Wordpress

15 Plugin Acara WordPress Paling Apik kanggo Manajemen Acara sing Luwih Apik (Kalender, Ticketing, RSVP)

Yen sampeyan wis nyoba nginstal plugin tanggalan, sampeyan ngerti manawa ora padha karo plugin acara sing fungsional utawa alat manajemen acara. Tanggalan nampilake tanggal acara, dene plugin acara WordPress nawakake fungsi kaya tiket, RSVP, manajemen tamu, kabar email otomatis, formulir pesenan lan liya-liyane.

Pramila penting banget kanggo mikir babagan apa sing sampeyan rencanakake karo tanggalan WordPress sampeyan.

Apa sampeyan kudu ngedol tiket kanggo acara? Apa sampeyan pengin nampilake informasi rinci kaya gambar, peta, speaker, lan cara pembayaran? Kepiye carane nyiyapake acara sing ora teratur kaya rapat sing dianakake saben telung wulan?

Kanggo entuk sawetara fitur tanggalan sing luwih maju, plugin acara WordPress dibutuhake. Sing paling apik yaiku sampeyan duwe akeh pilihan kanggo dipilih lan sing paling apik yaiku terjangkau, kuat, lan gampang dingerteni.

Pengin ngerti endi sing kudu sampeyan pilih? Priksa dhaptar dhaptar plugin acara sing paling apik!

Tandhani tanggalan sampeyan…amarga pandhuan iki bakal menehi cara anyar kanggo ngoptimalake lan ngrancang acara sampeyan 📆Klik kanggo Tweet

Pilihan Plugin Acara WordPress Paling apik ing 2021

1. Acara Manager

Plugin Events Manager nawakake versi gratis sing apik banget, nanging sampeyan duwe pilihan kanggo nganyarke menyang Events Manager Pro. Pangguna rata-rata ora mbutuhake versi Pro, nanging duwe sawetara fitur sing apik kanggo rega murah $75.

Contone, versi upgrade menehi dhukungan premium, gateway pembayaran khusus, API, proteksi spam, kupon, diskon, formulir pesenan sing bisa disesuaikan, lan dhukungan PayPal.

Dadi, registrasi bisa uga nganggo plugin Events Manager, nanging sampeyan kudu mbayar ragad ekstra kanggo miwiti ngumpulake pembayaran kaya PayPal utawa Authorize.net.

Plugin WordPress Manager Acara
Plugin WordPress Manager Acara

Antarmuka backend cukup prasaja kanggo pangguna WordPress rata-rata lan nalika ditampilake ing ngarep, tanggalan acara sampeyan bisa digunakake kanggo adol tiket, nuduhake tanggalan sing prasaja, utawa nampilake rincian acara. Aku seneng yen plugin nggabungake karo feed iCal lan Google Calendar. Sampeyan uga bisa nggunakake sawetara widget kanggo nuduhake lokasi, tanggalan lengkap, utawa acara individu.

Kanggo nuduhake acara sampeyan ing tanggalan lan rinci sabisane, plugin Events Manager menehi paling akeh fitur sing dibutuhake tanpa mbayar dhuwit. Contone, Google Maps bisa diselehake ing kaca acara. Ana uga alat kanggo nggawe atribut acara khusus. Iki tegese meh kabeh jinis lapangan deskripsi bisa, kaya yen sampeyan pengin nggawe area kanggo kode busana kanggo acara sampeyan, umpamane.

Ulasan

4.3 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi Aktif

100,000 +

Versi PHP

5.3 utawa luwih dhuwur

Fitur sing Nggawe Manajer Acara minangka Pilihan sing Apik:

  • Plugin Events Manager nyedhiyakake pusat nggawe lan nuduhake acara lengkap kanthi gratis. Alesan utama sampeyan nganyarke menyang versi mbayar yen kanggo dhukungan pembayaran.
  • Plugin kasebut ngidini registrasi acara berulang lan pirang-pirang dina, bebarengan karo manajemen pesenan kanthi persetujuan lan penolakan.
  • Sampeyan bisa nyambungake BuddyPress menyang plugin kanggo nuduhake acara ing jaringan sosial.
  • Registrasi acara siji dina iku gampang, amarga kalebu wektu wiwitan lan pungkasan lan informasi acara dhasar.
  • Ana siji fitur sing ngidini pangguna lan tamu ngirim acara dhewe, sing apik kanggo situs web acara umum lan organisasi cilik sing dikelola dening akeh wong.
  • Plugin kasebut ndadekake bobote cukup ing lokasi, supaya sampeyan bisa nambah Google Maps lan nyetel area kanggo ndeleng acara adhedhasar lokasi.

2. Manajer Acara WP

WP Event Manager minangka salah sawijining plugin manajemen acara WordPress sing luwih gampang lan entheng. Aku weruh iku bisa digunakake kanggo wong-wong sing pengin supaya situs sing cepet lan ora njupuk munggah kakehan papan utawa clutter backend karo kakehan fitur.

Plugin iki bisa uga dianggep bocah anyar ing ruang manajemen acara, nanging minangka plugin sing populer kanthi ulasan sing apik lan dhukungan pelanggan sing apik.

Kaya akeh plugin acara ing dhaptar iki, WP Event Manager nawakake plugin inti gratis, bebarengan karo pilihan kanggo tuku tambahan kanggo nambah operasi sampeyan. Sanajan antarmuka ramping lan prasaja, dhaptar fitur plugin gratis cukup nyengsemaken.

Contone, sampeyan nampa kabeh saka terjemahan multibasa menyang formulir frontend, lan menyang widget lan kode cekak kanggo dhaptar acara sing bisa digoleki.

WP Event Manager WordPress plugin
WP Event Manager WordPress plugin

Aku uga ngerteni manawa pangembang WP Event Manager wis ngupayakake kacepetan lan pengalaman pangguna-karo fitur caching sing apik, unsur responsif, dhaptar acara sing didhukung AJAX, lan liya-liyane.

Kanggo tambahan premium, ana dhaptar sing dawa, nanging ana sawetara sorotan:

  • Google Maps.
  • Tiket Adol WooCommerce.
  • Pendhaftaran.
  • Tandha acara.
  • Widget Acara sing Bisa Disemat.
  • Kontak Organizer.
  • Email.
  • Panggeser.
  • Google Analytics.
  • Tag Acara.

Ulasan

4.7 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi Aktif

8,000 +

Versi PHP

5.4 utawa luwih dhuwur

Fitur sing Nggawe Manajer Acara WP minangka Pilihan sing Apik:

  • Plugin WP Event Manager nduweni antarmuka sing entheng lan pengalaman pangguna sing apik. Nduwe cache sing dibangun, modul telusuran sing apik lan desain responsif.
  • Pangembang banget responsif lan grapyak kanggo kabeh pelanggan, malah sing nggunakake plugin gratis.
  • Sampeyan ora kudu mbayar ragad saben wulan, utawa liya-liyane, kanggo plugin premium. Dikonfigurasi supaya sampeyan miwiti nganggo plugin dhasar, banjur sampeyan bisa mbayar sawetara tambahan yen perlu.
  • Sawetara tambahan gratis, lan liyane isih terjangkau. Akeh wong dadi $ 39, nanging aku uga ngerteni sawetara sing regane murah.
  • Wilayah tanggalan kabeh "AJAXified," dadi salah sawijining pengalaman browsing paling lancar ing ngarep.

3. Penyelenggara Acara

Event Organizer nyedhiyakake solusi manajemen acara sing cocog kanggo lingkungan WordPress amarga kombinasi karo jinis kiriman khusus standar. Intine, sampeyan nginstal plugin iki, banjur pilih jinis kiriman khusus sing tepat kanggo njaga format kiriman WordPress, nanging entuk kontrol sawetara modul acara tambahan.

Mula, antarmuka pangguna sing intuisi, kanthi fitur dhasar sing dibutuhake lan sawetara dhukungan sing apik kanggo acara siji-wektu lan bola-bali. Sampeyan bakal nemokake sawetara tambahan premium kanggo tuku bebarengan karo plugin manajemen acara iki. Salah sijine diarani Event Organizer Pro, lan nawakake kustomisasi formulir pesenan, area manajemen lengkap, email sing bisa disesuaikan, lan macem-macem gateway pembayaran.

Sampeyan uga bakal weruh sawetara tambahan liyane sing nggedhekake fungsi plugin Event Organizer gratis utawa premium. Sawetara kalebu:

  • Pengajuan frontend.
  • Kode diskon.
  • Stripe Gateway.
  • iCal Sync.
  • Tambahan gratis: Papan poster lan ekspor CSV.
Plugin WordPress Organizer Acara
Plugin WordPress Organizer Acara

Rega kanggo saben plugin beda-beda, nanging misale jek kaya sing luwih maju lan akeh fitur, luwih dhuwur regane. Sawetara regane udakara $15, dene liyane ana $50. Aku seneng ngarep plugin iki amarga menehi antarmuka dhasar kanthi pewarnaan lan interaktivitas.

Sampeyan uga duwe macem-macem format sing bisa dipilih, kayata dhaptar utawa konfigurasi tanggalan. Nuduhake tanggalan lan acara ing situs web sampeyan wis rampung kanthi bantuan kode cekak lan widget. Dadi, pangguna WordPress rata-rata ora bakal duwe masalah nalika tangi lan mlaku.

Ulasan

4.7 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi Aktif

40,000 +

Versi PHP

Ora kasedhiya.

Fitur sing Nggawe Event Organizer Pilihan sing Apik:

  • Plugin dhasar gratis lan sampeyan mung kudu mbayar $50 kanggo versi premium. Sampeyan bisa uga mbayar luwih akeh kanggo plugin tambahan, nanging rega kasebut katon cukup.
  • Widget lan shortcode cukup serbaguna, kanthi widget utawa dhaptar acara, tanggalan, lan agenda. Kode cekak ditampilake minangka dhaptar acara utawa tanggalan lengkap.
  • Lokalisasi minangka kauntungan kuat saka plugin Event Organizer. Welasan basa wis diwenehake dening sawetara kontributor.
  • Jumlah dhukungan sing apik diwenehake kanggo pangembang. Contone, tumindak lan saringan plugin kasedhiya, bebarengan karo API lan dokumentasi.
  • Plugin ngidini kanggo acara ambalan Komplek, supaya yen sampeyan duwe acara arep telung dina, mandheg sedina, banjur terus kanggo loro liyane, iku kabeh bisa. Sing luwih umum yaiku acara sing kedadeyan saben rong wulan.
  • Sampeyan bisa nggawe lan njaga papan lan lokasi kanggo kabeh acara. Iki kalebu dhukungan kanggo Google Maps, supaya pangguna teka menyang tanggalan sampeyan lan kanthi cepet ngenali acara sing ana ing wilayahe.

4. Tanggalan Acara Kabeh-ing-Siji

Yen sampeyan nggoleki plugin acara WordPress sing bisa mbantu sampeyan ngatur acara, plugin All-in-One Event Calendar bisa uga bisa. Nduwe sawetara fitur sing apik, kanthi item kaya acara sing bola-bali, nyaring, lan Google Maps sing dipasang, kabeh gratis.

Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa milih kanggo milih solusi piranti lunak sing di-host sing diwiwiti kanthi $ 14.99 / wulan sing bakal menehi sampeyan:

  • Views Extended.
  • Formulir Pengajuan Frontend.
  • Super Widget.
  • Panggonan.
  • Integrasi Twitter.
  • Lan liyane.
Plugin WordPress Tanggalan Acara Kabeh-ing-siji
Plugin WordPress Tanggalan Acara Kabeh-ing-siji

Versi gratis isih duwe upsides, kanthi kemampuan kanggo ngimpor acara saka Facebook, enggo bareng sosial, nyimpen otomatis panggonan, lan acara ambalan. Plugin kasebut katon ing jagad enggo bareng / ngimpor amarga nawakake alat kanggo nuduhake lan ngimpor data kanthi gampang saka Google Calendar, Apple iCal, lan MS Outlook.

Ulasan

4.3 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi Aktif

100,000 +

Versi PHP

5.4 utawa luwih dhuwur

Fitur sing Nggawe Tanggalan Acara All-in-One minangka Pilihan sing Apik:

  • Plugin nawakake rencana gratis, bebarengan karo paket premium saben wulan, menehi pilihan pembayaran sing luwih akeh tinimbang akeh plugin ing dhaptar iki.
  • Fitur pembayaran ambalan duwe pola wektu sing rumit, dadi yen sampeyan pengin nganakake acara saben telung wulan, iku pilihan.
  • Kalender Acara All-in-One nyedhiyakake dhukungan kanggo sawetara tanggalan eksternal, kanthi alat impor, ekspor, lan enggo bareng kanggo platform kaya Google Calendar lan Apple iCal.
  • Tampilan frontend katon apik lan kebak informasi. Iki utamané bener kanggo format posterboard.

5. Acara Espresso 4 Decaf

Event Expresso wis dadi favorit akeh kanggo sawetara wektu saiki lan pangembang wis metu karo versi paling anyar Event Espresso 4 Decaf. Versi "Decaf" gratis lan diisi sawetara fitur dhasar kaya tiket acara lan registrasi. Apa maneh, sampeyan bisa ngolah pembayaran PayPal tanpa kudu nganyarke menyang salah sawijining rencana sing dibayar utawa entuk tambahan.

Email konfirmasi otomatis uga menarik amarga sampeyan bisa ngirim pangeling acara lan nyambungake menyang dhaptar ndhaptar acara. Pungkasan, bagean liyane saka plugin gratis yaiku dhukungan aplikasi Android lan Apple kanggo mindhai tiket lan nelusuri sapa sing teka ing acara sampeyan.

Plugin WordPress Espresso 4 Decaf Acara
Plugin WordPress Espresso 4 Decaf Acara

Kanggo rencana premium, sing dibutuhake kanggo tuku tambahan, diwiwiti saka $79.95 saben taun lan nganti $299.95 saben taun. Sampeyan bakal nampa luwih saka 60 fitur lan puluhan tambahan gumantung saka rencana sing sampeyan lakoni.

Ulasan

4.3 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi Aktif

2,000 +

Versi PHP

5.4 utawa luwih dhuwur

Fitur sing Nggawe Acara Espresso 4 Decaf minangka Pilihan sing Apik:

  • Sampeyan duwe kabeh limo pilihan pembayaran kanggo milih saka.
  • Sampeyan bisa bener proses pembayaran liwat PayPal Express Checkout tanpa tuku tambahan. Iku gratis.
  • Ana uga alat kanggo ngirim kabar email otomatis menyang pelanggan acara sampeyan.
  • Aplikasi Apple lan Android nggawe proses mriksa tiket kanthi lancar nalika acara kasebut diwiwiti.

6. Kalender Kedadean

Plugin Tanggalan Acara digawe dening para pangembang ing Modern Tribe lan dilengkapi fitur kanggo nggawe tanggalan profesional ing situs web sampeyan, bebarengan karo area manajemen.

Intine plugin Tanggalan Acara yaiku tangi lan mlaku sajrone sawetara menit. Nduwe alat nggawe acara kanthi cepet kanggo organisasi sing pengin acara didaftar ing situs web nanging ora duwe kabeh wektu ing saindenging jagad. Sampeyan uga bisa nyimpen papan lan panitia kanggo mengko lan nampilake tampilan tanggalan sing beda kanggo UI sing apik.

Plugin inti bisa dianggo kanthi lancar kanggo tanggalan sing prasaja. Nduwe versi premium sing apik kanggo $ 89 saben taun. Iki dudu pilihan sing paling murah ing dhaptar plugin acara iki, nanging sampeyan entuk akses menyang sawetara fitur sing apik kayata acara berulang, kode cekak, lan atribut acara khusus.

Sampeyan bisa ngumpulake RSVP kanthi gratis nganggo plugin inti lan entuk pembayaran nganggo plugin Tiket Acara gratis. Yen sampeyan butuh kemampuan e-dagang sing luwih maju, sampeyan uga bisa entuk Tiket Acara Plus minangka tambahan premium.

Plugin WordPress Tanggalan Acara
Plugin WordPress Tanggalan Acara

Ing ngarep, sampeyan bisa milih saka macem-macem tata letak, saka dhaptar menyang tanggalan biasa. Tanggalan kasebut resik lan modern, kanthi dhukungan kanggo peta lan informasi acara penting liyane. Salah sawijining sebab utama aku seneng karo plugin Tanggalan Acara amarga nggabungake karo Eventbrite.

Ulasan

4.4 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi Aktif

800,000 +

Versi PHP

5.6 utawa luwih dhuwur

Fitur sing Nggawe Tanggalan Acara Pilihan Apik:

  • Plugin manajemen acara utama gratis.
  • Sampeyan bisa nyambungake tanggalan menyang Eventbrite lan ngimpor menyang Eventbrite utawa narik acara saka kaca Eventbrite menyang tanggalan acara situs web sampeyan.
  • Sawetara tambahan lan plugin luwih menarik tinimbang plugin manajemen acara rata-rata. Contone, Modern Tribe duwe plugin sing diarani GigPress, ing ngendi musisi lan manajer bisa ngatur pertunjukan lan konser.

7. Tanggalan Kula

Kanthi plugin Tanggalanku, acara sampeyan bakal ditampilake ing pirang-pirang situs web liwat multisite WordPress utawa ing pirang-pirang kaca sing dikarepake ing situs web individu. Iki minangka plugin tanggalan standar tanpa akeh manajemen acara.

Nanging, sampeyan duwe pilihan kanggo nganyarke karo sawetara ekstensi premium lan plugin gratis. Contone, plugin My Tickets gratis lan nggabungake karo plugin My Calendar. Kombinasi kasebut ngowahi tanggalan sampeyan dadi operasi dodolan tiket kanggo wong tuku tiket, RSVP, nyetak tiket, utawa njupuk ing lokasi fisik.

Plugin WordPress Tanggalanku
Plugin WordPress Tanggalanku

Plugin My Calendar Pro dadi $ 49 saben taun lan bener-bener ngowahi plugin inti dadi portal manajemen acara. Ayo pengunjung ngirim acara dhewe, nampa pembayaran liwat PayPal lan Authorize.net, lan ngimpor acara saka macem-macem sumber.

Plugin Tanggalanku biasa duwe kothak tanggalan lengkap lan tampilan dhaptar, bebarengan karo tanggalan mini lan widget kanggo tampilan sing luwih cilik. Pangatur lokasi ana nalika sampeyan wis kerep nggunakake panggonan, lan sistem kabar email ngirim pesen nalika tanggal wis dilindhungi undhang-undhang utawa dijadwal.

Kabeh, plugin Tanggalanku cukup kuat kanggo pilihan gratis, nanging aku ora bakal ngrampungake nganti sampeyan nganyarke menyang $49 saben taun.

Ulasan

4.4 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi Aktif

49,000 +

Versi PHP

5.3 utawa luwih dhuwur

Fitur sing Nggawe Tanggalanku Pilihan sing Apik:

  • Plugin kasebut menehi pengalaman tanggalan sing luwih gampang, ngilangi akeh fitur sing ora perlu sing bisa ditemokake ing plugin kompetisi.
  • Sampeyan bisa ngimpor acara saka panggonan kaya Google Calendar lan iCal.
  • $49 saben taun cukup terjangkau nalika sampeyan pengin miwiti nampa RSVP lan pembayaran, bebarengan karo kiriman frontend.
  • Plugin iki nyedhiyakake ijin sing sugih, sing apik kanggo organisasi sing pengin nuduhake sawetara bagean tanggalan karo wong tartamtu lan bagean liyane menyang pangguna liyane.
  • Kompatibilitas multisite WordPress.

8. EventOn

EventOn minangka plugin manajemen acara WordPress premium mung. Plugin iki minangka permata yen sampeyan pengin narik pemicu lan ora nglampahi wektu muter-muter karo plugin gratis. Kajaba iku, rega ing wektu artikel iki yaiku $19.

Ing paling dhasar, plugin EventOn minangka salah sawijining tanggalan acara sing paling visual ing pasar. Daftar warni, modern lan tata letak tanggalan ngalahake kabeh plugin ing dhaptar iki. Spesifik kayata wektu, lokasi, lan pembatalan acara kabeh ditampilake langsung ing kaca tanggalan utama.

Ana uga tata letak kothak sing katon kaya portofolio, kajaba kabeh acara sampeyan wis kadhaptar.

Plugin EventOn WordPress
Plugin EventOn WordPress

EventOn uga dadi program manajemen acara sing apik, nggunakake alat organisasi acara, manajemen lokasi, bar telusuran sing apik kanggo pangguna, lan sawetara tombol enggo bareng sosial. Iku ora kuwat ing sisih manajemen acara, nanging mesthine minangka plugin sing apik kanggo nampilake acara ing situs web sampeyan.

Ulasan

4.4 saka 5 lintang (CodeCanyon)

Instalasi Aktif

49,000 +

Versi PHP

Ora dibeberke

Fitur sing Nggawe EventOn Pilihan Apik:

  • Kanggo tanggalan acara premium lan dhukungan kualitas, sampeyan mung kudu mbayar $19 saben taun.
  • Tata letak visual tanggalan acara mung nggumunake. Sapa sing ngrancang barang kasebut, mesthine kudu ngetutake, amarga bisa ngalahake desain saka paling tanggalan sing wis dakgarap.
  • Sanajan manajemen acara biasa-biasa wae, nampilake acara sampeyan ditindakake kanthi ngemas akeh informasi tanpa katon rame banget. Sampeyan bisa pas kabeh saka peta kanggo gambar, lan tuku tombol kanggo tombol media sosial.
  • Kolom meta khusus apik kanggo nambah nganti 10 potongan kolom data acara khusus.

9. Tanggalan! kanggo WordPress

Plugin premium liyane sing didol ing CodeCanyon diarani Calendarize! kanggo WordPress. Sawise maneh, iki luwih fokus kanggo nggawe tanggalan sing apik, nanging kanthi rega $ 30, lan akeh tambahan liyane, Kalenderake! ngadeg kuwat minangka salah sawijining plugin acara WordPress paling apik ing game kasebut.

Kanggo miwiti, akeh tambahan sing gratis, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan mbuwang sawetara dhuwit ekstra sawise sampeyan wis ndownload plugin asli. Sawetara tambahan kalebu modul countdown acara, alat importir, lan akordion acara sing bakal teka.

Nanging, ana sawetara tambahan sing kudu sampeyan bayar, sanajan ora larang. Mung masalah aku duwe opsi pembayaran iku salah siji saka tambahan premium. Dadi, sampeyan ora bakal duwe akeh fungsi nalika nampa pembayaran kajaba sampeyan ora duwe dhuwit ekstra.

Kalenderake! kanggo plugin WordPress
Kalenderake! kanggo plugin WordPress

Sing jarene, kabeh tambahan premium lan gratis cukup spektakuler, kanthi penerbitan otomatis sosial, alat RSVP, rating lan ulasan, tiket Eventbrite, lan uga tanggalan Advent.

Ulasan

4.31 saka 5 lintang (CodeCanyon)

Instalasi Aktif

11,000 +

Versi PHP

Ora dibeberke

Fitur sing Nggawe Kalender! kanggo WordPress pilihan sing apik:

  • Sampeyan nampa plugin tanggalan sing apik banget kanthi rega murah $30.
  • Plugin kasebut duwe sawetara tambahan gratis sing bisa didownload langsung sawise sampeyan tuku plugin inti.
  • Senajan sawetara saka tambahan penting mbutuhake pembayaran ekstra, Aku argue sing iki salah siji saka liyane akeh, koleksi unik tambahan sampeyan bisa nemokake. Saka acara komunitas nganti pilihan pariwara, lan tiket WooCommerce menyang Tanggalan Advent, keunikan ora dadi masalah.

10. Tanggalan Acara Modern

Plugin Tanggalan Acara Modern ujar kanthi jeneng amarga iki minangka tata letak manajemen acara sing berkualitas tinggi, profesional, lan modern. Sampeyan bisa milih saka macem-macem desain, dadi solusi sing apik kanggo merek lan pas ing situs web sampeyan.

Plugin WordPress Tanggalan Acara Modern
Plugin WordPress Tanggalan Acara Modern

Iku uga becik yen Kalender Acara Modern nyedhiyakake sistem mbaleni acara amarga acara sing bola-bali tansah luwih gampang ditangani nalika sampeyan ora kudu mikir babagan saben kedadeyan.

Bosen host alon kanggo situs WordPress sampeyan? Kita nyedhiyakake server sing cepet banget lan dhukungan kelas donya 24/7 saka ahli WordPress. Priksa rencana kita

Kajaba iku, pangembang iki janji sampeyan bisa nransfer kabeh acara yen sampeyan lagi nggunakake plugin manajemen acara WordPress sing beda. Contone, yen sampeyan duwe acara setaun lengkap ing EventOn lan mutusake dudu kanggo sampeyan, plugin iki nransfer kabeh acara kasebut kanggo sampeyan.

Kanthi macem-macem kulit kanggo nggawe tanggalan sampeyan dhewe, bebarengan karo sawetara fitur apik tenan kaya Google Maps, gambar sing ditampilake, lan warna kulit khusus, plugin acara iki minangka pilihan sing apik kanggo akeh.

Ulasan

4.3 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi Aktif

50,000 +

Versi PHP

5.6 utawa luwih dhuwur

Fitur sing Nggawe Tanggalan Acara Modern dadi Pilihan sing Apik:

  • Transfer kabeh acara saka tanggalan utawa plugin manajemen acara sing sadurunge digunakake.
  • Ana sawetara integrasi gratis sing padhet, kayata kanggo PayPal lan Google Calendar.
  • Plugin kasebut duwe sistem pesenan ing ngendi sampeyan bisa nggawe formulir sampeyan pengin.
  • Nggawe acara fleksibel, kanthi modul countdown acara, opsi acara sing ora ana pungkasan, acara baleni, lan liya-liyane.
  • The Modern Events Calander kompatibel karo WooCommerce lan Visual Composer.

11. Amelia

Amelia nduweni antarmuka pangguna sing minimalis lan gampang digunakake. Plugin iki ngidini sampeyan ngatur janjian lan acara lan nampa pembayaran online.

Amelia digunakake dening luwih saka 4000 pangguna lan sampeyan kudu nyoba yen sampeyan nggoleki solusi pesenan kabeh-ing-siji tanpa tambahan sing dibutuhake lan ora ana biaya tambahan.

Amelia WordPress Janjian lan Booking Acara Plugin WordPress
Amelia WordPress Janjian lan Booking Acara Plugin WordPress

Ulasan

4.4 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi Aktif

10,000 +

Versi PHP

5.6 utawa luwih dhuwur

Fitur sing ndadekake Amelia dadi pilihan sing apik:

  • Manajemen acara sing gampang kanthi kode cekak kanggo nyelehake tanggalan acara ing situs web sampeyan kasedhiya ing versi gratis lan sing mbayar.
  • Versi premium plugin kasebut ngidini acara bola-bali lan pirang-pirang dina, bebarengan karo manajemen pesenan kanthi persetujuan lan penolakan.
  • Kabar email lan SMS kasedhiya ing versi gratis. Opsi lan format kabar liyane kasedhiya ing versi lengkap, kayata pangeling, tindak lanjut, salam ulang tahun, lan liya-liyane.
  • Tag kanggo acara kasedhiya ing versi mbayar.
  • Amelia kanthi responsif.

12. Tanggalan Acara WD

Tanggalan Acara WD duwe versi gratis lan premium. Iku pilihan sing padhet kanggo sing kepengin nuduhake informasi babagan acara lan ngumpulake RSVP liwat situs WordPress. Plugin kasebut ngidini sampeyan nggawe tanggalan sing sampeyan atur liwat WordPress, kanthi pilihan kanggo adol tiket lan ngirim undhangan.

Iki minangka plugin acara sing fleksibel amarga menehi kontrol lengkap babagan tampilan tanggalan lan kepiye pelanggan bisa sesambungan. Ora mung kuwi, nanging tim dhukungan WD Tanggalan Acara kasedhiya kanthi rutin lan ngerti babagan produk kasebut.

Tanggalan acara WD WordPress plugin
Tanggalan acara WD WordPress plugin

Ulasan

4.6 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi Aktif

20,000 +

Versi PHP

5.2 utawa luwih dhuwur

Fitur sing Nggawe Tanggalan Acara WD Pilihan sing Apik:

  • Plugin Tanggalan Acara WD nawakake tanggalan sing apik, modern, lan responsif kanggo sesambungan karo pelanggan.
  • Sampeyan duwe keluwesan banget karo nerbitake lan nuduhake tanggalan, kanthi dhukungan kanggo acara sepisan lan acara sing bola-bali, bebarengan karo dhukungan kanggo acara ing kiriman lan kaca.
  • Tanggalan duwe sawetara bagean kanggo nambah informasi liyane menyang acara. Contone, sampeyan bisa nggabungake unsur kaya gambar, host, video, lan pranala menyang kaca liyane.
  • Widget tanggalan kalebu kanggo nggedhekake jumlah papan sing bisa dilebokake tanggalan.
  • Plugin kasebut terintegrasi karo Google Maps supaya sampeyan bisa nuntun pangguna menyang acara fisik.
  • Tagging diaktifake kanggo ngatur acara sing luwih apik.
  • Pangguna diwenehi alat kanggo ndeleng tanggalan kanthi cara sing beda-beda. Contone, sampeyan bisa milih saka opsi kaya tampilan saben wulan utawa dhaptar acara.
  • Sawetara ekstensi diwenehake kanggo perkara kaya tiket acara, manajemen frontend, lan lapangan khusus.

13. Stachethemes Event Calendar

Plugin Tanggalan Acara Stachethemes duwe dhaptar fitur sing apik banget kanggo ngluncurake tanggalan acara ing situs web sampeyan. Kanggo miwiti, plugin kasebut nampilake kalender modern sing ramping kanthi macem-macem warna sing bisa dipilih. Saben sasi lan dina diatur ing format dhaptar kanthi standar, nanging sampeyan bisa nyetel cara pangguna ndeleng tanggalan.

Plugin kasebut dilengkapi pembangun seret lan selehake kanggo ngilangi kabutuhan kode apa wae. Sampeyan uga bisa nggabungake sawetara rincian acara kayata gambar, lokasi, lan wektu. Tampilan kothak kothak minangka salah sawijining favorit amarga katon kaya portofolio modern.

Sampeyan uga apik kanggo ngerti manawa plugin kasebut responsif kanthi lengkap kanggo sampeyan lan pelanggan nggunakake smartphone lan tablet nalika nggawe jadwal. Bebarengan karo rega cukup ing CodeCanyon lan dhaptar pilihan pembayaran, sampeyan ora bisa salah karo plugin manajemen acara iki.

Plugin WordPress Tanggalan Acara Stachethemes
Plugin WordPress Tanggalan Acara Stachethemes

Ulasan

4.51 saka 5 (CodeCanyon)

Instalasi Aktif

4,000 +

Versi PHP

Ora dibeberke

Fitur sing Nggawe Tanggalan Acara Stachethemes minangka Pilihan sing Apik:

  • Plugin kasebut duwe biaya siji-wektu $49.
  • Sampeyan bisa milih saka macem-macem tampilan tanggalan, adhedhasar apa sampeyan pengin ndeleng lengkap sasi, dhaptar, utawa saben dina.
  • Kaca acara siji apik kanggo digunakake minangka kaca kebangkrutan kanggo acara khusus.
  • Kaca sing bakal teka ngidini sampeyan nggawe wong bungah babagan acara sadurunge mbukak kaca tanggalan sing nyata.
  • Plugin kasebut nyedhiyakake tukang seret lan selehake supaya kabeh wong bisa nggawe tanggalan.
  • Filter acara nambah carane wong bisa nemokake acara sampeyan.
  • Pangembang sing luwih maju duwe akses menyang API kanggo integrasi lan kodhe.
  • Plugin ngidini sampeyan ngirim pangeling otomatis supaya para pelanggan ngerti kapan bakal teka ing acara kasebut.
  • Bagian komentar apik kanggo njlentrehake pitakonan babagan acara.
  • Sampeyan bisa nampilake informasi kayata jadwal acara, tamu, ramalan, lan lokasi lan kalebu lampiran menyang tanggalan.
  • Plugin nyedhiyakake sistem bola-bali kanggo acara sing kedadeyan kanthi rutin.
  • Sawetara alat kalebu kanggo adol tiket lan ngumpulake pembayaran. Salah sawijining alat kalebu nggunakake kode QR kanggo mindhai tiket kanggo acara.

14. Tikera

Tickera minangka plugin manajemen acara WordPress gratis liyane kanthi dhukungan kanggo koleksi pembayaran lan tanggalan. Ana uga versi premium yen sampeyan pengin nganyarke kanggo fitur liyane, sing mbutuhake ragad siji-wektu $70 ing ndhuwur rencana tahunan wiwit $49.

Tujuan utama Tickera yaiku adol tiket lan disebarake ing antarane para panuku. Sampeyan bisa nggunakake plugin minangka tanggalan acara biasa, nanging mayoritas fitur revolve watara adol. Contone, plugin nyedhiyakake dhukungan kanggo maca barcode lan kode QR sing bisa digawa ing ponsel.

Malah ana aplikasi Chrome sing bisa digunakake kanthi nyepetake proses check-in. Koleksi gateway pembayaran sing akeh kasedhiya kanggo sampeyan milih, lan sampeyan bisa uga nyambungake sistem kasebut menyang toko WooCommerce.

Plugin WordPress Tickera
Plugin WordPress Tickera

Pembuat tiket minangka alat sing kuat, kanthi template sing bisa disesuaikan supaya cocog karo merek sampeyan. Kabeh babagan plugin kasebut yaiku label putih, lan sampeyan bisa njupuk persentase adol tiket yen sampeyan lagi mbukak pasar acara. Bebarengan karo macem-macem jinis tiket, kode diskon, lan addon adol tiket, plugin Tickera katon minangka pemenang kanggo dodolan online.

Ulasan

4.7 saka 5 (WordPress.org)

Instalasi Aktif

8,000 +

Versi PHP

5.6 utawa luwih dhuwur

Fitur sing ndadekake Tickera dadi pilihan sing apik:

  • Tickera nawakake versi gratis lan sing mbayar, menehi sampeyan kesempatan kanggo nyoba produk kasebut, utawa bisa nemokake manawa sampeyan mung butuh plugin gratis.
  • Ana sawetara blok kanggo nggawe tanggalan sampeyan, kalebu pilihan kanggo tiket sing didol, riwayat pesenan, lan nambah tombol menyang cart.
  • Kode diskon dadi standar karo manajemen acara WordPress plugin.
  • Sampeyan bisa nambah biaya tiket tambahan yen sampeyan pengin nggawe dhuwit ekstra utawa kanggo nutupi biaya kaya gateway pembayaran.
  • Siji fitur ngidini sampeyan ngumpulake pajak kanggo kabeh dodolan.
  • Plugin kasebut duwe sawetara pilihan kanggo mbukak pasar penjualan acara, padha karo TicketMaster. Contone, sampeyan bisa menehi pilihan vendor kanggo nggawe formulir dodolan lan karcis dhewe.
  • Gunakake tukang tiket kanthi nyeret lan nyelehake unsur desain.
  • Welasan gateway pembayaran didhukung, kalebu PayPal, Stripe, lan PayGate.
  • Pangeling lan tiket digital diwenehake supaya wong bisa mlebu acara kasebut lan mriksa kanthi cepet.

15. Venture Event Manager

Venture Event Manager duwe plugin premium lan gratis, nawakake solusi sing ramah pangguna kanggo nggawe jadwal acara lan nambah acara sing bola-bali menyang tanggalan sampeyan. Agensi lan pangembang luwih seneng nggunakake plugin manajemen acara kaya iki amarga fleksibilitas lan pilihan kustomisasi kode.

Sakabèhé, Venture Event Manager apik amarga responsif, duwe seret lan selehake pembangun, lan kabeh tanggalan sampeyan kalebu macem-macem tampilan kanggo pelanggan. Dhaptar acara migunani, nalika sampeyan uga bisa nampilake papan acara, kategori, lan saringan.

Kita seneng banget karo dhukungan kanggo widget acara, amarga ngidini sampeyan nempatake tanggalan acara ing pirang-pirang wilayah ing situs web sampeyan. Sampeyan uga kudu disebutake manawa shortcode kalebu. Pungkasan, plugin kasebut nawakake pilihan kanggo acara sing ora karcis lan tiket. Sampeyan ora entuk fitur apa wae kanggo ngumpulake pembayaran liwat plugin kasebut, nanging nggabungake karo umume platform tiket.

Plugin WordPress Venture Event Manager
Plugin WordPress Venture Event Manager

Ulasan

5 saka 5 (WordPress.org)

Instalasi Aktif

50 +

Versi PHP

5.2 utawa luwih dhuwur

Fitur sing Nggawe Venture Event Manager minangka Pilihan sing Apik:

  • Venture Event Manager duwe sawetara tampilan tanggalan unik, kayata mini-tanggalan lan tampilan kaca lengkap.
  • Plugin kasebut dirancang kanthi mentalitas seluler, dadi apik kanggo wong sing pengin tanggalan seluler sing sampurna.
  • Sampeyan bisa nggawe kaca acara siji.
  • Piranti seret lan selehake dilengkapi plugin supaya proses desain luwih cepet.
  • Plugin duweni supaya sawetara tombol tiket bisa dilebokake ing siji acara.
  • Sampeyan duwe pilihan antarane acara tanpa tiket lan tiket.
  • Plugin kasebut terintegrasi karo macem-macem aplikasi penjualan tiket.
  • Gabungake akeh rincian babagan kabeh acara kayata kategori acara, papan, lan gambar.
  • Sambungake plugin menyang iCal utawa Google Calendar.
  • Kabeh acara sampeyan duwe fitur supaya bisa bola-bali.
  • Alat telusuran tembung kunci apik kanggo pangguna supaya bisa langsung nemokake acara sing dikarepake.

Plugin acara iki bakal nggawe perencanaan gampang 🗓 Priksa langsung ing kene! ⚡️Klik kanggo Tweet

Apa ana Plugin Acara WordPress sing cocog kanggo sampeyan?

Pasar kanggo solusi plugin acara WordPress cukup jembar. Panelusuran cepet ing perpustakaan plugin WordPress, Google, utawa CodeCanyon nuduhake manawa akeh pangembang sing nyoba ngatur acara. Muga-muga, dhaptar iki mbantu sampeyan mbatesi telusuran, nanging yen sampeyan isih duwe pitakon, ana sawetara saran adhedhasar kabutuhan sampeyan:

  • Yen sampeyan nggoleki nilai paling apik: Event Organizer utawa Events Manager.
  • Yen sampeyan butuh fitur impor, ekspor, lan enggo bareng sing kuat: Kabeh ing siji Tanggalan Acara.
  • Kanggo pangolahan pembayaran tanpa kudu mbayar apa-apa (uga yen sampeyan pengin app seluler kanggo mriksa karcis): Event Espresso 4 Decaf.
  • Yen sampeyan lagi looking for a plugin acara super entheng: WP Event Manager utawa Stachethemes Event Calendar.
  • Yen sampeyan pengin dhukungan ndhuwur (malah kanggo versi plugin gratis): Manajer Acara WP.
  • Kanggo alat manajemen tanggalan/acara sing paling apik: AcaraOn.
  • kanggo fitur unik: Kalenderake! kanggo WordPress.
  • Plugin manajemen acara WordPress paling apik kanggo cocog merek menyang situs sampeyan: Kalender Acara Modern.
  • Kanggo adol tiket lan ngumpulake pembayaran kanthi gampang: Tickera.
  • Pilihan sing apik kanggo tanggalan seluler: Manajer Acara Venture.
  • Kanggo extendability unggul: Tanggalan Acara WD.

Saka opsi tiket menyang macem-macem format tanggalan, saben plugin acara duwe tujuan dhewe kanggo sawetara bisnis. Apa plugin acara WordPress sing disenengi? Marang kita ing komentar ing ngisor iki!

QR Code minangka merek dagang kadhaptar saka DENSO WAVE INCORPORATED ing Amerika Serikat lan negara liyane.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol