Wordpress

15 Plugins WordPress Booking Janjian Paling Apik

Yen bisnis sampeyan gumantung karo janjian, sampeyan duwe situs WordPress lan sampeyan durung nginstal plugin pesenan, sampeyan kudu entuk. Khusus salah sawijining plugin WordPress pesenan janjian iki.

Ora ana alesan kanggo akeh bisnis isih meksa pelanggan nelpon ing telpon, hubungi wong-wong mau liwat email lan ngenteni respon, utawa paling awon kabeh, fisik teka menyang kantor kanggo gawe jadwal janjian. Ngleksanakake plugin pesenan sing gampang digunakake bisa nambah dodolan saka wong sing kerja sajrone jam kerja, utawa sing ora seneng ngenteni wektu ditahan lan ngenteni resepsionis pesen liwat telpon. Lan bisa nyebabake luwih akeh janjian sing ditindakake kanthi impuls, utamane amarga sampeyan bisa mencet kanthi pilihan buku langsung sawise salinan web sampeyan (muga-muga) rampung.

Semalat, WordPress nawakake akeh pilihan kanggo ngrampungake tugas iki.

Kita wis nutupi plugin pesenan sadurunge, nanging mung ana hubungane karo niche hotel. Dina iki, kita lagi nyakup 15+ liyane, lan nggedhekake tampilan kita kanggo nyakup janjian janjian WordPress plugins dimaksudaké kanggo jadwal apa wae!

1. WordPress Janjian Booking dening MotoPress

Booking Janjian WordPress dening MotoPress

Info & DownloadDeleng Demo

Sawise sukses plugin WordPress Booking Hotel, MotoPress terus nggawe mesin pesenan sing kuat kanggo bisnis adhedhasar janjian. Plugin Booking Janjian WordPress anyar mung entuk momentum nganti pungkasane dadi alat pesenan paling apik liyane.

Saiki, sampeyan bakal entuk plugin reservasi janjian sing padhet kanthi ruang lingkup aplikasi lan skalabilitas bisnis apa wae. Iki tegese sampeyan duwe fungsi sing cukup kanggo nyukupi kabutuhan perusahaan gedhe (sekolah swasta, klinik, gim, lsp) utawa mung siji solopreneur (tutor individu, ahli fisiologi, konsultan bisnis, lsp).

Plugin Booking Janjian WordPress MotoPress

Kaping pisanan, plugin ngidini sampeyan nyetel slot wektu khusus (saka 15 menit), lan wektu buffer sadurunge lan sawise janjian nyata. Sorotan kapindho yaiku tanggalan pesenan WordPress. Pamilik situs web bisa nyunting informasi kanthi gampang saka mburi, nalika pangguna bisa ndeleng data sampeyan kanthi cara sing gampang dingerteni. Kajaba iku, tanggalan pesenan bisa mbukak informasi babagan kabeh layanan, milih siji utawa sawetara karyawan, lan milih lokasi sing dibutuhake (contone, yen perusahaan nyedhiyakake layanan ing pirang-pirang kantor/titik).

Pangguna uga bisa nggawe profil rinci karyawan lan kalebu slot wektu kanggo nedha awan, istirahat, lan dina libur. Sampeyan bisa uga nuduhake dina minggu sing karyawan tartamtu kerja ing kantor liyane.

Kanggo bisa ngontrol kabeh pesenan tanpa bingung utawa ilang sawetara rincian, plugin MotoPress Appointment Booking njamin tampilan sing paling trep ing dashboard WP. Deleng kabeh data sing dibutuhake, lan lacak pesenan lan statuse ing sak panggonan.

2. Sistem Booking Salon

Sistem Booking Salon

Info & DownloadDeleng Demo

Aja jeneng ngapusi sampeyan - Sistem Booking Salon minangka manajer janjian lengkap lan maju sing cocog kanggo macem-macem bisnis. Plugin premium iki kalebu fitur sing dibutuhake kanggo nawakake layanan tambahan, janjian buku, ngatur jadwal lan malah nampa pembayaran.

Salon Booking nawakake bisnis cara sing gampang kanggo nambah formulir pesenan menyang situs WordPress. Mung butuh udakara 5 menit kanggo njaluk persiyapan plugin nanging nawakake akeh pilihan lanjut kanggo mesthekake janjian sampeyan wis dipesen kanthi bener. Iki kalebu aturan jadwal tanpa watesan (miturut lokasi, anggota staf, layanan, rentang tanggal, lsp), integrasi karo Google Calendar, pangeling email utawa sms (didhukung Twilio, Plivo lan 1p1), database pelanggan sing cocog karo GDPR (kanthi riwayat individu, statistik pesenan. lan cathetan) lan opsi kanggo ngumpulake review liwat situs web, Facebook utawa Google Bisnisku. Sampeyan bisa uga kalebu pilihan pembayaran ing wangun - PayPal, Stripe, Square, Paystack, Mollie lan Redsys gateways pembayaran didhukung. Lan ana pilihan kanggo kolom tip uga kode coupon Unlimited.

Malah ana aplikasi janjian kanthi fungsional (iOS lan Play) sing kasedhiya kanggo manajer lan staf kanggo ngatur reservasi. Supaya sampeyan lan tim bisa tetep ing ndhuwur janjian mbesuk kanthi gampang. Lan yen sampeyan duwe pitakon, tim pangembangan nawakake dhukungan sing apik (ing telung basa sing beda!).

Conto Sistem Booking Salon

Ana uga versi gratis sing kasedhiya yen sampeyan pengin nyoba Salon Booking asap. Wis kabeh fitur lan setelan inti kanggo miwiti ngisi tanggalan karo janjian. Nanging penting kanggo elinga manawa versi gratis nawakake akeh fitur pesenan janjian, nanging penting kanggo elinga yen gateway pembayaran, aplikasi seluler Salon Booking lan tambahan 30+ plugin mung kasedhiya kanggo lisensi premium. Dadi kanggo ngatur janjian sampeyan kaya bos, sampeyan pengin nimbang nganyarke menyang bisnis utawa rencana tanpa watesan.

3. Cukup Jadwal Janjian (Freemium)

Cukup Jadwal Janjian Booking Tanggalan

Info & DownloadDeleng Demo

Nalika nerangake jadwal, saenipun sampeyan pengin solusi kabeh ing siji. Soko sing ngijini sampeyan kanggo nambah layanan, nawakake support kanggo macem-macem tanggal lan kaping, kalebu tanggalan pesenan, lan sing ndadekake prasaja kanggo sampeyan ngatur janjian dipesen dening klien. Kabeh iki lan liya-liyane sing nggawe Janjian Jadwal Prasaja dadi pilihan sing apik.

Cukup Jadwal Janjian Booking Book Calendar Book Janji

Mung Jadwal Janjian nawakake kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti reservasi liwat situs WordPress sampeyan. Kanthi plugin sing diinstal sampeyan bisa nggawe lan nambah jinis janjian kanggo kabeh layanan sampeyan. Nalika nambah layanan anyar, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo pamblokiran wektu sing kasedhiya utawa wektu wiwitan tartamtu, dina, aturan jadwal, lan sapiturute. Shortcode uga bakal digawe kanggo layanan sampeyan supaya sampeyan bisa kanthi cepet nambah formulir pesenan menyang kiriman utawa kaca. Mung Jadwal Janjian malah wis dibangun ing Nyegah pesenan pindho - supaya yen slot wektu wis dipesen kanggo layanan, iku ora bisa maneh dipesen ing layanan liyane.

Kanthi layanan ditambahake sampeyan bisa nerusake kanggo nambah tanggalan pesenan menyang situs. Ana akeh pilihan kanggo ngatur tanggalan kalebu warna khusus, font, bantalan lan kontras (lan CSS khusus uga didhukung). Uga opsi kanggo nambah aturan tanggalan, tanggal mati, kabar email khusus lan malah terjemahan. Lan nglebokake tanggalan sampeyan gampang amarga kode cekak intuisi plugin lan blok pembangun (kanggo Gutenberg, Elementor, Visual Composer lan liya-liyane).

Cukup Jadwal Janjian Booking Tanggalan Ndeleng Janjian

Sawise sampeyan miwiti nampa pesenan, iku gampang kanggo ngatur. Admin bisa ndeleng kabeh janjian sing bakal teka lan kepungkur langsung saka dashboard WordPress, lan kanthi blok Janjian sing bakal teka sampeyan bisa nambah modul menyang kiriman utawa kaca apa wae supaya klien sing mlebu bisa ndeleng pesenan.

Nggolek liyane? Nganyarke kanggo Mung Jadwal Janjian Plus, Pro utawa Bisnis. Gumantung saka rencana sing sampeyan pilih, sampeyan bakal entuk akses menyang integrasi Google Calendar, kolom khusus, webhooks, pembayaran, email lan SMS, analytics, dhukungan paling dhuwur saka pangembang lan liya-liyane.

4. Amelia Enterprise-Level Janjian janjian

Plugin WordPress Booking Janjian Tingkat Perusahaan Amelia

Info & Download

Amelia minangka salah sawijining plugin pesenan janjian sing paling kuat sing bisa sampeyan pilih kanggo bisnis sampeyan. Solusi pesenan otomatis iki tetep bisa digunakake 24/7 supaya sampeyan ora bakal kantun pelanggan anyar. Cukup nginstal, ngatur setelan lan sampeyan siyap kanggo rock-n-roll!

Plugin pesenan Amelia kalebu fitur sing gampang digunakake kanggo nggawe formulir pesenan janjian sampeyan dhewe. Opsi kuat kalebu dhukungan kanggo pirang-pirang karyawan (bebarengan karo kemampuan kanggo nambah layanan tartamtu, jam reguler lan wektu istirahat kanggo saben), mata uang lokal, layanan tambahan, kabar email, galeri gambar, kupon, plus pilihan warna/font kanggo front-end. desain.

Kanthi formulir sampeyan siap, pelanggan bisa nggunakake tanggalan janjian interaktif (saben wulan, mingguan, saben dina uga tampilan dhaptar / garis wektu) lan tuntunan pesenan langkah-langkah sing unik kanthi nyaring faceted kanggo nemokake wektu janjian kanggo layanan tartamtu karo anggota staf tartamtu (utawa malah ing lokasi sing tepat). Nalika wektune mbayar, pelanggan bisa nggunakake gateway pembayaran sing dibangun ing Amelia kanggo nylametake wektu utawa milih pembayaran ing situs.

Amelia Booking Layanan Plugin Shortcode

Amelia malah kalebu shortcode sing migunani kanggo nggawe kaca layanan. Tempel kode cekak ing kaca anyar kanggo nampilake layanan sampeyan saiki kanthi paramèter menyang layanan tartamtu, kabeh kategori utawa kabeh kategori).

Isih ora didol? Priksa review plugin booking janjian Amelia lengkap kanggo ndeleng kabeh fitur lan pilihan sing ditindakake!

5. Bukunetik

Booknetic - Sistem Pesenan lan Jadwal Janjian WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Kanthi Booknetic, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe tanggalan janjian lan pesenan sing luwih apik kanggo ngembangake bisnis sampeyan. Tanggalan janjian modern lan responsif iki kalebu akeh fitur kanggo ngirit wektu lan dhuwit uga nggawe proses pesenan lancar kanggo para pelanggan. Saka nggawe formulir kanggo pangolahan pembayaran Booknetic bisa nindakake kabeh. Apa sampeyan ngoperasikake salon, pusat kebugaran, kantor hukum utawa bisnis profesional liyane Booknetic mesthi bakal nyukupi kabutuhan sampeyan (lan klien sampeyan).

Sawise diinstal, sampeyan bisa nggunakake Booknetic kanggo nggawe sistem pesenan janjian otomatis kanggo situs web sampeyan. Nanging kabeh diwiwiti kanthi nggawe formulir. Nggunakake opsi sing dibangun ing pembangun formulir langsung kanggo desain sakabèhé, skema warna, langkah pesenan, kategori layanan multi-level, staf, lokasi lan liya-liyane sampeyan bisa nggawe formulir sing cocog kanggo bisnis sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe penawaran layanan lengkap kanthi tambahan tambahan uga kasedhiyan staf.

Booknetic uga ngidini sampeyan nampa pembayaran utawa celengan sadurunge janjian. Allow pelanggan kanggo milih saka PayPal, Strip utawa pembayaran onsite. Utawa gunakake WooCommerce kanggo nggabungake tanggalan pesenan kanthi lancar kanthi opsi pembayaran sing ditambahake. Fitur penting liyane kalebu dashboard sing rinci kanggo sampeyan lan staf, kemampuan kanggo ngekspor pelanggan lan/utawa janjian dadi unggul (apik kanggo manajemen data utawa ngatur jadwal staf), uga terjemahan siap liwat WPML.

Tuladha Booking Janjian Booknetic

Nanging ora mung kuwi. Pelanggan sampeyan uga bakal seneng Booknetic. UX sing elegan lan modern apik lan intuisi. Klien duwe kemampuan kanggo Book ing piranti apa wae kanggo gampang nyaring dening Staff, layanan utawa lokasi kanggo nemokake wektu janjian sing meets kabutuhan. Lan gumantung ing pilihan sing wis aktif, padha uga bisa Book siji wektu, ambalan lan malah janjian klompok. Dhukungan terintegrasi kanggo kabar SMS lan email, ditambah karo sinkronisasi 2 arah Google Calendar, tegese ora bakal kantun pesen sing wis dipesen. Nggawe klien sampeyan seneng lan bisnis sampeyan berkembang.

6. Janjian Vik

Janjian Vik

Info & DownloadDeleng Demo

Mbangun janjian lengkap lan sistem jadwal kanggo bisnis karo WordPress lan Vik Janjian. Plugin WordPress sing kuat iki kebak fitur kanggo ngatur wektu kanthi cepet lan gampang.

Sing pisanan yaiku tanggalan sing bisa dipercaya, lengkap karo reservasi online. Kanthi Vik, sampeyan duwe pilihan kanggo nambah layanan, slot wektu, durasi, kapasitas acara lan uga kasedhiyan karyawan (liwat wektu lan lokasi). Lan yen bisnis sampeyan nawakake rega khusus adhedhasar wektu, preian utawa musim, sampeyan uga bisa nambah! Kanthi cara iki, para klien bisa nggawe janjian kanthi gampang, manawa kanggo janjian kuku utawa konsultasi pajak.

Vik Janjian uga nggampangake kanggo ngatur reservasi lan invoice pelanggan. Sampeyan bisa malah nyiyapake email otomatis lan kabar SMS supaya pelanggan ngerti yen leladen wis dikonfirmasi, utawa tindakake munggah karo pangeling. Lan amarga macem-macem gateway pembayaran didhukung dening Vik Appointments Pro, gampang kanggo nampa pembayaran kanthi online. Nggawe proses pesenan janjian lancar kanggo klien sampeyan, saka wiwitan nganti rampung!

7. Pemesanan lan Janjian WooCommerce

Pemesanan lan Janjian WooCommerce

Info & DownloadDeleng Demo

Apa wae bisnis sampeyan, Pemesanan lan Janjian WooCommerce dening PluginHive minangka pilihan liyane sing apik. Plugin pesenan fleksibel iki nggampangake nyiyapake formulir ing situs sampeyan kanggo pesenan miturut wulan, dina, jam utawa malah menit. Kajaba iku, sampeyan bisa ngaktifake kemampuan kanggo klien milih macem-macem janjian ing siji pesenan - sing minangka fitur sing apik yen sampeyan nyewa ruang acara, kamar ing amben lan sarapan, konferensi utawa festival pirang-pirang dina, lsp.

Plugin kasebut ngidini sawetara anggota staf lan rega individu. Kanthi cara iki, tim sampeyan bisa ngisi daya miturut keahliane, lan matur nuwun kanggo pitungan Biaya Pemesanan Total Dinamis plugin, klien bisa ndeleng opsi tarif nalika pesen. Sampeyan uga bisa ngaktifake pesenan tambahan kanggo layanan utawa fitur tambahan sing bisa ditawakake (kayata tambahan kanggo terapi aroma nalika pijet).

Conto Pemesanan lan Janjian WooCommerce

Plugin Bookings lan Janjian WooCommerce uga kalebu pilihan kanggo kabar email uga pembatalan (yen sampeyan ngidini). Lan kanthi Google Calendar Sync, sampeyan lan klien bisa nambah janjian anyar menyang jadwal sampeyan. Fitur plugin liyane kalebu jeneng rega, lampiran file, rega variabel (kayata rega sing luwih dhuwur ing akhir minggu utawa preian), kompatibilitas WPML, dhukungan macem-macem basa, sinkronisasi global aset antarane tanggalan pesenan lan toko, lan luwih akeh. Priksa situs web plugin utama kanggo sinau luwih lengkap.

8. Book PRO Online Janjian

Book Janjian Online Plugin WordPress PRO

Info & DownloadDeleng Demo

Nggawe gampang kanggo klien sampeyan nggawe janjian karo Book Janjian Online PRO. Plugin iki ngidini pangguna kanggo Book miturut anggota tim (utawa padha bisa skip ahead tanpa pilihan) utawa layanan, banjur pilih tanggal lan wektu. Lan amarga tanggalan lan pilihan plugin responsif - pesenan cepet lan gampang ing piranti apa wae. Dolan maring demo Book Janjian Online PRO kanggo ndeleng dhewe!

Book Janjian Online Plugin WordPress PRO

Saliyane gampang kanggo para pelanggan, Book Janjian Online PRO uga gampang kanggo nyetel ing situs WordPress sampeyan. Cukup gunakake fitur wiwitan cepet plugin kanggo nambah tim lan penawaran sampeyan. Tambah akeh anggota staf sing dikarepake, pilih saka 2 jadwal kerja sing beda-beda (jam utawa shift), format wektu pesenan persiyapan, nambah pambayaran PayPal lan liya-liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa ngaktifake pangeling SMS - supaya pelanggan ora bakal kantun janjian maneh! Opsi plugin liyane kalebu posisi proyek, foto, dina liburan, kategori layanan, lan integrasi karo WPML, Twilio, PayPal, SMSC lan Firebase.

9. Booking Janji lan Jadwal Online (Gratis)

Pemesanan Janjian lan Penjadwalan Online Plugin WordPress Gratis

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin Booking Janjian & Jadwal Online dening vCita minangka pilihan sing apik kanggo nambah formulir janjian menyang situs WordPress sampeyan. Plugin kasebut cocog kanggo pesenan acara, kelas, layanan siji-siji lan liya-liyane.

Plugin vCita nawakake pilihan kanggo jadwal online kayata janjian layanan karo anggota staf tartamtu, konfirmasi pesenan, lan dhukungan pembayaran. Nanging sing mbedakake vCita yaiku fungsi olahpesen lan panggilan balik sing dibangun. Plugin kasebut nyelarasake karo Aplikasi Seluler vCita kanggo menehi kabar langsung babagan panjalukan pesenan anyar utawa ngirim pangeling janjian. Kajaba iku, ngidini sampeyan ngirim pesen lan file menyang klien sadurunge ketemu. Ngidini sampeyan nyambungake karo klien lan nggawe hubungan.

Aplikasi Manajemen Bisnis cVita

Nanging ora kabeh sing bisa ditindakake cVita kanggo bisnis sampeyan. Kanggo fitur liyane, upgrade menyang rencana premium Manajemen Bisnis vCita. Gumantung saka rencana sing sampeyan pilih, iki bisa mbukak kunci fitur kanggo analytics, kupon, sms klien, marketing email, ijin staf, lan uga dhukungan prioritas. Rencana diwiwiti kanthi $ 15 / bln kanggo jadwal online dhasar, utawa $ 29 / bln kanggo Essentials - portal klien pribadi, tanggalan bisnis online plus dhukungan kanggo tagihan lan invoice. Sanajan nggunakake piranti manajemen bisnis lengkap, sampeyan butuh rencana Platinum. Nanging ngelingi sing vCita kaya macem-macem layanan bisnis ing siji, iku investasi luwih saka cukup.

10. Bookly Janjian Booking lan Jadwal

Pesenan Pesenan Pesenan lan Penjadwalake Plugin WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan wis ndeleng plugin WordPress pesenan janjian sing kuat, mula sampeyan bisa uga wis nemoni Bookly sadurunge. Plugin pesenan online sing populer iki dioptimalake kanggo mbantu sampeyan nggawe janjian liyane ora preduli kapan utawa kepiye pelanggan ngakses situs sampeyan.

Bookly seluler lan terjemahan siap, supaya formulir sampeyan katon apik ing basa apa wae ing piranti apa wae. Kajaba iku, dhukungan kanggo notifikasi email lan SMS lan integrasi Google Calendar njamin pelanggan ora bakal kantun janjian. Apa sampeyan pengin ngisi nalika pesenan? Ora ana masalah - Integrasi portal pambayaran Bookly kalebu PayPal, Stripe, Authorize.net, Mollie, Payson, PayU Latam, 2checkout, PayUbiz lan WooCommerce. Fitur liyane kalebu pilihan skema warna, jadwal fleksibel, preian, langkah proses pesenan, 50+ mata uang lan liya-liyane.

Apa sampeyan pengin nyoba Bookly sadurunge tuku? Entuk plugin Bookly gratis ing WordPress.org kanggo ndeleng sepira apike pesenan janjian.

11. Tanggalan Pemesanan Janji (Gratis)

Tanggalan Booking Janjian Plugin WordPress Gratis

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan duwe kabutuhan pesenan janjian sing luwih gampang (bisa uga kabutuhan sing ora perlu mbayar dhuwit) banjur Tanggalan Booking Janjian gratis bisa dadi taruhan paling apik. Nawakake fungsi sing luwih gedhe tinimbang pirang-pirang versi gratis saka plugin sing bisa dibandhingake. Fitur sing kasedhiya karo plugin iki kalebu slot wektu sing bisa dipesen, kabar email, kemampuan kanggo ngekspor menyang Google Drive, dhaptar pesenan sing bisa dicithak, kustomisasi kasedhiyan lan jumlah pangguna sing bisa dipesen, captchas lan liya-liyane.

Nanging, kanggo ngakses akeh fitur sing paling apik, sampeyan kudu nggoleki versi premium. Contone, yen sampeyan ngisi daya pelanggan kanggo nggawe janjian, plugin iki dudu ide sing paling apik, amarga versi gratis mung bisa digunakake karo PayPal. Kanggo nggunakake gateway pembayaran liyane, sampeyan kudu mbayar dhuwit.

12. Templatik Janjian Booking

Plugin WordPress Premium Booking Janjian Templatik

Info & DownloadDeleng Demo

Penawaran Templatic ing jagad pesenan rada beda tinimbang umume. Iku ora mung saiki pangguna karo tanggalan; iku njupuk wong langsung menyang wangun. Tanggalan muncul nalika pangguna ngeklik bagean tanggal. Dadi, iki luwih mirip karo jinis persiyapan sing bakal digunakake para pelanggan yen menehi pesenan akeh penerbangan utawa kamar hotel. Sing akrab minangka kekuwatan.

Kaya umume plugin WordPress booking janjian, Plugin WordPress Booking Templatic bakal ngaktifake fitur pesenan lanjut ing tema sampeyan, sing cocog kanggo nyewa. Lan sawise sampeyan tuku plugin, sampeyan kudu ngurus kabeh, tanpa biaya transaksi saben wulan utawa liyane. Iki uga minangka salah sawijining sawetara plugin sing ngidini para pelanggan mbayar kanthi transfer bank langsung. (Nanging, yen sampeyan pengin tetep nganggo kertu kredit, sampeyan bisa ngaktifake gateway liyane, kaya plugin liyane.)

Fitur liyane kalebu formulir pesenan variabel, rega musiman lan kemampuan kanggo nawakake layanan liyane kanggo pelanggan kanthi pesenan. Lan minangka cathetan tambahan, plugin kasebut bisa digunakake kanthi apik karo akeh tema WordPress Templatic - khusus Service Biz sing wis kalebu plugin kasebut.

13. Janjian (Gratis)

Janjian Plugin WordPress Gratis dening WPMUdev

Info & DownloadDeleng Demo

Janjian minangka salah sawijining plugin pesenan gratis sing luwih lengkap sing kasedhiya kanggo situs WordPress. Kanthi dhaptar fitur plugin, aku ora duwe alesan kanggo mbantah klaim kasebut. Siji fitur unik: yen sampeyan duwe sawetara anggota staf sing nangani janjian, sampeyan bisa menehi tanggalan dhewe-dhewe - kanthi bio lan gambar sing ditempelake - supaya pelanggan bisa milih karyawan sing luwih seneng dipesen.

Iki uga tumindak mbalikke: klien bisa milih saka dhaptar layanan sing ditawakake perusahaan, lan yen saben wong ditugasake menyang pegawe sing beda, mula bakal kanthi otomatis pesen karo karyawan kasebut. Ora mung iku, fitur integrasi sing gampang karo Google Calendars - kanggo sampeyan lan pelanggan - tanpa mbutuhake kode. Lan pungkasanipun, iku njupuk mung telung klik kanggo customer kanggo Book janjian: siji kanggo milih wektu, siji kanggo terus menyang layar konfirmasi lan siji kanggo konfirmasi. Penak iki bisa uga katon ing dodolan sampeyan.

Kanthi dhaptar luwih saka 30 fitur liyane, kalebu label warna khusus, isi otomatis kanggo pelanggan baleni, integrasi Google Maps lan kemampuan kanggo mlebu liwat media sosial, aku kudu ujar manawa iki katon minangka plugin booking janjian paling apik sing metu ana. ing wayahe. Rega kasebut uga ora bisa dikalahake.

14. Book Janjian Booking

Dipesen - Plugin WordPress Premium Booking Janjian

Info & DownloadDeleng Demo

Booked minangka manajer janjian premium kanthi akeh fitur lan pilihan kanggo nggawe formulir pesenan janjian kanggo bisnis sampeyan. Nampa pesenan tamu utawa mbutuhake pangguna kanggo ndhaptar akun, ngidini pangguna ngatur janjian sing ditundha lan disetujoni, nambah kolom khusus lan slot wektu, nggawe macem-macem tanggalan, nampa pesenan mbayar nggunakake integrasi WooCommerce Booked lan liya-liyane.

Book uga gampang kanggo ngatur. Pilih saka warna tanpa wates kanggo pilihan sing dipilih, tata letak responsif, formulir login lan ndhaptar, email sing bisa disesuaikan, lsp. Kajaba iku, kode cekak sing dibangun nggawe gampang kanggo masang tanggalan lan formulir mlebu ing sembarang postingan utawa kaca. Malah ana opsi "Tambah menyang Google Calendar" sing bisa ditambahake kanggo mbantu para pelanggan ngelingi janjian kasebut.

15. Janjian Gampang (Gratis)

Janjian Gampang Plugin WordPress Gratis

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin Janjian Gampang mung - gampang. Iki minangka cara sing cepet lan gampang kanggo nambah sistem janjian menyang situs WordPress sampeyan. Plugin kasebut ndhukung macem-macem layanan, buruh, lokasi lan tabel wektu sing fleksibel supaya sampeyan bisa nggawe jadwal pilihan janjian sing luwih maju. Nalika nyetel plugin Gampang Janjian ana uga pilihan kanggo ngaktifake kabar email kustomisasi iklan kanggo konfirmasi pesenan, status janjian lan konfirmasi / mbatalake.

Nalika nerangake nggawe gaya, Janjian Gampang uga gampang! Pilih tata letak kolom 1-2, seret & selehake kolom formulir (malah nggawe dhewe), nambah rega utawa label, lokalake pemilih tanggal lan liya-liyane. Kajaba iku, ana laporan sing dibangun kanggo mbantu sampeyan nglacak konversi lan statistik formulir.

16. gJamuan kanggo Formulir Gravitasi

gAppointments Gravity Forms Appointments Premium WordPress Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Nganti saiki, kita wis nutupi plugin pesenan janjian mandiri, nanging kepiye yen sampeyan pengin sistem formulir sing luwih kuat? Kaya Formulir Gravitasi? Ing kono gAppointments mlebu. Plugin premium iki nambahake fitur pesenan janjian menyang plugin Gravity Forms sing populer.

Yen sampeyan nggabungake gAppointments karo Formulir Gravity, sampeyan bakal nambah dhukungan kanggo pesenan mbayar, gateway pembayaran sing meh ora ana watesan, macem-macem pesenan saben tanggal, interval layanan, layanan khusus, janjian bola-bali, tautan tanggalan Google & Yahoo, kabar email, konfirmasi otomatis / janjian lengkap. lan liyane. Setelan gaya plus sing gampang, opsi terjemahan lan manajemen formulir ngarep sing prasaja ndadekake gAppointments dadi pilihan sing apik.

17. Booking Tanggalan Janjian Ultra Pro (Gratis)

Booking Ultra Pro Janjian Tanggalan Plugin WordPress Gratis

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin Booking Ultra Pro nawakake fitur sing apik kanggo nggawe tanggalan pesenan lan ngatur janjian liwat situs WordPress sampeyan. Pengunjung bisa nggawe janjian nggunakake proses pesenan 4-langkah sing gampang kanggo ngamanake wektu, banjur plugin bakal nambah reservasi menyang dashboard staf individu supaya bisa ngatur janjian sing bakal teka.

Pengin luwih akeh fitur? Plugin Booking Ultra Pro gratis nawakake upgrade premium kanggo pembayaran seluler, pesenan grup, cathetan pribadi, integrasi tanggalan Google, rega fleksibel, macem-macem lokasi lan liya-liyane

18. Bookings WooCommerce

 

Plugin WordPress Booking Janjian WooCommerce

Info & Download

Gawe formulir janjian dhewe nggunakake WooCommerce! Cukup instal tambahan WooCommerce Appointment Booking kanggo miwiti reservasi, adol tiket, janjian pesenan lan liya-liyane. Cukup tambahake produk utawa layanan sampeyan lan gunakake plugin kasebut kanggo ngetik kaping sing bisa dipesen banjur ngenteni para pelanggan menehi buku kaping.

Ora mung kuwi. Kanthi tambahan WooCommerce iki, sampeyan bisa duwe acara sing bisa dipesen siji utawa akeh wong, nawakake rega khusus, kasedhiyan tampilan miturut zona wektu, nyiyapake konfirmasi lan pangeling reservasi, nawakake pembatalan, nyelarasake karo tanggalan Google, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa tumpukan karo tambahan resmi WooCommerce tambahan kanggo nampa celengan, ngidini kanggo vendor bagean katelu njupuk janjian, nawakake tambahan pesenan, etc.

Ngrampungake Plugin WordPress Booking Janjian Paling Apik

Ora ana kekurangan plugin WordPress booking janjian sing bakal ngidini sampeyan nggawe janjian liwat WordPress. Ana akeh, nyatane, pilihan bisa gampang banget. Nanging muga-muga duwe pandhuan kaya iki bakal nyegah kedadeyan kasebut. Apa plugin liyane sing aku kudu ngerti? Apa sampeyan pengin ngomong babagan sing kasebut ing ndhuwur kaya pengalaman pribadi sampeyan? Ninggalake komentar ing ngisor iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol