Media sosial

3 Strategi Iklan Facebook sing Kurang Digunakake Sing Bisa Nyedhiyakake Sampeyan Saingan

Facebook minangka platform media sosial sing paling populer ing donya. Ora mung nduweni basis pangguna paling gedhe saka platform liyane, nanging uga nduweni distribusi umur sing paling rata lan paling kerep digunakake ing aplikasi media sosial.

keterlibatan saben dina media sosial kanthi platform

Sumber gambar

Pramila iki minangka platform pariwara sing populer, lan uga kenapa kita duwe strategi mundur sing apik amarga watesan sing diadhepi amarga privasi: nargetake iklan adhedhasar keterlibatan ing platform. Cara tradisional, jinis kampanye iki kurang disenengi tinimbang lalu lintas situs web utawa kampanye konversi. Nanging dheweke bocah-bocah anyar sing keren ing kutha. Waca terus kanggo ngerteni sebabe, lan kepiye cara nggunakake supaya bisa nggayuh pesaing sampeyan.

Napa keterlibatan Facebook ing platform?

Ora dadi rahasia manawa lanskap pariwara digital wis owah sajrone sawetara taun kepungkur, utamane babagan privasi pangguna lan pelacakan pihak katelu. Apa GDPR utawa nganyari iOS paling anyar, dadi luwih angel kanggo nglacak prilaku pangguna lan kinerja kampanye Iklan Facebook.

Salah siji cara kanggo ngenthengake rasa lara sing sampeyan rasakake saka watesan kasebut yaiku nggunakake kekuwatan Facebook dhewe lan keterlibatan pangguna (ing dhaptar strategi Facebook post-iOS).

Amarga pangguna wis mlebu syarat lan kahanan apa wae kanggo nggunakake Facebook lan ora ana pelacakan pihak katelu, tegese kabeh pelacakan prilaku lan keterlibatan wis lengkap lan akurat.

Iku ora kudu dadi panggantos kanggo nyopir pangguna menyang situs web sampeyan, nanging aku bakal mbantah manawa keterlibatan Facebook ing platform isih bisa duwe papan sing penting ing strategi pemasaran online sampeyan.

Dadi ing atine, iki cara sampeyan bisa nggunakake keterlibatan Facebook kanggo nambah marketing.

Strategi #1: Gunakake tujuan kampanye sing fokus ing keterlibatan

Salah sawijining perkara sing paling apik sing ditindakake Facebook (miturut pendapatku) yaiku mbantu ngoptimalake target tartamtu liwat tujuan kampanye. Saben sampeyan nggawe kampanye anyar, sampeyan ngandhani Facebook apa sing sampeyan pengin fokus lan tujuane kanggo entuk.

Mangkene dhaptar lengkap tujuan kampanye kaya saiki:

  • Kesadaran: Brand Awareness, Reach
  • Pertimbangan: Lalu lintas, Keterlibatan, Instal aplikasi, Tampilan video, Timbal generasi, Pesen
  • Konversi: Konversi, Penjualan Katalog, lalu lintas Toko

tujuan kampanye iklan facebook

1. Kampanye keterlibatan

Tujuan pisanan sing paling fokus ing engagement diarani, sampeyan guessed, Engagement. Iku ana ing kategori "Pertimbangan" saka tujuan kampanye.

iklan facebook - kirim engagement

Kanthi jinis kampanye iki, sampeyan bisa milih ngoptimalake seneng kaca, keterlibatan kirim, utawa tanggapan acara.

Tujuane yaiku supaya pangguna njupuk tindakan khusus ing situs kasebut kanthi tumindak sing ana ing platform kasebut lan condong menyang metrik interaksi Facebook: saham, seneng, reaksi, komentar, lsp.

Kaya kunjungan menyang situs web, pangguna sing nindakake tumindak kasebut melu merek sampeyan lan dadi luwih akrab karo sampeyan. Sanajan tumindak kasebut bisa uga ora duwe jumlah dhuwit sing diikat langsung kaya dodolan online, iki ora ateges dheweke dudu bagean penting saka corong panuku (carane nggawe strategi Facebook corong lengkap ing kene).

2. Kampanye tampilan video

Kanthi kampanye Video View, sampeyan bisa ngoptimalake kanggo ThruPlay utawa 2 detik terus ndeleng iklan video Facebook.

iklan facebook - optimasi kanggo persiyapan pangiriman iklan

Kaya sing sampeyan ngerteni, Facebook nyaranake ThruPlay (kaya aku) amarga bakal ngoptimalake kanggo ndeleng video sing paling lengkap yen video kasebut 15 detik utawa luwih cendhek. Yen luwih saka 15 detik, iku bakal ngoptimalake kanggo wong sing paling kamungkinan kanggo nonton 15 detik.

Sanajan ora katon suwe, pikirake suwene sampeyan nonton video iklan ing Facebook utawa Instagram. Apa rata-rata biasane kurang utawa luwih saka 15 detik? Tebakanku kurang, akeh.

Nanging sing sampeyan nonton nganti 15 utawa luwih detik biasane cukup menarik kanggo sampeyan. Kapitalisasi prilaku iki saka wong-wong ing target pamirsa lan priksa manawa entuk bathi paling gedhe kanthi nambahake informasi penting ing wiwitan video. Mangkono, sanajan dheweke ora nonton 15 detik, sampeyan isih duwe pengaruh.

Lan sampeyan bakal ndeleng sing-kita duwe kirim kanggo sing! Priksa iki 11 Cara kanggo Ngapikake Iklan Video Facebook kanthi Pancing Pembunuh.

3. Pesen kampanye

Ngluwihi tampilan video utawa kaca lan keterlibatan kirim, sampeyan uga bisa nggunakake kampanye Pesen Facebook kanggo miwiti utawa nguripake maneh obrolan karo pangguna ing platform kasebut.

iklan facebook - persiyapan iklan utusan

Coba iki minangka chatbot langsung karo perusahaan sampeyan, nanging tanpa perlu nambah gesekan kanthi ngirim wong menyang situs web sampeyan.

Sampeyan uga bisa milih platform sing pengin digunakake kanggo obrolan iki: Messenger, WhatsApp, utawa Instagram Direct.

Yen pelanggan pengin sesambungan karo sampeyan, gawe gampang. Pakar PPC Brett McHale ngandhani carane nggawe iklan Messenger ing kirim iki.

4. Kampanye generasi timbal

Kaya karo iklan Pesen, sampeyan bisa nggunakake formulir Lead Gen kanggo ngumpulake informasi pangguna langsung ing Facebook tanpa kudu teka ing situs sampeyan sadurunge ngisi formulir kasebut.

iklan facebook - wangun timbal persiyapan pamirsa adat

Wangun gen timbal duwe akeh cara sampeyan bisa ngatur. Satemah ora ana gunane yen dakcritakake kabeh ing tulisan iki. Sampeyan bisa sinau carane ngatur iklan timbal Facebook ing kene utawa nonton video iki, nanging kanggo tujuan saiki, penting kanggo ngerti manawa iklan timbal Facebook duwe keuntungan ing ngisor iki:

  • Pangguna bisa ngirim formulir tanpa kudu ninggalake Facebook.
  • Informasi timbal bisa digabungake langsung karo CRM utawa platform otomatisasi pemasaran kanggo nyambung menyang alur kerja sampeyan.
  • Pitakonan bisa duwe jawaban sing diisi otomatis dening Facebook kanggo mbatesi gesekan nalika ngisi formulir kasebut.
  • Formulir bisa disesuaikan kanggo takon meh kabeh pitakonan sing dikarepake.

Sakabèhé, kampanye generasi timbal Facebook minangka salah sawijining cara favoritku kanggo ngarahake pangguna ing Facebook lan bisa nyedhiyakake akeh nilai kanggo meh kabeh bisnis. Ora kanggo sebutno, padha mbantu mbangun data pihak pisanan ing donya ing ngendi data pihak katelu dadi luwih angel ditemokake.

RELATED: Conto Iklan Timbal Facebook kanggo Sinau lan Salin

Strategi #2: Retarget page engagers

Retargeting Facebook ora mung ditrapake kanggo pengunjung situs web. Sampeyan bisa retarget sing wis ngunjungi lan melu karo kaca sampeyan uga. Sawise ana wong sing melu kaca sampeyan, wong kasebut luwih dhuwur tinimbang wong liya sing durung. Ing teori, sampeyan ora kudu ngenalake merek sampeyan maneh. Saiki sampeyan bisa luwih fokus ing nggawe sambungan karo wong-wong mau, kaya sampeyan bakal wong sing ngunjungi situs web.

Kanggo pengunjung situs web, kita nggawe pamirsa situs web lan target wong sing wis cookied dening piksel Facebook (sing kita ngerti wis ilang akeh daya).

Kanthi pamirsa Engagement, kita bisa retarget wong ora mung if padha melu merek sampeyan ing Facebook (utawa Instagram), nanging uga carane padha tunangan.

iklan facebook - pilih sumber pamirsa khusus

Dhaptar ing ndhuwur nuduhake kabeh macem-macem jinis pamirsa sing bisa digawe ing Facebook. Set pisanan bakal saka sumber sampeyan. Ana papat dhaptar total kalebu pengunjung situs web, unggahan Pelanggan, Aktivitas Aplikasi, lan kegiatan Offline.

Bagean ngisor ("Sumber Facebook"), sing luwih gedhe, minangka dhaptar lengkap kabeh sumber pamirsa mung keterlibatan. Ana akeh! Aku uga ngomong babagan nggunakake sumber kasebut ing postinganku ing penargetan iklan Facebook ing jagad privasi.

  • Video
  • Formulir timbal
  • Pengalaman cepet
  • Blanja
  • Akun Instagram
  • Acara
  • kaca Facebook
  • Dhaptar ing Facebook

Gumantung ing jinis kampanye apa sing sampeyan gunakake saka rong bagean sadurunge utawa cara sampeyan melu Facebook sacara organik, sampeyan bakal pengin milih sumber sing beda. Kanggo kampanye generasi timbal, sampeyan bisa nggawe dhaptar adhedhasar wong sing mbukak formulir, mbukak lan ngirim formulir, utawa mbukak lan ora ngirim.

iklan facebook - wangun timbal persiyapan pamirsa adatNanging yen sampeyan milih sumber Kaca Facebook, umpamane, sampeyan entuk dhaptar sing luwih mantep sing katon kaya iki.

iklan facebook - nargetake prilaku kaca

Sampeyan banjur bisa nggawe pamirsa pangguna adhedhasar kritéria kaya:

  • Wong sing saiki seneng utawa ngetutake Halaman sampeyan
  • Saben uwong sing melu kaca sampeyan
  • Sapa wae sing ngunjungi kaca sampeyan
  • Wong sing melu posting utawa iklan apa wae
  • Wong sing ngeklik tombol ajakan tumindak
  • Wong sing ngirim pesen menyang Kaca sampeyan
  • Wong sing nyimpen Kaca utawa kiriman apa wae.

...lan target kanggo aliran nurture utawa sampeyan bisa ngilangi kanggo mesthekake olahpesen sampeyan cocog karo pamirsa.

Nambani pamirsa iki kaya sing bakal ditindakake pengunjung situs web. Yen dheweke teka ing kaca sampeyan nanging durung tuku apa-apa saka toko sampeyan, bisa uga ngirim kampanye Katalog kanggo nyengkuyung dheweke. Yen dheweke seneng karo sawetara kiriman sampeyan utawa nonton sawetara video, kirimake formulir gen timbal kanggo ndhaptar buletin sampeyan. Mung amarga kedadeyan ing Facebook lan dudu situs web sampeyan, ora ateges dudu prilaku pangguna sing kudu dimanfaatake.

Strategi #3: Nggedhekake pamirsa nganggo lookalikes

Nganti saiki, kita wis ngrembug babagan carane nggawe keterlibatan liwat tujuan kampanye lan banjur target maneh pangguna sing wis nindakake tumindak kasebut.

Nanging kepiye carane bisa nggunakake dhaptar pangguna sing padha kanggo mbantu nemokake pelanggan anyar sing bakal dituju?

Prasaja: pamirsa katon.

iklan facebook - nggawe pamirsa mirip

Opsi nargetake roti lan mentega Facebook, pamirsa sing mirip, ngidini sampeyan nggunakake meh kabeh dhaptar pamirsa sing bisa digawe lan nemokake pangguna anyar sing padha karo wong ing dhaptar kasebut.

Yen sampeyan nemokake manawa sampeyan ndeleng kinerja sing apik saka wong sing wis seneng karo kaca sampeyan, coba nggawe sing mirip karo pangguna kasebut lan targetake kanthi cara sing padha, nanging ing set iklan utawa kampanye anyar. Kanthi cara iki, sampeyan bakal nargetake wong-wong sing tumindak kaya pamirsa Kaya Halaman, nanging sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye kinerjane beda karo dhaptar asli Halaman Suka.

Ora yakin apa tegese "kinerja apik"? Gunakake Facebook Ads Performance Grader gratis kanggo ngerteni!

Siji caveat kanggo strategi iki ana hubungane karo mbangun corong lan sabar.

Yen sampeyan wis kerja nganti pirang-pirang taun kanggo ngasilake dhaptar pangguna sing seneng karo kaca Facebook liwat akeh konten sing relevan lan keterlibatan komunitas (pemasaran Facebook kanthi ringkes), banjur target maneh karo tuku situs web lan yen bali kuwat, banjur sampeyan bisa uga mikir yen nggawe Lookalike saka Page Likes lan nindakake perkara sing padha minangka strategi sing kuwat, bener?

Ya lan ora.

Nalika kita pengin nggunakake Page Likes Lookalike kanggo mbangun pamirsa, aja lali babagan taun sambungan merek sing sampeyan lakoni karo pangguna kasebut sadurunge meksa tuku.

iklan facebook - jinis engagement

Tinimbang nggawe Page Likes Lookalike lan ngirim langsung menyang corong ngisor kanggo tumindak, luwih becik sampeyan nggunakake Lookalike kanggo ngasilake Page Likes nyata saka pamirsa kasebut, banjur target maneh adhedhasar keterlibatan sekunder kasebut.

Strategi iki mesthi njupuk luwih saka mung mlumpat langsung menyang ngisor corong, nanging pemasaran online dudu cara sing cepet kanggo nyingkirake merek lan sambungan pelanggan sing apik. Iku kudu digunakake kanggo bantuan bahan bakar.

Interaksi ing platform nggawe mbalek maneh - gunakake!

Kanggo wektu sing cukup suwe, interaksi ing platform sing diduweni merek karo pelanggan ora digatekake kanthi nilai sing luwih dhuwur, dalan sing luwih cepet menyang revenue karo lalu lintas situs web lan kampanye konversi. Nalika wong-wong mau isih duwe peran ing meh kabeh lelungan sing tuku, mesthine ora dadi siji-sijine sing sampeyan fokusake. Gunakake keterlibatan ing platform kanggo keuntungan sampeyan. Entuk pangerten babagan carane nggawe prilaku tuku pelanggan lan coba. Aku njamin yen sampeyan nindakake iki sajrone sawetara taun sabanjure, sampeyan bakal entuk kompetisi lan, kemungkinan, hubungan sing luwih cedhak karo para pelanggan.

Kanggo rekap:

  1. Gunakake tujuan kampanye sing fokus ing keterlibatan
  2. Retarget page engagers
  3. Nggedhekake pamirsa nganggo lookalikes

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol