Wordpress

15 Plugins Download Manager WordPress sing Gampang Digunakake nanging Kuat

WordPress minangka platform sing apik kanggo blogging utawa hosting situs web. Nanging, wis berkembang dadi luwih saka iku. Iki minangka sistem manajemen konten sing kuat sing nguwasani luwih saka 37% web, lan amarga sawetara plugin WordPress download manager, bisa ngatasi macem-macem kabutuhan download file sing beda.

Antarmuka pangguna WordPress asli nduweni kemampuan kanggo ngatur undhuhan file, sanajan iki dudu cara sing paling gampang utawa paling efisien kanggo ngatur file. Kajaba iku, fungsi asli ora duwe setengah fitur saka akeh plugin download manager WordPress sing anyar lan populer sing saiki kasedhiya kanggo mbantu sampeyan nangani file.

Ing kirim iki, kita bakal ndeleng plugin download manager paling apik kanggo mbantu sampeyan nambah fitur manajemen file sing dibangun ing WordPress.

Siap? Ayo lunga!

Plugin manajer download iki minangka pahlawan super ing situs #WordPress. 🦸‍♂️ Klik kanggo ndeleng kabeh 14 👇Klik kanggo Tweet

Indeks Plugin Manajer Unduh WordPress

Gumantung saka tujuan lan kabutuhan tartamtu, ana macem-macem plugin WordPress gratis lan premium sing bisa ngatasi kabutuhan manajemen download file.

1. Manajer Download WordPress (gratis)

Plugin Manajer Unduh WordPress
Plugin Manajer Unduh WordPress

Versi gratis WordPress Download Manager kalebu proteksi sandhi, tampilan winates, lan sawetara dhukungan domain. Paket proteksi sandhi ngidini pangguna nglindhungi paket lengkap file utawa saben file tartamtu ing paket kanthi nggunakake sandhi. Iku manager download sing prasaja lan gampang digunakake. Iki uga minangka salah sawijining plugin download manager WordPress sing paling aktif dianyari.

Plugin WordPress Download Manager duwe versi gratis lan sing mbayar. Solusi premium nambah nilai kanthi nggabungake luwih akeh fitur lan menehi dhukungan pelanggan sing luwih apik. Diwiwiti saka $59 nanging munggah kanggo pangembang sing mbutuhake lisensi liyane.

Ana uga puluhan tambahan sing kudu ditimbang. Iki migunani yen sampeyan ngrancang ngembangake plugin inti. Sampeyan uga bisa milih lan milih fitur sing pengin digunakake tinimbang nggunakake kabeh paket premium. Contone, sawetara tambahan kalebu watesan download, produk sing disambung, lan olahpesen pribadi. Sawetara tambahan gratis, nanging liyane ana ing ngendi wae saka $49 nganti $100.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Plugin WordPress Download Manager dibangun supaya nambah undhuhan padha karo nggawe postingan WordPress anyar.
  • Plugin kasebut duwe modul upload seret lan selehake supaya sampeyan bisa langsung njupuk item saka komputer lan nyelehake menyang manajer file situs web.
  • Sampeyan duwe sawetara opsi kanggo ngatasi maksimal unggahan sing ditindakake dening WordPress.
  • Kabeh file sing diunggah menyang plugin WordPress Download Manager dilindhungi.
  • Sambungake plugin menyang macem-macem sistem panyimpenan pihak katelu kayata Google Drive lan Dropbox.
  • Ngganti kontrol supaya sawetara pangguna bisa ndeleng lan ngundhuh file nalika liyane diwatesi.
  • Sampeyan diwenehi setelan kanggo ngganti lambang link kanggo tombol Download.
  • Selehake modul download ing kabeh situs web kanthi bantuan kode cekak lan widget.
  • Pangatur file ndhukung sawetara jinis file kalebu video MP4.
  • Sampeyan entuk akses menyang manajer aset digital kanggo nggawe lan nyunting file kanthi visual. Iki kalebu dhukungan kanggo pratinjau video lan audio.
  • Cukup sawetara addons sing didol kanggo sampeyan nganyarke menyang macem-macem fitur.
  • Plugin kasebut nduweni opsi premium kanggo nggawe etalase digital, kanthi alat kanggo integrasi PayPal, dodolan klik siji, lan manajemen kupon.
  • Sampeyan duwe akses menyang aplikasi seluler kanggo ndeleng kabar nalika pangguna ngundhuh lan nginstal file sampeyan.
  • Tema gratis kasedhiya kanggo ngluncurake blog utawa situs web sing adol utawa dadi host file online.

Ulasan

4.1 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi aktif

100,000 +

versi PHP

Ora didaftar

2. Advanced File Manager (gratis)

Plugin Advanced File Manager ngilangi kabutuhan FTP lan cPanel, nyedhiyakake solusi sing ramah pangguna lan kuat kanggo nyunting lan nambah file situs sampeyan dhewe. Path direktori root bisa diowahi kanthi lengkap. Kajaba iku, plugin kasebut ngidini sampeyan nambah kode cekak menyang situs sampeyan kanggo menehi akses menyang sawetara pangguna kanggo kapabilitas manajemen file lengkap.

File bisa diakses liwat direktori root lan file liyane ing situs sampeyan. Sampeyan bisa ngrampungake akeh tumindak kayata ngunggah, nggawe file, ngganti jeneng, lan arsip. Pratinjau PDF uga kasedhiya supaya sampeyan ora kudu mbukak kabeh file siji-siji.

Plugin WordPress Advanced File Manager
Plugin WordPress Advanced File Manager

Antarmuka pangguna sing entheng lan elegan bisa digunakake kanggo pamula, lan pratinjau video lan audio mbantu mriksa file kanthi cepet ing direktori sampeyan. Fungsi telusuran file uga nduweni peran gedhe kanggo nyepetake produktivitas sampeyan. Saka trabasan keyboard nganti alat multiseleksi, plugin Advanced File Manager nduweni infrastruktur sing padhet kanggo sing pengin cara sing efisien kanggo ngurus gerakan, unggahan, lan pambusakan file.

Fitur paling ndhuwur kanggo manajer download WordPress iki

  • Shortcode pangatur file canggih diwenehake kanggo menehi akses menyang pangguna sing wis mlebu sing dipilih.
  • Shortcode uga nawakake watesan peran pangguna, path folder pribadi, lan tema.
  • Sampeyan bisa ngunggah file langsung menyang folder apa wae ing direktori.
  • Riwayat telusuran disimpen supaya sampeyan bisa ndeleng maneh apa sing wis ditindakake sadurunge.
  • Pangatur file bisa digunakake ing kabeh piranti seluler.
  • Gambar cilik lan pratinjau ditampilake kanggo kabeh file supaya sampeyan ngerti apa sing disimpen.
  • Iki minangka plugin berkinerja dhuwur sing ora ketinggalan utawa nimbang situs web sampeyan.
  • Plugin nyedhiyakake modul telusuran file kanggo nemokake item sajrone sawetara detik.
  • Sampeyan bisa ngetung ukuran direktori file kanthi ngeklik tombol.
  • Suntingan gambar bisa ditindakake saka plugin.
  • Sampeyan bisa mindhah file apa wae menyang tong sampah.
  • Kabeh file direktori root bisa diowahi kanthi lengkap.
  • Plugin niru lan ngganti fungsi sambungan FTP.

Ulasan

4.8 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi aktif

30,000 +

versi PHP

5.0.0 utawa luwih dhuwur

3. File sing Dituduhake kanggo WordPress (Gratis lan Premium)

File Shared kanggo WordPress minangka plugin gratis kanggo dhaptar lan ngatur file ing situs WordPress. Kabeh file sing dienggo bareng ing situs sampeyan bisa diundhuh lan digunakake dening sapa wae sing menehi akses. Kerjane kanthi nambah file menyang admin WordPress sampeyan, banjur nyelehake kode cekak ing endi wae ing situs sampeyan supaya wong bisa ndownload file kasebut.

Apa maneh, sampeyan bisa ngatur file sing bakal diunduh wong. Gawe dhaptar utawa klompok file menyang kategori supaya luwih gampang pangguna. Versi premium adol $19.99, lan nawakake fitur tambahan kayata watesan panggunaan bandwidth, ngurutake file, lan pilihan tata letak.

Plugin File sing Dituduhake kanggo WordPress
Plugin File sing Dituduhake kanggo WordPress

Sampeyan uga kudu dingerteni manawa plugin premium menehi dhukungan pelanggan prioritas lan proteksi sandhi. Kanthi cara iki, sampeyan mesthi ngerti yen file sampeyan aman, lan sampeyan duwe wong sing bisa diajak ngobrol yen ana sing ora cocog.

Sakabèhé, plugin nyedhiyakake antarmuka sing resik lan prasaja kanggo kabeh pangguna, lan umume setelan dikonfigurasi langsung metu saka kothak, tegese sampeyan biasane ora kudu ngganti apa wae supaya bisa digunakake.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Unggah file kaya spreadsheet lan PDF menyang admin WordPress sampeyan.
  • Atur file kasebut supaya pangguna bisa nemokake file sing pengin didownload.
  • Plugin nawakake shortcode supaya sampeyan bisa nyelehake tombol Download nang endi wae ing situs sampeyan.
  • Kabeh file sing dienggo bareng wis mlebu ing mburi situs WordPress sampeyan, supaya sampeyan bisa ngatur kanthi gampang.
  • Setelan gawan bakal nindakake trik kanggo mayoritas pangguna plugin.
  • Plugin ngidini sampeyan dhaptar kabeh unduhan ing kaca situs WordPress apa wae.
  • Sampeyan bisa enggo bareng file saka sumber panyimpenan pihak katelu kaya Google Drive lan Dropbox.
  • Sampeyan duwe pilihan kanggo nyakup file individu ing kiriman WordPress. Iki rampung karo shortcode.
  • Kabar dikirim menyang admin nalika file diundhuh.
  • Plugin nglacak jumlah download supaya sampeyan bisa ndeleng endi sing paling apik.
  • Versi Pro nggabungake sawetara fitur canggih liyane kayata ngurutake file lan counter loading file.
  • Ana pilihan kanggo bar telusuran kanggo nemokake jeneng lan deskripsi tartamtu.
  • Prakiraan plugin nalika sampeyan wis cedhak karo watesan bandwidth.
  • Plugin versi Pro duwe alat kanggo nglindhungi file sandhi sadurunge didownload.
  • Sampeyan uga bisa nyetel tanggal kadaluwarsa.
  • Batesi kaping pirang-pirang pangguna bisa ndownload saben file.

Ulasan

5 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi aktif

100 +

versi PHP

Ora didaftar

4. File Manager (Gratis + Premium)

File Manager minangka platform terintegrasi sing efisien, fleksibel, lan serbaguna sing bisa mbantu nyederhanakake alur kerja kanthi ngaktifake fitur kaya nyunting, mbusak, nyalin, nempel, ngunggah, ngundhuh, lan nggawe zip versi file lan folder langsung saka backend WordPress.

Plugin iki bakal ngirit wektu supaya sampeyan ora perlu repot karo SFTP maneh.

File Manager plugin WordPress
File Manager plugin WordPress

Plugin File Manager WordPress duwe versi inti sing gratis. Sampeyan uga bisa milih kanggo nganyarke menyang versi premium kanggo $25. Iki mbukak kabeh jinis fitur kanggo ijin pangguna, ukuran upload file maksimal, lan nggawe kode cekak.

Apa sing apik babagan plugin iki yaiku versi gratis sing cocog kanggo umume bisnis, amarga ngidini arsip, mindhah file, lan nyalin. Malah ana editor kode lan pamriksa sintaks kanggo sing kepengin nggarap alat sing luwih maju. Bebarengan karo pratinjau PDF lan ukuran file otomatis, plugin File Manager nindakake trick kanthi biaya sing rada murah.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Plugin kasebut nduweni shortcode kanggo pangguna sing ora mlebu supaya sampeyan bisa ngidini pengunjung umum ngundhuh file saka situs sampeyan.
  • Macem-macem operasi bisa ditindakake kanthi file lan folder ing server remot.
  • Admin bisa nggawe, arsip, lan extract file (zip, rar, tar, gzip).
  • Plugin kalebu bagean multi-file. Admin bisa nyalin / mindhah file kanthi nyeret utawa nyelehake.
  • Ngontrol jinis file apa sing bisa diunggah utawa diundhuh.
  • Review kode sadurunge nyimpen file mesthekake situs sampeyan ora bakal mudhun nalika nganyari kode.
  • File sing wis dibusak bisa dipindhah menyang trash.
  • Ngakses file ing njero lan njaba WordPress kanthi nyunting direktori path root.
  • Gampang kanggo pratinjau jinis file umum, kalebu media. (video, audio, mp3, PDF, gambar cilik, lsp)
  • Yen sampeyan nggoleki alternatif kanggo SFTP utawa cPanel, iki bisa digunakake.
  • Plugin ngidini sampeyan nggawe serep lan mulihake item kaya file tema lan unsur media.
  • Sampeyan bisa ngunggah langsung menyang perpustakaan media.
  • Fungsi upload seret lan selehake kasedhiya.
  • Sawetara trabasan keyboard teka bebarengan karo plugin kasebut. Iki nggawe gampang kanggo nemokake file, ngrampungake tugas cepet, lan nyepetake alur kerja sampeyan.
  • Sampeyan duwe pilihan kanggo ngetung ukuran direktori sampeyan.
  • Kabeh riwayat telusuran sampeyan kasedhiya kanggo mriksa maneh apa sing wis ditindakake sadurunge.

Ulasan

4.8 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi aktif

600,000 +

versi PHP

5.2.4 utawa luwih dhuwur

5. Unduh Monitor

Download Monitor minangka plugin manager download digital sing gampang digunakake kanggo WordPress kanggo mbantu sampeyan nambah pamirsa, nglacak kinerja download, lan ngowahi lalu lintas dadi dodolan.

Download Monitor minangka plugin gratis sing bisa digunakake kanthi apik karo kabeh tema WordPress lan menehi kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti adol lan nyebarake file digital ing situs WordPress sampeyan.

Plugin Download Monitor
Unduh Monitor

Kajaba iku, Download Monitor dilengkapi fungsi laporan sing luwih maju. Kanthi aplikasi kasebut, sampeyan bisa ndeleng unduhan sajrone wektu apa wae, langsung ndeleng unduhan paling dhuwur (kalebu download sing paling populer ing toko), nganalisa jumlah undhuhan rata-rata saben dina, lan liya-liyane.

Sampeyan bisa mbukak kunci kabeh fitur ing ngisor iki lan liya-liyane kanthi tuku kabeh ekstensi premium minangka bagean saka paket Lengkap kanthi rega diskon sing apik.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Adol lan disebarake file digital kanthi sawetara langkah sing gampang.
  • Gampang ngunggah, nggolongake, menehi tag, lan ngatur kabeh jinis file digital (PDF, paket piranti lunak, trek audio, file video, seni digital, lsp) bebarengan karo versi.
  • Nambah macem-macem versi file menyang undhuhan, saben duwe set data dhewe - kaya count download lan link file.
  • Pelacakan file download otomatis — sampeyan ora perlu repot-repot nggawe acara ing Google Analytics kanggo nglacak jumlah undhuhan saka macem-macem file lan macem-macem versi.
  • Ndhukung PayPal lan gateway pembayaran liyane (teka rauh).
  • Tuan rumah file sampeyan ing Google Drive utawa Amazon S3, supaya sampeyan bisa nglayani pranala sing kadaluwarsa kanthi otomatis lan entuk manfaat saka jaringan pangiriman file sing cepet banget.
  • Ekspor lan Impor kabeh undhuhan, kalebu kategori, tag, lan versi file, menyang file CSV kanthi siji klik.
  • Ekstensi ngunci konten kayata mbayar nganggo tweet, isi formulir sadurunge bisa ndownload file, ngunci email, lan liya-liyane.
  • Gawe pengalaman download sing apik lan bisa disesuaikan.
  • Mbutuhake pangguna kanggo ngrampungake reCAPTCHA Google sadurunge bisa ndownload file sampeyan kanggo mungkasi bot saka mlebu menyang download sing dikunci email lan entuk akses menyang file sing dilindhungi.
  • Iku Gutenberg-siap, supaya sampeyan bisa nambah download saka ngendi wae nggunakake editor blok anyar.

Ulasan

4.4 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi aktif

100,000 +

versi PHP

5.6 utawa luwih dhuwur

6. Download Digital Gampang (Gratis)

Plugin WordPress Downloads Digital Gampang
Plugin WordPress Downloads Digital Gampang

Gampang Digital Downloads utamane minangka solusi e-dagang kanggo kabeh jinis download digital, nanging uga bisa ngatur macem-macem undhuhan file saben produk sing diundhuh.

Iki ndadekake pilihan sing apik yen sampeyan duwe rega sing beda kanggo produk utawa duwe produk bundled. Nerangake karo PayPal lan Pembayaran Manual minangka pilihan pembayaran standar, nanging liyane bisa ditambahake kanthi ragad. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan Download Digital Gampang ing kene minangka pandhuan lengkap.

Plugin inti nggabungake alat menyang WordPress kanggo adol barang digital menyang sapa wae sing arep teka ing situs sampeyan. Ing cendhak, sampeyan bisa ngunggah file kasebut menyang situs sampeyan, dhaptar minangka produk e-commerce, banjur kanthi otomatis ngirim link download ing email nalika wong mutusake tuku. Sampeyan bisa ngunggah macem-macem jinis file kayata piranti lunak, dokumen, lan grafis.

Gapura pembayaran nggabungake karo plugin, kanthi dhukungan kanggo PayPal Standard lan Amazon Payments langsung metu saka kothak. Versi gratis mung cukup kanggo miwiti adol barang digital lan ngatur supaya wong bisa nemokake file sing bener.

Sawise iku, sampeyan kudu nganyarke menyang versi premium utawa milih salah siji saka akeh tambahan sing dibayar. Contone, mayoritas gateway pembayaran mbutuhake ekstensi premium.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Easy Digital Downloads (EDD) nyedhiyakake manajemen file lan fungsi download kanggo puluhan jinis file kaya grafis, lagu, lan ebook.
  • Pelokalan ditawakake kanggo nerjemahake plugin menyang basa liya saliyane Inggris.
  • Gapura pembayaran diwenehake liwat plugin inti utawa kanthi nganyarke karo salah sawijining ekstensi.
  • Blokir sawetara pangguna saka ngundhuh item.
  • Nawakake undhuhan file tanpa watesan kanggo produk sampeyan.
  • Pelanggan bisa nggawe kaca akun dhewe kanggo ndeleng maneh download lan njupuk item sing wis dituku sadurunge.
  • Lacak kabeh kegiatan download liwat dasbor admin.
  • Gunakake REST API kanggo nggabungake karo aplikasi eksternal.
  • Plugin kasebut nawakake data pelaporan lengkap kanggo ngerti kepiye download sampeyan bisa didol lan nyambungake karo aplikasi pembukuan.
  • Sampeyan bisa nggabungake EDD karo koleksi aplikasi liyane kaya MailChimp, Stripe, lan Zapier.
  • Dhaptar kabeh unggahan file ing kaca produk.
  • Kranjang blanja lengkap minangka solusi sing apik kanggo ngolah pembayaran kanthi cepet lan menehi link download menyang pelanggan.
  • Otomasi minangka bagean gedhe saka antarmuka EDD, ndeleng carane email dikirim menyang sampeyan lan pelanggan nalika tumbas lan download digawe.
  • Langganan premium nawakake alat canggih kaya fitur marketing email lan kemampuan kanggo adol langganan download.
  • EDD nduwe perpustakaan ekstensi kanggo wilayah kayata akuntansi, analitik, lan gateway.

Ulasan

4.7 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi aktif

60,000 +

versi PHP

5.3 utawa luwih dhuwur

7. WooCommerce (Gratis)

Plugin WooCommerce
Plugin WooCommerce

WooCommerce minangka plugin e-commerce gratis sing ngidini sampeyan adol apa wae liwat situs WordPress sampeyan. Dibangun kanggo nggabungake kanthi lancar karo WordPress, WooCommerce minangka salah sawijining solusi e-dagang favorit ing donya sing menehi kontrol lengkap kanggo pemilik toko lan pangembang.

Priksa manawa mriksa tutorial WooCommerce sing jero.

Kepiye cara dadi plugin download manager? Iku padha karo Easy Digital Downloads, ngendi sampeyan bisa ngunggah kabeh file digital lan ngatur kanggo adol online. Ora ana alesan kanggo nimbang WooCommerce yen sampeyan ora duwe niat adol barang kasebut.

WooCommerce dadi manajer file lan platform e-dagang. Mulane, iku ndadekake pangertèn paling yen sampeyan perlu fungsi kanggo loro sing.

Kanggo manajemen download file, WooCommerce kalebu dhukungan kanggo barang digital, kayata nalika sampeyan pengin adol ebook utawa trek musik. Plugin kasebut ndhukung umume jinis file utama, mula biasane gumantung saka apa sing bisa diunggah menyang WordPress. Sawise iku, WooCommerce menehi pilihan kanggo nyedhiyakake download cepet menyang pelanggan lan ngirim email kanthi link download.

Sambungake iki menyang gateway pembayaran, lan temokake tema WooCommerce sing apik, lan sampeyan bakal siap ngatur lan adol file digital.

 

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Fungsi WooCommerce minangka manajer unduhan lan toko e-dagang lengkap lan keranjang blanja.
  • Plugin kasebut nduweni setelan kanggo ngunggah produk digital lan menehi tandha minangka bisa didownload.
  • Sampeyan bisa langsung nyelehake file kasebut ing situs web minangka kaca produk sing diformat kanthi apik.
  • Dashboard tengah nyedhiyakake metrik utama kayata undhuhan kanggo produk sampeyan.
  • Pilih download cepet kanggo para pembeli, lan nimbang menehi file sampeyan kanthi gratis. Sampeyan uga bisa dhaptar rega lan nyambungake plugin menyang gateway pembayaran.
  • Loro gateway pembayaran wis kalebu gratis. Welasan liyane diwenehake minangka ekstensi.
  • Sampeyan bisa nyetel watesan pangguna kanggo kabeh undhuhan, kanthi nyuda jumlah unduhan saben item utawa ngalangi sawetara pangguna kanthi lengkap.
  • Ana sawetara watesan babagan jinis file sing bisa diunggah, lan ditawakake kanggo diundhuh, ing situs web sampeyan. Contone, akeh toko sing adol file PDF, MP3, utawa WAV.
  • WooCommerce nawakake kemampuan unik kanggo ngatur unduhan digital minangka koleksi eCommerce. Nyorot iki ing homepage lan atur supaya pelanggan bisa nemokake kanthi gampang.

Ulasan

4.6 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi aktif

5+ yuta

versi PHP

7.0 utawa luwih dhuwur

8. Multiverso (Premium)

Multiverso nindakake trik kanggo manajemen file frontend lan download sing dienkripsi. Iki minangka salah sawijining solusi sing paling apik yen sampeyan pengin nambah keamanan menyang manajer unduhan lan bisa uga mblokir undhuhan kanggo sawetara pangguna.

Iki minangka plugin premium sing adol $ 30 ing CodeCanyon. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo ngluwihi wektu sampeyan duwe dhukungan premium kanthi rega.

Saliyane biaya sing murah, plugin Multiverso duwe akeh keuntungan liyane kayata kompatibilitas tema maju, lokalisasi, lan dhukungan kode cekak. Contone, iki ngidini sampeyan ngunggah file langsung menyang situs sampeyan, nyelehake kode cekak ing sawijining kaca, banjur ngidini pelanggan ndownload file kasebut menyang komputer dhewe.

Plugin Multiverso WordPress
Plugin Multiverso WordPress

Sampeyan uga entuk akses menyang enem widget. Iki apik kanggo nambah tombol Download ing panggonan kaya sidebars lan footer.

Sawetara fitur liyane sing kudu diarepake kalebu fitur unggahan frontend. Kanthi iki, sampeyan bisa ngirim kontrol menyang pangguna, mbukak tombol upload ing frontend lan uga sawetara alat manajemen file. Opsi upload remot uga migunani yen sampeyan ora ana ing komputer.

Alesan liya kanggo nimbang plugin Multiverso amarga nduweni pilihan kanggo mbatesi ukuran upload file lan manajemen akses. Enkripsi minangka bagean gedhe saka plugin uga.

Kanggo menehi conto, sampeyan bisa uga pengin mesthekake yen download dilindhungi nalika diundhuh dening pelanggan. Utawa, bisa uga sampeyan pengin mblokir undhuhan kanggo file tartamtu. Preduli, iku biasane bisa hack menyang transfer file kasebut. Enkripsi nambah tingkat keamanan tartamtu kanggo nyilikake kuwatir.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Plugin Multiverso nggabungake upload frontend lan backend kanggo manajemen file lan download dening admin lan pelanggan.
  • Unggahan lan undhuhan file dienkripsi kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Sampeyan duwe pilihan kanggo masang link langsung menyang file. Kanthi cara iki, ora perlu ngunggah file kasebut.
  • Ganti aturan akses sampeyan supaya mung sawetara pangguna sing bisa ngunggah lan ngundhuh file.
  • Plugin kalebu setelan kanggo ngganti babagan watesan upload file lan ukuran file maksimal.
  • Ngunggah file lan nggabungake link download kanggo file kasebut padha karo nggawe postingan WordPress.
  • Sawetara kode cekak dilengkapi plugin kanggo nuduhake dhaptar lan koleksi file.
  • Enem widget bisa digunakake kanggo nambah tombol Download menyang situs web sampeyan.
  • Fitur lanjutan kalebu kanggo pangembang kanggo nyambungake plugin karo aplikasi pihak katelu lan nggawe kustomisasi dhewe.

Ulasan

4 saka 5 lintang (CodeCanyon.net)

Instalasi aktif

1,200 +

versi PHP

Ora didaftar

9. Lana Downloads Manager (Gratis)

Plugin Lana Downloads Manager super prasaja lan gratis. Ngidini manajemen file lokal liwat upload WP lan file remot. Yen sampeyan are looking for soko dhasar lan entheng, iki dianggo apik.

Sawetara fungsi dhasar kalebu sistem counter lan sistem log. Iki dipasangake kanthi apik kanggo ngitung jumlah download lan file ing sistem sampeyan. Iku uga kasedhiya kanggo ngukur ukuran file, mung yen sampeyan miwiti tekan watesan server.

Plugin Lana Downloads Manager
Plugin Lana Downloads Manager

Plugin wis siyap langsung sawise sampeyan nginstal ing situs WordPress sampeyan. Kerjane kanthi njaluk sampeyan ngunggah konten digital menyang admin sampeyan. Sampeyan bisa milih saka dhaptar dawa file sing didhukung, saka klip audio nganti video lan gambar.

Sawise sampeyan ngunggah file, kabeh wis diatur ing siji kaca. Sampeyan bisa menehi jeneng file lan nemtokake manawa sampeyan pengin pangguna ngundhuh utawa ora.

Kabeh file sing diunggah menyang plugin Lana Downloads Manager entuk URL lan shortcode sing ditugasake. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nuduhake link download langsung menyang pelanggan utawa nglebokake shortcode kasebut menyang kaca utawa kiriman sing dipilih. Malah ana counter download ing jejere saben file kanggo mriksa popularitas saben item.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Plugin Lana Downloads Manager minangka pangatur download sing entheng sing ora nyebabake konflik karo tema utawa plugin liyane. Iku uga gampang kanggo navigasi lan mindhah link download menyang bagean liyane ing situs web.
  • Kabeh file diatur dadi siji bagean ing admin sampeyan.
  • Sampeyan bisa nggunakake kode cekak kanggo nyelehake tombol Download ing endi wae ing situs web sampeyan. Minangka conto, sampeyan bisa uga nimbang nempatake shortcode ing postingan blog kanggo wong bisa ngundhuh file audio.
  • Sistem log ana kanggo sampeyan ndeleng maneh riwayat unggahan lan undhuhan.
  • A count download ditampilake ing jejere kabeh file.
  • Setelan plugin siyap kanggo mbukak tanpa owah-owahan, dadi becik kanggo konfigurasi prasaja, lan kanggo pamula.
  • Kabeh download dijenengi lan dikategorikake supaya gampang digoleki.
  • Sampeyan bisa nyalin URL kanggo diundhuh lan enggo bareng karo sapa wae.
  • Plugin nyedhiyakake opsi kanggo ngatur lan ngunggah file sacara lokal lan saka piranti remot.
  • Cukup sawetara plugin gratis liyane sing diwenehake saka pangembang sing padha, kanthi pilihan kanggo nambah widget, nggarap SEO, lan nambah keamanan. Kabeh iki nggabungake karo plugin Lana Downloads Manager.

Ulasan

5 saka 5 bintang (WordPress.org)

Instalasi aktif

2,000 +

versi PHP

Ora didaftar

10. File Manager (Premium)

File Manager duwe jeneng umum, nanging ngemas sawetara fitur menyang plugin cilik. Kanggo miwiti, File Manager adol $20 ing CodeCanyon, dadi pilihan sing terjangkau kanggo sing kasengsem ing solusi manajemen download sing kuat.

Plugin kasebut kalebu widget kanggo ngatur file saka macem-macem lokasi. Ana uga alat login langsung kanggo menehi pangguna akses menyang download. Folder umum lan pribadi minangka pilihan, uga dhukungan kanggo file sing biasane ora diidini ing WordPress.

Konter undhuhan kudu dideleng, lan keamanan URL undhuhan sing dilindhungi mesthi bakal nyuda kuwatir babagan download digital kanthi aman utawa ora.

File Manager plugin WordPress
File Manager plugin WordPress

Kajaba iku, plugin File Manager nyedhiyakake pangunggah file seret lan selehake, ngowahi proses kasebut dadi gerakan seret lan klik sing gampang. Sampeyan uga bisa ngontrol sapa sing nduweni akses menyang file sing diundhuh. Kanggo menehi idea babagan cara kerjane, bayangake organisasi sampeyan pengin karyawan internal ndownload file media kanggo klien. Temenan sampeyan ora pengin ana wong sing acak nindakake iki, mula sampeyan kudu nyetel watesan pangguna.

Sawetara unsur liyane sing kudu digoleki kalebu tautan gambar lambang khusus lan dhukungan lambang jinis file. Iki nambah pengalaman visual sing luwih akeh menyang dhaptar file sing dawa. Kajaba iku, sampeyan duwe akses menyang pilihan telusuran lan ngurutake ing ngendi sampeyan bakal ngetik tembung kunci kanggo nemokake file sajrone sawetara detik.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Plugin File Manager duwe label link download kanggo ngresiki URL sing ora sopan.
  • Panelusuran lan pangurutan apik kanggo nyepetake alur kerja sampeyan.
  • Lambang file lan gambar khusus ana supaya luwih gampang ngenali file adhedhasar citra.
  • Admin kudu mutusake jinis pangguna sing bisa didownload lan ndeleng file tartamtu.
  • Sampeyan bisa nggawe lan ngatur subfolder lan folder kanggo organisasi sing luwih apik.
  • Plugin kasebut nduweni fitur seret lan selehake supaya sampeyan mung kudu mindhah file saka komputer menyang alat upload online.
  • Widget pangatur file kasedhiya kanggo nempatake fitur download lan upload ing bagean liya ing situs web sampeyan.
  • Sampeyan kudu milih apa sampeyan pengin nerbitake folder kanthi pribadi utawa umum.
  • Ora saben jinis file didhukung liwat WordPress, nanging plugin File Manager nambah jumlah file sing bisa diunggah menyang server sampeyan.
  • Plugin kasebut duwe counter download kanggo ngerti kepiye download sampeyan dadi populer.
  • Pilih nggawe grup pangguna adhedhasar konten sing diundhuh dening wong.
  • Plugin kasebut entheng kanthi antarmuka modern. Sampeyan uga gampang sinau babagan navigasi file lan folder.

Ulasan

4 saka 5 lintang (CodeCanyon.net)

Instalasi aktif

870 +

versi PHP

Ora didaftar

11. WooCommerce Pasang Aku! (Premium)

WooCommerce Pasang Aku! ora kanggo kabeh wong, nanging dadi manajer download file lengkap kanggo situs WooCommerce. Ora mung nyedhiyakake sistem kanggo ngirim link download menyang pelanggan sing tuku item, nanging uga nduweni alat unik kanggo ngatur file kasebut lan nggolongake menyang bagean sadurunge diundhuh.

Conto apik babagan iki bakal nambah download file PDF menyang kuitansi nalika ana wong sing tuku piranti lunak saka perusahaan sampeyan. Iki bisa dadi manual, video, utawa foto tambahan kanggo menehi wong idea babagan carane nggunakake piranti lunak.

Download file bisa kanggo produk digital lan fisik, lan pelanggan malah duwe akses menyang tombol upload file dhewe.

Berjuang karo masalah downtime lan WordPress? Behmaster punika solusi hosting dirancang karo kinerja lan keamanan ing pikiran! Priksa rencana kita

WooCommerce Pasang Aku! plugin
WooCommerce Pasang Aku! plugin

Kabeh pranala file diamanake dening plugin lan pangguna mung nampa link download sawise email otomatis dikirim menyang wong-wong mau.

Sakabèhé, sampeyan duwe rong cara kanggo ngatur lan nuduhake file karo pangguna. Salah sijine yaiku nyambungake menyang download ing kaca produk. Ora perlu mbayar download iki, amarga luwih akeh link sing ditambahake menyang kaca kasebut. Pilihan liyane yaiku nambah link download menyang email pesenan sampeyan.

Plugin kasebut uga duwe modul admin sing resik kanggo ngoper file lan ngenali sing paling akeh diundhuh.

Elinga yen ora ana versi gratis plugin iki kanggo didownload. Sawise ujar manawa, tag rega $ 22 saka CodeCanyon cukup cukup.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Kanthi plugin iki sampeyan bisa ngunggah file lampiran menyang kaca produk lan pesen email.
  • Pangatur file ngidini macem-macem jinis file kayata PDF, dokumen Word, lan MP3.
  • Tab download bisa diakses kanggo admin lan pelanggan. Kanthi cara iki, pangguna bisa bali maneh kanggo ndeleng kabeh download sing dipikolehi.
  • Email otomatis dikirim kanggo pesenan, kanthi template kanggo nambah link download digital.
  • Sampeyan bisa upload akeh lan mbusak file ing admin WordPress.
  • Shortcode kasedhiya kanggo nempatake link download ing ngendi wae ing situs web sampeyan.
  • Plugin ngidini sampeyan pratinjau undhuhan file supaya sampeyan bisa ngatur tanpa mbukak saben file.
  • Pelanggan bisa ndownload kabeh file saka akun dhewe ing frontend.
  • Tambah tanggal kadaluwarsa file menyang sawetara file sampeyan.
  • Kabeh pranala file diamanake supaya mung sing nduweni link sing bisa ngundhuh file kasebut.
  • Sampeyan bisa nyetel supaya toko kanthi otomatis masang download tartamtu kanggo pesenan gumantung ing varian produk.
  • Iki minangka cara sing luwih gampang kanggo ngatur dokumentasi produk tambahan, tinimbang nyoba ngubungake item kasebut ing deskripsi produk utawa ing papan liya.

Ulasan

4.99 saka 5 lintang (CodeCanyon.net)

Instalasi aktif

1,100 +

versi PHP

Ora didaftar

12. Plugin Manajer File kanggo WordPress (Premium)

File Manager Plugin kanggo WordPress cukup kuat lan nduweni antarmuka panganggo sing apik. Plugin kasebut mung didol ing CodeCanyon kanthi rega $19, dadi pilihan liyane sing murah kanggo ngatur file sing bisa didownload ing situs WordPress.

Sawetara unsur katon kanggo Plugin File Manager, kalebu kasunyatan manawa kabeh unggahan rampung nggunakake sistem seret lan selehake. Iki nyepetake proses lan mesthekake yen kabeh level skill bisa nggunakake alat kasebut.

Ana uga akses frontend, sing penting yen sampeyan pengin ngidini pelanggan utawa karyawan ngunggah file dhewe utawa ndownload file sing diwenehake admin.

Plugin Manajer File
Plugin Manajer File

Akeh tema teka karo tuku Plugin File Manager kanggo plugin WordPress. Sanajan iki ora penting kanggo manajer download sing efektif, iki nambah kasunyatan sing kadhangkala werna lan lokasi tombol nggawe utawa rusak apa wong gelem nggunakake antarmuka utawa ora.

Kanthi plugin iki, sampeyan bisa ngatur platform supaya sampeyan kepenak karo tampilane.

Nuduhake folder bisa liwat plugin, bebarengan karo alat cepet kanggo ngunggah file lan folder sing luwih gedhe. Sawetara fitur sing luwih unik kalebu editor teks lan gambar sing dibangun, loro-lorone ngganti kabutuhan alat pihak katelu sing bakal ngrampungake tugas sing padha.

Iku uga worth nyebutke sing editor PSD/PDF kasedhiya, nggedhekake malah luwih saka jumlah pribadi sing ngijini sampeyan kanggo ngowahi utawa ndeleng file tanpa kudu ngakses liwat sambungan FTP utawa ing komputer lokal.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Suntingan gambar lan dokumen diwenehake kanggo ngganti file ing plugin kasebut. Iki minangka editor sing luwih maju. Contone, editor gambar adhedhasar Photoshop, nggawe pengalaman sing apik tanpa mbutuhake Photoshop.
  • Sampeyan bisa nyetel akses pangguna kanthi ngenali pangguna sing kudu bisa ndeleng lan ngundhuh folder tartamtu.
  • Gambar cilik katon nalika nggoleki file ing plugin kasebut.
  • Plugin kasebut nduweni generator shortcode supaya sampeyan bisa menehi akses frontend menyang fitur download file.
  • Akeh tema mbantu nggawe area download lan file luwih gampang dilayari. Yen ana apa-apa, dheweke ngidini pangguna rumangsa kepenak karo antarmuka lan ngatur kanggo kepinginan dhewe.
  • Kabar email bakal dikirim nalika ana sing ngundhuh file. Iki dikirim menyang admin lan pangguna sing didownload.
  • Penampil Google Docs apik banget kanggo nyambung menyang dokumen sing disimpen ing sistem kasebut.
  • Plugin nyedhiyakake alat kanggo nggawe grup pangguna lan nuduhake file tartamtu ing grup kasebut. Contone, sampeyan bisa uga kudu nuduhake kontrak karo sawetara karyawan lan mung karyawan kasebut.
  • Nggawe folder otomatis nyuda wektu sing dibutuhake kanggo ngasilake file anyar.
  • Sampeyan bisa nglarang akses yen pangguna sing ora sah nyoba ndownload file utawa yen sampeyan pisah karo kanca sing biyen duwe akses.
  • Umume jinis file mbukak gambar cilik kanggo nambah sawetara visual lan nggawe identifikasi file luwih cepet.

Ulasan

4.5 saka 5 lintang (CodeCanyon.net)

Instalasi aktif

3,500 +

versi PHP

Ora didaftar

13. Klompok Akses WordPress Plugin (Premium)

Plugin WordPress Akses File Grup nyedhiyakake link download file mung kanggo pangguna sing sah. Kabeh akses liyane menyang file diwatesi, gumantung saka anggota grup pangguna.

Akeh pilihan manajer download WordPress liyane ing dhaptar iki duwe fungsi iki, nanging iki luwih fokus kanggo mbatesi konten lan nglindhungi file ing situs web sampeyan. Pramila disaranake Akses File Grup tinimbang alternatif yen keamanan minangka prioritas utama kanggo sampeyan.

Ora ana plugin gratis, nanging sampeyan bisa entuk versi premium Akses File Grup kanthi rega $29 ing CodeCanyon.

Plugin Akses WordPress File Klompok
Plugin Akses WordPress File Klompok

Sawise nginstal plugin iki, situs WordPress sampeyan dadi hub kanggo ngasilake grup eksklusif ing ngendi sampeyan nuduhake file lan mung nyambung karo wong sing sampeyan pilih.

Video, dokumen, lan gambar kabeh didhukung, kanthi setelan watesan sing siap dikonfigurasi ing saben. Kajaba iku, plugin kasebut duwe streaming sing dilindhungi supaya ora ana sing nyolong konten sampeyan.

Dhukungan multisite minangka fitur sing nyenengake, amarga sampeyan kudu nuduhake file ing jaringan sawetara situs WordPress. Kita uga seneng yen plugin Akses File Grup kalebu area manajemen file sing apik kanggo mindhah folder, mbusak sawetara, lan nambah liyane.

Impor isih rampung liwat FTP, nanging kudu dicathet yen impor akeh diidini.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Plugin ngidini sampeyan mbatesi akses menyang download menyang grup pangguna sing sah. Iki tegese sampeyan kudu nyetel watesan saben sampeyan nggawe file kasedhiya kanggo umum.
  • Pilih kanggo matesi jumlah download saben pangguna. Sampeyan uga duwe kesempatan kanggo nyetel undhuhan tanpa watesan, nanging iki minangka fitur sing apik yen sampeyan ora pengin pangguna ndownload file kasebut bola-bali.
  • Plugin ndhukung enggo bareng file multisite WordPress lengkap, nutul menyang sawetara situs WordPress supaya kabeh bisa ngunggah lan ndownload file menyang plugin kasebut.
  • Wilayah manajemen file digabung dadi siji modul ing WordPress. Iku cukup modern lan cukup dhasar kanggo kabeh pangguna ngerti.
  • Sampeyan bisa ngunggah file liwat FTP lan ngimpor akeh yen sampeyan rencana nggawa koleksi file sing akeh ing server sampeyan.
  • Plugin nambah keamanan file WordPress kanthi nambahake watesan akses file lan wewenang pangguna.
  • Kabar otomatis dikirim metu yen wong diwenehi akses menyang klompok file. Kabar iki metu kanggo bab liyane kayata nalika download wis rampung.
  • Kode cekak sing fleksibel digawe kanthi otomatis lan biasane digunakake kanggo nyedhiyakake area undhuhan ngarep lan pusat akses file.
  • Kabeh media streaming sing ditampilake ing situs web sampeyan dilindhungi kanthi bantuan dhukungan proteksi sing dipasang.
  • Kabeh jinis media sing didhukung dening WordPress uga diidini nalika diunggah lan dikelola liwat plugin iki.
  • Sampeyan duwe pilihan kanggo mindhai file ing komputer sadurunge mutusake file sing pengin diimpor akeh menyang server sampeyan.

Ulasan

4.3 saka 5 lintang (CodeCanyon.net)

Instalasi aktif

1,400 +

versi PHP

Ora didaftar

14. Download File WP (Premium)

Plugin WP File Download mung minangka ekstensi premium, nanging penting kanggo dicathet yen plugin iki aktif dianyari saben wulan. Yen sampeyan nggoleki plugin kanthi dhukungan pangembang sing padhet, iki sing kudu sampeyan pikirake. Iki uga kasedhiya ing macem-macem basa.

Rega diwiwiti $29 kanggo plugin kasebut. Iki entuk dhukungan premium nem wulan, kanthi opsi upgrade saben nem wulan. Sampeyan uga bakal nemokake sawetara rencana rega liyane yen sampeyan pengin dhukungan kanggo tambahan tambahan lan lisensi situs.

Plugin Download File WP
Plugin Download File WP

Papat tema dikemas menyang plugin, mbukak kreatifitas lan ngidini sampeyan bisa ngomong babagan tampilan sistem kasebut. Pangatur file kuat nanging gampang dimangerteni, kanthi fungsi seret lan selehake, gambar cilik sing apik, lan antarmuka sing resik sing umume bisa digayuh.

Sampeyan bisa mbatesi akses download file lan ngganti sapa sing bisa ndeleng file ing situs web sampeyan.

Sampeyan bisa uga ngerteni manawa mayoritas manajer download ing dhaptar iki ora duwe fungsi Gutenberg. Iki ora ateges bakal ngrusak sistem Gutenberg, nanging ora duwe alat seret lan selehake sing bisa digabung. Ora kaya ngono karo plugin WP File Download. Nyedhiyakake rong blok khusus kanggo mbukak file WordPress ing ngarep.

Iku uga apik kanggo ngerti yen plugin nggabungake karo layanan panyimpenan file populer kaya Google Drive lan Dropbox.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Plugin kasebut duwe salah sawijining modul organisasi file sing paling ramping, nggabungake visual gambar cilik, warna sing cerah, lan fungsi seret lan selehake. Iku katon padha karo paling piranti lunak Apple.
  • Sampeyan bisa ngunggah minangka akeh file sing pengin, lan ora Matter apa jinis file sing ditambahake.
  • Nemtokake pangguna sing bisa ndownload file sing diwenehake. Sampeyan bisa menehi akses menyang kabeh folder utawa mung arep nemtokake file individu kanggo wong tartamtu.
  • Plugin nawakake rong modul Gutenberg supaya tombol Download sampeyan gampang diselehake ing ngendi wae ing situs web sampeyan. Iki rampung mbusak kabutuhan kanggo widget lan shortcode, lan iku fitur sing paling saka kompetisi kurang.
  • Sambungake situs web sampeyan menyang panyimpenan file awan lan layanan enggo bareng kaya Google Drive lan OneDrive. Dropbox uga kamungkinan.
  • Setelan werna lan kustomisasi katon luwih maju tinimbang kompetisi. Gunakake setelan iki kanggo cocog desain plugin kanggo tema sampeyan. Sampeyan malah bisa nggawe modul upload lan download katon mung kanggo perusahaan sampeyan.
  • Mesin telusur file ngenalake macem-macem alat telusuran sing kuat. Sawetara kalebu telusuran teks lengkap, panyaring kategori, lan urutan file adhedhasar tanggal utawa jinis file. Ana uga panyaring tag, pratinjau file, lan kemampuan dadi kompatibel karo bar telusuran WordPress asli.
  • Kabar email dikirim kanggo sawetara tugas kalebu unggahan file anyar lan mbusak file. Sampeyan kudu mutusake email sing dikirim menyang pangguna lan sapa wae sing dilindhungi kanggo admin.
  • Nganyari lan versi file rampung kanthi ngeklik tombol.
  • Statistik pangatur undhuhan nyedhiyakake grafik sing prasaja lan rumit kanggo mangerteni kinerja download sampeyan lan yen ana sing kudu diganti ing mangsa ngarep.
  • Sampeyan bisa pratinjau kabeh file nalika browsing liwat direktori. Ana uga pilihan kanggo download file remot nalika ing perjalanan.

Ulasan

Ora didaftar

Instalasi aktif

Ora didaftar

versi PHP

Ora didaftar

15. Gunakake-Drive-Sampeyan (Premium)

Sanajan jeneng kasebut ora katon kaya pangatur unduhan WordPress, iku pancene plugin Use-your-Drive. Nyatane, plugin kasebut nyedhiyakake kemampuan sing rada unik sing sok-sok ditemokake ing plugin liyane, nanging ora sampurna.

Plugin Use-your-Drive ngubungake situs web WordPress sampeyan menyang akun Google Drive sampeyan. Kanthi link iki, sampeyan bisa ngunggah kabeh jinis file menyang Google Drive lan nampilake ing situs sampeyan utawa nawakake tombol Download.

Mbayangno bisnis sampeyan adol piranti lunak. Tim pangembangan produk sampeyan terus-terusan nuduhake gambar, dokumen, lan uga file audio. Tinimbang menyang alat pihak katelu, plugin Use-your-Drive ngarahake anggota tim kasebut menyang situs WordPress. Dheweke bisa ndeleng lan ngowahi kabeh file sing diwenehi akses.

Sing paling apik yaiku file kasebut ditarik saka Google Drive, mula sampeyan uga duwe lokasi sing apik kanggo ngatur lan ngunggah file kasebut.

Plugin WordPress Gunakake-sampeyan-Drive
Plugin WordPress Gunakake-sampeyan-Drive

Unggahan ditindakake liwat Google Drive utawa WordPress. Pangguna bisa pratinjau dokumen lan gambar online, uga nggunakake alat telusuran sing kuat kanggo nemokake folder sing bener. Fitur unik kalebu kanggo nampilake foto ing galeri utawa nampilake gambar cilik kanggo kabeh folder.

Kabeh konten sampeyan uga bisa dialirake saka situs web. Dadi, yen sampeyan pengin duwe galeri utawa dhaptar video, sambungake akun Google Drive menyang folder karo video kasebut.

Sakabèhé, plugin Use-your-Drive nindakake perkara sing padha karo manajer download liyane ing dhaptar iki. Bentenane utama yaiku kabeh file disimpen ing Google Drive. Mula, yen sampeyan wis nggunakake versi gratis, utawa mbayar versi premium Google Drive, plugin iki cocog kanggo manajemen download sampeyan.

Fitur Paling Top kanggo Pangatur Download WordPress Iki

  • Plugin kasebut nampilake panel admin sing diatur kanggo nyambung menyang Google Drive kanthi siji klik lan ngatur file sampeyan.
  • Panel laporan duwe log riwayat lan grafik kanggo mriksa download.
  • Sampeyan bisa dhaptar dokumen, gambar, lan video ing ngarep situs web sampeyan.
  • Pilih kanggo nuduhake folder tartamtu karo klompok tartamtu utawa individu.
  • Gawe tautan sing dienggo bareng supaya file sampeyan aman, nanging sampeyan bisa terus nyebarake file kasebut menyang wong sing bener.
  • Plugin duwe pilihan kanggo pratinjau utawa streaming konten online.
  • Panelusuran file ditindakake kanthi bantuan saringan lan bar telusuran sing kuat.
  • Plugin kasebut kalebu pembuat kode cekak kanggo nampilake sawetara file sing bisa didownload ing papan liya ing situs web sampeyan.
  • Sampeyan bisa ngunggah langsung menyang awan Google Drive kanthi gampang saka dashboard WordPress sampeyan.

Ulasan

5 saka 5 lintang (CodeCanyon.net)

Instalasi aktif

6,100 +

Gutenberg kompatibel?

Ora Ana

versi PHP

Ora didaftar

Milih Plugin Manajer Unduh Download WordPress sing Kanan

Gumantung saka kabutuhan khusus sampeyan, ana plugin pangatur download WordPress kanggo saben skenario. Kanthi kapabilitas kaya kolaborasi klompok, pelacakan download, lan organisasi file sing gampang, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal nemokake plugin manajemen file sing cocog kanggo sampeyan.

Gawe ngatur file supaya gampang 💨 nganggo 15 plugin manager download gedhe iki 🚀Klik kanggo Tweet

Siji bab sing kudu dielingake yaiku manajer download teka lan lunga. Ora ana pemenang sing jelas nalika kita ngliwati kabeh dhaptar iki. Sawetara wong-wong mau wis luwih suwe tinimbang liyane, nanging ora umum yen manajer download sing mapan ilang utawa ilang dhukungan pangembangan sawise sawetara wektu.

Mulane, disaranake sampeyan milih sing paling cocog kanggo perusahaan sampeyan lan nyoba sing metu nganti sampeyan nemokake sing cocog. Muga-muga, dhaptar plugin download manager WordPress iki mbantu sampeyan mbatesi telusuran.

Apa kita ora kejawab plugin download manager WordPress sing penting? Yen mangkono, sumangga kita ngerti ing ngisor iki ing komentar. Uga, nuduhake pikirane yen sampeyan wis nyoba plugin iki lan bakal menehi rekomendasi utawa ora kanggo pangguna liyane.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol