Wordpress

3 Plugins Bar Notifikasi WordPress paling apik

Yen sampeyan pengin ngarahake konversi ing situs WordPress sampeyan, pop-up lan kabar bisa mbantu. Nanging, penting kanggo mesthekake yen unsur kasebut ora ngrusak pengalaman pangguna (UX) kanthi ngalangi tampilan.

Ing kono bar kabar mlebu. Dheweke nawakake cara sing ora ngganggu kanggo promosi produk anyar, ngarahake lalu lintas menyang kaca tartamtu, utawa njupuk email. Kajaba iku, ana akeh plugin bar kabar WordPress sing bisa dipilih.

Ing kirim iki, kita bakal ngrembug babagan mupangat nambah bar kabar menyang situs WordPress lan sawetara cara populer kanggo nggunakake. Banjur kita bakal menehi sampeyan telung plugin bar kabar WordPress sing paling apik kanggo dipikirake. Ayo dadi miwiti!

Keuntungan saka Bar Notifikasi WordPress

Bar kabar WordPress nawakake cara sing kuat kanggo nampilake woro-woro, pesen, lan Telpon Kanggo Tindakan (CTA) sing penting ing situs web sampeyan. Biasane katon ing sisih ndhuwur utawa ngisor layar kanggo narik perhatian pengunjung lan ngarahake menyang kaca tartamtu ing situs web sampeyan:

Bar kabar ijo sing ditampilake ing situs eCommerce WordPress.

Bar kabar minangka cara non-intrusif kanggo nggawe konten penting ing situs sampeyan luwih katon kanggo pamirsa. Ora kaya pop-up lan slideout layar wutuh, ora ngalang-alangi area tampilan, dadi kurang iritasi utawa bisa ngganggu UX.

Sampeyan bisa nggunakake garis kabar kanggo:

  • Tampilake update penting, warta, lan woro-woro
  • Jupuk email kanggo nggawe dhaptar pelanggan lan ngasilake timbal
  • Promosi tawaran lan dodolan khusus

Kajaba iku, nambahake menyang situs sampeyan cepet lan gampang nalika sampeyan nggunakake plugin bar kabar WordPress. Akeh sing duwe macem-macem pilihan gaya lan kustomisasi, uga fitur lan integrasi kanggo nggedhekake pengaruhe.

Contone, gumantung saka plugin sing sampeyan gunakake, sampeyan bisa nambah unsur dinamis lan interaktif, kalebu tombol CTA, animasi, lan timer countdown. Sawetara plugin bar kabar WordPress malah ngidini sampeyan nggawe kampanye bar tandha, nindakake tes pamisah, pesen target, lan liya-liyane.

3 Plugins Bar Notifikasi WordPress paling apik

Sawise sampeyan mutusake kanggo nambah bar kabar menyang situs web sampeyan, tugas sabanjure yaiku mutusake plugin. Ayo goleki telung plugin bar kabar WordPress paling apik.

1. NotifikasiX

NotificationX minangka plugin pemasaran WordPress freemium sing ngidini sampeyan nggawe lan ngatur tandha kabar sing narik kawigaten ing situs WordPress sampeyan:

Plugin bar kabar NotificationX WordPress.

Fitur bar kabar kalebu ing versi gratis plugin lan migunani banget yen sampeyan pengin nampilake tawaran lan promosi khusus. Iku kalebu:

  • Antarmuka sing resik lan prasaja
  • Pilihan kanggo milih wektu wiwitan lan pungkasan kanggo kabar
  • Fitur countdown timer
  • Dhukungan kanggo WooCommerce lan Unduhan Digital Gampang
  • Kustomisasi tampilan, kalebu pilihan kanggo ngilangi garis kabar ing kaca tartamtu

Yen sampeyan pengin nggunakake sawetara fitur canggih, kayata tandha khusus, tema kabar, utawa integrasi Mailchimp lan ConverterKit, sampeyan kudu nganyarke menyang versi Pro. Ana telung opsi rega, kanthi rencana diwiwiti $39.

Kanggo informasi luwih lengkap, priksa review NotificationX lengkap.

free
saben

2. Halo Bar

Hello Bar minangka salah sawijining plugin bar kabar WordPress sing paling populer ing njaba:

Plugin bar kabar WordPress Hello Bar.

Iki minangka plugin freemium sing nduweni antarmuka sing resik lan ramah pangguna, saengga migunani sanajan kanggo pamula. Saliyane garis kabar, sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nggawe panggeser lan pop-up layar wutuh.

Fitur bar kabar Hello Bar kalebu:

  • Alat pratinjau wektu nyata kanggo ndeleng carane bakal ditampilake ing frontend
  • Pilihan kanggo nemtokake link CTA lan pesen tampilan
  • Pilihan gaya lan kustomisasi kanggo ngganti warna bar, panggonan, lan ukuran lan gaya tombol
  • Kemampuan kanggo njupuk email pelanggan tanpa watesan lan nggabungake karo layanan email
  • Fitur tes A/B Langsung

Kanggo nggunakake plugin kasebut, sampeyan kudu ndhaptar akun gratis ing situs web Hello Bar. Banjur sampeyan bisa nggunakake alat basis awan kanggo nggawe lan ngatur garis kabar sampeyan. Yen wis rampung, sampeyan bisa nambahake menyang situs WordPress kanthi nyalin lan nempel kode sing digawe.

Plugin Hello Bar WordPress gratis minangka pilihan sing efektif yen sampeyan mung nggoleki pilihan kustomisasi dhasar lan situs sampeyan ora entuk luwih saka 5,000 tampilan saben wulan. Nanging, siji sing kudu dicathet yaiku sampeyan mung bisa mbusak branding Hello Bar kanthi rencana premium, sing diwiwiti saka $29 saben wulan.

free
saben

3. Menu Ketan Kula

Plugin bar kabar WordPress freemium liyane sing kudu ditimbang yaiku My Sticky Menu:

Plugin bar kabar WordPress My Sticky Menu.

Nalika sacara teknis minangka plugin kanggo nggawe header lan menu navigasi lengket, plugin iki bubar nambahake fitur Welcome Bar sing bisa digunakake kanggo nampilake pengumuman lan promosi situs sing penting. Iku ndadekake gampang kanggo nggawe garis kabar sing warni lan narik kawigaten tanpa kode.

Sampeyan uga bisa:

  • Ngganti latar mburi bar lan werna tombol
  • Pilih frekuensi tampilan
  • Tambah HTML khusus
  • Pangalihan pengunjung menyang URL liyane
  • Ganti ukuran font lan kulawarga font
  • Setel teks lan teks tombol telpon-kanggo-tumindak dhewe

Sawise sampeyan nginstal lan ngaktifake plugin, sampeyan mung kudu ngaktifake Welcome Bar ing setelan plugin. Banjur sampeyan bisa nemtokake teks woro-woro lan ngatur tampilan. Uga kalebu fitur kanggo nambah efek fade lan slide-in.

Sanajan ana versi Pro sing kasedhiya, plugin gratis kalebu kabeh fitur lan fungsi dhasar sing dibutuhake kanggo nggawe bar sambutan ngambang. Nanging, yen sampeyan pengin nggunakake luwih akeh kustomisasi lan efek, ana telung rencana premium sing kudu dipilih.

free
saben

kesimpulan

Yen sampeyan nggoleki cara sing ramah pangguna kanggo nambah konversi ing situs web sampeyan, bar kabar minangka cara sing kudu ditindakake. Nanging, penting kanggo milih plugin sing bakal nyukupi kabutuhan lan anggaran sampeyan kanthi efektif.

Ing kirim iki, kita mbahas telung plugin bar kabar sing paling apik kanggo digunakake karo situs WordPress sampeyan:

  1. NotifikasiX. Plugin freemium sing migunani banget kanggo promosi tawaran khusus kanthi timer countdown.
  2. Salam Bar. Plugin bar kabar WordPress populer iki nawakake macem-macem fitur kanggo ngatur bar kabar, utamane sing digunakake kanggo njupuk email.
  3. Menu Kelet Kula. Yen sampeyan nggoleki alat sing gampang lan tanpa embel-embel kanggo nambahake kabar pengumuman situs utawa bar sambutan, plugin iki minangka pilihan sing padhet.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan plugin bar kabar WordPress? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol