Desain web

20 Piranti Desain Web Gratis saka Winter 2021

Sumber daya gratis saka komunitas desain bisa nambah nilai menyang situs e-dagang. Iki minangka dhaptar alat web lan unsur desain anyar saka musim dingin 2021. Ana situs web lan kaca, perpustakaan ikon, alat pola lan palet warna, font gratis, lan pasar cithakan. Kabeh alat kasebut gratis, sanajan sawetara uga nawakake versi premium.

Alat Desain Gratis

Penerbit X, platform nggawe web saka Wix, wis diluncurake metu saka beta. Editor X ngidini anggota tim nggarap situs web kanthi bebarengan lan nawakake interaksi tanpa kode sing maju. Fitur kolaborasi anyar kalebu komentar langsung, peran lan ijin lanjut, lan perpustakaan desain sing dienggo bareng.

Screenshot saka kaca ngarep Editor X

Penerbit X

Formalitas minangka plugin WordPress kanggo nggawe lan ngatur formulir kanthi cepet lan nyelarasake menyang desain situs web sampeyan. Saben formulir bisa diakses liwat kaca mandiri utawa ing postingan utawa kaca liyane ing situs sampeyan.

Iconduck minangka proyek kanggo nggawe lambang lan ilustrasi open-source luwih kasedhiya. Isine kira-kira 110,000 lambang lan ilustrasi gratis.

Ukuran minangka perpustakaan kanthi ilustrasi vektor bebas royalti. Skala kalebu siji anyar, ilustrasi gratis saben dina. Gunakake panggeser warna kanggo ngganti ilustrasi menyang merek lan desain sampeyan. Skala uga ngeculake pilihan karakter wanita kanggo saben ilustrasi.

Kaca ngarep saka Skala

Ukuran

Tabib ngidini sampeyan nggawe pola kanthi gampang kanggo nggawa energi lan kreatifitas menyang situs web lan desain digital.

persona minangka platform identitas sing mbantu bisnis ngatur komunitas kanthi aman. Sematake Persona menyang kaca web sampeyan lan ngaktifake pelanggan kanggo verifikasi awake dhewe kanthi gampang tanpa ninggalake pengalaman sampeyan.

Multiavatar punika generator avatar multikultural. Gratis lan mbukak-sumber, Multiavatar makili wong saka macem-macem ras, budaya, kelompok umur, lan worldviews.

Kaca ngarep Multiavatar

Multiavatar

FarbVelo (Swiss-Jerman kanggo sepedha warna) minangka alat milih warna sing nyenengake. Iku nggunakake aturan prasaja lan akeh nomer acak kanggo mbantu teka munggah karo kombinasi werna nyenengke utawa nggulung harmonis werna.

Pe• ple ngidini sampeyan nambah komunitas sing bisa disesuaikan menyang situs web apa wae. Diakses ing situs web sampeyan dhewe tinimbang subdomain. Setel branding, privasi, lan visibilitas komunitas adhedhasar kabutuhan perusahaan sampeyan.

Blush minangka alat kanggo nggawe lan ngatur ilustrasi kanthi koleksi saka seniman ing saindenging jagad. Pilih koleksi saka macem-macem gaya lan tema, ngatur seni, lan download kanggo nggunakake sing dikarepake.

Kaca ngarep saka Blush

Blush

Pola Saben piksel minangka alat anyar kanggo nggawe lan nemokake pola. Akses pola ing galeri, utawa gampang nggawe pola anyar ing siji klik.

Operator Lookup minangka alat pendidikan kanggo JavaScript. Cukup ketik operator JavaScript kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Pasar Itmeo minangka pasar anyar kanggo template desain. Kabeh template digawe dening desainer kanggo Pasar Itmeo, sing uga nawakake pilihan template gratis.

Gratis Fonts

Lumba-lumba minangka font sans serif vintage sing diilhami dening estetika klasik Amerika. Jenis huruf kalebu rong versi: resik lan kasar.

Kaca ngarep font Delfina

Lumba-lumba

-

Gulu minangka font tampilan tulisan tangan sing kandel lan chunky gratis. Font sikat sing bisa diwaca iki cocog kanggo macem-macem proyek kreatif.

Kaca ngarep font Necks

Gulu

-

Gunberg iku Vintage liyane, font Amérika. Karakter serif duwe wangun sing ora sampurna sing menehi tampilan alami ing desain. Gunberg teka ing rong gaya: resik lan kasar.

Kaca ngarep font Gunberg

Gunberg

-

bungalow iku typeface apik gayane karo telung serif, telung tampilan, lan telung fonts judhul kanggo nambah project sabanjuré. Bungalow duwe desain apik sing migunani kanggo branding.

Kaca ngarep font Bungalow

bungalow

-

Bronx punika typeface resik lan sembrono karo enem gaya. Bronx minangka font serbaguna sing bisa digunakake ing ukuran gedhe lan cilik.

Kaca ngarep saka font Bronx

Bronx

-

Pesisir Utara punika font serif digawe dening East Coast Font Club. Iki kalebu varian spur lan dibunderaké uga aksara gedhe, huruf cilik, angka, simbol, lan set karakter multibasa.

Kaca ngarep font The North Shore

Pesisir Utara

-

Aku setuju yaiku geometris, font stensil. Huruf kapital, sans serif iki cocog kanggo spanduk tampilan sing narik kawigaten.

Kaca ngarep font Genau

Aku setuju

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol