Wordpress

20i HostingReview: Deleng Fitur

Lokasi, Lokasi, Lokasi!

Dadi akeh bisnis wis transisi online sing tembung iki misale jek wis ilang urgency sawijining. Nanging, yen sampeyan mikir babagan iki, gagasan ing mburi frasa kasebut isih paling penting. Sampeyan ora pengin mbangun bisnis bata-lan-mortir ing ladang ranjau.

Perusahaan hosting sing sampeyan pilih sinonim karo sampeyan Lokasi, Lokasi, Lokasi. Sampeyan pengin mbangun bisnis online ing lokasi sing lestari karo tuan tanah sing responsif, mbiyantu, lan pengin ndeleng sampeyan sukses.

20i hosting bisa dadi juragan sing. Aku looking kanggo ngalih sawetara saka situs pribadi kanggo host anyar nalika 20i tekan metu njaluk review. Aku mlumpat ing lan pleasantly kaget. Nyatane, aku mutusake kanggo mindhah kabeh situsku menyang 20i. Proses kasebut ora krasa lara.

20i kang Crita

20i minangka panyedhiya hosting web sing luwih anyar sing nawakake rencana sing apik kanggo kabeh wong. Kanthi teknologi load-balancing sing unik, sampeyan bisa yakin manawa situs web sampeyan bakal lancar ora preduli jumlah lalu lintas sing sampeyan entuk.

20i didegake ing 2014 kanthi misi nyedhiyakake layanan hosting web sing dipercaya, aman, lan terjangkau. Kanthi komitmen 20i kanggo kepuasan pelanggan lan fokus ing keunggulan teknis, 20i kanthi cepet entuk kapercayan para pelanggan.

Swara wektu, padha wis ngembangaken teknologi load-balancing unik sing njamin kinerja lancar ora ketompo carane akeh lalu lintas ditampa situs. Iki ndadekake 20i dadi pilihan sing apik kanggo bisnis kabeh ukuran, saka wiwitan cilik nganti perusahaan gedhe.

20i kang Hosting Lingkungan lan Kinerja

20i nampilake paket hosting web kabeh-ing-siji sing nyedhiyakake lingkungan hosting bareng lan awan. Hosting bareng minangka persiyapan tradisional, dene hosting awan menehi platform sing luwih kuat. Kaloro rencana kasebut dilengkapi bandwidth, panyimpenan, domain, lan akun email tanpa watesan.

Kinerja uptime server apik banget, kanthi rata-rata 99.9% sajrone pirang-pirang wulan ing taun-taun pungkasan, dene wektu mbukak uga cepet banget - biasane kurang saka 1 detik kanggo kaca web sing khas. Kacepetan sakabèhé bakal beda-beda gumantung saka isi situs web sampeyan, nanging 20i njanjeni kinerja sing apik.

Sampeyan bisa mriksa benchmark kinerja ing kene.

Tolok ukur kinerja uptime

Fitur Manajemen Server lan Situs Web

20i uga nyedhiyakake sawetara alat sing apik kanggo ngatur situs web sampeyan. Dheweke nawakake antarmuka pangguna sing dirancang khusus, uga macem-macem alat liyane sing migunani kalebu akses gampang menyang manajer PHP, installer aplikasi 1-klik, lan liya-liyane.

Iki nggawe gampang ngatur konten lan setelan situs sampeyan, uga nambah fitur tambahan kayata forum utawa toko online.

antarmuka panganggo adat 20i kang.

Jujur, aku ora ngarep-arep mindhah situsku. Aku ngarepake sirah, frustasi, lan dina kerja. Perasaan minimalis dashboard ngapusi. Aku bisa kanthi cepet nemokake saben potongan data sing dibutuhake kanggo mindhah situs sing wis ana. Nameserver anyar, setelan MX, lan liya-liyane ditemokake ing sidebar sisih tengen.

Tes Kinerja

Ngukur kacepetan lan efisiensi situs sampeyan minangka tugas sing digunakake kanggo mbantu ngenali area kelemahane utawa masalah potensial sing bisa kedadeyan.

Pengujian kinerja bisa kalebu mriksa suwene wektu mbukak kaca, ngukur responsif aplikasi nalika macem-macem pangguna ngakses, verifikasi kemampuan kanggo nangani beban puncak, lan netepake skalabilitas.

Tim ahli 20i bisa mbantu sampeyan ngrancang persiyapan sing paling efektif kanggo lingkungan sampeyan lan mesthekake yen kabeh metrik kinerja dipantau.

Dheweke uga bisa menehi wawasan sing migunani babagan area perbaikan sing bisa nguntungake aplikasi sampeyan, lan mbantu sampeyan nggawe pangowahan sing dibutuhake ing server kanggo njamin situs sampeyan bisa nindakake tanpa masalah.

Kanthi mung sawetara klik aku bisa cepet nambah kacepetan situs. Kabeh alat sing dibutuhake kanggo entuk dandan iki ditemokake ing bagean CDN ing dashboard.

20i CDN

Sawise sampeyan navigasi menyang saben pilihan sampeyan bisa milih kanggo nggunakke optimasi siji-klik utawa nyetel saben tugas individu, menehi kontrol luwih. Dheweke malah ngandhani faktor risiko saben langkah!

Persiyapan Optimization

Aku milih nggunakake persiyapan siji-klik lan sampeyan bisa ndeleng prabédan sing digawe.

Kacepetan situs sadurunge optimasi.
Kacepetan situs sawise optimasi.

20i kang Fitur Keamanan

20i nawakake sawetara fitur keamanan sing padhet supaya situs sampeyan aman saka malware lan peretas.

Iki kalebu serep saben dina, sertifikat SSL gratis (sing cocog kanggo situs e-commerce), pindai lan mbusak malware, uga proteksi hotlink kanggo nyegah situs web liya njupuk kauntungan saka bandwidth lan sumber daya.

20i kang piranti keamanan.

Daftar fitur lengkap:

  • Perlindhungan Hotlink
  • Kunci Keamanan FTP
  • Firewall Aplikasi Web
  • Pemeriksa Ijin File
  • Otomatis gawe serep saben dina
  • 1 Tbps + DDoS Proteksi
  • Brute force proteksi login
  • Pangatur Sandi Situs Web
  • Scanning Malware Otomatis
  • Blokir pengunjung miturut IP utawa Negara
  • Konfirmasi Loro-Factor (2FA)
  • Wildcard SSL kanggo nglindhungi domain lan kabeh subdomain

Pengalaman Panganggo 20i

Iki ngendi 20i tenan cemlorot. Aku wis dites lan digunakake akeh sarwa dumadi beda. 20i minangka salah sawijining sing paling apik nalika nerangake navigasi kabeh nuansa sing kudu ditindakake nalika sampeyan mbangun situs sampeyan utawa mung nggawe shingles.

Dashboard 20i nyedhiyakake antarmuka sing intuisi lan pangguna-loropaken kanggo ngatur properti sampeyan. Dashboard uga menehi akses menyang layanan dhukungan kayata obrolan langsung lan tiket, basis kawruh babagan pitakonan sing kerep ditakoni (FAQ), tutorial babagan macem-macem aspek hosting web, lan komunitas online kanggo nuduhake tips, saran, lan pengalaman.

Dashboard 20i dirancang supaya responsif lan seluler, supaya pangguna bisa ngakses akun saka piranti apa wae. Dashboard uga nduweni tata letak sing bisa dikustomisasi, ngidini pangguna ngatur antarmuka kanthi pilihan dhewe. Fitur menang, mung ngandika!

My20i cPanel

20i wis ngembangake panel kontrol dhewe sing diarani My20i.

Saben fitur kritis gampang ditemokake lan dikonfigurasi, mula pamula ora duwe masalah. Minangka bonus ekstra, panel kontrol wis dioptimalake kanthi lengkap kanggo seluler, tegese sampeyan bisa kanthi gampang ngatur akun hosting nalika lagi lelungan.

Ora kaya cPanels liyane, My20i diatur kanthi logis, gampang dilayari, lan prasaja. Sampurna kanggo tukang bangunan sing mlumpat dhisik, utawa sing sepisanan utawa tukang bangunan sing ngerti teknologi sing ngerti tali. Nalika aku bisa ngerteni babagan resik antarmuka pangguna, aku mung bakal menehi sampeyan wektu sing apik banget.

Email digawe prasaja

Apa sampeyan wis tau nggunakake perusahaan hosting lan rumangsa kaya sampeyan kudu ngubengi kothak pengontrol game, remot, lan kabel tanpa wates mung kanggo nemokake link sing bener kanggo nyetel apa wae?

20aku wis njupuk kothak iku lan decluttered! Dheweke nggawe tautan sing ora ambigu. Sampeyan ora kudu ngeklik kanggo nemokake setelan rekaman MX kasebut!

antarmuka email 20i.

They have taken the time to create both icons and labels that are intuitive to even the newest site builder. Take a look at the following screenshot.

20i kang setelan email.

Piranti WordPress

Apa sampeyan tau nemoni "layar putih pati"?

Aku isih bisa ngelingi koyo sinking sing langsung engulfed kula pisanan aku nginstal plugin lan dina njupuk turn mudhun bolongan terwelu. 20i wis njupuk wektu kanggo menehi pangguna cara cepet kanggo ndandani masalah iki.

Bagean alat WordPress 20i

Paling asring, implosion langsung saka situs sampeyan disebabake dening plugin sing kurang kode utawa konflik antarane tema sing dipilih lan tumpukan plugin sampeyan.

Ana wektu nalika sampeyan kudu FTP menyang situs sampeyan lan kerja langsung ing manajer file kanggo ngrampungake akeh masalah kasebut. Iki bisa dadi cukup intimidating kanggo sawetara.

20i ngerti iki nalika nggawe dashboard My20i khusus. Sampeyan bisa mlebu ing dashboard lan ngapusi tema lan plugin sing wis diinstal tanpa kudu nari liwat geni.

Manajemen tema 20i.

Perlu nambah pangguna? Sampeyan uga bisa nindakake saka dashboard My20i!

Manajemen pangguna 20i.

Kabar Situs lan Informasi Akun

Yen sampeyan kaya kula, sampeyan sengit ngeklik lan ngebor mudhun kanggo nemokake jawaban kanggo apa utawa apa. Ora kuwatir, 20i temenan ngrasa kaya ngono. Nalika sampeyan mlebu ing dashboard lan navigasi menyang wadhah situs sing lagi digunakake ing ringkesan sakabèhé langsung dilayani kanggo sampeyan. Kanthi sidebars sing dirancang khusus, kabeh informasi sing cocog ana ing pucuk driji.

20i kabar situs

Nemokake server jeneng, informasi FTP, lan liya-liyane iku gampang. Priksa sidebar tengen!

Informasi situs.

Dasbor Tagihan Akun

Dashboard Tagihan 20i dirancang kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi cara sing gampang kanggo nglacak informasi tagihan. Dashboard nyedhiyakake ringkesan kabeh biaya saiki, kalebu registrasi lan nganyari jeneng domain, rencana hosting lan layanan tambahan sing ditambahake. 

Dashboard uga ngidini pangguna ndeleng riwayat tagihan, kalebu pembayaran lan invoice kepungkur, uga biaya sing bakal teka. Iki ngidini wong-wong mau kanggo mesthekake yen akun tansah anyar lan apik. 

Portal tagihan sing gampang lan intuisi

Sakabèhé, 20i Billing Dashboard nyedhiyakake pangguna kanthi cara sing efisien kanggo ngatur informasi tagihan lan tetep ing ndhuwur akun. Kanthi piranti lengkap lan sumber dhukungan, pangguna bisa kanthi gampang nglacak kabeh data tagihan ing sak panggonan.

Dhukungan Pelanggan 20i

20i duwe tim perwakilan dhukungan pelanggan sing ngerti kasedhiya 24/7 liwat telpon, email, lan obrolan langsung. Dheweke menehi tanggapan sing pas wektune lan kepengin nulungi - malah duwe bagean tutorial interaktif ing situs web kanggo sing mbutuhake.

Sajrone proses review iki, aku milih kanggo sijine ing kupluk newbie lan ndamel 20i kang support tim perkakas. Aku nguji kabeh tumindak sing bisa nyebabake tim dhukungan lan anggotane. Aku digunakake manggon chatting ing gulung saka kupluk. Aku ngrambah kanthi ora sabar lan frustasi. Aku nyuwil barang. Aku kudu entuk Emmy amarga aku kudu nggawe skenario kanggo nyoba wong-wong iki.

Aku nyiyapake domain pisanan, nginstal WordPress, banjur mriksa. Aku langsung weruh yen ora ana SSL. Tahan telpon! Endi kunciku? Dadi aku langsung ngobrol lan takon "Kepiye ora ana kunci ing URLku?"

Iki minangka salah sawijining pitakonan dhukungan "apa sampeyan wis nyambung"! Sawise nginstal SSL aku mriksa maneh lan ora, isih ora ana kunci. Ing wektu iki, aku mutusake kanggo mbukak tiket.

Dhukungan tiket nunggu urgent kanggo balesan!

Ing telung menit aku duwe wangsulan! Ora mung dheweke ngandhani apa sing kudu ditindakake, dheweke mung nerangake apa sing dideleng lan kenapa SSL ora nanggapi kaya sing dakkira.

Where Emmy sandi?

Aku ngluwihi pleased karo asil. Tim dhukungan 20i enten, cepet, nyenengake, lan informatif. Ora sepisan aku rumangsa ora nyenengake tim iki. Yen ana sepuluh lintang kanggo menehi kanggo kategori iki, 20i bakal njaluk kabeh. Nggoleki review pangguna, aku ora mikir yen aku dhewe.

20i kang Reviews Panganggo

Nalika sampeyan mriksa testimoni kanggo 20i, ana jumlah positif sing akeh banget. Deleng apa sing dikandhakake TrustPilot babagan tim iki.

Trustpilot review kanggo 20i hosting.

20i's Rega

Rega 20i adhedhasar jinis paket hosting sing sampeyan pilih lan sumber daya sing dibutuhake kanggo situs web sampeyan. Paket kasebut kalebu saka rencana hosting bareng dhasar kanthi panyimpenan 1GB nganti VPS sing luwih maju, server darmabakti, lan rencana hosting awan kanthi panyimpenan nganti 8TB.

Rencana hosting uga regane kompetitif kanggo mesthekake yen sampeyan entuk dhuwit sing paling apik. Dheweke nawakake macem-macem pilihan pembayaran kalebu tagihan saben wulan utawa tahunan, uga diskon kanggo pelanggan sing mbayar luwih dhisik.

Sampeyan bakal nemokake manawa rega lan paket kasebut cocog karo umume perusahaan hosting.

Paket hosting 20i.

Pikiran pungkasan ing 20i

20i minangka pilihan sing apik kanggo layanan hosting web.

Panel kontrol Dashboard lan My20i sing intuisi nggawe ngatur akun hosting sampeyan gampang lan langsung, dene tim layanan pelanggan 24/7 njamin sampeyan tansah didhukung.

Apa sampeyan bisnis cilik utawa individu sing nggoleki layanan hosting web sing dipercaya, 20i duwe paket sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Kanthi rega sing kompetitif lan kinerja tingkat paling dhuwur, 20i hosting minangka tuan tanah sing apik kanggo real estate online sampeyan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol