Wordpress

22 Gmail Add-On lan Ekstensi kanggo Ningkatake Produktivitas Email

Rata-rata buruh AS mbuwang 28% saka minggu kerja kanggo maca lan nanggapi lan ngirim email. Yen sampeyan kaya buruh rata-rata, sampeyan nggunakake luwih saka 10 jam seminggu kanggo ndeleng kothak mlebu email sampeyan. Lan ora kabeh wektu iki langsung produktif minangka cuwilan adil saka iku mbokmenawa ngginakaken nyoba kanggo nggawe raos apa tugas prioritas.

Amarga Gmail minangka alat sing kuat, ana akeh cara kanggo nambah produktivitas email lan nyuda wektu kasebut.

Ing kirim iki, kita bakal nliti tambahan Gmail paling apik lan ekstensi Gmail sing bisa mbantu sampeyan nggayuh tujuan kasebut.

siyap? Ayo dadi miwiti!

Google Workspace Marketplace vs Chrome Web Store

Sadurunge nyilem menyang dhaptar nyata, ayo nerangake terminologi dhisik.

Ana rong panggonan sing bisa digunakake kanggo nambah fungsi Gmail: Google Workspace Marketplace lan Chrome Web Store.

Google Workspace Marketplace nawakake tambahan sing langsung nggabungake karo aplikasi Google Workspace ing mburi. Dheweke nggabungake karo aplikasi sisih server kayata Docs (sing bisa diimpor menyang WordPress), Sheets utawa Gmail. Ing kene sampeyan bakal nemokake add-on Gmail.

Toko Web Chrome, ing sisih liya, nawakake ekstensi sing ngluwihi fungsi browser web Google Chrome sampeyan. Saka pamblokiran iklan, dhaptar sing kudu ditindakake, nganti alat lan aplikasi sing gegandhengan karo Gmail. Ing kene sampeyan bakal nemokake, antara liya, ekstensi Gmail.

Apa Ekstensi Gmail?

Ekstensi Gmail minangka ekstensi Google Chrome sing langsung mengaruhi tata letak/fungsi dasbor/akun Gmail sampeyan. Sampeyan bisa nemokake akeh ekstensi sing kasedhiya ing toko web Chrome kaya sing lagi wae sampeyan deleng.

ekstensi gmail 2
Telusuri Gmail ing Toko Web Chrome

Liyane mung kasedhiya liwat situs web perusahaan sing nggawe app.

Kepiye Nambah Ekstensi Gmail?

Nambahake ekstensi Gmail gampang kaya nemokake ekstensi sing dikarepake ing toko web lan ngeklik tombol "Tambah menyang Chrome".

Ekstensi gmail ditambahake menyang chrome 3
Tambah menyang tombol Chrome

Banjur konfirmasi kanthi ngeklik tombol "Tambah ekstensi" nalika dijaluk.

ekstensi gmail ditambahake menyang chrome 2 2
Pandhuan konfirmasi instalasi ekstensi

Sampeyan saiki wis kasil nambahake ekstensi fokus Gmail menyang browser Chrome. Sampeyan kudu bisa ndeleng katon ing sisih tengen ndhuwur toolbar.

Kepiye Cara Mbusak Ekstensi Gmail?

Sampeyan ngatur kabeh Ekstensi Chrome sing gegandhengan karo Gmail ing antarmuka sing padha karo sampeyan ngatur kabeh ekstensi: ing dasbor ekstensi.

Ketik "chrome: // extensions /" ing garis URL banjur pencet ketik utawa mbukak menu, kisaran "Alat liyane" lan pilih "Ekstensi".

mbusak ekstensi chrome 1
Pilihan ekstensi Google Chrome

Saka kene, sampeyan mung kudu ngeklik "Busak", lan sampeyan bisa mbusak ekstensi sing ora perlu maneh.

Apa Ekstensi Gmail Aman?

Amarga Google ora nerbitake kabeh ekstensi Chrome, dheweke ora ngaku tanggung jawab utawa kepemilikan masalah keamanan apa wae. Amarga iku aplikasi pihak katelu, kabeh risiko sing bisa uga ana ing sampeyan.

Iki ora ateges kabeh ekstensi ora aman, nanging sampeyan kudu nggunakake sawetara kawicaksanan nalika nginstal. Sawise skandal backdoor ing taun 2018, Google mutusake kanggo nambah game lan njaluk panjaluk sing luwih ketat marang pangembang ekstensi.

Contone, ekstensi ora bisa nuntut akses menyang data pribadhi sing ora ana gandhengane. Biasane sampeyan ora pengin dadi sing pertama nyoba ekstensi anyar. Mangga madosi ekstensi mapan karo positif nyata, umpan balik manungsa. Goleki ekstensi sing dikirim dening perusahaan utawa pangembang sing sah kanthi umum.

Yen ana wong sing ora gelem nuntut kepemilikan ekstensi, bisa uga kuwatir babagan akibat ing mangsa ngarep.

Apa Gmail Add-On?

Add-ons Gmail padha karo ekstensi amarga digawe kanggo nambah fungsi Gmail. Bentenipun antarane ekstensi lan tambahan yaiku tambahan kasebut diinstal ing aplikasi Google Workspace, dudu browser.

Elinga: tambahan bisa ditemokake ing Google Workspace Marketplace.

Kaca tambahan Gmail ing Google Workspace Marketplace

Kepiye cara nambah Add-On Gmail?

Kanggo nambah add-on Gmail, bukak Google Workspace Marketplace banjur klik sing pengin diinstal. Sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang kaca app tartamtu.

nambah gmail addon 5
Klik tombol instal kanggo nambah Add-on menyang Gmail

Saka kene, sampeyan mung kudu ngeklik instal. Banjur konfirmasi, lan verifikasi kredensial akun Google sampeyan.

tambahake gmail addon 2 2
Pandhuan konfirmasi Instalasi tambahan Gmail

Pungkasan, klik tombol "Allow".

tambahake gmail addon 4 2
Menehi ijin kanggo add-on Gmail sampeyan

Prasaja bener? Kanthi mung sawetara klik lan siji login, sampeyan bisa nambah fungsi ekstra menyang kothak mlebu.

Kepiye carane mbusak Add-On Gmail?

Sampeyan bisa ngatur kabeh add-on Google Workspace, mula add-on Gmail sampeyan, saka bagean "Atur Aplikasi" ing Google Workspace Marketplace.

Kanggo mbusak siji, kisaran tombol menu banjur pilih "Busak instal."

mbusak gmail addon 2
Bagean "Atur Aplikasi" Google Workspace Marketplace

Wektu iki mung siji klik. Ora proses banget rumit kanggo ngomong paling.

Saiki kita ngerti kabeh seluk beluk babagan tambahan lan ekstensi Gmail, ayo deleng apa sing kita pikir paling kuat!

22 Add-On lan Ekstensi Gmail Paling Apik kanggo Ningkatake Produktivitas Sampeyan

Tim ing Behmaster wis ngumpulake lan mbandhingake cathetan lan kita wis teka ing 20+ tambahan lan ekstensi Google favorit sing kita senengi.

1. Gmelius

Ekstensi Gmail: gmelius
Gmelius

Gmelius minangka ekstensi Gmail sing padha karo piso tentara swiss. Bisa nindakake kabeh sing bisa ditindakake ekstensi liyane, paling ora. Siji-sijine keprihatinan sing bisa ditindakake dening sawetara wong yaiku nggunakake piranti kasebut minangka alat manajemen proyek lan kolaborasi lengkap, sampeyan butuh langganan mbayar. Langganan plus biaya $ 9 / sasi, nanging sampeyan bisa nyoba nyoba gratis.

Fitur utama

  • Cithakan email.
  • Pelacakan email.
  • Otomasi lan pangolahan email.
  • Kothak mlebu bareng.

Migunani Kanggo

  • Startup lan tim sing kudu kerja cepet lan kolaborasi saka jarak jauh.
  • Freelancer sing nindakake akeh karya karo email.
  • Salespeople sing gumantung ing email kadhemen.

2. Kothak mlebu tengen kanggo Gmail

kothak mlebu tengen kanggo gmail 1
Kothak mlebu tengen kanggo Gmail

Kothak Masuk Tengen kanggo Gmail ngidini sampeyan nyetel pangeling lan tugas saka kothak mlebu. Sampeyan uga bisa gawe jadwal email sing bakal dikirim mengko utawa malah nggawe tindakake-munggah otomatis. Uga ngidini sampeyan nggawe, nyimpen, lan nempel ing macem-macem teken beda.

Gratis nganti 10 email saben wulan. Luwih saka iku, langganan kanggo email tanpa watesan biaya $ 7.95 / wulan.

Fitur utama

  • Setel pangeling kanggo mbales email ing wektu tartamtu.
  • Jadwal email sing bakal dikirim mengko.
  • Nggawe otomatis tindakake-munggah.
  • Simpen lan tempel akeh teken.

Migunani Kanggo

  • Profesional sing gumantung banget ing email kanggo komunikasi.
  • Wong dodolan.

3 Boomerang

boomerangforgmail 1
Boomerang kanggo Gmail

Boomerang minangka ekstensi Gmail liyane sing apik. Iki minangka alat produktivitas jangkauan email lan ora nyoba dadi apa wae (ndeleng pandhuan babagan carane nemokake alamat email sapa wae).

Fitur paling keren saiki yaiku AI sing mbantu sampeyan nulis email sing luwih apik. Boomerang gratis nganti 10 email saben wulan lan rencana tanpa watesan diwiwiti $ 4.99 / wulan.

Fitur utama

  • Email Massa.
  • Cithakan Email kanggo Macem-macem Kahanan.
  • Nulis Email sing Dibantu AI.

Migunani Kanggo

  • Penjual lan SEO sing ngandelake email sing adhem ing pakaryane.
  • Manajer akun sing kudu nulis email profesional lan cepet.

4. Zoom kanggo Gmail

zoomforgmail 1
Zoom kanggo Gmail add-on

Zoom kanggo Gmail minangka tambahan sing ngidini sampeyan miwiti rapat zoom saka antarmuka Gmail. Sampeyan uga bisa mriksa jadwal telpon, rapat, webinar, lan konferensi sing bakal teka saka kothak mlebu. Mbutuhake akun Zoom supaya bisa digunakake.

Fitur utama

  • Konferensi video kualitas dhuwur lan dipercaya ing Gmail.
  • Priksa jadwal kanggo telpon Zoom mbesuk.
  • Langsung video telpon kanca kerja saka kothak mlebu.

Migunani Kanggo

  • Wong sing luwih seneng kolaborasi liwat panggilan video tinimbang email adhedhasar teks.
  • Anggota staf sing kudu nglacak webinar lan rapat Zoom.

5. Slack kanggo Gmail

slack kanggo gmail
Slack kanggo Gmail add-on

Apa sampeyan macet ing antarane rong umur komunikasi internal? Apa sampeyan ngatasi rekan kerja sing mung nggunakake Slack lan liyane sing mung nggunakake Gmail?

Yen mangkono, iki minangka tambahan Gmail kanggo sampeyan. Slack kanggo Gmail nindakake apa sing dijanjekake jeneng kasebut. Iki ngidini sampeyan ngirim email menyang Slack. Sampeyan uga bisa nyakup lampiran sing bakal diunggah kanthi otomatis menyang saluran tengen / pesen pribadi. Bisa ngirim pesen cepet tanpa ninggalake kothak mlebu bisa dadi penyelamat.

Fitur utama

  • Kirim pesen menyang Slack saka kothak mlebu Gmail.

Migunani Kanggo

  • Wong-wong sing ngandelake Slack lan email kanggo komunikasi ing papan kerja.

Apa sampeyan pangguna Slack? Priksa manawa kanggo mriksa iki: Cara Nggunakake Slack ing 2020 (Bonus: 18 Hacks Kurang Dikenal kanggo Nggawe Luwih Luwih).

Ora bisa mutusake antarane Slack lan Microsoft Teams? Waca perbandingan kita ing kene: Slack vs Teams

6. DocuSign kanggo Gmail

docusign kanggo gmail 1
DocuSign kanggo Gmail add-on

Apa sampeyan kerja ing konsultasi, pemasaran, hukum, utawa industri liyane sing terus-terusan ngirim dokumen kanggo ditandatangani?

Apa sampeyan kesel karo wong-wong sing njupuk wektu sing manis kanggo nyetak, mlebu, lan mindhai dokumen sampeyan kanthi manual? DocuSign kanggo Gmail ngidini sampeyan ngirim dokumen langsung saka kothak mlebu.

Sampeyan uga bisa milih macem-macem template lan ngirim pangeling. Wigati dimangerteni, sampeyan butuh akun DocuSign kanggo nggunakake ekstensi iki, lan rencana diwiwiti $ 10 / wulan.

Fitur utama

  • Kirimi dokumen sing penting menyang klien saka Gmail.
  • Akses template dokumen saka Chrome.
  • Tandha kasebut unik lan sah.
  • Kabeh data dienkripsi kanthi aman ing servere.
  • Kirimi pangeling tanpa ninggalake kothak mlebu.

Migunani Kanggo

  • Sing makarya ing konsultasi utawa profesi hukum.
  • Wong sing ngurusi kontrak (kayata pangembang freelance) utawa dokumen hukum liyane kaping pirang-pirang saben dina.

7. Mailtrack kanggo Gmail

layang layang 1
Mailtrack kanggo ekstensi Gmail

Apa sampeyan kepingin weruh apa sing kedadeyan karo email sawise sampeyan ngirim? Mailtrack kanggo Gmail nggunakake skrip pelacakan sing kompatibel karo Gmail sing bakal nuduhake yen dibukak utawa ora. Iku migunani kanggo wong-wong sing kerja ing posisi customer utawa prospek-madhep.

Ekstensi Gmail iki menehi kabar ing wektu nyata lan sampeyan bisa ndeleng rincian kabeh kegiatan ing dashboard khusus. Ekstensi kasebut 100% gratis lan ora ana watesan.

Fitur utama

  • Lacak manawa email sampeyan wis dibukak utawa ora.
  • Entuk kabar langsung saben wong mbukak email sampeyan.
  • Deleng rincian kegiatan paling anyar ing surat sing sampeyan lacak.

Migunani Kanggo

  • Penjual sing kerja utamane nganggo email.
  • SEO lan pemasar B2B.
  • Managers Akun.
  • Agen Sukses Pelanggan.

8. Smartsheet kanggo Gmail

smartsheetforgmail 1
Smartsheet kanggo Gmail add-on

Yen bisnis sampeyan nggunakake Smartsheet, tambahan iki bakal mbantu sampeyan ngrampungake karya saka kothak mlebu. Add-on Smartsheet kanggo Gmail ngidini sampeyan nggoleki lan nggawe baris tanpa ninggalake Gmail.

Fitur utama

  • Telusuri baris Smartsheet nalika nulis email.
  • Nggawe baris anyar kanthi tugas / tugas / wawasan sawise maca surat.

Migunani Kanggo

  • Pangguna Smartsheet.

9. Evernote kanggo Gmail

evernote kanggo gmail 1
Add-on Evernote kanggo Gmail

Apa sampeyan wis nggunakake lan tresna Evernote? Yen sampeyan durung ngerti babagan add-on Gmail, sampeyan bakal dadi luwih produktif.

Kanthi, sampeyan bisa kanthi gampang nyimpen kabeh obrolan email, utawa email siji, mung sawetara klik. Sayange, ora ana fungsi seret lan selehake ing kene, kaya aplikasi desktop. Sampeyan butuh akun Evernote kanggo nggunakake add-on iki.

Akun gratis kalebu umume utilitas sing sampeyan pengin ing sistem nyimpen konten.

Fitur utama

  • Simpen email lengkap utawa sebagean menyang akun Evernote sampeyan.
  • Nganyari dhaptar sing kudu ditindakake saka dashboard.

Migunani Kanggo

  • pangguna Evernote.
  • Penjual, pemasar, utawa kreatif sing entuk akeh informasi / umpan balik sing migunani liwat email.

10. Trello kanggo Gmail

trello kanggo gmail
Trello kanggo Gmail add-on

Trello kanggo Gmail minangka tambahan Gmail prasaja sing fokus ing siji bab: ngidini sampeyan nggawe kertu anyar menyang papan kanthi cepet tanpa ninggalake kothak mlebu. Sampeyan bisa nemtokake menyang papan / dhaptar sing beda-beda, lan nyetel tanggal amarga.

Kanggo nggunakake tambahan iki, sampeyan kudu dadi pangguna Trello. Ana rencana gratis sing cocog kanggo bisnis cilik.

Fitur utama

  • Gawe kertu anyar saka njero kothak mlebu Gmail.
  • Kertu lengkap karo tanggal, dhaptar, lan deskripsi.
  • Nambah isi email kanthi otomatis menyang katrangan kertu.

Migunani Kanggo

  • Pangguna daya saka Trello.

11. Asana kanggo Gmail

asana kanggo gmail 1
Asana kanggo Gmail add-on

Asana kanggo Gmail nindakake perkara sing padha karo tambahan Trello ing ndhuwur, nanging kanggo pangguna Asana. Kajaba iku, sampeyan bisa nggoleki proyek / tim / tugas saka kothak mlebu.

Fitur utama

  • Tambah lan wenehake kertu Asana anyar kanthi tanggal.
  • Nambah isi email kanthi otomatis menyang katrangan kertu.

Migunani Kanggo

  • Pangguna Asana.

Wacan sing disaranake: Trello vs Asana.

12. Wrike kanggo Gmail

wrike kanggo gmail 1
Wrike kanggo Gmail add-on

Padha karo rong tambahan Gmail ing ndhuwur, kajaba wektu iki, kanggo pangguna Wrike. Luwih saka mung ngidini sampeyan nggawe tugas anyar, tambahan iki disinkronake karo Wrike kabeh. Supaya sampeyan bisa ndeleng tugas sing ana gandhengane karo email ing kothak mlebu, ndeleng gambar profil saka Wrike, lan liya-liyane.

Sampeyan kudu dadi pangguna Wrike kanggo nggunakake tambahan iki. Ana rencana gratis dhasar kanggo pangguna 5, nanging lisensi profesional diwiwiti kanthi $ 9.80 / wulan.

Fitur utama

  • Nggawe tugas saka ing kothak mlebu.
  • Tugas kanthi otomatis kalebu isi email ing deskripsi.
  • Deleng tugas sing ana gandhengane karo email tartamtu.
  • Lacak lan laporan babagan karya sing teka saka email.

Migunani Kanggo

  • pangguna Wrike.

13. Checker Plus

checker plus kanggo gmail 1
Checker Plus kanggo Gmail

Apa sampeyan kudu diwenehi kabar yen email mlebu kothak mlebu? Apa yen aku ngandhani yen sampeyan ora kudu mbukak tab Gmail maneh? Kanthi Checker Plus kanggo Gmail, sampeyan bisa tekan "tanah sing dijanjekake".

Ekstensi Gmail iki kanthi otomatis mriksa email anyar lan menehi kabar saka Chrome nalika ana sing teka. Sampeyan bisa milih maca email, arsip, utawa mbusak kanthi cepet.

Bosen ngalami masalah karo situs WordPress sampeyan? Entuk dhukungan hosting sing paling apik lan paling cepet Behmaster! Priksa rencana kita

Fitur utama

  • Entuk kabar babagan email anyar tanpa mbukak Gmail.
  • Telusuri, waca, lan arsip email nalika ngrampungake tugas liyane.

Migunani Kanggo

  • Karyawan ing lingkungan sing cepet.

14. MeisterTask kanggo Gmail

meistertask kanggo gmail 1
MeisterTask kanggo Gmail add-on

Pilihan liyane sing apik kanggo sing ngatur kothak mlebu minangka alat manajemen tugas yaiku MeisterTask kanggo Gmail sing nyambungake kothak mlebu karo akun Meister sampeyan. Sampeyan bisa nggawe tugas anyar saka kothak mlebu lan ngakses papan tugas kanthi gampang.

Elinga yen add-on Gmail iki mbutuhake akun MeisterTask. Dheweke nawakake rencana "Dasar" gratis kanthi tugas, proyek, lan kolaborator tanpa watesan. Rencana mbayar diwiwiti kanthi $ 7.50 saben pangguna / wulan, sing nawakake integrasi, otomatisasi, lan laporan sing luwih apik.

Fitur utama

  • Gawe tugas anyar saka kothak mlebu.
  • Ngatur papan proyek

Migunani Kanggo

  • Pangguna MeisterTask

15. Inbox Nalika Siap kanggo Gmail

kothak mlebu nalika siap kanggo gmail
Kothak mlebu Nalika Siap ekstensi Gmail

Kothak mlebu Nalika Siap nindakake siji lan nindakake kanthi apik. Iku ngunci kothak mlebu mudhun kanggo periode dijadwal. Iki ngidini sampeyan fokus ing nulis email utawa maca sing penting sing wis ditampa.

Rencana gratis ninggalake tandha email nalika aktif. Rencana pro biaya $ 4 / sasi, ditagih saben taun.

Fitur utama

  • Kunci kothak mlebu supaya email anyar ora ditampilake lan ora ana kabar sing teka.
  • Jadwal lockdown luwih dhisik.
  • Ndhelikake kothak mlebu kanthi otomatis sawise sawetara wektu.
  • Setel anggaran kothak mlebu kanggo kaping pirang-pirang sampeyan kudu mriksa kothak mlebu.

Migunani Kanggo

  • Sing gampang keganggu.
  • Karyawan sing pengabdian kanggo karya jero.

16. Cathetan Gmail Sederhana

ekstensi cathetan gmail prasaja
Cathetan Gmail prasaja ekstensi Gmail

Cathetan Gmail Sederhana minangka ekstensi Gmail sing cocog karo jenenge: ngidini sampeyan nambah cathetan sing gampang menyang email sampeyan. Bisa mbantu sampeyan nemokake dalan bali menyang email tartamtu kanthi cepet kanthi menehi informasi sing migunani kanggo tindakake ing wektu sing tepat utawa mung menehi konteks. Iku 100% gratis lan open source.

Fitur utama

  • Tambah cathetan menyang email ing kothak mlebu.
  • Simpen cathetan kasebut menyang Google Drive sampeyan dhewe.
  • Ndhukung sawetara akun Gmail.

Migunani Kanggo

  • Wong sing diatur.
  • Sales, marketing, lan profesional layanan.

17. Giphy kanggo Gmail

giphy kanggo gmail 1
Giphy kanggo ekstensi Gmail

Iki 2021 lan gif wis nyerang kabeh media komunikasi online. Apa sampeyan nyoba supaya ora metu saka email sampeyan? Untunge, ekstensi Giphy kanggo Gmail gratis kanggo digunakake.

Fitur utama

  • gif lucu.
  • Gif lucu.
  • gif medeni.
  • Gif sedih.

Migunani Kanggo

  • Penyayang gif.

18. FlowCrypt Enkripsi Gmail

flowcrypt enkripsi gmail 1
Ekstensi FlowCrypt Gmail

Sanajan Gmail duwe fitur sing dibangun kanggo ngirim email rahasia, bisa uga ana kasus panggunaan yen pilihan kasebut mung ora cukup aman lan sampeyan pengin ndhelik pesen sampeyan. Utawa mungkin sampeyan kuwatir yen pesen sing dicegat lan diwaca.

Kanthi ekstensi FlowCrypt Gmail, sampeyan bisa nggunakake enkripsi PGP kanggo ndhelik kabeh email sing dikirim.

Fitur utama

  • Enkripsi email sampeyan nganggo PGP.

Migunani Kanggo

  • Wong sing kudu ngirim informasi sensitif liwat email.
  • Penggemar cyber-security.

19. Digify kanggo Gmail

digify kanggo gmail 1
Digify kanggo ekstensi Gmail

Digify kanggo Gmail minangka ekstensi Gmail sing ngidini sampeyan nglacak, mbatalake, lan lampiran program kanggo ngrusak dhewe. Yen sampeyan ngirim dokumen penting utawa sensitif saben dina, iki minangka ekstensi sing cocog kanggo sampeyan. Sampeyan ora butuh akun Digify kanggo nggunakake ekstensi iki.

Fitur utama

  • Lacak lampiran kanggo ndeleng sapa sing wis ngakses.
  • Batal kirim lampiran sing dikirim menyang wong sing salah.
  • Lampiran program kanggo ngrusak dhewe (mikir Snapchat).

Migunani Kanggo

  • Freelancer lan profesional sing pengin ngidini wong pratinjau, nanging ora nyolong, karyane.

20. Grammarly

Ekstensi grammar
Ekstensi grammar

Grammarly kanggo Chrome bakal mbantu sampeyan mbenerake kesalahan tata basa lan ejaan ing wektu nyata ing Gmail. Iki uga bakal menehi saran perbaikan sing ora adhedhasar aturan gramatikal sing ketat. Sampeyan bisa nggunakake akun Grammarly gratis.

Fitur utama

  • Mbenerake kesalahan grammar lan ejaan sampeyan.
  • Nyaranake cara kanggo nambah ukara.

Migunani Kanggo

  • Sapa wae sing nulis email.

21. Multi Maju kanggo Gmail

multi forward kanggo gmail 1
Multi Maju kanggo Gmail

Yen saluran komunikasi utama ing perusahaan sampeyan (isih) email, ekstensi Multi Forward Gmail minangka ekstensi Gmail impen sampeyan. Gampang nerusake email sing ditampa menyang sawetara kontak bebarengan. Iki gratis lan ora mbutuhake registrasi kanggo digunakake.

Fitur utama

  • Terusake email menyang sawetara wong bebarengan.

Migunani Kanggo

  • Wong sing kudu nerusake akeh email.

22. Sortd Gmail Add-on

Urut gmail addon 1
Sortd Gmail add-on

Sortd Gmail Add-on nyambungake akun Sortd karo Gmail. Ngidini sampeyan ngowahi email dadi tugas, uga nambah cathetan, lan pangeling menyang email. Uga nawakake organisasi email seret lan selehake.

Sampeyan mbutuhake akun Sortd kanggo nggunakake add-on iki. Ana rencana gratis sing kasedhiya, kanthi sawetara watesan.

Fitur utama

  • Tambah cathetan lan pangeling menyang email.
  • Organisasi email seret lan selehake.
  • Papan Kanban.
  • Nandhani email kanggo tindak lanjut.
  • Ganti jeneng baris subyek saka email penting, supaya padha ngadeg metu.
  • Ngowahi email dadi tugas.

Migunani Kanggo

  • Pangguna Sortd.

Buruh AS mbuwang 28% wektune ngurusi email 🗑! Pramila sampeyan kudu nambah produktivitas Gmail wiwit dina iki kanthi 20+ power-up paling apik iki 👨‍💻⚡️Klik kanggo Tweet

Summary

Add-ons lan ekstensi Gmail minangka aplikasi pihak katelu sing nyedhiyakake akeh pilihan sing beda. Favorit kita yaiku sing bisa mbantu kita dadi luwih produktif lan luwih cepet (yen sampeyan nggunakake Chrome, sampeyan bisa uga pengin maca iki: ekstensi Chrome paling apik kanggo nambah produktivitas pangguna WordPress).

Ora kabeh tambahan lan ekstensi Gmail sing wis ditampilake ing kene bakal dadi game-changer kanggo sampeyan. Nanging apa wae sing bisa mbantu ngatur kothak mlebu kanthi luwih apik, kayata Sortd, MeisterTask utawa Cathetan Gmail Sederhana, lan mbantu sampeyan nambah tindak lanjut, kayata Boomerang lan Mailtrack, kudu dicoba.

Kenging punapa? Amarga yen sampeyan bisa nulungi sampeyan mung 20/30 detik saka siji email utawa tugas, sampeyan bisa nemtokake sepira wektu sampeyan bakal bisa "entuk bali" saben wulan. Wangsulan: akeh!

Saiki, giliran sampeyan: apa tambahan Gmail lan ekstensi Gmail sing disenengi? Apa sing sampeyan ora bisa urip tanpa?

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol