Wordpress

35 Situs Foto Simpenan Gratis Paling Apik

Nggunakake gambar sing apik lan narik perhatian bisa nggawe bedane nyata babagan reaksi para pamirsa menyang situs web sampeyan. Konten sing nampilake foto sing narik kawigaten bakal luwih akeh maca lan nuduhake, bakal nambah jumlah pengunjung bali sing ditampa, lan pungkasane mbantu situs web sampeyan entuk target.

Nanging nemokake foto saham sing menehi situs web sampeyan faktor 'wow' bisa dadi angel. Ing artikel iki, kita wis nggawe dhaptar situs web fotografi saham gratis lan premium sing paling apik. Muga-muga, apa wae sing dibutuhake situs web WordPress sampeyan, bakal ana sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Ana akeh situs web foto saham gratis sing bisa kanthi cepet lan gampang ndownload gambar kanthi kualitas dhuwur. Yen sampeyan blogger utawa bisnis cilik sing butuh foto sok-sok kanggo konten situs web WordPress, mula salah sawijining situs fotografi gratis iki mung sing sampeyan goleki.

1. Unsplash

Unsplash

Unsplash minangka sumber fotografi gratis sing paling disenengi (kita asring digunakake kanggo kiriman blog). Situs web iki nduweni koleksi luwih saka 200,000 gambar kanthi resolusi dhuwur, kanthi atusan liyane ditambahake saben dina. Foto diwenehake dening komunitas luwih saka 41,000 fotografer, lan kabeh bisa digunakake kanggo tujuan pribadi lan komersial.

Unsplash menehi pilihan kanggo ndhaptar, nggawe koleksi sampeyan dhewe, lan ngetutake fotografer favorit. Nalika nggoleki gambar, sampeyan bisa nggunakake istilah sampeyan dhewe utawa ndeleng koleksi sing wis digawe. Unsplash nduweni macem-macem gambar sing menarik lan macem-macem, lan menehi foto kanthi rasa lan finish profesional. Iki alat temtunipun worth mriksa metu.

2. RawPixel

Foto Simpenan RawPixel

Mbok menawa jeneng iki kaya kulawarga, amarga dheweke minangka salah sawijining kontributor paling gedhe ing Unsplash. Nanging kanggo macem-macem liyane menyang situs utama RawPixel. Ing kene sampeyan bakal nemokake foto stok gratis, vektor lan uga PSD. Koleksi gratis kalebu meh 200,000 foto saham sing bisa dipilih. Nanging yen iku ora cukup kanggo sampeyan, padha uga nawakake anggota premium (sing kalebu lisensi panggunaan komersial kanggo foto sing) kanggo tambahan 30,000+ Simpenan.

3. Vecteezy

Foto Gratis Vecteezy

Vecteezy nawakake jutaan foto saham. Umume foto ing situs kasebut gratis kanggo panggunaan pribadi lan komersial, nanging liyane kasedhiya liwat langganan mbayar.

Sampeyan bakal ngormati kualitas sumber daya sing ditawakake Vecteezy, amarga sumber daya gratis dideleng kanthi manual sadurunge ditambahake menyang situs kasebut. Iki mesthekake yen sampeyan ora duwe masalah karo asil telusuran sing ngasilake gambar kanthi kualitas rendah, kaya sing bisa uga ana ing situs foto gratis liyane. Vecteezy menehi pilihan kanggo ndownload foto tanpa mlebu, utawa sampeyan bisa nggawe akun gratis. Mlebet ngidini sampeyan ndeleng riwayat download, nggawe koleksi, lan menehi tandha gambar minangka favorit.

4. pixabay

Pixabay

Pixabay bangga dadi komunitas kreatif, nuduhake lan nggunakake foto, ilustrasi, vektor, grafis, lan video sing bebas hak cipta. Maneh, lisensi CC0 ditrapake kanggo kabeh konten sing dirilis. Dadi kabeh media bebas digunakake kanggo panggunaan pribadi lan komersial, lan atribusi ora perlu.

Pixabay saiki nampilake luwih saka 1,090,000 gambar lan video. Akeh gambar sing ditawakake dadi pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki ilustrasi, vektor, foto utawa liya-liyane.

Pixabay nyengkuyung pangguna kanggo ndhaptar lan nggawe akun dhewe (gratis). Ing kene sampeyan bisa ngunggah lan menehi tetenger gambar favorit, ngetutake pangguna liyane, ngirim pesen, lan liya-liyane.

5. PicJumbo

Picjumbo minangka foto saham gratis sing diduweni lan dikelola dening Viktor Hanacek. Originally Viktor digunakake situs kanggo nuduhake foto free dhewe, nanging wiwit iku nggawe Picjumbo wis thukul lan saiki nampa lan nuduhake foto saka akeh kreator.

Saiki ana luwih saka 1500+ foto saham gratis, nanging yen sampeyan pengin luwih akeh, sampeyan bisa nganyarke menyang akun premium supaya bisa ngakses 30+ foto liyane saben wulan. Kabeh foto bisa digunakake kanthi gratis, kajaba sampeyan pengin nyebarake maneh, mula sampeyan kudu langganan.

6. Lambang8

Ikon8 Foto

Aja jeneng ngapusi sampeyan - Icons8 duwe ton gratis sing apik. Iki kalebu ewonan foto sing dikurasi kabeh diatur kanthi gampang dadi kategori. Iki minangka tambahan kanggo lambang gratis, ilustrasi, musik lan liya-liyane.

Gambar kasedhiya gratis ing format jpeg standar. Uga, yen sampeyan nggunakake sumber gratis, sampeyan kudu menehi kredit Icons8 kanthi link-back sing ramah. Yen ora, sampeyan bisa langganan rencana premium sing ora ngubungake syarat lan uga ngidini sampeyan ngakses file png lan psd resolusi dhuwur kanggo gambar ($ 13 / bln kanggo 50 download saben wulan).

7. Pexels

Peksel

Pexels minangka sumber foto saham gratis sing nuduhake gambar ing sangisore lisensi Creative Commons Zero (CC0). Tegese sampeyan bisa nggunakake gambar kasebut kanggo panggunaan pribadi lan komersial. Dadi, yen sampeyan mbukak bisnis online, sampeyan bisa nggunakake gambar Pexels ing situs web WordPress sampeyan tanpa kudu ngubungake situs kasebut utawa fotografer.

Pexels saiki nawakake luwih saka 30,000 foto saham gratis. Plus ana 3,000 liyane ditambahake saben wulan. Bebas bae kanggo nyalin, ngowahi lan nyebarake gambar sing apik iki. Gambar kasedhiya ing macem-macem ukuran download, uga ukuran khusus gumantung kabutuhan.

8. Burst (dening Shopify)

burst by shopify free-resolusi dhuwur stock foto wpexplorer

Shopify nindakake akeh kanggo nggawe pelanggan sukses. Iki kalebu nggawe perpustakaan foto saham gratis sing diarani Burst. Gambar kasebut gratis diunduh kanggo para pelanggan Shopify lan liya-liyane.

9. Saben Piksel

saben piksel foto saham gratis kanthi resolusi dhuwur wpexplorer

EveryPixel minangka mesin telusur foto saham sing bisa mindhai situs web fotografi saham gratis lan mbayar - didhukung dening AI. Sampeyan bisa tansah nyaring asil panelusuran saka situs fotografi saham gratis mung!

10. FoodiesFeed

foodiesfeed foto stok gratis resolusi dhuwur wpexplorer

FoodiesFeed mung sing dikarepake. Koleksi foto stok sing gegandhengan karo panganan gratis sing apik banget.

11. FreeImages

freeimages foto saham gratis resolusi dhuwur wpexplorer

FreeImages nduweni koleksi foto saham sing apik lan nduweni fitur koleksi foto sing migunani sing bisa ngirit wektu akeh yen sampeyan lagi nggarap proyek sing gegandhengan.

12. Foto Gratis

freephotos.cc foto stok gratis resolusi dhuwur wpexplorer

FreePhotos nawakake koleksi foto saham gratis sing diklompokake kanthi total 100 kategori. Malah ana editor foto online.

13. Saham Gratis

freestock.org foto stok gratis resolusi dhuwur wpexplorer

FreeStocks duwe koleksi foto saham gratis kanthi resolusi dhuwur sing nyebar ing 7 kategori, yaiku. – kéwan, kutha & arsitektur, fashion, pangan & ombenan, alam, obyek & teknologi lan wong.

14. Gratisography

gratisografi foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

Gratisografi nampilake koleksi foto saham resolusi dhuwur gratis saka sangang kategori sing beda.

15. IM Gratis

Aku gratis foto saham resolusi dhuwur wpexplorer

IM Free nawakake koleksi foto stok resolusi dhuwur gratis saka macem-macem kategori kalebu rekreasi, B&W, lingkungan, pemandangan kutha lan liya-liyane!

16. Jay Mantri

jay mantri foto stok resolusi dhuwur gratis wpexplorer

Jay Mantri nuduhake koleksi foto stok resolusi dhuwur sing apik liwat blog Tumblr, miturut lisensi CC0.

17. Gambar Kab

kaboom pics foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

Kaboom Pics nduwe koleksi foto stok resolusi dhuwur sing apik banget sing bisa digoleki liwat palet warna.

18. Urip Pix

urip pix foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

Life of Pix duwe galeri akeh foto stok resolusi dhuwur gratis sing disumbang dening fotografer ing saindenging jagad. Otak ing mburi situs iki, LEEROY kreatif, uga mbukak situs adhine Life of Vids sing nampilake download video saham gratis sing apik kanggo slider, latar mburi lan liya-liyane.

19. Little Visuals

visual cilik gratis foto saham resolusi dhuwur wpexplorer

Little Visuals nawakake koleksi foto stok resolusi dhuwur gratis sing dikirim menyang kothak mlebu lan bisa didownload ing arsip. Dheweke ora duwe fungsi telusuran. Ing cathetan sing kapisah, situs kasebut ora nambahake foto saham anyar sawise mati pemilik situs. Foto-foto kasebut isih tetep online lan dituduhake minangka penghargaan kanggo usahane.

20. Madeleine

magdeleine foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

Magdeleine nawakake koleksi foto saham resolusi dhuwur gratis sing dipilih kanthi apik ing 8 kategori, amarga domain CC0. Dheweke uga terus nambah siji foto saham gratis saben dina!

21. Simpenan MMT

Foto stok gratis resolusi dhuwur mmt wpexplorer

MMT (The Moment Captured) nyedhiyakake foto stok gratis kanggo panggunaan komersial. Foto dilisensi CC0, saengga bisa diundhuh, digunakake lan disebarake kanthi bebas kanggo tujuan pribadi lan komersial. Iki ndadekake MMT dadi pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki gambar kanggo ditampilake ing situs web, tema, template, materi cetak, kiriman sosial, aplikasi, utawa alat desain, kanggo sawetara jeneng.

Konten MMT kalebu akeh kategori, kalebu fotografi makro, pemandangan kutha, alam, ruang kerja, lan liya-liyane. Gambar anyar ditambahake saben minggu, lan macem-macem kategori menarik ditampilake ing galeri. Blog aktif uga dienggo bareng ing situs.

22. Moose

moose gratis resolusi dhuwur stock foto wpexplorer

Moose duwe koleksi foto saham resolusi dhuwur sing unik. Nawakake ton foto saham gratis kanthi karakter lan latar mburi sing terisolasi sing apik kanggo gambar sing ditampilake ing blog lan kiriman media sosial. Nanging, dheweke dilisensi miturut CC BY-ND 3.0, tegese sampeyan kudu menehi link menyang situs web kasebut.

23. MorgueFile

morguefile foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

Sanajan aku dudu penggemar jeneng kasebut, MorgueFile duwe koleksi luwih saka 350,000 foto saham kanthi resolusi dhuwur gratis.

24. MyStockPhotos

mystockphotos foto stok resolusi dhuwur gratis wpexplorer

MyStockPhotos minangka koleksi foto saham resolusi dhuwur gratis saka Themeisle.

25. NegativeSpace

ruang negatif bebas foto saham resolusi dhuwur wpexplorer

NegativeSpace menehi akses menyang koleksi gedhe saka foto saham resolusi dhuwur gratis ing lisensi CC0 - ngidini sampeyan nggunakake foto ing ngendi wae!

26. Picografi

picography gratis resolusi dhuwur stock foto wpexplorer

Picography nampilake koleksi foto saham resolusi dhuwur gratis sing apik sing disebar ing 12 kategori. Dheweke ana ing sangisore lisensi CC0, tegese sampeyan bebas nggunakake aplikasi kasebut ing proyek apa wae.

27. Public Domain Archive

designrush foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

Arsip Domain Umum nduwe koleksi apik saka 200+ foto stok resolusi dhuwur gratis sing nyebar ing 14 kategori. Kabeh gambar dilisensi ing CC0 supaya sampeyan bisa digunakake ing saben proyek.

28. ScatterJar

scatterjar free-resolusi dhuwur stock foto wpexplorer

ScatterJar minangka situs darmabakti kanggo foto stok resolusi dhuwur gratis kanggo kabeh sing ana gandhengane karo panganan. Dheweke duwe kategori khusus kanggo panganan kalebu sayuran, omben-omben, jamu & rempah-rempah lan liya-liyane.

29. ShotStash

Shotstash foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

ShotStash nampilake koleksi foto stok resolusi dhuwur gratis sing unik kanthi elegan. Gambar diklompokaké ing 10 kategori lan dilisensi ing CC0.

30. SkitterPhoto

skitterphoto foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

SkitterPhoto nduwe koleksi foto stok resolusi dhuwur gratis sing dilisensi lisensi CC0 domain umum.

31. Snapwire Snap

snapwire snaps foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

Snapwire Snaps minangka koleksi foto stok resolusi dhuwur gratis saka fotografer ing saindenging jagad.

32. SplitShire

splitshare foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

SplitShire minangka proyek siji-wong kanthi 900+ foto stok resolusi dhuwur gratis, gratis kanggo panggunaan pribadi lan komersial.

33. StockSnap

stocksnap.io foto stok resolusi dhuwur gratis wpexplorer

StockSnap nduwe koleksi foto stok resolusi dhuwur sing apik banget. Uga nduweni fitur menarik kayata gambar tren lan kemampuan kanggo ngurutake gambar miturut jumlah tampilan utawa download.

34. StyledStock

wpexplorer foto stok resolusi dhuwur gratis

StyledStock posisi dhewe minangka situs web fotografi saham feminin. Sampeyan entuk akses menyang foto stok resolusi dhuwur gratis sing apik kanggo kiriman blog, iklan lan liya-liyane.

35. Gambar SuperFamous

superfamousimages foto saham resolusi dhuwur gratis wpexplorer

Iki minangka proyek sampingan saka Superfamous Studios lan nampilake foto stok resolusi dhuwur gratis sing fokus ing fotografi lanskap lan alam.

36. Pustaka Pola

patternlibrary gratis foto saham resolusi dhuwur wpexplorer

Nalika sacara teknis dudu situs web foto saham, ThePatternLibrary nawakake pola sing apik kanggo didownload ing proyek sabanjure.

37. Foto Stok Paling Apik Gratis

foto saham paling apik gratis foto saham resolusi dhuwur wpexplorer

Koleksi foto saham liyane sing dilisensi ing CC0 - tegese sampeyan bebas nggunakake iki ing kabeh proyek sampeyan!

38. PikWizard

pikwizard foto stok resolusi dhuwur gratis wpexplorer.png

PikWizard minangka situs web foto saham gratis kanthi luwih saka 100,000 gambar gratis. Luwih saka 20,000 foto saham kasebut eksklusif kanggo dheweke. PikWizard bangga karo gambar saham gratis saka wong - soko sing cenderung langka ing situs fotografi saham gratis. Telusuri tembung kunci kayata "kantor" utawa "rapat" lan sampeyan bakal bisa ndeleng kualitas foto saham sing ditawakake PikWizard!

Bonus: Situs web Foto Stok Premium Paling Apik

Uga akeh situs web sing nampilake foto stok gratis, uga ana macem-macem situs gambar premium. Situs-situs kasebut, ing umum, nyedhiyakake foto sing luwih dhuwur, uga pilihan sing luwih akeh. Dheweke uga nawakake akeh fitur tambahan, kalebu alat panyuntingan, unsur desain digital, ilustrasi, klip video, lan liya-liyane.

Yen sampeyan bisnis gedhe, utawa proyek mbutuhake sampeyan nggarap gambar saben dina, banjur akses menyang profesional, foto kelas ndhuwur kudu dadi prioritas. Mulane, sampeyan bisa uga kudu nimbang langganan situs web gambar premium. Ayo goleki sawetara situs paling apik sing kasedhiya.

Bigstock

Foto Simpenan Bigstock

Bigstock minangka situs keanggotaan foto saham kanthi luwih saka 57 yuta foto, vektor lan video sing bisa dipilih. Apa wae sing dikarepake, mesthine duwe. Kabeh foto kasebut bebas royalti supaya sampeyan bisa nggunakake citra kanggo bisnis sampeyan yen perlu (anggere sampeyan ora adol maneh utawa digunakake minangka logo).

Bigstock nawakake rong struktur rega: rencana saben wulan kanthi jumlah download saben wulan, utawa rencana kredit alternatif ing ngendi sampeyan bisa nambah lan nggunakake kridit yen perlu. Cukup pilih rencana sing cocog kanggo sampeyan!

Envato Elements

Envato Elements

Envato Elements minangka layanan langganan premium sing nyedhiyakake aset digital. Diangkah ing desainer, agensi, pemasar, lan profesional liyane, Envato Elements nyedhiyakake luwih saka 300,000 foto saham gratis royalti, 33,000 aset grafis, kursus, eBook, lan liya-liyane.

Sawise ndhaptar Envato, sampeyan bisa ndownload foto tanpa watesan saka perpustakaan saben wulan, kabeh duwe lisensi komersial. Telusuri foto liwat kategori, utawa liwat saringan sing luwih spesifik kaya orientasi, latar mburi, lan werna. Iki nggawe luwih gampang nemokake gambar sing cocog kanggo proyek sampeyan.

Envato Elements minangka nilai sing apik kanggo dhuwit, lan minangka pilihan sing cocog kanggo para profesional sing butuh foto, utawa unsur desain liyane, kanthi volume sing kerep lan dhuwur.

Adobe Stock

Saham Adobe

Adobe Stock nawakake telung rencana premium saben wulan. Kanthi saben langganan kasebut, sampeyan bisa ndownload sawetara gambar sing nggumunke lan asli. Sampeyan banjur bisa nggunakake foto kasebut ing cetakan, presentasi, situs web, lan media sosial, kanggo menehi sawetara pilihan. Telusuri foto saka seniman dinamis lan galeri tematik, utawa priksa pilihan video, aset 3D, lan liya-liyane.

Kabeh gambar bisa dideleng, dilisensi, diakses, lan dikelola ing Adobe Experience Cloud. Pratinjau foto sing diwenehi tandha banyu ing desain sampeyan ing Photoshop CC, Illustrator CC, aplikasi Adobe, utawa alat Adobe liyane, kanggo ndeleng apa sing paling apik sadurunge sampeyan tuku. Yen sampeyan mutusake kanggo ndhaptar Adobe, gambar sing menehi inspirasi bakal njamin sampeyan nemokake sing cocog kanggo proyek kreatif sabanjure.

Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock minangka panyedhiya gambar premium sing apik tenan. Nampilake luwih saka 160 yuta foto gratis, vektor, ilustrasi, lambang, klip video lan trek musik, mesthi ana sing bakal ana ing kene kanggo sampeyan. Kajaba karo plugin Adobe sing anyar, gampang ngakses foto saham saka aplikasi swara Creative favorit.

Shutterstock nawakake sawetara rencana langganan kanggo nyukupi kabutuhan individu lan bisnis. Shutterstock uga dilengkapi karo Editor dhewe, sing nyedhiyakake template sing siap digunakake kanggo foto sing sampeyan pilih kanggo didownload, ngidini sampeyan ngatur gambar, nggawe slideshow, lan liya-liyane. Yen sampeyan nggoleki foto sing berkualitas, menarik, lan narik kawigaten, mula Shutterstock minangka solusi kanggo sampeyan.

Pati kanggo Simpenan

Pati kanggo Simpenan

Adhedhasar konsep "nalika saham mati seni berkembang," Death to Stock minangka situs foto akar umbi premium sing nyedhiyakake galeri sing digawe dening seniman ing saindenging jagad. Keanggotaan sampeyan ing situs mbantu mbiayai photosets mangsa sing kalebu alam, fashion, seni konsep, tari, setelan kantor lan akeh liyane.

Sisih paling apik yaiku nalika foto anyar dirilis saben sasi, dheweke duwe crita dhewe babagan carane digawe. Kanthi Death to Stock, sampeyan ora mung njupuk foto, sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi lengkap babagan proses kreatif sing ana ing konsep lan nggawe. Aku nyaranake ndhaptar buletin kanggo ngakses foto saham gratis saben minggu.

Canva

canva

Canva minangka situs web alat desain grafis sing kalebu editor foto, lan akses menyang luwih saka 1,500,000 foto saham gratis lan premium. Situs iki mbagi foto dadi pirang-pirang kategori, mbantu sampeyan nemokake gambar sing dibutuhake kanthi cepet lan gampang.

Iki minangka alat gratis, nanging sampeyan kudu ndhaptar kanggo ngundhuh lan nggunakake foto gratis. Gambar sing dibayar beda-beda ing rega lan lisensi sing diwenehake saben foto gumantung rega. Dadi, priksa lisensi sadurunge nggunakake gambar ing proyek. Rencana langganan saben wulan, Canva for Work, uga kasedhiya, kalebu luwih saka 300,000 gambar gratis.

Simpenan Sing Rocks

Simpenan Sing Rocks Foto Simpenan Premium

Nalika relatif anyar, Simpenan sing Rocks pilihan apik liyane kanggo foto Simpenan premium. Dheweke nawakake macem-macem gambar sing diatur ing kategori, koleksi lan / utawa sesi. Paling apik, dheweke nggunakake gaya fotografi sing konsisten. Nggawe pilihan sing apik nalika rebranding bisnis utawa blog.

Perpustakaane kalebu macem-macem kamar, obyek, wong lan liya-liyane. Kanthi anggota wiwit mung 17 saben sasi (kanggo 6 downloads) padha ora bisa dadi pilihan sing paling murah, nanging gambar worth iku. Bebarengan karo anggota umum, saiki padha nawakake opsi lisensi standar, lengkap, eksklusif lan agensi kanggo foto. Dadi yen sampeyan pengin dadi siji-sijine nggunakake gambar tartamtu, sampeyan bisa.

Pikiran Akhir babagan Situs Foto Simpenan Paling Apik

Kanggo sing nggarap gambar saben dina, langganan situs foto saham premium bakal ngirit pirang-pirang jam nggoleki gambar sing bener ing web. Situs premium bakal njamin sampeyan bisa nggoleki lan ngakses gambar sing ayu lan profesional, kabeh saka sak panggonan.

Nanging, sanajan sampeyan duwe anggaran, ana sawetara foto sing apik sing bisa ditemokake ing situs gambar gratis. Lan saiki sampeyan duwe dhaptar situs foto saham gratis sing paling apik! Yen sampeyan ora seneng karo foto sing ditampilake ing salah sawijining situs, priksa liyane. Sugeng nggoleki gambar!

Apa sampeyan bisa menehi rekomendasi situs web foto saham liyane? Mangga nuduhake favorit ing komentar ing ngisor iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol