iPhone

4 perkara sing migunani sing bisa sampeyan lakoni karo Digital Crown ing AirPods Max

AirPods Max mung minangka piranti Apple nomer loro sing nggunakake Crown Digital sing apik saka Apple Watch. Lan sampeyan bisa uga bakal kaget karo carane kuat tombol cilik, saka nyetel volume kanggo ngontrol puter maneh.

Mangkene papat migunani sing bisa sampeyan lakoni karo Digital Crown ing AirPods Max.

A Digital Crown bisa uga ora kaya akeh, nanging Apple Watch wis mulangake manawa Apple bisa nindakake perkara sing cerdas kanthi tombol puteran siji. Gumantung apa sing sampeyan lakoni, bisa ngatur telpon, nelpon Siri, lan liya-liyane.

Sampeyan mung kudu ngerti carane nggunakake kanthi bener.

Nyetel volume

Salah sawijining perkara sing paling umum lan migunani sing pengin sampeyan lakoni karo Digital Crown ing AirPods Max yaiku nyetel volume apa wae sing dirungokake. Mung muter Crown kanggo nambah utawa nyuda.

Kanthi gawan, muter searah jarum jam bakal nambah volume media lan muter counterclockwise bakal nyuda. Nanging, sampeyan bisa mbalikke setelan kasebut kanthi tindakake langkah iki:

  1. Priksa manawa AirPods Max disambungake menyang iPhone utawa iPad.
  2. Mbukak Setelan app.
  3. tutul Bluetooth.
  4. Tunyuk i tombol ing jejere AirPods Max.
  5. tutul Digital Crown.
  6. ing Nambah Volume Kanthi Puteran, pilih salah siji Bali menyang ngarep or Ngarep Mburi.

Crown negates perlu kanggo nyetel volume ing iPhone, iPad, utawa Mac dhewe, kang super-migunani nalika sampeyan lagi ing pamindhahan lan piranti ora gampang diakses. Sanajan sampeyan bisa nggunakake Apple Watch, nglakoni sing padha.

Ngontrol puter maneh media

Sampeyan bisa uga ngerti yen sampeyan bisa muter lan ngaso media kanthi mencet Digital Crown sapisan. Nanging apa sampeyan ngerti yen sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngliwati trek? Mung rega kaping pindho kanggo skip maju lan pencet kaping telu kanggo skip bali.

Takone Siri

Sampeyan bisa nelpon Siri tanpa tombol ing AirPods Max kanthi ngucapake prentah "Hey Siri". Nanging, yen ana alesan sing ora bisa, sampeyan bisa njaluk perhatian Siri kanthi manual kanthi mencet terus Digital Crown.

Nangani telpon

Nelpon mlebu? Sampeyan ora perlu njupuk iPhone metu saka kanthong kanggo njawab. Pencet Digital Crown sapisan ing AirPods Max kanggo njawab telpon, utawa pencet kaping pindho kanggo nolak.

Yen sampeyan nampa telpon kaping pindho nalika sampeyan lagi ing telpon, menet Digital Crown sapisan njawab lan sijine telpon pisanan ditahan. Sampeyan banjur bisa menet Digital Crown kaping pindho kanggo mungkasi telpon kapindho lan bali maneh.

Kanggo nolak telpon mlebu kaping pindho, pencet terus Digital Crown. Lan nalika sampeyan duwe telpon aktif (sawise dijawab), menet Digital Crown kaping pindho bakal dikirim saka AirPods Max menyang iPhone.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol