Desain web

20 Piranti Desain Web Gratis saka Tiba 2020

Sumber daya gratis saka komunitas desain bisa nambah nilai menyang situs e-dagang. Iki minangka dhaptar alat web lan unsur desain anyar wiwit musim gugur 2020. Ana aplikasi desainer lan pangembang, sumber kode, alat grafis, font, lan liya-liyane. Kabeh alat kasebut gratis, sanajan sawetara uga nawakake versi premium.

Alat Desain Gratis

Serenade iku app kanggo nulis kode nggunakake wicara alam. Iku nyawiji karo alat sing wis ana (contone, Visual Studio Code, Atom, lan Chrome), dadi ora perlu nolak persiyapan sampeyan saiki. Gunakake printah swara bebarengan ngetik, utawa ninggalake keyboard konco kabeh.

kaca ngarep Serenade

Serenade

Quarkly minangka alat kanggo nggawe situs web lan aplikasi web. Gunakake blok sing wis digawe adaptif kanggo mbangun situs interaktif kanthi cepet. Aplikasi animasi, saringan, campuran, transformasi, lan liya-liyane. Kode komponen React-siap dhewe. Nggarap proyek karo kolega. Gratis sajrone beta.

Unspam.email minangka alat tester email online. Iki nganalisa email, menehi skor spam, lan prédhiksi asil pangiriman kanthi peta panas. Sinau kanggo nambah kiriman buletin email sampeyan. Priksa manawa kabeh wong bisa maca email sampeyan kanthi mriksa aksesibilitas.

WP Payung ngawasi situs WordPress lan menehi tandha yen ana sing salah, saka kesalahan PHP nganti uptime lan kinerja. Nyegah downtime, nyepetake operasi pangopènan, lan gampang aliran penyebaran situs web sampeyan.

Kaca ngarep WP Payung

WP Payung

Tint & Shade Generator ngasilake tints (putih murni ditambahake) lan mbandingake (murni ireng ditambahake) saka werna hex diwenehi ing 10-persen tambahan. Iku uga pratinjau tints lan mbandingake kanggo werna dhasar.

Phosphor minangka perpustakaan lambang gratis lan mbukak-sumber kanggo antarmuka, diagram, presentasi, lan liya-liyane. Nduwe luwih saka 4,000 lambang, konsisten ing gaya lan ukuran nanging fleksibel ing ukuran lan bobot.

umpluk minangka ekstensi Chrome sing nggabungake kolaborasi adhedhasar video, audio, lan pesen kanggo ngidini pangguna njupuk, menehi komentar, lan nuduhake apa wae sing dideleng ing layar. Nggawe obrolan ing konteks apa sing sampeyan deleng. Mbusak email bolak-balik lan misunderstandings.

Kaca ngarep kanggo Gelembung

umpluk

Gazepass ngidini pangguna sampeyan mlebu nggunakake biometrik ing kabeh piranti, tinimbang sandhi. Kanthi mung sawetara baris kode, pangguna bisa mlebu lan mlebu nggunakake sensor biometrik asli utawa identifikasi pasuryan liwat webcam.

Urlcat minangka perpustakaan JavaScript cilik sing nggawe URL bangunan trep lan nyegah kesalahan umum.

Animasi hover link menehi kode kanggo sorotan animasi prasaja.

Swell minangka platform e-dagang tanpa kepala. Nggawe pengalaman blanja sing cepet lan fleksibel tanpa kudu mikir babagan infrastruktur utawa pangopènan. Kalebu langganan asli, model konten khusus, fitur grosir B2B, lan API checkout.

Kaca ngarep saka Swell

Swell

IconPark menehi akses menyang luwih saka 1,400 lambang kualitas lan antarmuka kanggo ngatur. Tinimbang nggunakake macem-macem file sumber SVG, atribut SVG siji diowahi kanggo ngasilake tema sing beda.

BGJar minangka generator latar mburi SVG gratis kanggo situs web, blog, lan aplikasi sampeyan. Pilih saka 24 gaya latar mburi banjur atur.

Hitcount iku counter hit website prasaja lan modern. Salin kode lan lebokake ing situs sampeyan pengin counter ditampilake.

Lampu kilat minangka inspektur privasi situs web wektu nyata. Ketik alamat situs web apa wae, lan Blacklight bakal mindai lan mbukak teknologi pelacakan pangguna.

Kaca ngarep saka Lampu Latar

Lampu kilat

Gratis Fonts

Autobus Omnibus punika modern, kandel sans serif sing apik gayane lan pinunjul.

Kaca ngarep Autobus Omnibus

Autobus Omnibus

-

mango minangka font geometris lan minimal huruf cilik gratis. Iku seger lan futuristik - migunani kanggo logo, judhul, lan animasi grafis gerak.

Kaca ngarep Mango

mango

-

Laredo Bunder minangka font gaya vintage bunder gratis sing digawe dening Studio Aurora.

Kaca ngarep saka Laredo Rounded

Laredo Bunder

-

Skater minangka font tampilan sing prasaja lan chunky kanggo nggawe desain kasual sampeyan katon.

Kaca ngarep saka Skaters

Skater

-

Bestermind minangka font skrip sing apik lan elegan kanggo nggawe desain sampeyan.

Kaca ngarep Bestermind

Bestermind

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol