Desain web

14 Situs Foto Stok, Gratis lan Bayaran

Gambar kualitas penting kanggo situs e-commerce. Ora mung gambar nampilake produk, nanging uga nggawe merek lan menehi inspirasi marang para pembeli. Yen sampeyan ora duwe sarana kanggo ngasilake kabeh citra, foto stok minangka pilihan.

Iki dhaptar situs web foto stock. Sawetara situs gratis. Wong liya nawakake gambar sing murah lan keanggotaan saben wulan. Kabeh gambar bebas royalti, dadi sampeyan bisa nggunakake ing endi wae tanpa menehi sumber.

bledosan

Kaca Ngarep: Shopify Burst

Blanja Shopify

Burst minangka platform foto saham gratis saka Shopify. Pilih saka macem-macem kategori koleksi, utawa ngakses bagean Ide Bisnis kanggo milih saka luwih saka 20 topik sing dadi tren. Sanajan digawe lan dikurasi kanggo toko Shopify, gambar Burst gratis digunakake ing endi wae tanpa atribusi sing dibutuhake. Price: Gratis.

-

Unsplash

Kaca ngarep Unsplash

Unsplash

Unsplash didegake ing 2013 minangka blog Tumblr kanggo nguatake kreativitas kanthi nuduhake fotografi tanpa hak cipta. Saiki, Unsplash minangka omah sing dikurasi kanggo luwih saka 2.5 yuta gambar gratis lan resolusi dhuwur saka luwih saka 210,000 fotografer. Unsplash nyedhiyakake aplikasi kanggo iOS, Android, Chrome, WordPress, Figma, lan liya-liyane. BuzzFeed, Squarespace, lan Trello kabeh didhukung dening Unsplash API. Price: Gratis.

-

Peksel

Kaca ngarep Pexels

Peksel

Pexels minangka platform kanthi atusan ewu foto lan video saham gratis. Foto resolusi dhuwur anyar ditambahake saben dina saka komunitas fotografer. Gunakake telusuran situs utawa telusuran miturut koleksi populer, topik, warna, lan liya-liyane. Akses Papan Pimpinan Fotografer kanggo ndeleng paling akeh foto sing diunggah sajrone 30 dina pungkasan. Penantang bisa ngunggah foto lan video kanggo menang hadiah. Price: Gratis.

-

Picography

Kaca ngarep Picography

Picography

Picography wis nyedhiyakake foto stok gratis, resolusi dhuwur, sajrone telung taun kepungkur. Nalika koleksine ora akeh dibandhingake liyane, Picography nawakake pilihan gambar kualitas sing cocog kanggo situs e-commerce lan komersial. Price: Gratis.

-

Kab

Kaca ngarep Kaboompics

Kab

Kaboompics minangka situs foto saham dening Karolina Grabowska, sing wis ngasilake luwih saka 20,000 gambar sing wis diunduh kaping 23 yuta. Telusuri foto utawa telusuri miturut motret, kategori, orientasi, utawa palet warna. Kaboompics nampilake macem-macem gaya urip lan gambar aspirasi, migunani kanggo situs web e-dagang. Price: Gratis.

-

StockSnap

Kaca ngarep StockSnap

StockSnap

StockSnap nawakake macem-macem gambar sing nggumunake ing macem-macem subjek, kayata desain, bisnis, alam, panganan, fitness, fashion, lan liya-liyane. Gambar resolusi dhuwur anyar ditambahake saben minggu. Gunakake sistem kategori basis tag StockSnap kanggo nemokake gambar sing nuduhake swasana ati, perasaan, rasa, utawa konten sing bener. Price: Gratis.

-

Reshot maneh

Kaca Ngarep Reshot

Reshot maneh

Reshot nyedhiyakake gambar asli sing gratis kanggo ngunggahake proyek kreatif. Situs kasebut ngemot ewonan foto saham sing nyurung desain lan nyedhiyakake konten sing narik kawigaten ngluwihi sing khas. Price: Gratis.

-

MripatEm

Kaca ngarep EyeEm

MripatEm

EyeEm minangka komunitas fotografi lan pasar global. Jelajahi mayuta-yuta gambar saham bebas royalti lan akses alat kolaborasi, telusuran khusus, koleksi khusus, lan liya-liyane. Pesan foto lan video sing dikarepake kanggo kabutuhan khusus. Rega: Gambar individu wiwit $ 34.

-

Shutterstock

Kaca ngarep Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock minangka sumber daya kanggo gambar, foto, vektor, ilustrasi, video, lan musik sing bebas royalti — kanthi 360 yuta item. Ngluwihi gambar saham sing akeh banget, Shutterstock uga nawakake foto stok editorial, nyakup warta, olahraga, lan hiburan. Shutterstock nduweni alat sing dibangun kanggo ngowahi lan ngowahi ukuran gambar. Uga duwe Offset, sing nawakake citra saham dening seniman terkenal. Rega: Rencana langganan diwiwiti saka $ 29 kanggo 10 gambar saben wulan. Paket sing dikarepake wiwit $ 29 kanggo rong gambar.

-

Adobe Stock

Kaca ngarep saka Adobe Stock

Adobe Stock

Adobe Stock beroperasi ing platform Creative Cloud Adobe. Akses foto, gambar, cuplikan, template, seni vektor lan ilustrasi, lan musik lan audio. Pratinjau gambar sing diwenehi tandha banyu ing desain sampeyan. Banjur lisensi, akses, lan atur langsung ing Photoshop, InDesign, Illustrator, lan aplikasi desktop Adobe liyane. Price: Rencana miwiti ing $ 29.99 saben sasi.

-

Pati kanggo Simpenan

Kaca ngarep Death to Stock

Pati kanggo Simpenan

Death to Stock minangka situs premium kanthi foto saham sing seger lan nggumunke. Keanggotaan nyedhiyakake akses menyang luwih saka 4,500 aset saham, kanthi luwih saka 100 gambar anyar ditambahake saben wulan. Price: Rencana miwiti ing $ 12 saben sasi.

-

Kulon61

Kaca ngarep Westend61

Kulon61

Westend61 minangka agensi kanggo gambar saham bebas royalti premium sing dikurasi. Kanthi jaringan luwih saka 500 fotografer, fokuse yaiku gambar gaya urip sing ramah iklan babagan subyek kayata lelungan, alam, lan panganan. Uga nandheske basa visual kontemporer, supaya gambar kasebut cocog. Rega: Gambar diwiwiti saka $ 22.

-

Buras

Kaca ngarep Stocksy

Buras

Stocksy minangka agensi foto lan video sing fokus ing seni lan bebas royalti. Dibentuk minangka koperasi sing diduweni artis, 50 nganti 75 persen kabeh lisensi langsung menyang kontributor. Koleksi Stocksy seger lan modern. Tim riset Stocksy bisa nggawe galeri khusus kanggo kampanye lan proyek sampeyan. Rega: Gambar diwiwiti saka $ 15.

-

iStock

Kaca ngarep iStock

iStock

iStock saka Getty Images nyedhiyakake akses menyang jutaan gambar saham sing berkualitas. Telusuri miturut kategori populer, telusuri artis unggulan, lan jelajahi aset crita sing inklusif. Koleksi Penting iStock kanggo proyek saben dina. Koleksi Signature kanggo gambar sing ora bakal ditemokake ing papan liya. Regane: Rencana langganan diwiwiti saka $ 29. Paket sing dikarepake wiwit $ 12 kanggo sak kredit.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol