E-commerce

20 Ide Pemasaran April Gratis kanggo Nyegerake Tanggalan Konten

20+ Ide Pemasaran April Gratis kanggo Nyegerake Tanggalan Konten


Juni 22, 2021
Ide Pemasaran

Musim semi minangka wektu sing paling apik kanggo polinasi feed Instagram kanthi foto sing cerah lan entuk manfaat saka kabeh preian lan kesempatan promosi sing ditawakake. Ana Dina Keju Bakar Nasional, Ajak Anak menyang Dina Kerja, Wulan Kesadaran Autisme, Wulan Kesadaran Serangan Seksual, lan liya-liyane. Pengamatan lan tema iki menehi kesempatan kanggo sampeyan nyambungake karo pelanggan, nyebutake swara lan nilai-nilai sampeyan, lan kanthi kreatif melu pamirsa-utamane ing media sosial.

gagasan marketing April Promo April

Ing kirim iki, kita bakal menehi dhaptar tema April, preian, lan panyebab kesadaran uga conto nyata saka bisnis ing macem-macem industri kanggo mbantu menehi inspirasi kreatif. Dadi ayo mlebu.

Lan kanggo gagasan kanggo kabeh taun, priksa iki apik tenan tanggalan pemasaran dening kanca-kanca ing LOCALiQ.

preian April lan nimbulaké kesadaran

Iki minangka dhaptar preian lan dina nasional sing dirayakake ing wulan April sing bisa nggawe marketing kreatif kanggo bisnis lokal sampeyan:

  • Dina Fool April
  • Dina Minggu Minggu
  • Dina Pesta Sedunia
  • Mlaku menyang Dina Kerja
  • Dina Kesehatan Dunia
  • Dina Sedulur
  • Dina Keju Bakar Nasional
  • Day Tax
  • Dhuwur Lima Dina
  • Ngerti Dina Pelanggan Sampeyan
  • Hari bumi
  • Dina piknik
  • Dina Denim
  • Dina Profesional Administratif
  • Bawa Anakmu menyang Dina Kerja
  • Dina Arbor
  • Email Dina Ngapura Utang

Tema lan panyebab kesadaran sing dumadi ing sasi April kalebu:

  • Mangsa Prom
  • Financial Literacy
  • Bumi Bumi
  • Serangan Seksual
  • Nyiksa bocah
  • Autis
  • Lilo tanpo pekso
  • Nyumbang Urip

Gagasan lan conto marketing April sing kreatif

Ing antarane situs web, blog, akun media sosial, lan Profil Bisnis Google, ana akeh saluran sing bisa digunakake kanggo nuduhake konten lan promosi April. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake akeh ide kreatif kanthi tema April saka bisnis nyata kaya sampeyan.

1. Wulan Kesadaran Autisme

Autisme kena pengaruh 1 saka 59 bocah ing Amerika Serikat. Yen sampeyan utawa wong sing sampeyan tresnani kena pengaruh autis, iki minangka kesempatan sing apik kanggo nambah kesadaran kanthi melu kegiatan kanggo menehi bali menyang komunitas utawa ngumpulake dhuwit kanggo nyumbang menyang organisasi sing khusus kanggo autisme. Iki link kanggo melu acara cedhak sampeyan. Utawa sampeyan bisa nuduhake dhukungan karo produk sing ditrapake, kaya conto ing ngisor iki:

gagasan marketing april kesadaran autisme

2. Wulan Nyegah Penyalahgunaan Anak Nasional

Tampilake dhukungan kanggo National Child Abuse Nyegah Wulan karo pinwheel biru, kang simbol nasional kanggo sabab.

gagasan marketing april pinwheels

Utawa nandur kebon pinwheel ing papan bisnis sampeyan lan bareng karo para pengikut sampeyan kanthi pangarep-arep bisa nambah kesadaran.

Ide pemasaran April taman pinwheel

3. Wulan Literasi Keuangan

Kanggo ngurmati Wulan Literasi Keuangan, nerbitake kiriman blog babagan topik sing gegandhengan karo keuangan. Utawa, ajak para pandherekipun miwiti obrolan babagan carane milih mbuwang dhuwit ekstra yen tiba ing puterane. Komentar iki bisa dadi kreatif banget!

Ide pemasaran April wulan literasi finansial

4. mangsa Prom

Akeh jinis bisnis sing bisa ngerteni kiriman kanggo ngetutake kegilaan musim prom. Restaurant iki cashing ing popularitas saka "proposals".

Proposal gagasan marketing April

Mikir babagan ngirim sing migunani kanggo wong tuwa sing bisa uga prihatin babagan acara wengi prom ... nyedhiyakake informasi sing migunani kanggo para pengikut sampeyan - ora ana sing pengin didol menyang 24/7.

April marketing idea prom pendidikan

Yen sampeyan duwe sesaji sing pas karo musim prom, aja isin promosi dhewe.

April marketing gagasan prom khusus

5. April Fool kang

Seneng-seneng karo marketing ing April 1. April Fools Day iku alesan sampurna kanggo muter guyon praktis ing pelanggan-mung dadi manawa kanggo supaya iku entheng lan nyenengake. Pusat kebugaran bisa menehi burger keju tanpa kalori, prasekolah bisa menehi kelas kanggo mulang ABC kanggo asu, lan studio pijet bisa menehi pijet tanpa sentuhan. Iki kabeh lelucon sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan. Cara liya kanggo pasar bisnis kanggo April Fools Day iku kanggo mbukak kompetisi kanggo prank paling apik, utawa kanggo nuduhake foto karyawan melu ing fun.

gagasan marketing april april bodho

6. Hari Seduluran Nasional

Yen sampeyan bisnis kulawarga aja lali babagan Hari Sedulur Nasional. Rayakan kebersamaan sambil mempromosikan bisnismu. Utawa mung menehi gagasan babagan cara kanggo ngurmati dina.

April marketing idea siblings day

Yen ana, mbukak promosi khusus kanggo sedulur kanthi tawaran loro-kanggo-siji. Utawa sampeyan bisa ngrameke kanthi mung njupuk foto kabeh sedulur sing teka ing lokasi sampeyan lan dikirim menyang media sosial.

April marketing ideas siblings day 2

7. Boston Marathon

WordStream adhedhasar ing Boston, mula kita dadi panyengkuyung maraton, nanging sampeyan ora kudu dadi lokal kanggo ndhukung. Tampilake dhukungan kanggo atlit lokal sing mlaku utawa lelungan karo anggota kulawarga sing mlaku ing maraton. Pusat kebugaran kudu nuduhake dhukungan ing saindenging negara kanggo para marathon. Restoran lokal bisa nawakake dhaharan pra-maraton "muat karbohidrat" lan studio pijet bisa menehi diskon kanggo para pelari.

8. Dina Profesional Administratif

Priksa manawa matur nuwun marang staf dhukungan ing Dina Profesional Administratif. Iki minangka cara sing apik kanggo nggawe bisnis lan merek sampeyan pribadi ing media sosial lan ing blog sampeyan. Nyorot apa sing ditindakake staf dhukungan kanggo bisnis sampeyan lan wawancara ing blog utawa ing video. Pelanggan sing sesambungan karo staf dhukungan bakal seneng ndeleng dheweke dadi sorotan!

9. Dina keju panggang nasional

Saben uwong seneng roti lapis keju panggang dadi sampeyan kudu nemokake cara kanggo nggabungake kiriman Hari Keju Bakar Nasional menyang feed sampeyan-apa sampeyan duwe restoran utawa ora! Deleng kepiye bisnis sing ora ana gandhengane karo panganan iki bisa ditindakake:

Ide pemasaran April dina keju panggang nasional 1
Ide pemasaran April dina keju panggang nasional 2

10. Dina Lima Nasional

Ing National High Five Day, takon pelanggan kanggo pose kanggo #highfive lan menehi tag. Padha bakal kamungkinan repost ing feed dhewe lan entuk visibilitas liyane.

Ide marketing April dhuwur limang dina

Sampeyan uga bisa ngetutake Facebook kanthi ngundang pelanggan kanggo menehi tag wong sing pengin menehi limang dhuwur virtual.

Ide pemasaran April virtual high five

Utawa menehi limang dhuwur virtual dhewe minangka matur nuwun utawa nguwuh khusus kanggo pelanggan, vendor, utawa malah sabab sampeyan ndhukung.

gagasan marketing April dhuwur limang AHA

Yen sampeyan siap, pikirake mlaku promo sing bertepatan karo nomer lima…ora kabeh kudu babagan limang dhuwur harfiah!

gagasan marketing april dhuwur limang dina pizza

11. Nggawa Anak menyang Dina Kerja

Yen sampeyan duwe anak, nggawa dheweke kerja ing dina iki lan ngandhani pelanggan babagan iki. Iki minangka cara sing apik kanggo ngajari anak babagan miwiti lan mbukak bisnis lan menehi inspirasi kanggo ngetutake impen.

Njupuk gambar lan ngirim ing media sosial, nyengkuyung pelanggan teka lan ngucapake salam. Nggawe anak dadi "boss" dina. Kirim gambar utawa crita ing media sosial minangka cara sing apik kanggo melu pelanggan lan nggawe merek sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa nuduhake anak-anak sing apik banget!

Gagasan pemasaran April nggawa anak sampeyan kerja dina 1
Gagasan pemasaran April nggawa anak sampeyan kerja dina 2

12. Dina Bumi

Dina Bumi lan Dina Arbor kabeh babagan alam lan wit. Gunakake preian iki minangka kesempatan marketing kanggo bisnis sampeyan. Toko kembang bisa dadi tuan rumah kelas utawa nulis blog babagan nggunakake maneh kembang garing kanggo dekorasi, desainer interior bisa menehi tips babagan dekorasi karo alam, lan pusat kebugaran bisa njupuk kelas ing njaba kanggo mendaki utawa latihan sing ngormati alam.

13. Paskah lan Paskah

Restoran, mesthine bisa dadi tuan rumah sarapan Paskah utawa ngiklanake item menu Kosher kanggo Paskah. Fotografer bisa mbukak spesial gambar Paskah. Daycares bisa nggawe dina khusus kanggo bocah-bocah njupuk gambar karo kelinci Paskah. Pusat kebugaran bisa nyenengake dina kulawarga kanthi golek endhog Paskah. Toko roti bisa ngirim barang panggang kanthi tema kanggo nambah pesenan. Utawa, jalanake "peeps" khusus kaya bisnis iki:

gagasan marketing april peeps

Kanca-kanca kita ing LOCALiQ duwe luwih akeh gagasan marketing Paskah kanggo sampeyan priksa.

14. Dina Pajak

Dina Pajak minangka dina sing disenengi wong (amarga entuk mbalekaken) utawa disengiti (amarga duwe utang). Iki minangka wektu utama kanggo akuntan kanggo pasar bisnis-yen durung. Nanging jinis bisnis liyane uga bisa entuk manfaat saka Tax Day.

Restoran lan bar bisa dadi tuan rumah pesta Hari Pajak. Toko eceran bisa duwe sawise promosi Dina Pajak kanggo mbantu wong sing pengin mbuwang mbalekaken. Pajak ngajokake stres, mula pusat kebugaran utawa studio yoga bisa nggunakake iki minangka kesempatan kanggo duwe kelas boot camp utawa kelas yoga khusus. Kanggo nyenengake ekstra, gabungke dhaptar lagu lagu dhuwit.

Utawa sampeyan bisa nindakake sing nyenengake kanthi angka, kaya sing ditindakake ing restoran iki:

April gagasan marketing tax dina khusus

15. Spring cleaning

Reresik musim semi minangka wektu sing tepat kanggo layanan reresik, penyelenggara, lan desainer interior. Gunakake iki minangka kesempatan kanggo menehi pelanggan lan pelanggan potensial tips carane padha bisa minterake omah kanggo mangsa anyar.

Layanan Pembersihan kudu menehi promosi utawa rujukan kanggo pelanggan anyar utawa saiki supaya bisa miwiti bisnis kanggo cuaca sing luwih anget. Kontraktor utawa layanan konstruksi kudu blog utawa ngirim video babagan masalah umum sing muncul ing musim semi. Yen sampeyan lagi miwiti blog, reresik musim semi minangka topik sing apik kanggo nulis postingan blog pisanan sampeyan.

16. Ngerti Dina Pelanggan

Ngerti Dina Pelanggan Sampeyan ana ing dina Kamis katelu ing sasi kapisan saben kuartal, mula Januari, April, Juli, lan Oktober-lan, mesthi, minangka kesempatan sing apik kanggo sesambungan karo pelanggan. Kirim pitakonan ing Facebook sing melu obrolan. Nyuwun pendapat kanggo mbantu ningkatake layanan, apa sing disenengi babagan bisnis sampeyan, lsp.

Ide pemasaran April ngerteni pelanggan sampeyan 1
Ide pemasaran April ngerteni pelanggan sampeyan 2

17. Dina Denim

Denim Day digandhengake karo Kesadaran Serangan Seksual. Ngaso saka promosi diri lan ajar para pengikut sampeyan babagan sejarah liburan.

ide marketing April dina denim

Utawa nuduhake dhukungan kanggo para korban pelecehan seksual kanthi njaluk karyawan nganggo denim kanggo kerja ing dina iki.

Pasarake bisnis sampeyan kanthi kreatif ing wulan April iki

Saka reresik spring lan ibu Bumi kanggo sandwich keju panggang lan dhuwur fives, ana akeh kesempatan kanggo pasar bisnis ing April iki. Lan yen sampeyan lagi nggoleki gagasan marketing saben wulan, kita duwe akeh:

Lan iki seri lengkap gagasan marketing saben wulan

  • 15 Januari Ide Pemasaran kanggo Miwiti Taun Anyar kanthi Bang
  • 20 Gagasan Pemasaran Februari sing Apik (lan Terjangkau).
  • 30+ Ide Pemasaran Maret sing Kreatif lan Murah
  • 20+ Ide Pemasaran April Gratis kanggo Nyegerake Tanggalan Konten
  • 50+ Ide Pemasaran Mei kanggo Bisnis utawa Anggaran
  • 50+ Ide Pemasaran Juni Gratis kanggo Kampanye Panas Sizzlin
  • 37 Ide Pemasaran Juli Gratis lan Kreatif (Kanthi Conto!)
  • 17+ Ide Pemasaran September Gratis lan Kreatif
  • 21+ Ide Pemasaran Oktober Gratis lan Efektif
  • 19 Ide Pemasaran November sing Sederhana Nanging Apik (kanthi Conto)
  • 20 Ide Pemasaran Desember Super-Festive

Lan kanggo gagasan marketing setaun, priksa template kalender marketing iki saka kanca-kanca ing LOCALiQ.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol