Wordpress

18 Tema WordPress SEO Paling apik kanggo Pemasar Digital

Kanthi tambah akeh bisnis online, marketing digital bebarengan karo SEO lan agensi media sosial uga tambah. Agensi kasebut promosi produk & layanan para klien lan mbantu nambah lalu lintas menyang situs web klien lan SEO WordPress Tema dirancang kanggo situs kasebut.

Saiki, kanggo narik pelanggan potensial, agensi digital lan SEO kudu duwe situs web kanggo nampilake layanan, studi kasus, lan testimoni. Lan matur nuwun kanggo WordPress, ana akeh Tema SEO WordPress sing bisa dipilih sing wis dibangun kanthi ngelingi niche kasebut.

Nanging ana masalah - kanthi akeh tema sing metu, angel banget kanggo milih siji kanggo situs web sampeyan. Mula, kita wis milih sawetara Tema WordPress SEO paling apik kanggo agensi pemasaran digital lan dhaptar fitur penting saben.

Dadi tanpa ado maneh, ayo miwiti dhaptar 15 Tema WordPress SEO paling apik kanggo freelancer SEO, pemasar digital, utawa agensi apa wae.

1. Total Tema WordPress

SEO Total Tema WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Tema Total WordPress minangka tema seret & selehake sing paling utama. Nerangake karo 40+ demo sing dirancang kanthi elegan, ngelingi profesi sing beda-beda. Lan dhaptar kasebut kalebu demo agensi SEO sing bisa disesuaikan tanpa repot.

Tema Total digabungake karo plugin Visual Composer. Pembangun kaca iki ngidini sampeyan nggawe kaca khusus kanggo situs web agensi SEO nggunakake 100+ unsur. Sampeyan uga bisa ngatur tampilan lan aran situs web nggunakake Live Customizer.

Priksa sawetara liyane saka Total tema SEO lan demo marketing kanggo agensi.

Boost Marketing (Total Demo)

Total Tema WordPress: Ngedongkrak Demo Pemasaran

Info & DownloadDeleng Demo

Boost minangka demo tema WordPress gaya agensi lan pemasaran kanggo tema Total WordPress sing paling laris. Boost nggunakake warna sing kandel lan tata letak sing resik kanggo nggampangake para pelanggan menyang limang layanan sampeyan, bukti sosial lan liya-liyane. Boost njupuk kauntungan saka opsi kustomisasi Total. Tema kasebut nduweni logo khusus lan menu sing apik banget kanthi tautan tombol khusus ing pandhu arah. Iki ora mung narik kawigaten para pamaca nanging bisa nambah konversi sampeyan (amarga pengunjung situs sampeyan luwih seneng ngeklik tombol tinimbang link menu sing khas).

Boost dibangun kanggo pamer lan pasar produk utawa layanan sampeyan, mula mesthi ana fitur ngarep lan tengah bukti sosial. Tur kasebut nampilake ulasan online lan penet nggunakake kothak lambang tema kanthi gambar khusus lan tautan ing unsur kasebut. Nuduhake rating pelanggan uga gampang amarga jinis kiriman khusus testimoni tema.

Samus Agency (Total Demo)

Total Tema WordPress: Samus Agency Demo

Info & DownloadDeleng Demo

Samus minangka demo tema WordPress premium profesional lan modern. Situs kalah iki dibangun nggunakake tema Total lan Komposer Visual sing kuat. Ngimpor data sampel kita kanggo miwiti desain sampeyan (kabeh sing kudu ditindakake yaiku nambah konten sampeyan dhewe!).

Sampurna kanggo agensi utawa wiwitan apa wae, Samus nampilake sawetara opsi gaya kanggo jinis kiriman khusus portofolio Total (kita nuduhake kothak, nanging ana uga pilihan kanggo masonry, ora ana wates lan ton kustomisasi), jinis kiriman khusus staf (kita mateni teh. kaca anggota tim sing nyata kanggo demo iki, nanging gampang kanggo ngaktifake tema nalika nyisipake blok bangunan staf), tabel rega lan liya-liyane.

Agen Vanilla (Total Demo)

Tema WordPress Total: Demo Agensi Vanilla

Info & DownloadDeleng Demo

Gawe situs web sing luwih apik kanggo bisnis sampeyan nganggo Vanilla, demo agensi bisnis cilik sing digawe kanthi tema Total WordPress. Tur sing nggumunake iki nampilake desain modern lan profesional sing cocog kanggo perusahaan pemasaran, agensi desain, layanan SEO, perusahaan mburu kepala lan organisasi profesional liyane. Kunci kanggo ngyakinake klien anyar supaya milih perusahaan sampeyan tinimbang pesaing sampeyan yaiku nawakake layanan (utawa produk sing apik), njaga staf sing apik tenan lan nggawe situs web sing apik banget. Total minangka rahasia kanggo nggawe situs web sing nggumunake, ora preduli ing industri apa bisnis sampeyan.

2. Kaspia

Caspiar - Pemasaran Digital & Agensi WordPress Tema

Info & DownloadDeleng Demo

Nggawe situs web sing nyengsemaken lan profesional karo Caspiar. Tema sing apik iki dikempalken karo fitur cerdas sing nggawe sampurna kanggo agensi SEO, perusahaan pemasaran, perusahaan pariwara utawa bisnis liyane babagan perkara kasebut.

Dadi apa sing ndadekake Caspiar dadi tema sing apik banget? Dirancang ing sekitar Elementor Page Builder, ora ana sing ora bisa sampeyan gunakake nggunakake unsur pembangun tema, kode cekak, setelan pangaturan langsung, font khusus, tema bocah lan liya-liyane. Nanging yen sampeyan nggoleki wiwitan kanthi cepet, para pangembang wis nyakup tata letak homepage sing wis ditata, kaca jero lan conto konten demo, uga duwe akeh tutorial video sing migunani. Tema kasebut uga dioptimalake SEO, kompatibel karo crossbrowser, terjemahan siap lan kompatibel karo plugin sing paling populer.

Minangka bonus, Caspiar minangka bagean saka paket keanggotaan Victor Themes. Dadi mung $ 4.95 saben wulan (kanthi rencana taunan) sampeyan bisa entuk Caspiar bebarengan karo 50+ tema liyane, 1500+ template lan dhukungan premium. Apa ora kanggo tresna?

3. Eko

Tema WordPress Ekko SEO karo Page Builder

Info & DownloadDeleng Demo

Nggawe desain apa wae sing sampeyan butuhake kanggo agensi SEO (utawa kanggo klien sampeyan) karo Ekko. Fitur tema WordPress multiguna iki kalebu fitur sing apik kanggo bisnis apa wae. Pisanan, gawe situs sampeyan ing sawetara detik karo 50+ kaca omah, kebangkrutan lan dodolan sing wis diformat. Utawa miwiti saka ngeruk nggunakake kalebu seret lan selehake isi builder. Lan kanthi panel pilihan sing luwih maju, sampeyan ora bakal kudu menehi kode babagan kustomisasi sampeyan. Cukup nggunakake opsi sing kalebu kanggo logo, header, footer, portofolio, blog, tipografi, lan liya-liyane.

4. SEO Engine

SEOEngine - Tema WordPress Agensi Digital

Info & DownloadDeleng Demo

SEO Engine minangka tema retina siap & responsif lan cocok kanggo marketing digital, SEO, lan agensi pemasaran email. Nerangake karo 12 demo homepage sing kalebu tata letak multi-kaca lan siji-kaca sing dirancang kanthi apik.

SEO Engine dilengkapi installer demo siji-klik. Nggunakake fitur iki, sampeyan bisa nyetel situs web kaya demo. Tema iki nduweni 5 header lan 3 variasi bar ndhuwur. Uga kalebu dhukungan tema bocah, warna tanpa wates, lan pilihan tema sing kuat.

5. SEO WP

SEO WP - Tema WordPress Agensi Digital

Info & DownloadDeleng Demo

Kanthi luwih saka 11,000+ dodolan, SEO WP minangka salah sawijining tema WordPress sing paling laris ing kategori pemasaran online. Iku tema mobile loropaken lan cepet loading. Dibundel karo plugin premium kaya Rankie, Komposer Langsung, lan Menu Utama Mega.

SEO WP dilengkapi lambang lan gambar premium sing cocog kanggo SEO lan agensi digital. Iki kalebu kaca khusus lan modul konten sing bisa digunakake kanggo promosi layanan sampeyan. Sampeyan uga bisa ngatur kabeh bagean, modul, fonts lan werna miturut kabutuhan.

6. SEO

SEO - Agensi Pemasaran Digital Tema WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

SEO minangka tema WordPress sing bisa disesuaikan lan dioptimalake SEO. Nerangake karo 5 desain demo sing bisa digunakake kanggo mbangun situs web kanggo pemasar digital, agensi SEO, perusahaan, ahli PPC, lan perusahaan pemasaran media sosial.

Tema iki ndhukung luwih saka 750 font web lan warna tanpa wates. Uga nawakake 4 jinis header, seret & selehake kaca, luwih saka 125 blok konten, menu mega, tabel rega, lan kothak promosi footer. Sampeyan bisa kanthi gampang ngatur header, footer, lan sidebar nggunakake panel pilihan tema.

7. ngoptimalake

Optimize - Tema WordPress Pemasaran Digital

Info & DownloadDeleng Demo

Optimize minangka tema WordPress SEO lan pemasaran digital kanthi cepet. Dibundel karo 12 demo sing wis dibangun sing bisa digunakake kanggo miwiti situs web kanthi cepet. Tema sing siap retina lan responsif kanthi lengkap iki kompatibel karo plugin SEO kaya Yoast SEO, All in One SEO, lan Rankie.

Ngoptimalake tema WordPress dilengkapi plugin premium kaya Revolution Slider lan Visual Composer. Plugin iki bisa migunani kanggo nggawe kaca sing nggumunake kanggo situs sampeyan. Tema iki uga dilengkapi akeh kode cekak sing migunani kaya garis kemajuan, tabel rega, unsur infografis, grafik, lan liya-liyane.

8. Agensi Digital

Agensi Digital - Tema WordPress Pemasaran

Info & DownloadDeleng Demo

Agensi Digital minangka tema WordPress sing kuat, bisa disesuaikan, lan serbaguna. Wis dibangun nggunakake framework Bootstrap 3 sing populer. Dadi, sampeyan bisa nyana situs sampeyan bakal responsif kanthi lengkap lan bakal bisa digunakake kanthi sampurna ing kabeh piranti utama lan browser web.

Tema Agensi Digital ngidini sampeyan nggawe portofolio nggunakake tata letak sing beda. Iki minangka cara sing apik kanggo nampilake layanan sampeyan menyang calon klien sampeyan. Tema iki uga dilengkapi sawetara kaca sing wis ditemtokake kaya babagan, layanan, lan FAQ. Mangkono, sampeyan bisa ngimpor kaca-kaca iki, ngowahi isi, lan nerbitake kanthi gampang.

9. Marketing Pro

Marketing Pro - Tema WordPress Pemasaran Digital

Info & DownloadDeleng Demo

Marketing Pro minangka tema WordPress serbaguna lan dilengkapi 9 template sing dirancang kanthi elegan. Cithakan iki nawakake formulir opt-in, tabel rega, tombol ajakan-kanggo-tumindak, FAQ, testimoni, lan unsur migunani liyane. Unsur kasebut migunani kanggo narik kawigaten para pamirsa target.

Kaya umume tema ing dhaptar kita, tema Marketing Pro uga dilengkapi plugin Visual Composer. Sampeyan bisa nggunakake pembangun seret & selehake iki kanggo nyunting template sing wis ana utawa nggawe desain homepage anyar kanggo situs web sampeyan. Tema iki uga nyedhiyakake 6 header & gaya navigasi kanggo dipilih.

10. Seosight

Seosight - Agensi Pemasaran Digital Tema WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Apa sampeyan arep adol SEO utawa produk pemasaran digital? Ing kasus kasebut, tema WordPress Seosight cocog banget. Iki minangka tema sing kompatibel karo WooCommerce lan ngidini sampeyan nggawe toko online kanthi gampang. Sampeyan uga bisa ngatur isi situs web nggunakake editor frontend langsung.

Seosight minangka tema siap RTL - tegese sampeyan bisa miwiti situs web ing basa apa wae sing sampeyan pilih. Tema iki dilengkapi pembangun formulir kontak sing mbantu sampeyan nggawe formulir kontak sing apik banget tanpa kawruh coding. Sampeyan uga bisa nggawe kaca portofolio nggumunke nggunakake King Composer Builder.

11. Metrik SEO

Metrik SEO - Tema WordPress Agensi Pemasaran Digital

Info & DownloadDeleng Demo

Metrik SEO dilengkapi 27+ demo sing dirancang kanthi apik lan bisa digunakake kanggo nggawe situs web sampeyan tanpa masalah. Sampeyan uga bisa ngowahi cithakan iki nggunakake plugin Visual Composer. Lan yen sampeyan nemoni masalah, sampeyan bisa mriksa dokumentasi utawa njaluk bantuan tim dhukungan.

Tema SEO Metrics ngidini sampeyan duwe gaya blog sing beda kaya klasik, minimal, lan kothak. Uga dilengkapi 20+ tata letak header kanggo dipilih. Tema iki kalebu template kaca sing migunani kaya babagan, FAQ, studi kasus, klien, testimoni, produk, galeri, lan liya-liyane.

12. TopSEO

TopSEO - Tema WordPress Pemasaran Digital

Info & DownloadDeleng Demo

TopSEO minangka tema WordPress sing cocog karo kode lan lintas browser sing cocog kanggo agensi digital, SEO lan media sosial. Nerangake karo 7 demo sing wis dibangun lan sampeyan bisa nginstal kanthi nggunakake fitur installer demo siji-klik. Tema iki uga dioptimalake kanthi kacepetan lan mbukak luwih cepet tinimbang tema umume.

Pengin ngatur situs web sampeyan? Sampeyan bisa nindakake iku nggunakake Live Customizer lan ndeleng owah-owahan ing wektu nyata. Sampeyan uga bisa nggunakake menu mega ing situs web sampeyan. Iki bakal mbantu sampeyan nggawe pirang-pirang kolom lan nuduhake akeh konten ing menu navigasi. Apa ora apik?

13. Pak SEO

Mr SEO - Agensi Pemasaran Digital Tema WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Pak SEO minangka tema WordPress marketing digital lan agensi SEO. Nerangake karo panel admin sing kuat lan kanthi mangkono, sampeyan bisa nggawe gaya situs web tanpa kawruh pemrograman. Ora mung kuwi, sampeyan uga bisa nggawe kaca sing apik nggunakake plugin Visual Composer lan Slider Revolution.

Tema iki dilengkapi karo sawetara widget migunani kaya Gambar Slider, Dhaptar Blog, feed Twitter, feed Instagram, lan Ikon Sosial. Uga kalebu fitur kaya importir demo siji-klik, retina siap, 6 jinis header, tombol back-to-top, sawetara shortcode, latar mburi video, dhukungan tema anak, lan liya-liyane.

14. Pasaran

Markety - SEO & Digital Marketing WordPress Theme

Info & DownloadDeleng Demo

Markety minangka tema WordPress sing resik lan modern kanggo SEO lan agensi pemasaran digital. Iku kompatibel karo WPML lan tema siap WooCommerce. Nerangake sawetara slider pra-siap sing apik banget sing mbantu sampeyan nuduhake informasi penting kanggo pengunjung.

Tema pasar kalebu 6+ gaya header kaca sing beda kanggo dipilih. Uga dilengkapi 6 gaya portofolio, 2 variasi header, 4 gaya footer, lan luwih saka 100 kaca sing wis dibangun. Sampeyan uga bisa ngatur header, footer, gaya judhul, lan sidebar ing sembarang kaca situs web sampeyan.

15. SEO Crawler

SEO Crawler - Tema WordPress Pemasaran SEO

Info & DownloadDeleng Demo

SEO Crawler wis dikembangake dening GoodLayers, salah sawijining penjual tema paling dhuwur ing Themeforest. Nerangake karo template demo berkualitas tinggi lan bisa disesuaikan nggunakake GoodLayer Page Builder. Pembangun seret & selehake iki kalebu akeh unsur, supaya gampang ngatur kaca web.

Tema WordPress iki dilengkapi 14 tata letak blog lan menehi pilihan kanggo ngaktifake / mateni rincian meta lan ahli. Uga nawakake variasi header 19, gaya portofolio 9, lan tata letak galeri 6. Panel admin menehi sampeyan macem-macem pilihan kustomisasi kalebu pangopènan utawa mode sing bakal teka.

16. SeoPlan

SEOPlan - Tema WordPress SEO

Info & DownloadDeleng Demo

SeoPlan minangka tema WordPress agensi pemasaran digital sing dioptimalake kanthi kacepetan lan SEO. Nawakake fitur installer demo siji-klik lan opsi tema sing kuat. Nerangake karo 23 kaca pra-dibangun sing luar biasa kaya layanan, FAQ, tim, anggota tim tunggal, studi kasus lan liya-liyane kanggo situs web sampeyan.

Tema SeoPlan nawakake pilihan tata letak kothak lan lengkap. Tema iki kalebu fitur kaya 700+ font Google, skema warna tanpa wates, lan tata letak sing apik tenan. Uga dibundel karo Visual Composer, Slider Revolution, lan template PSD SeoPlan.

17. SEOHub

SEO Hub Marketing WordPress Theme

Info & DownloadDeleng Demo

Tema WordPress premium marketing SEO Hub minangka cara sing apik kanggo promosi SEO online, marketing, pariwara utawa bisnis adhedhasar layanan liyane. Apa cara sing luwih apik kanggo nampilake katrampilan sampeyan (lan entuk luwih akeh klien) tinimbang promosi bisnis sampeyan kanthi online?

SEO Hub minangka tema sing apik kanggo nggawe situs web sampeyan, utamane amarga dikemas karo pembangun kaca Visual Composer sing kuat. Sampeyan mung kudu titik, klik lan simpen kanggo nggawe tata letak siji-of-a-kind khusus kanggo bisnis sampeyan. Lan ana opsi tema tambahan, gaya header, tata letak kaca lan liya-liyane sing bisa dipilih. Amarga gampang banget digunakake, sampeyan bisa nggunakake wektu luwih akeh kanggo nggawe konten fokus SEO.

Tema kasebut uga siap karo WooCommerce, Kompatibel karo kothak penting, responsif kanthi lengkap, siap terjemahan lan diuji liwat browser supaya sampeyan bisa yakin manawa situs sampeyan katon apik ing umume browser.

18. Agensi Hayden

Tema WordPress Agensi Premium Hayden

Info & DownloadDeleng Demo

Hayden minangka tema WordPress agensi sing nyenengake sing dirancang dening ThemeTrust. Tema iki minangka pilihan sing cocog kanggo para freelancer, bisnis cilik, perusahaan lan mesthi agensi.

Tema iki wis diatur lan dipikirake kanthi apik. Homepage minangka fitur sing sugih karo kabeh sing dikarepake. Sanalika klien potensial utawa saiki mlebu ing situs web sampeyan, dheweke bakal disambut karo slider homepage sing nampilake konten lan tautan penting. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah pratinjau apa sing bubar ditambahake menyang portofolio, tampilan layanan sing resik (kanthi tautan), kiriman blog paling anyar lan carousel testimonial.

Fitur apik liyane ing Hayden kalebu pilihan Google Map footer, portofolio sing apik, lan sawetara template kaca. Tema iki langsung, gampang ditelusuri pangguna, lan nggawe kesan pertama sing profesional.

Pungkasan

Kaya sing sampeyan ngerteni, kita wis nyakup sawetara tema Media Sosial, agensi Pemasaran Digital lan SEO WordPress sing paling apik ing artikel iki. Tema berorientasi niche iki wis dibangun supaya agensi kasebut tetep eling. Mula, dheweke cocog kanggo miwiti situs web kanggo bisnis sampeyan. Dadi, apa sing nunggu? Cukup pilih sing paling disenengi lan miwiti situs web sampeyan saiki!

Tema WordPress SEO endi sing sampeyan senengi? Utawa sampeyan duwe rekomendasi tema sing kudu ditambahake menyang dhaptar? Ninggalake komentar ing ngisor iki - kita seneng krungu saka sampeyan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol