Wordpress

20 Plugin Keanggotaan WordPress paling apik

Apa sampeyan duwe situs keanggotaan WordPress utawa rencana miwiti enggal? Iku cara sing apik kanggo monetisasi situs web sing nuduhake konten eksklusif, tutorial, diskon lan liya-liyane kanggo anggota. Situs keanggotaan ana ing endi wae lan ing saben industri - kalebu keanggotaan koran online kaya Wall Street Journal, situs web blanja diskon kaya Shoedazzle, utawa situs keanggotaan Tema WordPress premium kaya Tema Elegan. Yen sampeyan duwe (utawa mbukak) siji, apik lan apik, artikel iki bakal entuk manfaat banget kanggo sampeyan.

Ing kiriman dina iki, kita bakal nutupi sawetara plugin keanggotaan WordPress paling ndhuwur kanggo nguatake situs keanggotaan sampeyan. Plugin bakal nambah kabeh fungsi lan unsur menyang situs web sampeyan, menehi kabeh kekuwatan sing sampeyan butuhake kanggo nggumunake pangguna kanthi pengalaman sing ora ana liyane. Seneng lan tetep obrolan ing bagean komentar ing ngisor iki!

1. Watesi Content Pro Premium Keanggotaan Plugin

Watesi Konten Pro WordPress Keanggotaan Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Watesan Konten Pro minangka salah sawijining plugin keanggotaan konten premium sing paling apik. Ora mung menehi sampeyan kemampuan kanggo ngisi pangguna kanggo nggunakake situs web sampeyan, nanging sampeyan bisa nggawe tingkat keanggotaan sing ora ana watesan saben kanthi tarif, syarat lan / utawa keuntungan sing beda. Fitur apik liyane yaiku kemampuan kanggo mbatesi bagean tartamtu saka situs sampeyan. Supaya sampeyan isih bisa njaga blog umum kanggo ngasilake lalu lintas seger nalika uga nggawe kiriman lan kaca mung anggota. Watesan Content Pro uga kalebu laporan ndhaptar anggota supaya sampeyan bisa ndeleng jumlah pangguna sing ndhaptar, lan kepiye situs sampeyan umume.

Fitur plugin liyane kalebu persiyapan sing gampang, dhukungan sing apik, manajemen anggota lengkap, tingkat langganan / keanggotaan tanpa watesan, dhukungan pembayaran PayPal, dhukungan kode promo / diskon, laporan penghasilan, impor / ekspor data, tab pitulung sing dibangun kanggo nuntun sampeyan sajrone persiyapan, plus ekstensi plugin gedhe (kayata Strip, PayPal Express, sandi kuwat, verifikasi math lan liyane). Iki minangka plugin sing apik sing sampeyan kudu nimbang. Nyatane, kita digunakake ing kene ing WPExplorer kanggo ndhaptar anggota. Plugin kasebut cepet diatur lan gampang digunakake. Lan saka perspektif pangembang, iku uga gampang kanggo ngatur kanggo kabutuhan.

2. ProfileGrid

ProfileGrid - Profil pangguna, Grup lan Komunitas

Info & DownloadDeleng Demo

Kustomisasi profil pangguna utawa pelanggan, mbangun komunitas lan malah monetisasi keanggotaan situs sampeyan nganggo ProfileGrid. Iki kabeh ing siji plugin nawakake fitur sing nggawe nggawe lan njaga situs anggota gampang.

ProfileGrid kalebu pilihan sing gampang kanggo nggawe profil pangguna. Plugin premium kalebu opsi kanggo jeneng tampilan, URL profil khusus, tab profil, geolokasi, status pangguna, foto, label profil, lan uga integrasi lan login media sosial. Ana uga sistem "kanca", grup, olahpesen pribadi, kabar email, lan liya-liyane. Lan sampeyan bisa nemtokake manajer kanggo mbantu nglacak tugas situs, grup, panjalukan anggota lan liya-liyane. Sejatine kabeh sing sampeyan (lan pangguna) pengin kanggo profil.

Nanging iki minangka dhaptar plugin keanggotaan - lan sampeyan bisa nemtokake ProfileGrid uga ngatur kanggo situs sampeyan. Plugin nawakake tingkat privasi, watesan menu kanggo nuduhake / ndhelikake pranala navigasi adhedhasar grup, integrasi sistem titik partisipasi myCred, lan sing paling penting integrasi pembayaran. Ngisi daya pangguna utawa klompok lan nampa pembayaran liwat PayPal utawa Stripe.

ProfileGrid uga minangka bagean saka MetaBundle, bebarengan karo EventPrime lan RegistrationMagic, kanggo opsi situs anggota liyane. Lan yen sampeyan pengin nyoba plugin kasebut, sampeyan bisa nemokake versi ProfileGrid gratis ing WordPress.org

3. PrivateContent Multilevel Content Plugin

private-content-multilevel-content-plugin-wordpress-membership-plugin-wpexplorer

Info & DownloadDeleng Demo

Apa sampeyan pengin mbatesi akses menyang macem-macem area situs anggota WordPress sampeyan? Yen mangkono, plugin PrivateContent persis sing sampeyan butuhake. Thanks kanggo desain sing apik saka plugin iki, sampeyan bisa mutusake sapa sing ndeleng konten tartamtu utawa ndhelikake kabeh wilayah ing situs web kanthi ngarahake pangguna. PrivateContent ngidini sampeyan nambah formulir login multi-level, fitur manajemen pangguna, kaca pribadi pangguna, lan area pribadi menyang situs web sampeyan. Salajengipun, sampeyan bisa mbatesi akses menyang kabeh jinis konten kalebu kiriman, kaca, menu lan uga kategori.

Fitur liyane kalebu instalasi sing gampang, shortcode irit wektu, kunci situs web 1-klik kanggo ndhelikake kabeh situs web, API umum sing bisa diperpanjang, terjemahan siap karo dhukungan multi-basa, lan staf dhukungan khusus.

4. Profil Pangguna USERPRO Kanthi Login Sosial

Userpro-user-profiles-with-social-login-wordpress-membership-plugin-wpexplorer

Info & DownloadDeleng Demo

UserPro minangka plugin komunitas WordPress sing kuat saka penulis elit DeluxeThemes. Iku bursting ing lapisan karo fitur lan nawakake login lan fitur registrasi uga profil ngarep-mburi ayu kanggo nambah sawetara gusto kanggo situs anggota. Kajaba iku, UserPro bakal mbantu sampeyan nggawe direktori anggota sing bisa ditelusuri, profil khusus tanpa watesan lan macem-macem formulir ndhaptar.

Plugin luwih ndhukung fungsi shortcode lan integrasi sambungan sosial. Pangguna sampeyan bisa mlebu lan nyambung nggunakake jaringan sosial favorit kalebu Facebook, Twitter, Google+, Bkontakt lsp. UserPro gampang nggabungake WordPress, bbPress, WooCommerce lan MailChimp.

5. Profil pangguna Digawe Gampang Plugin

profil pangguna-digawe-gampang-wordpress-membership-plugin-wpexplorer

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin anggota WordPress iki bakal mbantu sampeyan nggabungake login, registrasi uga profil ngarep menyang situs web WordPress sampeyan. Sampeyan ora maneh kudu tundhuk pangguna menyang lara (utawa kerumitan) mburi mburi. Sampeyan bisa nggawe kolom profil khusus lan ngatur kabeh formulir ndhaptar (lan profil) supaya cocog karo situs web liyane. Ana akeh sing bisa digayuh kanthi plugin Profil Pengguna Digawe Gampang!

Plugin kasebut misuwur amarga direktori anggota sing bisa ditelusuri, kode cekak sing gampang, desain responsif kanthi lengkap, pilihan login (nggunakake jeneng pangguna utawa email), dhukungan lambang FontAwesome sing dibangun, reCaptcha sing mandheg spam, dhukungan sing apik, sinkronisasi otomatis WooCommerce lan liya-liyane. Plugin iki mesthi kebak fitur sing apik.

6. Modal Login Register Lali WordPress Plugin

modal-login-register-forgotten-wordpress-plugin-wordpress-membership-plugin-wpexplorer

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin apik tenan saka PressApps iki nambah akeh fitur (lan migunani) menyang situs anggota WordPress sampeyan. Secara pribadi, aku mikir kudu ngganti judhul dadi luwih cendhek lan luwih manis. Aja salah manawa, Modal Login Register Forgotten WordPress Plugin mbuwang cukup pukulan minangka plugin anggota.

Sawetara fitur unik kalebu pangalihan login lan logout, template email registrasi, fungsionalitas shortcode, desain responsif, dokumentasi rinci lan dhukungan pelanggan khusus.

7. Plugin Keanggotaan MemberPress

Plugin WordPress MemberPress

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin iki ora kaya sangang sing wis dibahas ing ndhuwur. Nalika plugin ing ndhuwur mung nambah fitur tambahan menyang situs anggota, MemberPress mbantu sampeyan nggawe situs anggota saka awal ing wektu cendhak. Aku wis nyakup plugin iki ing kene minangka cara ngenalake bagean liya saka plugin anggota WordPress. Bagean loro saka kiriman iki mung bakal nutupi plugin keanggotaan sing mbantu sampeyan nyiyapake situs keanggotaan ing WordPress. Bali menyang MemberPress.

MemberPress minangka plugin keanggotaan WordPress profesional sing nawakake kabeh fitur sing dibutuhake kanggo mbukak situs keanggotaan kanthi fungsional. Plugin kasebut paling misuwur amarga fitur kayata matesi akses menyang kabeh (utawa spesifik) konten ing situs sampeyan, ngatur pangguna tanpa watesan, nawakake macem-macem kaca rega & paket, aturan akses konten tanpa watesan, adol produk tanpa watesan, PayPal Express Checkout lan pembayaran Stripe dhukungan gateway. MemberPress nawakake rong rencana rega: Bisnis lan Pangembang, loro-lorone ditagih saben taun. Dheweke uga nawakake pilihan pembayaran siji-wektu sing ora kalebu dhukungan lan nganyari.

8. Profil Builder - Registrasi ngarep, Login & Profil

Pembina Profil

Info & DownloadDeleng Demo

Plugin Profile Builder minangka plugin sing gampang digunakake sing bakal ngidini sampeyan nggawe layar login, registrasi lan suntingan profil ing ngarep liwat nggunakake kode cekak. Formulir login WordPress standar prayoga, nanging ora fleksibel banget kajaba sampeyan entuk "mudhun lan reged" karo kode kasebut lan yen sampeyan mbukak situs kapal anggota, sampeyan pancene pengin wong bisa ndhaptar, mlebet lan nyunting profil liwat mburi ngarep minangka gantos kanggo dashboard WP.

Ana uga sing mbayar-kanggo "Pro" versi plugin kang banget pricey. Aku durung nggunakake pribadi dadi aku ora bisa ngomong apa iku apik utawa ala. Sanadyan kayane nyedhiyakake luwih akeh fitur uga dhukungan.

9. Langganan Anggota Mbayar

Unduh Keanggotaan & Watesan Konten - Langganan Anggota Berbayar

Info & Download

Tresna Pembangun Profil? Banjur bungah. Kanthi Langganan Anggota Berbayar sampeyan bisa nggawe tingkat keanggotaan, nampa pembayaran, ngatur anggota lan malah nawakake konten anggota eksklusif. Plugin kalebu kode cekak sing gampang digunakake sing bisa digunakake ing sidebars, kiriman, utawa nggawe kaca khusus kanggo ndhaptar, mlebu, lsp. Plugin kasebut uga ndhukung rencana langganan tingkat (lan nyoba gratis), email anggota lan kalebu laporan sing dibangun. Kajaba iku, kerjane apik karo PayPal lan WooCommerce!

Pengin luwih akeh? Coba upgrade menyang Langganan Anggota Berbayar Pro. Nalika sampeyan nganyarke sampeyan bakal duwe akses menyang integrasi bbPress, kode diskon, reCAPTCHA, anggota periode tetep, pembayaran ambalan, support Stripe lan akeh liyane!

10. Wishlist Anggota WordPress Plugin

Wishlist Anggota WordPress Plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Anggota WishList minangka plugin keanggotaan WordPress sing apik sing nguwasani luwih saka 47,000 situs ing saindenging jagad. Iki bisa uga amarga Anggota WishList minangka solusi sing gampang digunakake sing ngowahi platform WordPress sampeyan dadi situs anggota sing kuat sajrone sawetara menit.

Plugin keanggotaan WordPress iki dilengkapi karo sawetara fitur sing apik kayata tingkat keanggotaan tanpa watesan, integrasi WordPress sing gampang, kontrol sapa sing ndeleng konten sampeyan, pilihan anggota fleksibel, pangiriman konten sing berurutan, biaya pengiriman terintegrasi, manajemen anggota sing gampang, akses konten multi-level lan luwih akeh.

Kajaba iku, plugin dikirim kanthi bonus kayata tema profesional gratis, lambang, pandhuan dhukungan lan latihan gratis, lan liya-liyane.

11. Plugin WordPress Gratis Anggota S2

Plugin WordPress Gratis Anggota S2

Info & DownloadDeleng Demo

Apa sampeyan nggoleki plugin keanggotaan WordPress profesional sing terintegrasi karo buletin email, keranjang blanja lan fitur khas situs anggota liyane kanthi lancar? Apa sampeyan duwe anggaran sing sithik lan ora bisa mbuwang dhuwit kanggo plugin anggota WordPress?

Yen ana jawaban sampeyan ya, plugin keanggotaan S2Member WordPress persis sing sampeyan butuhake. Coba sawetara fitur S2Member kalebu opsi serbaguna lan kuat (cocog karo tema WordPress apa wae sing sampeyan gunakake), integrasi sing gampang karo PayPal lan gateway pembayaran liyane, tagihan bola-bali, pemantauan kegiatan afiliasi (yaiku komisi), formulir registrasi khusus, kolom profil khusus. , ekstensi plugin lan widget, fungsi mailing list, lan dhukungan jaringan sosial.

Yen sampeyan rumangsa S2Member minangka plugin keanggotaan WordPress sing sampeyan butuhake, sampeyan bisa milih Kerangka S100Member gratis 2% sing duwe kabeh fitur sing dibutuhake tanpa biaya!

12. Plugin WordPress MagicMembers

Plugin WordPress MagicMembers

Info & DownloadDeleng Demo

Kanggo rega siji sing ora ambalan $ 97, sampeyan bisa duwe salah sawijining plugin keanggotaan WordPress paling apik sing bisa digunakake 24/7 kanggo sampeyan. MagicMembers minangka plugin keanggotaan WordPress sing apik, utamane yen sampeyan pengin adol kursus utawa netes konten sajrone wektu. Plugin kasebut paling misuwur amarga kemampuan netes konten sing luar biasa.

Fitur liyane kalebu integrasi karo autoresponder kayata AWeber, Kontak konstan, lan Mailchimp, kompatibilitas karo modul pembayaran kaya Pembayaran Situs Web PayPal, eWay, WorldPay, Skrill (sadurunge MoneyBookers), lan iDeal, kontrol akses konten, manajer download kanggo produk digital sing bisa didownload (utawa apa aku seneng nelpon DDPs), dhukungan anggota multi-tingkat (pangguna bisa tuku luwih saka siji tingkat anggota), dhukungan S3 Amazon, widget kanggo fungsi ekstra, dhukungan kupon, sistem netes isi (fitur paling populer!), Pangguna Impor / Ekspor ing bakal, free support, nganyari biasa lan malah sawetara bonus. Gawe situs anggota WordPress sing apik lan atur kanthi gampang nggunakake plugin MagicMembers.

13. Keanggotaan WordPress Plugin dening WPMUdev

https://premium.wpmudev.org/project/membership/

Info & DownloadDeleng Demo

WPMU DEV minangka papan kanggo akeh plugin sing apik. Salah sawijining plugin sing apik iki yaiku plugin Keanggotaan populer sing bakal ngidini sampeyan nyiyapake situs anggota kanthi gampang lan cepet. Plugin Keanggotaan WPMU DEV bakal mbantu sampeyan nggawe situs anggota WordPress sing apik kayata GigaOm, The New York Times lan Mixergy. Fitur Keanggotaan liyane kalebu opsi keanggotaan sing fleksibel, antarmuka seret lan selehake sing gampang digunakake, kiriman konten cepet nalika mbayar, konten netes, tingkat keanggotaan khusus, macem-macem gateway pembayaran, kompatibilitas karo WordPress lan BuddyPress, dhukungan sing apik, plugin eNewsletter kanggo sampeyan. kampanye email, nganyari Unlimited lan akeh liyane.

Sampeyan bisa njupuk plugin Keanggotaan minangka bagean saka anggota WPMU DEV. Kanthi iki, sampeyan bakal entuk akses menyang plugin, tema, komunitas ahli WordPress sing ekstensif lan dhukungan tanpa wates ing antarane liyane. Paket cukup, kan? Pancen kaya duwe tim pangembangan WordPress pribadi dhewe.

14. Keanggotaan Mbayar Pro Gratis WordPress Plugin

Plugin WordPress Gratis Keanggotaan Pro Gratis

Info & DownloadDeleng Demo

Kanthi ewonan download lan macem-macem fitur unik, Paid Membership Pro minangka tawaran nyata. Mbayar Keanggotaan Pro punika 100% free , muter uga karo pemroses pembayaran populer lan nerangake karo dokumentasi ekstensif. Plugin kasebut nduwe macem-macem level keanggotaan, opsi rega fleksibel, akses konten multi-level, kabar anggota, pilihan kanggo ndhelikake iklan saka anggota premium, lan kabeh siap SEO.

Nggolek liyane? Pangembang wis nggawe sawetara tambahan sing apik tenan. Tambah fitur kanggo PayPal Express, nganyari otomatis, integrasi BuddyPress, sumbangan, impor pangguna, lencana anggota lan liya-liyane.

15. Plugin WordPress aMember Pro

Info & DownloadDeleng Demo

aMember Pro minangka plugin keanggotaan WordPress sing fleksibel lan pangguna-loropaken sing bakal mbantu sampeyan nampa pembayaran langganan, ngirim download lan konten digital, ngirim buletin, mbukak program afiliasi sampeyan dhewe, nggabungake komunitas online kanthi gampang karo WordPress, lan malah ngatur sampeyan. pangguna / anggota. Plugin kasebut dilengkapi akeh fitur sing nyenengake kayata administrasi basis web, dhukungan multi-basa, lan instalasi gratis. Ing $179.95 dolar, aMember Pro rada larang.

16. WP-Anggota Free WordPress Plugin

WP-Anggota Plugin Keanggotaan

Info & DownloadDeleng Demo

WP-Members minangka plugin keanggotaan WordPress gratis sing populer sing dilengkapi akeh fitur sing apik. Kerjane metu saka kothak, gampang kanggo nginstal lan miwiti nggunakake, nggawe isi mung anggota, registrasi lan login inline karo isi lan tema, widget login khusus, opsi lapangan registrasi khusus, pilihan persetujuan admin kanggo pangguna anyar, integrasi CAPTCHA, akeh pancingan kanggo ekstensi khusus. Plugin iki minangka pilihan sing apik lan terjangkau kanggo anggota dhasar ing situs WordPress sampeyan.

17. OptimizePress WordPress Keanggotaan Plugin

Plugin Keanggotaan WordPress OptimizePress

Info & DownloadDeleng Demo

Saka situs web, "Optimize minangka cara anyar kanggo nggawe kaca landing page dodolan lan portal anggota kanthi konversi dhuwur." Saka introduksi prasaja iki, sampeyan bisa langsung entuk keuntungan saka OptimizePress. Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe portal anggota, blog wewenang, kaca dodolan, corong peluncuran lengkap, lan ngowahi kaca kebangkrutan.

Plugin anggota WordPress iki dilengkapi fitur sing luar biasa kalebu desain sing ramah seluler, webinar sing migunani, sistem logging lengkap, Sistem LiveEditor kanggo mbangun lan nyunting wektu nyata, terintegrasi kanthi WordPress lan luwih saka telung puluh (30+) template. OptimizePress biaya antarane $97 lan $197.

18. Plugin Keanggotaan WordPress ARMember

Plugin Keanggotaan WordPress ARMember

Info & DownloadDeleng Demo

Ana pirang-pirang plugin keanggotaan WordPress ing kana, nanging ora kabeh duwe fitur tartamtu sing dibutuhake kanggo nggawe situs anggota. Sawetara wong nawakake tingkat keanggotaan sing beda & fitur manajemen langganan dene liyane mung apik kanggo adol langganan ing tingkat siji. Sawetara kalebu gateway pembayaran sing ekstensif, kontrol akses konten, integrasi sing gampang lan fitur sing kuat liyane kanggo nggawe situs keanggotaan WordPress gratis.

Yen sampeyan nggoleki paket kabeh-ing-siji sing ditambahake karo macem-macem tambahan lan fitur kasebut, mula sampeyan ana ing papan sing bener. Plugin keanggotaan ARMember WordPress nggawa bisnis sampeyan menyang puncak sukses kanthi kemampuan nggawe sistem keanggotaan lengkap.

ARMember minangka plugin keanggotaan Swiss pisau WordPress. Plugin keanggotaan WordPress paling apik mung dadi luwih apik kanthi akeh fitur eksklusif. Dadi ayo mbahas saben fitur siji-siji kanthi ringkes kanggo menehi pangerten sing kuat lan alasan kanggo nyoba plugin keanggotaan ARMember WordPress.

ARMember nduweni fitur cara sing unik lan paling gampang kanggo tuntunan nyetel keanggotaan sing nggawe shortcode tunggal kanggo nggawe perawatan kabeh proses partisipasi dadi gampang lan mupangati. Bebarengan karo iku, dilengkapi pembangun formulir sing dibangun kanggo nggawe login sing apik lan formulir registrasi WordPress kanthi akeh kustomisasi desain liyane. Pilih saka sawetara model anggota. Uga nambah login sosial, nyiyapake siklus pembayaran, ngaktifake anggota multi-level, nambah nyoba gratis lan nyelarasake karo WooCommerce. Plus ARMember nawakake opsi unik kanggo undangan anggota, ngunci akun lan ndhaptar rong langkah.

Ora kaya plugin anggota liyane, ARMember uga dilengkapi integrasi sing dibangun sing ditawakake plugin liyane minangka tambahan sing dibayar. Kajaba iku, iku paket lengkap kanggo nggawe sistem keanggotaan tanpa latar mburi program dhasar.

19. Plugin Keanggotaan WooCommerce

Plugin Keanggotaan WooCommerce

Info & DownloadDeleng Demo

Yen sampeyan pengin nggawe anggota kanggo toko sampeyan, salah sawijining pilihan sing paling apik yaiku Keanggotaan WooCommerce. Kanthi iki, sampeyan bisa nggawe lan adol keanggotaan, sing bakal menehi pangguna akses menyang pilihan produk ing Toko WooCommerce sampeyan. Sampeyan uga bisa nyetel pilihan kanggo menehi akses menyang anggota sawise tuku produk, langganan tahunan utawa saben wulan utawa kanthi manual nemtokake anggota kanggo "undhangan-mung" anggota.

Fitur unik liyane yaiku akses konten netes. Kanthi Keanggotaan WooCommerce sampeyan bisa menehi akses menyang macem-macem konten utawa produk adhedhasar istilah anggota (1 minggu, 1 wulan, 1 taun, lsp). Sampeyan uga bisa nawakake pengiriman eksklusif anggota utawa diskon.

20. Keanggotaan Ultimate

ulltimate membership pro wordpress plugin

Info & DownloadDeleng Demo

Ultimate Membership Pro minangka plugin WordPress manajemen keanggotaan lan langganan sing bisa digunakake kanggo nggawe konten mung anggota ing situs WordPress sampeyan. Kanthi plugin iki, sampeyan bisa monetisasi konten kanthi cepet!

Nggawe konten mung anggota minangka cara sing apik kanggo nggawe penghasilan ekstra saka blog sampeyan, lan kanthi Ultimate Membership Pro sampeyan duwe akeh pilihan kanggo ngatur konten khusus mung kanggo anggota sampeyan. Siji pilihan yaiku nggawe kaca mung kanggo anggota sampeyan, nanging sampeyan uga duwe pilihan kanggo mbatesi potongan konten ing kaca tinimbang kabeh url.

Fitur liyane Ultimate Membership Pro yaiku pilihan kanggo nggawe level langganan. Kanthi cara iki sampeyan bisa nggawe konten utawa tunjangan ekstra (kaya ebook gratis utawa malah kode kupon khusus) kanggo sing duwe anggota premium. Lan aja kuwatir babagan ngumpulake pembayaran, amarga Ultimate Membership Pro ndhukung macem-macem gateway pembayaran (PayPal, Scribe, lsp) uga pembayaran siji lan bola-bali.

Fitur plugin liyane sing apik tenan kalebu integrasi pemasaran email karo 9 platform populer, dhukungan terjemahan, login sosial, pangalihan khusus, opsi desain & template lan liya-liyane. Fitur liyane kapacak ing ngisor iki, utawa sampeyan bisa mriksa pratinjau kanggo sinau luwih lengkap babagan Ultimate Membership Pro.

Pikiran Akhir babagan Plugin Keanggotaan WordPress Paling Apik

Situs anggota WordPress minangka model bisnis sing apik banget kanthi potensial kanggo tuwuh. Yen sampeyan wis mikir miwiti situs anggota WordPress, saiki sampeyan duwe 15+ saka plugin anggota WordPress paling apik kanggo nindakake tugas sing abot kanggo sampeyan.

Njupuk wektu kanggo milih salah siji sing cocog kanggo sampeyan. Kabeh sing paling apik nalika sampeyan nggawe situs anggota WordPress sing apik tenan!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol