Wordpress

20 Plugin Obrolan Langsung & Dhukungan Tiket Kanggo WordPress

Umume pelanggan seneng sawetara pitulung nalika tuku. Dheweke bisa uga ragu-ragu sanajan maca deskripsi produk, ulasan lan FAQ sing rinci. Apa ora becik yen ana wong saka toko mbantu sampeyan tuku? Sapa sing sampeyan bisa terus bali nganti sampeyan yakin yen sampeyan tuku?

Iki minangka plugin obrolan langsung sing paling apik sing bisa menehi sampeyan munggah. Plugin iki kanthi cerdas nindakake tugas asisten sales utawa wong dhukungan pelanggan. Dheweke bisa mangsuli kabeh pitakon pelanggan lan kasedhiya 24 x 7 x 365. Toko sampeyan ora dadi URL tanpa pasuryan, nanging langsung diowahi dadi salesman utawa pemilik toko sing bisa ngobrol karo pengunjung lan ngowahi dadi pelanggan sing terkenal.

Telpon lan email uga bisa nindakake tugas kasebut, nanging sistem obrolan langsung duwe sawetara kaluwihan:

  • Iku ganda minangka Umpan Balik lan sistem kontak. Umpan balik bisa mbantu sampeyan ngatur strategi pemasaran.
  • Pengunjung entuk dhukungan cepet lan nyata, ora kudu ngenteni balesan.
  • Tetep dadi pelanggan sing melu lan sesambungan bisa dadi pelanggan sing setia.
  • Bisa nyuda jumlah gerobak sing ditinggal.
  • Cathetan obrolan bisa digunakake minangka basis siap kanggo kampanye ing mangsa ngarep.
  • Bisa tuwuh dadi forum utawa sistem dhukungan chatting.
  • Yen tiket ditanggepi, respon luwih gampang, amarga bisa dilacak lan ora bakal ilang nganti rampung.
  • Bisa nambah peringkat SEO, amarga pengunjung bakal tetep luwih suwe ing situs web sampeyan.
  • Ngonversi dadi sistem email otomatis nalika sampeyan lagi offline mbantu sampeyan ngasilake timbal sing penting.

Ana akeh plugin live chat, saka sing prasaja lan gratis, nganti plugin premium sing komprehensif. Aku nyathet sawetara sing apik ing kene.

1. Papan Dhukungan

Papan Dhukungan - Chat WordPress Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Papan Dhukungan minangka cara sing apik kanggo nambah obrolan langsung menyang situs WordPress sampeyan. Dibangun kanthi pilihan kanggo agen manungsa sing digabung karo chatbots Slack lan AI liwat Dialogflow, plugin chatting iki kebak fitur kanggo mbantu sampeyan ngatur pitakonan pengunjung. Kanthi Papan Dhukungan WordPress Chat sampeyan mesthi bakal bisa menehi pengalaman sing luwih apik kanggo pengunjung situs - mung nginstal plugin lan ing sawetara menit sampeyan lan agen dhukungan (utawa bot) bisa kerja!

Papan Dhukungan - Chat WordPress Plugin

Kaya sing wis kasebut, Papan Dhukungan terintegrasi karo Slack lan Dialogflow lan nawakake macem-macem jinis pesen sing bisa digunakake agen utawa bot sampeyan ing tanggapane. Iki kalebu tombol, dhaptar gulung mudhun, dhaptar input teks, formulir kiriman email, formulir registrasi, jadwal, artikel, dhaptar teks statis (nganggo utawa tanpa judhul), tabel lan formulir kanggo menehi rating agen. Utawa sampeyan bisa nggawe pesen sugih adat (statis) dhewe. Sampeyan malah bisa nyetel jam kantor kanggo ndhelikake chatbox, mateni chatbot lan/utawa nampilake jadwal nalika pengunjung ngetik pesen ing njaba jam sing wis ditemtokake. Kabeh obrolan gampang diakses saka Admin Area. Saka kene sampeyan bisa ngatur pesen, nyimpen balesan, ngatur / ngatur pangguna lan ndeleng wawasan pengunjung saka dashboard WordPress sampeyan.

Fitur apik tenan liyane kalebu opsi kanggo kabar (email, desktop lan lampu kilat), artikel basis kawruh, lan sinkronisasi otomatis kanggo pangguna lan data terstruktur. Papan Dhukungan uga ndhukung RTL, nawakake 19 basa lan terjemahan siap yen sampeyan pengin nambah basa anyar. Kabeh iki mung $59!

2. ThriveDesk

ThriveDesk

Info & DownloadDeleng Demo

Chatbots minangka cara sing apik kanggo mesthekake yen pelanggan utawa pengunjung anyar menyang situs web sampeyan ora rumangsa diabaikan. Nanging, ana akeh pilihan sing bisa dipilih. Yen sampeyan lagi nggoleki opsi obrolan langsung sing efektif sing nggabungake karo situs web lan sistem helpdesk kanthi lancar, mula sampeyan kudu mriksa ThriveDesk. Solusi kabeh iki minangka pilihan sing apik kanggo nambah komunikasi karo pengunjung menyang situs sampeyan lan nambah kepuasan pelanggan sakabèhé amarga dhukungan cepet.

Plugin nggawe gampang nambah kothak obrolan ThriveDesk menyang situs sampeyan. Ana pilihan kustomisasi kanggo nyunting merek (werna, logo lan pesen sambutan) supaya pas karo situs sampeyan. ThriveDesk malah ndhukung sawetara widget supaya kothak obrolan sampeyan luwih migunani. Iki kalebu obrolan langsung, formulir kontak, telusuran basis pengetahuan, lan integrasi khusus app (kayata WooCommerce, Unduhan Digital Gampang, Envato, Autonami CRM, Slack, lsp).

Chat Langsung ThriveDesk

Setel obrolan langsung kanggo nuduhake pesen "adoh" nalika agen offline sing njaluk pangguna ngetik alamat email. Kajaba iku, obrolan langsung ndhukung kothak mlebu bareng, supaya kabeh agen sampeyan bisa ndeleng panjaluk anyar lan mangsuli kanthi cepet. Sampeyan bisa nggawe tanggapan kaleng kanggo tim sampeyan supaya bisa nyepetake luwih cepet, lan sampeyan uga bakal bisa nggawe dhaptar balesan otomatis kanggo pitakonan sing sering ditakoni kanggo nyedhiyakake dhukungan sing luwih cepet!

Nanging kaya sing kasebut - ThriveDesk ora mung plugin obrolan langsung. Nalika sampeyan ndhaptar salah sawijining rencana premium (wiwit $ 25 / wulan nalika nulis) kalebu ndhukung sawetara anggota tim, macem-macem kothak mlebu, basis pengetahuan lan dhukungan komunitas lan laporan sing dibangun. Kanthi fitur-fitur kasebut, tim sampeyan bisa ngatur layanan pelanggan wiwit saka kontak pertama, mula sampeyan entuk bathi! Lan yen sampeyan pengin nyoba ThriveDesk dhewe, utawa yen sampeyan ana ing pager, dheweke nawakake uji coba 14 dina plus plugin kasedhiya langsung saka dasbor WordPress sampeyan - mula apa ora nyoba?

3. WP-Chatbot dening MobileMonkey

WP-Chatbot dening MobileMonkey

Info & DownloadDeleng Demo

Tresna Facebook Messenger? Kanthi WP-Chatbot sampeyan bisa kanthi gampang nambahake widget obrolan Facebook Messenger menyang situs sampeyan. Tresna utawa sengit - luwih saka 1.3 milyar wong nggunakake Facebook Messenger

Dadi kenapa WP-Chatbot? Cukup - iku cara sing apik (lan gampang) kanggo nambah obrolan langsung 24/7 menyang situs WordPress sampeyan. WP-Chatbot seamlessly Integrasi karo kaca Bisnis Facebook, supaya sampeyan bisa mbangun pengikut lan miwiti nyambungake karo pamirsa langsung. Lan sing paling apik - amarga adhedhasar Facebook Messenger, sampeyan bisa ngobrol karo pelanggan kapan wae. Sampeyan ora kudu gumantung ing ngumpulake nomer telpon utawa email kanggo kontak karo informasi anyar utawa tawaran (sanajan yen sampeyan pengin - iki soko sampeyan bisa persiyapan karo rencana premium).

WP-Chatbot dening MobileMonkey Widget

WP-Chatbot uga nduweni pilihan sing gampang kanggo warna tema khusus lan ucapan selamat datang. Sampeyan uga bisa nyetel basa chatting, lan ndhelikake widget adhedhasar jinis kirim adat. Pengin luwih akeh? Sampeyan bisa nganyarke menyang rencana premium MobileMonkey kanggo nambah merek khusus, obrolan langsung & telpon kickoff, chatbot sing migunani, jadwal netes, analytics obrolan canggih, iklan sing dibangun lan liya-liyane.

4. WSChat – WordPress Live Chat

WSChat ELEX WordPress Live Chat Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Nganyarke situs sampeyan kanthi efisien, AI powered live chatting nggunakake WSChat. Plugin entheng iki nambahake popup chatbox sing migunani menyang situs sampeyan sing siap seluler lan bisa digunakake ing piranti apa wae.

WSChat WordPress Live Chat kebak fitur kanggo pitakonan pengunjung situs, lan iku gampang kanggo miwiti. Sawise nginstal, desain formulir pra-chat sampeyan kanthi informasi sing dibutuhake lan gaya widget kothak obrolan sampeyan nggunakake pilihan warna sing dibangun. Sampeyan uga bisa nambah agen tanpa watesan, uga ngaktifake tandha agen supaya bisa dilaporake sanalika pengunjung ngobrol.

Tuladha WSChat Live Chat

Ana uga opsi kanggo nampilake status online / offline, dhukungan aliran Google Dialog kanggo nemtokake lan ngotomatisasi respon, lan alat obrolan canggih kanggo lampiran, rekaman layar (supaya pelanggan bisa njlentrehake masalah sing luwih apik), ngirim riwayat chatting menyang email lan peringkat chatting. Plus karo WSChat, kabeh data disimpen ing server dhewe nambah privasi chatting (lan data).

Gunakake fitur laporan kanggo ndeleng kinerja dhukungan pelanggan lengkap karo rating, skor kualitas, lan jumlah tiket saben agen. Kanthi cara iki sampeyan bisa ndeleng sekilas yen pengunjung njaluk bantuan sing dibutuhake. Lan plugin kasebut uga digabungake karo plugin WSDesk sing populer, supaya sampeyan bisa nyambungake pitakonan dhukungan pelanggan kanthi lancar menyang helpdesk. Nggawe solusi dhukungan sing apik tenan!

5. Dhukungan Awesome

Dhukungan Apik banget Plugin WordPress Gratis

Info & Download

Dhukungan Awesome minangka meja pitulung adhedhasar WordPress sing solid. Iki dirancang supaya kompatibel karo kabeh tema WordPress, gratis lan premium. Kabeh fitur diuripake nalika plugin diinstal lan diaktifake, supaya sampeyan bisa mbukak Help Desk lan nyiyapake dhukungan pelanggan kanthi cepet.

Dhukungan apik tenan Setelan Plugin WordPress Gratis

Pengunjung bisa mbukak tiket kanggo keluhan ing frontend lan iki bisa dilacak dening tim layanan Pelanggan saka backend. Tiket lawas bisa diidentifikasi kanthi tag. Pelanggan bisa dijaluk nampa Sarat lan Ketentuan sadurunge mbukak tiket.

Email dikirim kanthi cepet menyang wong sing bener supaya bisa tumindak. Obrolan antarane pelanggan lan tim sampeyan bakal tetep pribadi. Sampeyan bisa nambah kolom menyang kothak chatting lan ndhukung minangka akeh produk sing pengin.

Yen sampeyan pengin nambah ekstensi menyang fasilitas obrolan, Dhukungan Awesome nawakake ekstensi kanggo integrasi WooCommerce, tanggapan kaleng, pipa email (mbales liwat email) lan liya-liyane. Ekstensi iki gratis lan premium. Organisasi komersial gedhe lan bisnis cilik bisa nggunakake plugin iki kanggo entuk manfaat.

6. Userlike

Pangguna WordPress Live Chat Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Priksa manawa chatting langsung sampeyan gampang kanggo mange lan kanggo pengunjung situs digunakake karo Userlike. Plugin gratis iki terintegrasi kanthi lancar karo platform Userlike sing kuat, ngidini sampeyan nyedhiyakake dhukungan paling dhuwur kanggo pengunjung situs liwat situs web, Facebook Messenger lan/utawa Telegram. Lan kanthi nggawe live chat migunani lan trep, sampeyan luwih cenderung ngowahi pengunjung dadi pelanggan.

Kanggo miwiti nganggo Userlike lan nambah utusan menyang situs web sampeyan mung kudu ndhaptar akun gratis. Iki ngidini sampeyan nambahake 1 widget obrolan langsung kanggo 1 agen dhukungan menyang situs WordPress sampeyan, uga kalebu akses menyang kabeh fitur inti kuat Userlike kanggo kustomisasi desain, opsi basa (didhukung 7 basa populer), pusat pesen, multimedia lan enggo bareng file, obrolan menehi tag, pesen kaleng, umpan balik pelanggan lan liya-liyane. Userlike uga njaga rincian kontak kanggo kabeh pelanggan lan nawakake setelan privasi GDPR supaya data sampeyan aman.

Tuladha Pangguna Obrolan

Kanggo fitur tambahan kayata analitik obrolan sing dibangun, dhukungan video lan audio, enggo bareng layar, terjemahan langsung, rute lanjut lan chatbot Chat Butler sampeyan kudu nganyarke menyang rencana premium. Iki diwiwiti kanthi rega 90 € saben wulan lan uga ngidini sampeyan nambah widget, anggota tim lan saluran WhatsApp. Rencana premium uga nawakake akses menyang integrasi karo layanan pihak katelu, supaya sampeyan bisa nyambung menyang dhaptar MailChimp, sumber Github, saluran Slack, Hubspot CRM, analytics Matomo, API khusus lan liya-liyane (ana saiki kasedhiya 34). Dadi ana akeh alasan kanggo nimbang nganyarke kanggo bisnis sampeyan.

7. Brosix Live Chat

Brosix Live Chat Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Tambah obrolan langsung menyang situs WordPress kanthi cara Apa sampeyan kerja ing desain web, pangopènan WordPress, perawatan kesehatan, IT, keuangan utawa yen sampeyan duwe situs e-commerce sing dibangun ing WordPress - Brosix minangka pilihan sing apik kanggo nulungi pelanggan. Plugin kasebut cepet lan gampang diatur, lan nggampangake tim sampeyan mlebu lan menehi dhukungan.

Plugin Brosix gratis kanggo siji pangguna lan kalebu fitur sing dibutuhake kanggo miwiti obrolan wektu nyata. Ing sisih ngarep Brosix kalebu pilihan kanggo lokasi chatbox, werna lan telung setelan kasedhiyan agen. Supaya sampeyan bisa kanthi cepet nggawe gaya obrolan supaya pas karo situs sampeyan, lan mesthekake yen agen kasedhiya (lan ora ana). Ing backend, Brosix nawakake tim kemampuan kanggo ngatur anggota tim, ngawasi obrolan, riwayat obrolan, grup khusus kanggo agen lan log kegiatan.

Brosix Live Chat Box

Nanging kanggo fitur kaya pangguna tanpa watesan, merek khusus, enggo bareng layar, ruang obrolan, dhukungan audio lan video, ditambah keamanan tambahan (kaya grup pribadi, pirang-pirang admin, kadaluwarsa riwayat pangguna lan antivirus) sampeyan kudu nganyarke menyang rencana Brosix Premium. Nanging rencana diwiwiti mung $6 saben pangguna tambahan saben wulan - dadi sampeyan mung mbayar apa sing dibutuhake tim sampeyan. Kabeh iki lan liya-liyane nggawe Brosix minangka pilihan sing apik. Lan sawetara dhuwit ekstra saben sasi worth nambah kepuasan pelanggan sing sampeyan yakin bakal weruh.

8. Zendesk Live Chat

Zendesk Live Chat Free WordPress Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Zendesk Live Chat minangka plugin populer sing sesambungan karo pelanggan ing wektu nyata lan mbantu dheweke tuku. Sampeyan kudu nggawe akun karo Zendesk lan link akun iki karo plugin. Sawise rampung, kothak pesen mbukak ing pojok tengen ngisor layar. Pengunjung bisa langsung ngomong karo sampeyan, lan yen sampeyan ora online, email bisa dikirim. Kerjane apik karo kabeh browser utama lan minangka cara sing gampang kanggo nggabungake obrolan langsung ing situs sampeyan.

Zendesk Live Chat Free WordPress Plugin

Widget kasebut prasaja lan bisa disesuaikan supaya selaras karo merek sampeyan. Iki dioptimalake kanggo seluler lan kasedhiya ing 40 basa. Versi gratis ngidini mung siji obrolan bebarengan lan riwayat obrolan 14 dina tetep.

Obrolan proaktif ngidini sampeyan menehi respon sing wis ditemtokake. Pemicu bisa disetel, supaya saben pengunjung bisa tekan kanthi otomatis. Saka dashboard, sampeyan bisa ngawasi kabeh lalu lintas lan miwiti chatting saben sampeyan aran pengunjung perlu bantuan. Sampeyan bisa nindakake sawetara perkara ing dashboard - nyetel setelan, nganyari efek, trabasan persiyapan utawa nglarang sawetara pengunjung.

9. WordPress Live Chat Lengkap

WordPress Live Chat Lengkap Premium WordPress Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

WordPress Live Chat Plugin minangka plugin premium open source sing bisa diinstal kanggo nambah kothak obrolan kanthi cepet. Sampeyan bisa nggawe operator dhewe, ngatur kothak chatting lan njaga log chatting. Yen sampeyan pengin, luwih saka siji agen bisa nanggapi pangguna.

WordPress Live Chat Plugin

Nalika operator offline, pengunjung bisa ngisi formulir kontak. Kabar email ditampa nalika kabeh agen offline. Pengin nggunakake plugin ing sawetara situs web? Sampeyan kudu pindhah karo Live Chat Unlimited.

10. WP Live Chat Dhukungan

WP Live Chat Dhukungan Plugin WordPress Gratis

Info & DownloadDeleng Demo

Supaya bisa terus ngobrol kanthi bebarengan karo pelanggan, coba Dhukungan Obrolan Langsung WP. Pangguna lan pengunjung bakal gampang nggunakake antarmuka kasebut. Kabeh kolom ing kothak iki bisa diowahi lan kothak kasebut bisa diseret ing kabeh layar lan diselehake ing ngendi wae. Nalika obrolan langsung dipateni, pesen offline bisa disimpen.

WP Live Chat Dhukungan Setelan Plugin WordPress Gratis

Sampeyan bisa milih saka 6 tema kothak obrolan sing wis ditemtokake lan ngatur pengalaman chatting kanthi lengkap supaya cocog karo tampilan lan rasa situs web sampeyan. Ora ana pranala pariwara utawa Powered By ing kothak obrolan. Kothak respon cepet bisa dilebokake. Pengunjung bisa tetep anonim, yen jeneng lan syarat email nalika miwiti chatting dipateni. Utawa sampeyan bisa matesi akses mung kanggo pangguna pangguna. Animasi bisa diterapake ing jendela obrolan lan rekaman obrolan bisa disimpen. Yen sampeyan nemokake alamat IP minangka nilai gangguan, sampeyan bisa nglarang.

Kothak obrolan langsung bisa digawe kanggo pop metu ing layar. Tandha swara nalika obrolan anyar diwiwiti bisa diaktifake utawa dipateni. Plugin kasebut kompatibel karo kabeh plugin cache lan plugin terjemahan.

Ana akeh ekstensi mbayar sing kasedhiya karo plugin iki sing bisa sampeyan pilih yen sampeyan pengin nambah fungsi - Miwiti Ekstensi Obrolan, Ekstensi Agen Multiple, Aplikasi Seluler lan Desktop, Ekstensi Server Cloud, Ekstensi Enkripsi Obrolan - lan sampeyan bisa nambah kaya sing dibutuhake.

11. Asisten Web Acobot Gratis AI Chatbot

Acobot Web Assistant Free AI Chatbot Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Acobot minangka plugin chatbot kanggo WordPress sing nyedhiyakake bantuan cepet kanggo pengunjung situs sampeyan, sanajan tim layanan pelanggan sampeyan ora ana. Mung nginstal plugin lan ngatur setelan. Gampang banget. Kanthi atusan avatar sing bisa dipilih, widget chatting kanthi gaya (mung pilih sing cocog kanggo situs sampeyan), lan warna sing bisa disesuaikan Acobot minangka pilihan chatbot sing apik.

Acobot Web Assistant Free AI Chatbot Plugin

Nanging sing nggawe Acobot khusus yaiku didhukung dening ai. Iki tegese sampeyan ora kudu nggawe program ing jawaban - Acobot nyinaoni situs web sampeyan lan mulang kabeh sing kudu dingerteni kanggo mbantu. Plus Acobot cukup pinter ngerti yen sampeyan nggawe owahan ing situs sampeyan lan bakal nganyari jawaban kasebut.

Ora mung kuwi sing bisa ditindakake dening Acobot - chatbot iki uga bisa mbantu nggawe timbal. Sawise pangguna sesambungan karo Acobot bisa njaluk informasi kontak kanggo sampeyan. Sampeyan bisa milih salah siji cara langsung utawa sopan, nanging ing kasus apa wae Acobot bakal menehi alesan kanggo njaluk informasi (contone, duwe "colega manungsa" tindakake munggah ing request Komplek). Gumantung ing situs web sampeyan, Acobot bisa uga njaluk tamu supaya seneng utawa ngetutake perusahaan sampeyan ing media sosial, menehi telpon kanggo tumindak (kayata demo), nemokake lan isi otomatis formulir kanggo tamu, nyoba gratis lan liya-liyane. Plus deteksi maksud metu dibangun ing tegese Acobot bakal nindakake iku paling apik kanggo mesthekake sampeyan ora kelangan timbal.

Acobot gratis, nanging mung kanggo situs web cilik (25 kaca utawa kurang) lan nganti 250 pangguna. Kanggo perusahaan utawa situs sing luwih gedhe, rencana Acobot Chatbot sing ditingkatake kudu. Miwiti mung $ 29 / mo minangka investasi sing apik kanggo bisnis sampeyan, amarga Acobot mesthi bakal mbantu sampeyan nambah petunjuk lan konversi.

12. Dhukungan WP Plus Sistem Tiket Responsif

Sistem Tiket Responsif Dhukungan WP Dhukungan

Info & DownloadDeleng Demo

WP Support Plus Sistem Tiket Responsif bisa digunakake kanggo perusahaan, real estate utawa sistem meja layanan, sistem rekrutmen janjian, sistem dhukungan teknis lan wilayah dhukungan sing padha. Bisa nangani manajemen tiket organisasi gedhe kanthi efektif.

Setelan Dhukungan WP Plus

Mbukak tiket bisa ditindakake ing ngarep, liwat admin utawa malah kanggo pangguna. Sampeyan bisa mbatesi kiriman tiket ing ngarep menyang jinis pangguna tartamtu, lan iki bakal migunani kanggo situs sing didhukung WooCommerce. Tiket bisa dikategorikake, diprioritasake, diwenehi status lan malah dibusak. Tamu bisa ngirim tiket, sanajan liwat Facebook. Google Ora CAPTCHA, reCAPTCHA kanggo formulir tamu bisa diaktifake.

Konfirmasi email dikirim kanggo saben tiket, loro kanggo admin uga kanggo pengunjung sing mundhakaken tiket. Pipa email minangka pilihan, gumantung saka kompatibilitas host. Fitur Skype digabung lan sampeyan uga bisa nelpon utawa ngobrol liwat Skype. File bisa dilampirake menyang tiket, balesan lan layang.

Tiket bisa diutus kanggo agen (anggota tim) lan statistik wicaksana agen bisa maintained, supaya sampeyan ngerti carane anggota tim sing Performing. Peran Pengawas uga bisa ditugasake kanggo agen siji kanggo ngatur tiket.

Tombol dhukungan responsif bisa ditambahake ing ngendi wae, lan kolom khusus uga bisa ditambahake. Filter-filter adhedhasar AJAX digunakake, supaya sifting liwat tiket lan wektu nanggepi cepet. FAQ lan fungsi balesan kaleng bisa mbantu nyuda jumlah tiket sing diunggahake utawa jumlah tiket sing mbutuhake balesan khusus.

Pangiriman tiket multi pangguna, mriksa status tiket, tata letak responsif, kategorisasi agen lan lampiran file menehi plugin iki. Nalika plugin gratis, sawetara fitur mung kasedhiya ing versi premium. Sampeyan bakal nemokake manawa kanggo nggunakake kabeh fitur kanthi lengkap, sampeyan kudu nganyarke menyang plugin premium.

13. WP Flat Visual Chat

WP Flat Visual Chat Premium WordPress Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan pengin plugin chatting prasaja karo desain materi flat sing bisa diinstal lan miwiti langsung nggunakake banjur WP Flat Visual Chat iku pilihan apik. Plugin sing apik iki dilengkapi karo pilihan kustomisasi warna lan antarmuka sing gampang digunakake sing integrasi kanthi lancar karo instalasi WordPress sampeyan.

WP Flat Visual Chat WordPress Plugin

Plugin prasaja iki ngidini sampeyan nyedhiyakake dhukungan obrolan ajax kanthi nyata kanggo pengunjung situs sampeyan. Operator bisa ndeleng kaca sing maca lan bisa miwiti obrolan sing nawakake bantuan. WP Flat Visual Chat uga ndhukung opsi kanggo tanggapan kaleng, kabar swara pesen, log chatting, identifikasi IP pelanggan lan pilihan kanggo nransfer obrolan menyang operator liyane.

14. Tidio Live Chat

Tidio Live Chat Free WordPress Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Tidio Live Chat dirancang kanggo WordPress lan nggabungake kanthi cepet. Gratis kanggo 7 dina lan sampeyan ora kudu mlebu utawa ndhaptar kanggo nggunakake. Sawise periode 7 dina, sampeyan bisa milih kanggo pro utawa downgrade menyang versi gratis. Kanthi rating bintang 4.9, iki minangka plugin populer sing bisa digunakake kanggo nambah obrolan langsung menyang situs web sampeyan.

Tidio Ngobrol Langsung

Gampang banget kanggo nginstal, sampeyan bisa nglacak pengunjung lan ngubungi sapa wae sing ndeleng situs web sampeyan. Kothak obrolan katon langsung nalika instalasi lan sampeyan ndeleng dhaptar pengunjung sing saiki ana ing situs web sampeyan. Sampeyan bisa nyedhaki sapa wae sing sampeyan pilih.

Nerangake ing telung desain lan sampeyan bisa milih warna sing pengin ditampilake. Pengunjung bisa ngubungi sampeyan liwat email, yen sampeyan lagi offline. Panyedhiya layanan email utama digabungake karo plugin iki.

Widget terintegrasi uga ndhukung 140 basa, supaya sampeyan bisa ngobrol karo pelanggan ing pirang-pirang basa.

15. Uber Chat - Ultimate Live Chat

Uber Chat - Ultimate Live Chat WordPress Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan lagi ana ing pasar kanggo plugin chatting kanthi akeh pilihan, ora katon luwih saka Uber Chat. Dipasarake minangka "plugin WordPress obrolan langsung pungkasan" mesthi ora nguciwani.

Uber Chat WordPress Plugin

Dikempalken karo fitur kalebu dhukungan klien WordPress lan Windows, fallback formulir pitakon, dhukungan operator macem-macem, setelan & kustomisasi notifikasi audio, diskusi lengkap lan riwayat kiriman, kesinambungan status obrolan ing kabeh situs sampeyan, skema warna sing wis dimuat lan liya-liyane.

Uber Chat uga ndhukung respon kaleng kanggo nyepetake wektu respon dhukungan, antarmuka multibasa lan kompatibilitas WPML, lan sampeyan bisa nginstal Uber Chat ing multisite WordPress apa wae (mung elinga yen saben situs ing jaringan sampeyan bakal beroperasi minangka situs web lan antarmuka obrolan sing mandiri). . Siji-sijine syarat sistem yaiku sampeyan ngoperasikake plugin ing server kanthi daya sing cukup kanggo jumlah obrolan sing arep diwiwiti bebarengan (contone - sampeyan bisa uga ora bisa ndhukung 1000 klien yen situs sampeyan ana ing hosting $1 / sasi. ).

16. Ngobrol Murni - Ngobrol Gratis

Obrolan Murni - Plugin WordPress Obrolan Gratis

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan bisnis cilik, Pure Chat kudu kapentingan sampeyan. Piranti lunak iki wis dirancang kanggo bisnis cilik. Iku prasaja lan sampeyan bisa ngobrol karo sawetara pelanggan ing wektu sing padha, kanthi ngatur tab ing jendhela chatting. Sampeyan bisa ngobrol karo anggota tim liyane, lan sawetara anggota tim bisa gabung ing obrolan karo pelanggan.

Obrolan Murni

Kothak obrolan bisa disesuaikan kanggo ngganti warna utawa teks, utawa nambah animasi utawa gambar sing cocog karo merek sampeyan. Setel kothak obrolan supaya muncul sawetara detik sawise pengunjung mlebu ing kaca sampeyan. Saka panel rincian, sampeyan bisa ngerti luwih akeh babagan pengunjung lan ngobrol kanthi luwih migunani karo dheweke. Tanggepan kaleng bisa ngilangi rasa bosan saka balesan rutin.

Pengunjung bisa diarahake menyang departemen sing bener kanthi menehi departemen menyang widget. Golongake pengunjung lan ngidini tingkat akses sing beda. Iki bakal mbantu sampeyan ngatur tim sampeyan. Kinerja lan rating saben anggota tim bisa dilacak, supaya sampeyan bisa ngerti anggota tim sing paling apik.

Aplikasi iOS, Android lan Kindle kasedhiya tegese sampeyan bisa ngobrol tanpa dibuwang ing meja sampeyan. Sambungake Obrolan Murni karo luwih saka 500 aplikasi nggunakake Zapier lan langsung gunakake fungsi lengkap. Sanajan sampeyan ora duwe situs web, sampeyan bisa duwe kothak obrolan mandiri ing kaca sing di-host ing Pure Chat.

Obrolan Murni minangka piranti lunak gratis lan mbayar. Kanggo paket sing gratis, jumlah obrolan saben wulan diwatesi dadi 15, lan sampeyan kudu nganyarke menyang Rencana Starter, Bisnis utawa Pertumbuhan sawise iku. Kanggo kothak Obrolan tanpa merek sampeyan kudu milih Rencana Pertumbuhan sing regane $99 saben wulan, dibayar saben taun.

17. Formilla Real Time Live Chat

Formilla Real Time Live Chat Plugin WordPress Gratis

Info & DownloadDeleng Demo

Formilla Live Chat ngidini wektu nyata ngawasi pengunjung, lan teka kanggo sampeyan gratis uga ing akeh paket mbayar. Kanthi versi gratis, sampeyan bakal bisa nginstal chatting ing siji situs web, terus siji chatting ing wektu lan duwe hak kanggo 30 chats / email saben sasi. Sampeyan uga bisa nyetel supaya obrolan diwiwiti dening sampeyan sawise sawetara detik sawise pengunjung teka ing situs web sampeyan. Pesen sing ngundang pengunjung kanggo ngobrol bisa disesuaikan.

Formila

Auto responder bisa mlebu lan ngumpulake rincian kontak nalika offline. Yen sampeyan nutul ing keyboard, pengunjung bakal ngerti yen respon sampeyan lagi mlaku. Tandha desktop utawa swara bisa disetel kanggo chatting mlebu. A Help Desk utawa Inbox bakal mbantu sampeyan nyaring, prioritas obrolan lan mbatesi utawa nglarang pangguna. Tiket bisa diutus kanggo chats lan prioritas.

Yen agen sibuk, obrolan bakal antri lan pangguna mesthi ngerti posisine ing antrian. Transkrip obrolan bakal dijaga. Email bisa disesuaikan lan data email bisa diekspor. Dashboard bakal menehi ringkesan babagan kegiatan chatting lan laporan bisa digawe saka data sing dikumpulake. Wektu chatting bisa dijadwal lan jam operasi bisa didandani.

Paket kalebu saka $11.99 saben wulan nganti $16.99 saben wulan. Kanthi paket kasebut, sampeyan bisa nambah jumlah agen, situs web lan obrolan. Sampeyan bisa ngobrol saka piranti seluler, nduweni hak kanggo nganyarke, ngawasi pengunjung ing wektu nyata, ngatur kothak chatting, nggunakake Attention Grabber, mbusak branding lan duwe hak kanggo dhukungan telpon.

18. Flyzoo Chat

Flyzoo Chat Free WordPress Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Ngobrol dening Flyzoo ora tenan dimaksudaké kanggo bisnis, iku dirancang khusus kanggo chatting nggunakake masyarakat. Dadi luwih sosial ing alam, iku uga terintegrasi karo paling saka anggota lan plugin jejaring sosial. Webinar, situs web kencan, pedagang utawa tukang game online, acara, asosiasi lokal lan klambi sing padha bisa nggunakake plugin iki.

flyzoo

Pangguna bisa nemokake lan ngobrol karo kanca-kanca, gabung karo grup chatting lan. Profil pangguna kanthi otomatis disinkronake karo obrolan lan avatar bisa ditarik saka akeh plugin liyane kaya Gravatar, WP User Avatar, Ultimate Member lan Buddy Press. Pangguna bisa ngobrol ing luwih saka 20 basa lan sawetara obrolan pribadi bisa uga.

Obrolan di-host ing méga, dadi ora ana gambar ing sumber daya server sampeyan. Obrolan uga bisa dimoderasi nganggo saringan khusus kanggo ngilangi basa sing ala, nglarang sawetara pengunjung, mblokir IP utawa mbatesi dawa obrolan utawa tingkat ngirim pesen obrolan. Jendela obrolan pop-out bakal ngaktifake obrolan ing jendhela browser sing kapisah. Kanggo situs web adhedhasar SSL/HTTPS, obrolan bisa dienkripsi. Sajarah chatting dijaga lan obrolan sadurunge bisa diakses. Subdomain diidini lan akeh situs sing bisa disambungake menyang obrolan sing padha.

Sampeyan bisa nyoba Chat dening Flyzoo free kanggo 14 dina, lan ing panyuwunan, iku bakal lengkap kanggo liyane 14 dina. Kanthi versi pro, ngawasi pengunjung kanthi nyata, nuduhake file, nanem obrolan grup menyang kaca lan mbatesi akses adhedhasar peran bisa. Fitur pungkasan kanggo mbatesi akses khusus kanggo macem-macem tingkat layanan adhedhasar langganan.

19. Casengo Live Chat Widget

Casengo Live Chat Widget Plugin WordPress Gratis

Info & DownloadDeleng Demo

Casengo Live Chat Dhukungan punika dirancang uga, gampang kanggo nggunakake, fitur sugih live chatting support plugin. Sampeyan kudu ndhaptar akun karo Casengo lan sampeyan bisa nyiyapake jendhela obrolan ing situs web sajrone sawetara menit. Sampeyan bisa nanggapi pengunjung liwat live chat utawa email. Kothak obrolan bisa disesuaikan.

Plugin streamlines kabeh pesen chatting mlebu saka WhatsApp, manggon chatting utawa email menyang siji kothak mlebu, supaya sampeyan ora bakal kelangan trek pesen siji. Kabeh tim duwe ringkesan sing jelas babagan lalu lintas chatting lan koordinasi wis dijamin. Kabeh riwayat obrolan karo pelanggan dijaga, supaya anggota tim sampeyan bisa nanggapi luwih apik.

Basis kawruh migunani sing anggota tim bisa nggoleki kanggo nanggapi pelanggan. Anggota tim uga bisa nerusake pitakon menyang sapa wae ing njaba grup obrolan utawa bisa njaluk bantuan wong liya ing grup kasebut.

Amarga plugin kasebut bisa digunakake kanthi apik ing piranti sing dicekel tangan, sampeyan bisa dadi ndhuwur pitakon pelanggan ing kabeh wektu. Digabungake karo Facebook lan Twitter integrasi, petung ing pamindhahan bisa. Kothak surat lan macem-macem merek bisa dikelola saka situs web sing padha.

Kanthi akun gratis, jumlah pangguna, obrolan lan obrolan diwatesi. Ana 2 rencana mbayar - Premium lan Enterprise, kanthi kabeh fitur mung kasedhiya ing Rencana Perusahaan (lan fitur khusus kasedhiya ing rencana Elite sing digawe khusus).

20. Collect.chat Conversational Chatbot

Collect.chat Chatbot

Info & DownloadDeleng Demo

Collect.chat minangka pembangun chatbot paling gampang ing donya. Sampeyan bisa nggawe chatbots kanggo situs WordPress sampeyan sajrone sawetara menit kanthi nggunakake template seret lan selehake. Saiki sampeyan bisa ngowahi pengunjung dadi pelanggan, nambah dhaptar email lan jadwal janjian karo chatbots otomatis iki. Dheweke mbukak 24 × 7 lan nggawe ngumpulake data kanthi lancar menehi pengalaman sing nyenengake kanggo pengunjung situs web sampeyan.

Nambah keterlibatan Pelanggan ing situs web minangka kunci sukses saben bisnis. Cara tradisional, situs web ngandelake formulir statis kanggo tujuan iki. Nanging padha mbuktekaken dadi upset ageng.

Dadi nggawe pengalaman pelanggan sing lancar iku penting kanggo blanja online. Alesan utama sukses merek ing jagad nyata yaiku lampiran emosional sing ditinggalake ing pelanggan. Cara paling apik kanggo niru persona sing padha ing jagad online yaiku liwat obrolan interaktif. Ngomong karo pelanggan kaya sampeyan ing toko eceran nyata.

Chatbots Collect.chat bisa dadi telung wujud:

  • Formulir Peluncur - Chatbot bakal katon ing situs web ing sisih ngisor
  • Formulir Semat - Chatbot bisa diselehake ing endi wae ing situs web. Mangkono bagean apa wae ing situs web bisa dadi obrolan.
  • Formulir Sharable - Chatbot bisa dienggo bareng liwat URL. Iki bisa digunakake kanggo nindakake survey.

Collect.chat ngijini sampeyan kanggo nindakake iku. Lan sing paling apik yaiku obrolan rampung otomatis. Sampeyan mung kudu nulis obrolan sing pengin ditindakake karo pelanggan lan nyebarake ing situs sampeyan. Gunakake kanggo entuk umpan balik pelanggan, ulasan, informasi kontak pelanggan potensial lan liya-liyane. Sing paling penting, sampeyan entuk kesempatan kanggo nggawe sambungan emosional karo pelanggan online.

Kanggo nyimpulake…

Live Chat minangka alat sing migunani kanggo ningkatake layanan pelanggan kanthi sawetara kedudukan. Plugin sing dibahas ing kene bakal cocog karo kabutuhan organisasi apa wae. Kabeh plugin populer lan dirating ing repositori WordPress, mula sampeyan kudu ngobrol lan ndeleng kepiye pengaruhe ing bisnis sampeyan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol