicoba karo Twitter kanggo mriksa tweet pangguna sing kepungkur. Kanthi nggunakake aplikasi Kabeh Tweetku, sampeyan bisa nggawe dhaptar nganti 3200 tweet kepungkur saka sapa wae kanthi gratis.

Mangkene carane nggunakake:

Pindhah menyang Kabeh Tweetku lan mlebu nganggo akun Twitter sampeyan.

Deleng kabeh tweet saka pangguna ing siji kaca liwat Kabeh Tweetsku
Deleng kabeh tweet saka pangguna ing siji kaca liwat Kabeh Tweetsku

Banjur ketik gagang Twitter situs web utawa wong sing pengin disambungake kanggo njaluk tweets.

Tambah jeneng panganggo kanggo ndeleng kabeh tweets
Tambah jeneng panganggo kanggo ndeleng kabeh tweets

Sawise sampeyan wis kadhaptar, mung pencet Ctrl / Cmd + F lan telusuran kaya @jeneng domain, "kontak", "email", "sampeyan bisa tekan aku ing", lan variasi liyane sing bisa nuduhake alamat email.

4. Langganan Daftar Email Prospek

Umume situs web bakal duwe dhaptar email.

Golek alamat email: Langganan dhaptar email
Langganan dhaptar email

Yen situs web utawa blog prospek sampeyan duwe buletin, langganan dhaptar mailing amarga akeh buletin dikirim saka alamat email pribadi. Iki bisa dadi cara sing cepet lan gampang kanggo entuk alamat email sing sampeyan goleki.

Sanadyan dikirim saka alamat info@ umum, coba bales salah sawijining buletin kanggo nuduhake pendapat utawa takon pitakon sing apik lan sampeyan bakal entuk tanggapan.

Iki bisa mbantu sampeyan mbangun hubungan karo prospek lan menehi kesempatan sing luwih apik kanggo njupuk alamat email pribadhi ing mangsa ngarep.

5. Takon liwat Alamat Email Umum utawa Formulir Kontak

Umume situs web duwe formulir kontak ing situs web utawa menehi alamat email info@ umum kanggo pitakon umum.

Conto wangun kontak standar
Conto wangun kontak standar

Nalika iki bisa ditindakake dening staf admin, sampeyan bisa nyoba nggunakake aplikasi kasebut kanggo takon babagan cara sesambungan karo prospek sing cocog.

6. Priksa Kontak & Babagan Kita Kaca

Kadhangkala solusi sing paling gampang yaiku sing paling apik. Akeh situs web kalebu alamat email pribadi ing kontak, babagan kita utawa ketemu kaca tim.

Nanging, asring kaca-kaca iki bisa angel ditemokake ing pandhu arah situs. Yen sampeyan ora bisa ndeleng apa sing sampeyan goleki, priksa footer utawa coba format URL umum iki:

  • conto. com/kontak
  • conto. com/contact-us
  • contone. com/contact-me
  • conto. com / babagan
  • contone. com/about-me
  • conto. com/about-us
  • contone. com/tim
  • conto. com/tim-kita
  • contone. com/meet-the-team

7. Priksa Out Author Pages

Titik wiwitan liyane sing prasaja yaiku kaca penulis ing blog utawa situs web prospek sampeyan, sing disambung saka jeneng ing artikel apa wae sing wis ditulis.

Asring ana akeh informasi ing kaca iki, utamane yen wis nggunakake tema lan setelan WordPress standar.

8. Apa Lookup WHOIS

Yen sampeyan nyoba golek alamat email saka wong sing duwe situs web (bisa uga pemilik bisnis, pengusaha, utawa penulis independen), sampeyan bisa uga nemokake informasi kontak ing informasi WHOIS situs web kasebut.

Data WHOIS digunakake nalika ndhaptar domain lan kasedhiya kanggo umum, menehi informasi babagan sapa sing duwe domain kasebut. Saben wong sing duwe situs web diwajibake dening hukum kanggo nuduhake rincian kontak. Langsung menyang who.is lan telusuri domain email sing sampeyan goleki:

Golek alamat email: goleki WHOIS
Goleki WHOIS

Miturut cara, ana alat golek WHOIS liyane sing kasedhiya, kayata:

  • NameCheap
  • DomainTools
  • Nominet
  • Alat WHOIS gratis DMCA0

Ora masalah alat sing sampeyan gunakake. Yen sampeyan bejo, sampeyan bisa ndeleng email sing digunakake kanggo ndhaptar domain iki. Nanging, WHOIS nawakake pilihan kanggo ndhelikake informasi umum sampeyan saka data umum, mula iki bisa uga ora bisa digunakake.

9. Gunakake Google (Lan Operator Panelusuran)

Nyuwun pangapunten: iki jelas, nanging isih bisa dilalekake. Gunakake Google kanggo tujuane: nggoleki.

Bosen host alon kanggo situs WordPress sampeyan? Kita nyedhiyakake server sing cepet banget lan dhukungan kelas donya 24/7 saka ahli WordPress. Priksa rencana kita

Ketik jeneng prospek sampeyan bebarengan karo "alamat email" lan sampeyan bisa uga begja.

Nanging, yen wong sing sampeyan goleki duwe jeneng umum, iki bisa uga angel. Malah yen padha duwe jeneng unik sampeyan bisa uga ora adoh banget.

Sampeyan bisa mbantu mbatesi telusuran karo sawetara operator telusuran Google. Iki super gampang digunakake. Cukup ketik operator menyang Google lan goleki:

  • [jeneng] + email (utawa) alamat email
  • [jeneng] + kontak (utawa) informasi kontak (utawa) hubungi kula
  • [jeneng] + "kutha asal"
  • [jeneng] + "perusahaan sing digarap"
  • [jeneng] + LinkedIn
  • [jeneng] + ZoomInfo
  • [jeneng] + email
  • [jeneng] + kontak

Yen sampeyan ngerti sethithik babagan informasi liyane babagan prospek sampeyan (kaya ing ngendi dheweke kerja), sampeyan bisa nyoba iki:

  • situs:companywebsite.com + [jeneng] + email
  • situs:companywebsite.com + [jeneng] + kontak
  • situs:companywebsite.com + firstname.lastname [ing] companyname.com
  • situs:companywebsite.com + firstnamelastname [ing] companyname.com
  • situs:companywebsite.com + jeneng ngarep [ing] companyname.com
  • situs:companywebsite.com + firstname_lastname [ing] companyname.com

10. Gunakake Facebook

Nalika nyetel kaca Facebook, wong asring nglebokake informasi sabisane lan banjur lali.

Cukup menyang kaca babagan ing profil lan sampeyan bakal bisa ndeleng alamat email yen wis ditambahake:

Golek alamat email: Golek email ing Facebook
Golek email ing Facebook

Iki ndadekake Facebook dadi panggonan sing apik kanggo nggoleki alamat email kanggo prospek lan kemungkinan bakal menehi alamat email sing paling kerep digunakake tinimbang sing luwih umum.

11. Priksa Dhaptar Email Panjenengan

Gumantung saka visibilitas sampeyan dhewe ing industri sampeyan, sampeyan bisa uga nemokake manawa sawetara prospek sampeyan wis langganan buletin sampeyan.

Panelusuran cepet ing dhaptar email sampeyan bisa mbukak kanthi tepat apa sing sampeyan goleki kanthi ora repot.

Umume piranti lunak marketing email bakal ngidini sampeyan nggoleki dhaptar kontak. Iki kaya ing Mailchimp, contone:

Goleki email ing piranti lunak marketing email sampeyan
Goleki email ing piranti lunak marketing email (kayata MailChimp)

12. Ekspor Sambungan LinkedIn

Apa sampeyan ngerti yen LinkedIn ngidini sampeyan ngekspor sambungan sampeyan?

Dadi yen sampeyan nyambungake karo prospek sampeyan, sampeyan bisa uga bisa nyekel alamat email kasebut.

Mangkene carane ngekspor sambungan LinkedIn:

langkah 1 - Klik Me ing sisih ndhuwur kaca ngarep LinkedIn, banjur pilih Setelan & Privasi saka molor.

Ekspor email saka LinkedIn
Ekspor email saka LinkedIn

langkah 2 – Klik ing Privacy tab banjur gulung mudhun menyang Njupuk salinan data sampeyan (ing bagean Cara LinkedIn nggunakake data sampeyan):

Ngundhuh data email saka LinkedIn
Ngundhuh data email saka LinkedIn

langkah 3 – Centhang kothak sambungan banjur pencet Njaluk arsip.

Nyalin data LinkedIn kanggo njaluk alamat email
Nyalin data LinkedIn kanggo njaluk alamat email

Kira-kira 10 menit utawa luwih, sampeyan bakal entuk email kanthi alamat email kabeh sambungan ing spreadsheet sing migunani.

Cara iki kudu digunakake kanthi tanggung jawab kanggo nyegah sampeyan kelangan akun LinkedIn.

13. Njupuk guess Educated

Yen sampeyan mikir babagan iki, meh kabeh alamat email ngetutake pola sing padha. Padha asring adhedhasar format cukup prasaja.

Dadi yen sampeyan ngerti jeneng ngarep, jeneng, lan domain prospek sampeyan, sampeyan bisa uga bisa ngira alamat email.

Yen sampeyan wis duwe alamat email wong liya ing perusahaan sing padha, sampeyan bisa uga ngerteni struktur sing digunakake.

Yen ora, coba rumus umum iki:

  • [jeneng]@example.com
  • [jeneng].[jeneng]@example.com
  • [jeneng] [jeneng]@example.com
  • [initial].[jeneng]@example.com

Apa sampeyan kudu miwiti kampanye penjangkauan nanging ora ana sawetara alamat email? Temokake alamat email sapa wae nggunakake salah siji saka 13 taktik lan alat pro iki! 🕵️🔦Klik kanggo Tweet

Summary

Ana kita duwe, carane golek alamat email wong. Cukup elinga: kanthi kekuwatan gedhe teka tanggung jawab gedhe.

Dadi gunakake cara nemokake email kanthi wicaksana. Aja spam wong! Aja ngedol alamat email wong. Lan aja ngganggu wong sing sampeyan tekan… sampeyan mung siji-sijine kesempatan sing apik kanggo nyambung lan mbangun sambungan (bisnis).

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol