Desain web

21 Alat Desain Web Gratis saka Musim Panas 2020

Sumber daya gratis saka komunitas desain bisa nambah nilai ing situs e-commerce. Iki dhaptar alat web lan elemen desain anyar wiwit musim panas 2020. Ana aplikasi desainer lan pangembang, sumber daya kode, alat warna, fonts, lan liya-liyane. Kabeh alat kasebut gratis, sanajan sawetara uga nawakake versi premium.

Alat Desain Gratis

Penerbit X minangka platform nggawe web kanggo desainer lan agensi. Mbangun situs sing didhukung data lan aplikasi web kompleks. Gawe lan miwiti proyek tanpa wates kanthi gratis. Upgrade kanggo nambah domain khusus, ngaktifake pembayaran online, lan liya-liyane. Editor X minangka bagean saka Wix.

Penerbit X

Penerbit X

Isoflow minangka alat kanggo nggawe diagram isometrik kanggo presentasi, dokumentasi, lan ilustrasi. Cukup pindhahake lambang, lan konektor lan label bakal tindakake.

Lemon.io cocog karo wiwitan sampeyan karo pangembang lepas sing ditrapake. Temokake pangembang utawa penawaran teknologi pangareping kanggo proyek utawa bisnis sampeyan. Gunakake pencocokan sing dibantu kanthi jaminan panggantos tanpa risiko Ora mbayar biaya liyane kajaba tarif pangembang saben jam.

Papercup minangka aplikasi web live-chat open-source sing ditulis ing Elixir kanthi versi host opsional ing App.papercups.io.

Papercup

Papercup

RevKit minangka kit desain antarmuka pangguna kanggo Sketch, Figma, lan Adobe XD. Klebu komponen, simbol, lambang, lan gaya sing siyap digunakake kanggo iterasi cepet.

Filter NSFW iku ekstensi browser kanggo ndeteksi lan nyaring gambar sing ora aman kanggo karya.

Tombol Formulir ngidini sampeyan nggawe tombol sederhana ing situs sing muncul formulir kontak. Ngatur meh kabeh aspek Formbutton, kalebu teks, font, lambang, warna, ngirim prilaku, data, lan nangani kesalahan.

Tombol Formulir

Tombol Formulir

Kothak piranti Desain Web, koleksi alat lan sumber daya sing dirancang kanggo perancang lan koder, nampilake udakara 1,000 sumber daya ing 78 kategori beda.

Linear minangka alat manajemen kolaboratif kanggo nyelarasake proyek piranti lunak, sprint, tugas, lan pelacakan bug. Atur kemajuan, beban kerja, lan kecepatan tim sampeyan.

Teks Suara minangka ekstensi kanggo Slack kanggo ngirim pesen swara sing bisa ditelusuri kanthi transkripsi teks menyang saluran Slack utawa pesen langsung.

SpreadSimple nggunakake data ing spreadsheet Google kanggo nggawe situs web modern kanthi fitur sing bisa disesuaikan. Gunakake Google Sheets kanggo ngatur inventaris, rega, lan pesenan. Entuk fitur kayata nyaring, telusuran, ngurutake, koleksi timbal liwat formulir, optimalisasi mesin telusuran, lan liya-liyane.

SpreadSimple

SpreadSimple

Dhasar minangka koleksi ikon dhasar sing bisa disesuaikan kanggo desain lan pangembangan produk. Basicons diupdate lan ditapis saben minggu.

Tembakan Piranti ngasilake mockup piranti sing kalebu gambar gambar layar. Pilih ing antarane macem-macem kategori piranti utawa pilih platform sosial. Ngatur warna latar mburi kanvas. Banjur undhuh mockup sing digawe minangka gambar PNG resolusi dhuwur.

Alat Checker Hosting ngidini sampeyan ngenali host ing situs web apa wae. Ketik URL utawa jeneng domain, lan entuk asil ing host, jeneng, alamat IP, lokasi pusat data, lan rincian kontak.

Pasuryan Gratis minangka koleksi font gratis sing bisa dikurasi. Telusuri miturut gaya: sans, serif, kursif, papan, monospace, lan tampilan. Situs kasebut saka Simon Foster, timbal digital ing Hamilton-Brown, agensi desain.

Pasuryan Gratis

Pasuryan Gratis

Gratis Fonts

Fattern, hibrida "gemuk" lan "pola", minangka font sing nyenengake lan warna sing dibangun kanggo ditampilake.

Fattern

Fattern

-

SK Fencer minangka font monospace sudut amba, ngelingake desain 60an.

SK Fencer

SK Fencer

-

Skra minangka font huruf cilik sing kandel lan ringkes kanggo komunikasi pesen kanthi cara sing narik kawigaten.

Skra

Skra

-

Solis Occasum minangka font tulisan tangan sing langsing lan canggih kanggo merek, header, lan kuotasi.

Solis Occasum

Solis Occasum

-

Tangan Gantung minangka font tulisan tangan sing kandel kanthi karakter sing katon animasi.

Tangan Gantung

Tangan Gantung

-

Pulchella minangka font kembang sans sing subur lan subur kanggo logo lan merek.

Pulchella

Pulchella

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol