Wordpress

24 Tema WordPress Berkebun & Lanskap Paling Apik

Wektu musim panas diisi pekarangan ijo, wit woh sing subur lan perennial sing sehat sing nuduhake warna. Nanging jujur, umume omah kanthi lansekap lintang mesthi ora nggawe desain utawa njaga dhewe. Dheweke nyewa profesional. kepriye? Bisa uga liwat situs web sing dibangun kanthi salah sawijining tema WordPress gardening paling apik sing bisa ditemokake.

Situs web minangka kunci kanggo bisnis apa wae, lan kanthi popularitas situs rekomendasi tembung-mulut kaya Yelp lan Angie, sampeyan butuh papan kanggo ngirim pelanggan potensial. Untunge sampeyan WordPress gampang digunakake lan sampeyan bisa nggawe kabeh situs web kanthi mung sedina. Dina iki kita bakal nuduhake tema WordPress gardening lan landscaping paling apik uga cepet Pandhuan 3-langkah kanggo mbangun situs web sampeyan.

Ana ewonan tema WordPress sing kasedhiya ing internet. Nanging kanthi akeh pilihan, bisa uga rada nggumunake nalika nyiyapake situs web sampeyan sepisanan. Pramila kita wis njelajah web lan nemokake tema WordPress gardening paling apik kanggo sampeyan.

Gumantung ing kabutuhan bisnis individu, sampeyan bisa uga pengin cara kanggo nambah testimoni khusus, kalebu galeri proyek lanskap sing wis rampung, utawa cara kanggo nampilake penawaran layanan utawa spesial saiki. Kita nindakake sing paling apik kanggo nyakup macem-macem tema kanthi macem-macem fitur. Dadi manawa kanggo nggulung dhaptar lengkap kanggo ndeleng sing cocog kanggo sampeyan. Dadi tanpa ngenteni maneh ing kene, ora ana urutan tartamtu.

1. total

Tema WordPress Landscaping Total

Info & DownloadDeleng Demo

Landscaping minangka desain web modern kanggo perusahaan layanan landscaping lan perawatan taman sing digawe kanthi tema Total WordPress sing kuat. Yen sampeyan wis miwiti bisnis ngolah kebon, sampeyan butuh situs web kanggo promosi dhewe lan entuk klien anyar, lan Landscaping mung minangka desain situs web kanggo mbantu.

Kaya sing kasebut Landscaping minangka demo sing dibangun kanthi tema Total WordPress. Tema kasebut kalebu versi ekstensif sing kuat saka Visual Composer drag & drop page builder saliyane atusan pilihan kustomisasi sing kasedhiya ing Customizer tema WordPress. Apa tegese sampeyan bisa nggawe tata letak lan desain kaca sing dikarepake.

Tema kasebut kalebu pilihan kanggo tata letak lengkap utawa kothak, pilihan warna tanpa wates kanggo meh kabeh unsur tema, portofolio sing dibangun kanggo nuduhake proyek sampeyan, dhukungan kanggo testimoni kanggo nuduhake kepiye klien tresna marang karya sampeyan, kemampuan kanggo nambah anggota tim (karo bio & pranala sosial), akeh opsi latar mburi (werna, pola, gambar, paralaks, lsp), lan akeh modul pembangun kaca sing bisa dipilih. Ana akeh demo tema Total sing bisa sampeyan priksa kanggo ndeleng opsi apa sing ana ing tema kasebut lan apa sing bisa digawe.

Fitur tema fantastis liyane kalebu tukang header khusus, tukang footer, integrasi enggo bareng sosial, RTL lan file terjemahan basa, kompatibilitas karo plugin e-commerce WooCommerce sing populer, rong slider premium kalebu GRATIS (Revolusi Slider & Layer Slider) lan liya-liyane. . Kajaba iku, tema kasebut dilengkapi data sampel sing gampang digunakake kanggo kabeh demo tema, dokumentasi online, nganyari rutin kanggo urip lan dhukungan tiket 6 wulan.

2. Eko

Tema WordPress Ekko Gardening karo Page Builder

Info & DownloadDeleng Demo

Apa sampeyan nawakake pangopènan saben minggu utawa desain lanskap, kanthi tema WordPress Ekko, sampeyan mesthi bisa nggawe situs web sing nggumunke. Cukup nginstal, gunakake demo siji klik sing diimpor kanggo miwiti lan gunakake gawe kaca seret lan selehake kanggo nggawe situs sing sampurna. Kabeh unsur bisa disesuaikan, ditambah tema nawakake pilihan tipografi, portofolio, blog, gaya header / footer, header lengket, kothak lampu geser foto, lan liya-liyane. Kajaba iku, tema kasebut kompatibel karo plugin populer kayata WooCommerce, Formulir Kontak 7, Formulir Gravitasi, Formulir Ninja, WPML lan liya-liyane.

3. Perawatan Taman

Tema WordPress Perawatan Taman

Info & DownloadDeleng Demo

GardenCar minangka tema gaya berkebun lan lanskap kanthi fitur apik kaya desain responsif, slider Revolusi premium sing apik banget, pembangun halaman, formulir kontak lan dhukungan WooCommerce. Iku mung tema kanggo mbantu miwiti bisnis kebon sampeyan kanthi kehadiran online.

4. Tukang kebon

Tema WordPress Tukang Kebun

Info & DownloadDeleng Demo

Tema WordPress Gardener digawe kanthi layanan lawn, groundskeeping, landscaping, florist, kayu bakar, ekologi lan uga perusahaan penebang kayu. Kanthi akeh pilihan tata letak, dhukungan gambar retina, dhukungan terjemahan lan liya-liyane, iku pilihan sing apik.

5. GreensKeeper

Tema WordPress GreensKeeper Gardening & Landscaping

Info & DownloadDeleng Demo

Tema WordPress berkebun, lansekap lan bisnis cilik iki minangka pilihan sing apik kanggo bisnis apa wae. Header gaya, opsi tata letak kaca, opsi warna sing bisa disesuaikan (kanthi 12 skema warna sing wis ditemtokake), pembangun kaca lan galeri isotop sing nggumunake nggawe GreensKeeper dadi pilihan sing paling apik.

6. Ekonom

Tema WordPress Berkebun Ekonik, Perawatan Rumput & Lansekap

Info & DownloadDeleng Demo

Ekonomi dirancang kanthi gampang digunakake kanggo nggawe kaca, slider responsif, dhukungan gambar retina, file siap terjemahan lan liya-liyane. Kanthi tema iki nggawe layanan pekarangan, landscaping, groundskeeping, ekologi utawa situs web bisnis berkebun kudu dadi kue sing lengkap.

7. Yoland Design

Yoland Design Desain Lanskap & Aksesoris Taman Tema WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Kanggo tema desain lanskap sing elegan, deleng Yoland. Tema sing apik iki dioptimalake kanggo seluler, kalebu 2 tata letak homepage, kode cekak, slider sing apik, pembangun kaca, opsi terjemahan lan liya-liyane.

8. Mitulungi

Helpmate Gardening & Maintenance WordPress Theme

Info & DownloadDeleng Demo

Helpmate minangka tema WordPress Layanan Pangopènan 6-in-1 kanthi template sing wis dibangun kanggo 6 industri sing beda-beda, sing siji yaiku ngolah kebon. Kanthi tema iki, sampeyan bisa nggawe situs web sing apik nggunakake slider animasi sing nggumunake, nggawe kaca sing gampang digunakake, gaya header & footer sing dibangun lan liya-liyane.

9. The Landscaper

Tema WordPress Landscaper Lawn & Ladscaping

Info & DownloadDeleng Demo

Sampeyan bisa nggawe situs bisnis pekarangan lan lansekap kanthi cepet kanthi tema Landscaper WordPress. Sampeyan mesthi seneng pilihan kanggo nggawe tata letak kaca khusus, pilihan warna khusus liwat Customizer, galeri proyek tanpa watesan, macem-macem tata letak blog lan liya-liyane.

10. Bisnis Lokal

Bisnis Lokal - Tema WordPress Berkebun

Info & DownloadDeleng Demo

Tema WordPRess Bisnis Lokal minangka tema sing prasaja lan resik sing apik kanggo bisnis apa wae - kalebu kebon lan lansekap. Tema kasebut kalebu pilihan warna tanpa wates, plugin Master Posts, desain responsif lan akeh pilihan tema liwat panel tema Redux.

11. Helm

Tema WordPress Tukang Helm & Berkebun

Info & DownloadDeleng Demo

Helm dirancang kanggo saben tukang, lan demo sing nggumunke yaiku kanggo bisnis Garner a& Petani. Opsi iki nggunakake opsi tema kanggo tata letak, fitur, header khusus lan uga formulir janjian sing kalebu.

12. Tema WordPress Lanskap

Tema WordPress Lanskap

Info & DownloadDeleng Demo

Tema Lanskap minangka pilihan sing apik lan profesional kanggo nggawe situs web lanskap utawa pangopènan kebon nganggo WordPress. Kanthi pembangun kaca MP Stacks, bagean kaca sing bisa disesuaikan, formulir kontak, layanan lan liya-liyane, tema iki minangka pilihan kaca siji sing nggumunake.

13. Gerak

Tema WordPress Themotion

Info & DownloadDeleng Demo

Themotion minangka tema WordPress blogging video sing nggumunke sing sampurna kanggo nggawe kebon lan lanskap babagan situs web. Yen bisnis sampeyan nggoleki cara kanggo nampilake produk utawa layanan liwat video, tema iki kanggo sampeyan. Iku uga e-commerce siap, responsif lan customizable.

14. Lembah Ijo

Tema WordPress Green Valley

Info & DownloadDeleng Demo

Green Valley minangka tema WordPress berkebun lan lanskap sing ramah seluler lan responsif. Tema iki siap SEO, retina siap lan gampang digunakake. Kajaba iku, kalebu akeh kode cekak, jinis kiriman, lambang, pilihan sidebar lan liya-liyane.

15. Lawnmo

Tema WordPress Lawnmo

Info & Download

Lawnmo minangka tema WordPress pangopènan lan layanan taman sing keren lan responsif. Latar mburi gambar paralaks sing apik, hover gambar sing unik, lan pembangun kaca seret & selehake MotoPress sing kuat nggawe tema iki apik tenan (malah kalebu 7-15 foto stok gratis).

16. Desain taman

Tema WordPress Responsif Desain Taman

Info & Download

Tema WordPress Desain Taman sing nyenengake dilengkapi jinis lan format kiriman khusus sing dibangun, saengga nambahake acara, layanan, portofolio proyek, video lan liya-liyane gampang banget. Fitur gedhe liyane kalebu pilihan font, warna lan terjemahan.

17. gardening

Tema WordPress Desain Berkebun

Desain Taman minangka tema gaya sekolah lawas kanthi kombinasi aksen ijo lan oranye sing padhang. Tema kasebut kalebu opsi kanggo nambah layanan, proyek, testimoni lan mesthi blog supaya klien tetep anyar babagan tips lan tren kebon paling anyar.

18. Exdesimo

Tema WordPress Desain Taman

Info & Download

Exdesimo minangka tema WordPress lanskap lan taman sing dirancang kanthi responsif sing cocog kanggo perusahaan layanan pangopènan utawa desain. Gunakake kothak fitur, portofolio, bagean staf, dhukungan acara lan formulir kontak khusus kanggo mbangun situs web sing sampurna.

19. Desain njaba

Tema WordPress Mastery Desain Eksterior

Info & Download

Tema WordPress Design Mastery nggampangake nggawe situs web kebon utawa lansekap. Instalasi rong langkah, pilihan warna, slider sing dibangun, widget khusus, tipografi khusus lan liya-liyane nggawe pilihan sing apik kanggo sapa wae.

20. Biro Desain njaba

Tema WordPress Biro Desain Eksterior

Info & Download

Tema Biro Desain minangka cara sing apik kanggo nampilake karya ing desain lanskap. Tema kasebut kalebu opsi kanggo nampilake gambar sing sampeyan kerjakake liwat gambar paralaks, slider homepage sing apik lan liya-liyane. Opsi tambahan kanggo lambang, font, SEO lan liya-liyane mesthi bakal nggawe sampeyan seneng.

21. Desain njaba

Tema WordPress Desain Eksterior

Info & Download

Tema Desain Eksterior cocog kanggo nampilake karya kanthi lansekap, konstruksi ruangan lan liya-liyane. Gaya sing dibangun, dhukungan terjemahan lan desain sing responsif & bisa diowahi nggawe tema iki dadi pilihan sing apik kanggo sing ana ing industri kebon lan lanskap.

22. Seni Bangunan

Seni Bangunan Tema WordPress

Info & Download

Kanggo sing nggoleki tema fokus desain eksterior, tema Art of Building WordPress minangka pilihan sing apik. Panggeser unik, garis sing resik, kode cekak sing migunani lan opsi gaya sing dibangun nggawe tema iki dadi pilihan sing apik.

23. Desain Lanskap

Tema WordPress Responsif Desain Lanskap

Info & Download

Tema iki dibangun kanggo perusahaan kebon sing pengin nawakake produk uga layanan. Kanthi dhukungan e-commerce sing dibangun, gampang adol inventaris sampeyan uga nyedhiyakake layanan kanggo para pelanggan.

24. Landscaping & Design

Landscaping & Design WordPress Theme

Info & Download

Tema WordPress sing ditata kanthi resik iki nduweni akeh ruang putih kanthi font lan gambar sing kandel. Iki minangka pilihan sing apik kanggo situs web lanskap modern sing pengin nampilake layanan online.

Tip Bonus: Pandhuan Cepet Kanggo Nggawe Situs Web Berkebun

Sawise sampeyan milih tema, mung ana 3 langkah sing gampang kanggo nggawe situs web lanskap, kebon, utawa pangopènan ruangan. Gampang banget, sampeyan bisa nggawe persiyapan situs web anyar lan siap digunakake dina iki!

Entuk Jeneng Domain & Hosting

Langkah pisanan sampeyan kudu milih jeneng domain. URL sampeyan kudu gampang dieling-eling lan domain .com yen bisa. Sampeyan bisa mriksa kasedhiyan domain lan tuku ing GoDaddy utawa registrar domain liyane sing biso dipercoyo.

Kanggo nggabungake jeneng domain sampeyan uga mbutuhake rencana hosting. Ana akeh opsi hosting sing apik lan gumantung saka syarat situs web (utawa anggaran). Mangkene sawetara pilihan utama kita:

  • WP Engine Managed WordPress Hosting
  • Cloudways Ngatur Cloud Hosting
  • Hosting sambungan BlueHost

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap, priksa manawa WP Engine ngatur review hosting, Cloudways hosting review lan Bluehost WordPress hosting review.

Sawise sampeyan milih host, sampeyan kudu ngarahake jeneng domain menyang server (sampeyan kudu nambah server jeneng perusahaan hosting menyang domain sampeyan - mangga dipriksa karo dokumentasi online host utawa dhukungan kanggo bantuan babagan iki) lan miwiti nyetel WordPress ing server sampeyan. Yen sampeyan milih host WordPress Ngatur kaya WP Engine banjur server sampeyan kudu siap lan siap! Yen nggunakake awan utawa opsi hosting sing dienggo bareng, gunakake pilihan instalasi WordPress 1-klik sing dibangun nalika nyetel rencana sampeyan. Ora butuh luwih saka sawetara menit kanggo nginstal WordPress.

Instal Tema Panjenengan

Kanthi instalasi WordPress sampeyan wis siyap, sampeyan saiki bisa ngundhuh lan nginstal tema WordPress sampeyan. Yen sampeyan pengin nggunakake tema gratis saka WordPress.org sampeyan bisa browsing lan nginstal tema langsung saka dashboard sampeyan.

Unduh Tema WordPress

Nanging yen sampeyan tuku tema WordPress premium utawa ndownload tema WordPress gratis saka sumber liya, sampeyan kudu ndownload file tema sampeyan. Priksa manawa sampeyan ndownload file WordPress sing bisa diinstal utawa goleki (gumantung saka ngendi sampeyan ngundhuh tema, sampeyan bisa uga kudu unzip file tema sing diundhuh lan nemokake file zip mung tema).

Unggah File Zip Tema WordPress Panjenengan

Kanggo nginstal log tema WordPress menyang panel admin WordPress, pindhah menyang Penampilan > Tema > Tambah Anyar lan upload file .zip. Sampeyan kudu ndeleng pituduh ing layar kanggo ngaktifake tema sawise nginstal.

Tambah Konten & Liyane

Saiki sampeyan bisa miwiti nggawe situs web sampeyan! Yen tema sampeyan kalebu data sampel sampeyan bisa nginstal kanthi nggunakake Importir WordPress (ing panel admin WordPress mung pindhah menyang Tools > Import > WordPress kanggo ngunggah data sampel .xml).

Pilihan Kustomisasi Tema

Yen ora, gunakake sawetara wektu sinau babagan fitur lan opsi sing kalebu ing tema sampeyan. Priksa tema Customizer (ing Katon> Ngatur) lan priksa manawa ana panel admin tema sing dibangun ing tema sampeyan (iki asring kalebu minangka item menu tambahan ing sisih ngisor dashboard admin). Akeh tema premium kalebu dokumentasi online sing rinci uga dhukungan yen sampeyan butuh bantuan.

Sampeyan bisa uga pengin nimbang nambah plugin WordPress kanggo janjian, galeri, Instagram utawa apa wae sing dikarepake. Ana ewonan plugin apik sing kasedhiya ing web, lan kita wis nyaranake plugin WordPress ing akeh kiriman blog kita yen sampeyan pengin bantuan milih.

Sawise ngrampungake situs web sampeyan, kabeh sing isih ana yaiku nyambungake saka kabeh profil media sosial sampeyan, nambahake menyang situs review apa wae sing wis ditampilake bisnis sampeyan lan mesthi kalebu situs web anyar sampeyan ing kabeh kertu bisnis lan materi promosi.


Muga-muga bisa mbantu sampeyan miwiti lan nemokake tema sing cocog kanggo situs web kebon utawa lanskap. Kita nindakake sing paling apik kanggo nyakup favorit saka sak web. Yen sampeyan wis nyoba tema apa wae sing disebutake utawa yen sampeyan mikir ora kejawab apa wae, aja lali menehi katrangan ing komentar ing ngisor iki. Kita bakal seneng krungu saka sampeyan!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol