Media sosial

3 Pitakonan Facebook Grader Anyar Kita Bisa Mbantu Sampeyan Njawab

Yen sampeyan wis ngetutake blog iki, sampeyan wis weruh kita ngomong akeh ing musim semi iki babagan owah-owahan minangka akibat saka COVID-19. Ekonomi wis owah. Iklan online wis diganti. Kanggo umume industri, pasar wis diganti. Tujuan bisnis sampeyan mbokmenawa wis diganti.

Nanging babagan nglakokake bisnis cilik, ayo ngobrol sedhela babagan apa wis ora diganti. Kita kabeh juggling sewu prioritas saingan, nanging yen sampeyan duwe utawa mbukak marketing kanggo bisnis cilik, sing babar blas kupluk lawas. Sampeyan isih kudu golek lan njaga bakat. Sampeyan isih kudu njaga heaAliran awis sampeyan, sanajan iki minangka tantangan sing luwih gedhe tinimbang saiki kanggo akeh bisnis cilik. Lan sampeyan isih kudu golek lan nyambungake karo target pamirsa-wong sing resonate karo merek sampeyan lan bakal kasengsem kanggo mbayar produk utawa layanan sampeyan.

Ing kono Facebook lan Instagram mlebu. Lan Facebook Grader kita sing mentas dianyari bisa mbantu mesthekake yen sampeyan ngoptimalake pariwara ing platform kasebut kanthi mangsuli pitakon penting babagan kinerja akun sampeyan.

Grader Facebook WordStream

Nanging pisanan, ayo ngomong babagan kenapa iklan Facebook dadi kunci saiki.

Kenapa Facebook, lan kenapa saiki?

Kanggo bisnis cilik sing pengin tuwuh lan skala, Facebook lan Instagram wis dadi bagean sing ora bisa diendhani saka strategi pemasaran apa wae.

Sapa wae target demografi sampeyan, mesthine sampeyan bakal nemokake ing Facebook lan Instagram-utamane sawise kunci COVID-19. Pungkasan wulan, Facebook nggayuh rekor paling dhuwur 2.6 milyar pangguna saben wulan aktif: tambah 10% saben taun.. Kalebu Facebook Messenger lan Instagram, lan sampeyan lagi ngomong nganti 4.8 Milyar pangguna saben wulan aktif. Apa pelanggan sing cocog sampeyan yaiku Boomers utawa Gen Z, sing ana ing India utawa Irlandia, panggunaan media sosial saya tambah akeh ing musim semi iki..

Kampanye PPC COVID-19 mbalek maneh: pangguna saben wulan Facebook

Kajaba iku, nalika sampeyan mbukak kampanye iklan Facebook bermerek, analisis kita nuduhake yen sampeyan bisa ndeleng rata-rata 34% mundhake telusuran kanggo istilah merek sing gegandhengan (tembung kunci iklan Google sampeyan!) ing Google Search. Dadi yen kampanye Panelusuran Google sampeyan wis ngalami penurunan 6% anyar ing lalu lintas telusuran, pindhah menyang Facebook uga bisa nyurung lalu lintas Google Search sing luwih dhuwur lan siap dikonversi. Bebarengan, biaya iklan nyata ing Facebook wis mudhun, dadi cara sing luwih efisien biaya kanggo nggayuh pamirsa tinimbang sadurunge.

Lan, ayo dadi nyata. Sajrone pandemi, kanthi dhuwit luwih sithik tinimbang sadurunge, sampeyan mung bakal ngupayakake strategi pemasaran sing sampeyan lakoni ngerti bakal bisa.

Pramila kita seneng nuduhake Facebook Ads Grader anyar karo sampeyan: Iku cepet, gampang, free alat sing nuduhake ngendi sampeyan njupuk kauntungan saka kabeh Facebook lan Instagram kudu nawarake bisnis sampeyan-lan ing ngendi sampeyan ilang. Facebook Grader uga kudu menehi nilai kanggo wong-wong sing wis iklan ing FB kanggo sawetara wektu lan wis sibuk banget sinau praktik paling apik; utawa sing pengin ngukur sukses nalika pulih lan nambah akun sawise pandemi.

Ayo ndeleng kanthi luwih rinci babagan carane Facebook Grader bisa mangsuli sawetara pitakonan gedhe sing sampeyan duwe, apa sampeyan wis miwiti pariwara ing Facebook lan Instagram ing sawetara minggu kepungkur, utawa sampeyan wis ing platform kanggo sawetara wektu lan mung ora duwe wektu kanggo nindakake iki jenis rinci analisis dhewe.

Siap menehi peringkat akun pariwara Facebook saiki? Klik kene!

Pitakonan #1: Apa aku nindakake iki kanthi bener?

Ora guyon ing kene: miwiti iklan Facebook lan Instagram ora mlaku ing taman. Nanging kanthi khusus platform iki, nggawe dhasar sing bener kanggo akun sampeyan - mbangun struktur akun sing padhet, mesthekake sampeyan kanthi otomatis ngiklanake kabeh platform sing kasedhiya, lan nyetel Facebook Pixel - yaiku. ing sing paling penting sampeyan bisa nindakake kanggo mbukak kunci kabeh sing ditawakake Facebook.

Amarga iki penting banget, Facebook Grader kita ndeleng dhasar sampeyan saka sawetara sudut. Kita uga bakal menehi skor, adhedhasar limang area utama ing akun iklan Facebook:

  • Set iklan
  • Frekuensi iklan
  • Target lokasi
  • Penargetan konversi
  • Kiriman organik sing bisa ditindakake
Grader Facebook WordStream: Hasil Ringkesan Platform

Lima wilayah kasebut minangka kunci ing akun iklan Facebook, nanging setelan lan strategi apa sing paling apik kanggo sampeyan bakal beda-beda adhedhasar bisnis, target pasar, lan tujuan sampeyan. Mesthine, luwih becik nguwasani aturan kasebut sadurunge sampeyan sengaja nglanggar kanthi jeneng inovasi. Dadi, apa sampeyan anyar iklan Facebook lan Instagram utawa ora, kita Facebook Grader bakal lengen sampeyan karo informasi sing perlu kanggo nemokake lan isi retak ing dhasar akun-supaya sampeyan bisa mbangun saka ing kono. 

Pitakonan #2: Apa aku nindakake perkara sing bener kanggo nggayuh tujuanku?

Yen sampeyan kuwatir babagan Manajer Iklan Facebook kanthi pitakonan iki, sampeyan wis nindakake kanthi bener! Cara paling gampang kanggo ora tekan tujuan bisnis saka upaya marketing apa wae yaiku ora ngenali lan nemtokake kanthi jelas tujuan kasebut ing wiwitan.

Untunge, Facebook mbutuhake sampeyan nyetel target kampanye kapan sampeyan miwiti kampanye iklan anyar; kampanye sampeyan bisa dirancang kanggo ngedongkrak Kesadaran, ngasuh pertimbangan, utawa drive konversi. Sampeyan bakal pengin njaga campuran saka telung jinis kampanye iki kanggo mesthekake yen sampeyan lagi ngomong karo saben bagean saka corong marketing., nanging sampeyan uga pengin nggawe manawa campuran wis selaras karo tujuan bisnis utama kanggo iklan sosial. Contone, yen tujuan nomer siji yaiku nambah pangenalan merek, entuk petunjuk anyar kanggo bisnis sampeyan, utawa ngedongkrak telusuran bermerek ing Google, sampeyan pengin luwih akeh babagan kampanye kesadaran. Yen sampeyan pancene kudu entuk dhuwit ing lawang, utamane saka pelanggan baleni, sampeyan bakal pengin mbukak kampanye konversi luwih akeh. Iku kabeh gumantung ing gol bisnis sampeyan.

Ing WordStream, kita kabeh babagan mbantu bisnis cilik kaya sampeyan kanggo nggayuh tujuane. Ing wektu normal, sing umume babagan wutah; saiki, iku daya tahan, ketangkasan, kesehatan finansial, lan njaga corong marketing sampeyan kuwat. Mulane, Facebook Grader kita nganalisa target kampanye kanthi rinci lan nuduhake rincian kinerja kampanye miturut jinis.

Grader Facebook WordStream: Hasil Kampanye Sasaran

Kanthi informasi iki, sampeyan bakal bisa nemokake apa iklan sampeyan pancene bisa nyebabake asil sing bisa nyebabake tujuan bisnis sampeyan.

Pitakonan #3: Apa aku tekan wong sing bener?

Pitakonan gedhe liyane. Elinga carane kita ngandika saiki ana 2.6 Milyar pangguna aktif saben wulan ing Facebook, ora kanggo sebutno Messenger lan Instagram? Nalika blumbang wong sampeyan bisa tekan punika sing jembar, carane sampeyan nggawe manawa sampeyan lagi tekan wong sing bener kamungkinan kanggo resonate karo pesen-lan ing sawijining dina tuku produk utawa layanan?

Kanggo ngatasi iki, Facebook wis nggawe target pamirsa apparatus sing ora kaya apa wae ing platform pariwara liyane. Sampeyan bisa nggunakake penargetan lokasi sing tepat (kode pos, kutha, lsp.) kanggo nggayuh lingkungan tartamtu, ngirim pesen unik kanggo pelanggan sing kepungkur, utawa nul ing potensial pelanggan anyar adhedhasar prilaku tuku lan kapentingan pribadi.

Grader Facebook WordStream: asil Kinerja Pemirsa

Wiwit nggayuh wong sing tepat ing wektu sing tepat iku penting banget-lan salah sawijining proposisi nilai iklan Facebook utama-Penilai Facebook kita nganalisa kinerja pamirsa kanthi rinci. Kita bakal nuduhake demografi sing paling apik lan kinerja paling awon, uga kesempatan kanggo nggedhekake pamirsa ing papat jinis pamirsa sing disaranake.

Entuk grader pariwara Facebook sampeyan kanthi gratis!

Ayo dijawab pitakonan sampeyan

Swara mbiyantu? Yen analisa rinci babagan iklan Facebook lan Instagram sampeyan bakal mbantu sampeyan ngerti carane pasar bisnis, Grader Iklan Facebook anyar kita wis siyap kapan wae. mung pindhah menyang kene kanggo mbukak laporan sampeyan kanthi gratis!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol