Seo

4 cara kanggo nyepetake situs Shopify sampeyan

Kacepetan kaca minangka faktor peringkat Google, nanging pengaruhe ora diwatesi karo visibilitas organik sampeyan. Kanggo situs e-commerce, kacepetan tansah dadi keprihatinan amarga wektu mbukak kaca sing sithik nambah pengalaman pangguna lan, banjur, tingkat konversi.

Situs Shopify paling cepet nuduhake sawetara ciri umum. "Padha umume nggunakake tema sing entheng banget, winates banget babagan gambar sing digunakake lan aplikasi sing digunakake - ateges mbatesi jumlah panjaluk sing ditindakake," ujare Chris Long, manajer senior SEO ing Go Fish Digital, sajrone sesi Shopify SEO Live with Search Engine Land,

Mangkene papat perkara sing kudu dielingi supaya situs Shopify mbukak kanthi cepet.

Kompres gambar sampeyan

Situs E-commerce biasane gambar-berat, sing bisa nyuda wektu mbukak kaca yen foto produk utawa grafis liyane ora dikompres. Gambar JPEG umume duwe ukuran file sing luwih cilik tinimbang PNG, sing dadi format sing luwih apik yen sampeyan mbutuhake latar mburi transparan. Ngurangi ukuran gambar menyang ukuran sing cocog uga bisa nyuda ukuran file lan nyuda sawetara wektu mbukak kaca.

Ekosistem aplikasi Shopify duwe akeh pilihan sing bisa digunakake para pedagang kanggo ngotomatisasi sawetara tugas kasebut. TinyIMG SEO Image Optimizer, contone, ngompres lan ngowahi ukuran gambar, lan kanthi otomatis nambah tag alt.

web: Pandhuan SEO Shopify: Cara nambah lalu lintas organik menyang toko sampeyan

Ngleksanakake fungsi loading puguh

Lazy loading mbisakake pengunjung nyimpen kanggo mbukak gambar nalika padha nggulung kaca sampeyan tinimbang kabeh bebarengan, sing bakal nyebabake wektu mbukak luwih dawa. "Pancen gampang banget kanggo para pangembang kanggo ngetrapake ing pirang-pirang kasus," ujare Long, nyaranake Perpustakaan lazySizes, sing digunakake ing situs Shopify klien dhewe.

Dadi konservatif karo aplikasi sampeyan

"Yen sampeyan duwe situs e-commerce, lan sampeyan pengin duwe kabeh macem-macem - iklan pop-up lan chatbot lan kabeh fungsi sing beda-beda iki - sing bakal teka ing tradeoff saka kacepetan kaca," ngandika Long .

Aplikasi Shopify nggawe panyuwunan tambahan lan bisa nambahake kaca bloat, nyepetake situs sampeyan kanggo pangguna. Kanggo ngenali app endi sing ora pantes disimpen, takon, "'Apa app iki menehi nilai kanggo kita? Apa nambah pengalaman pangguna? Apa sing mbantu konversi? Apa iku bener-bener nambah nilai utawa mung apik kanggo duwe?' lan yen sing terakhir, nimbang njabut," nyaranake Long.

Miwiti kanthi tema sing cepet

Wektu loading beda-beda ing tema Shopify. Liwat eksperimen agensi dhewe, Long nemokake manawa tema rata-rata butuh udakara 3.8 detik kanggo First Contentful Paint (FCP), nggawe 171 panjaluk lan bobote udakara patang megabyte. Tolok ukur kasebut bisa mbantu sampeyan ngukur apa situs Shopify sampeyan nindakake ing ngisor iki utawa luwih saka rata-rata.

Dheweke uga wis nyusun dhaptar tema Shopify sing paling apik, miturut First Contentful Paint lan Wektu kanggo Interaktif (TTI), kanggo pamilik toko sing pengin pengalaman paling cepet metu saka kothak.

Nonton diskusi babagan optimasi kacepetan kanggo situs Shopify.

Pengin luwih akeh Live karo Search Engine Land? Entuk kene:

  • Klik kene kanggo nonton sesi lengkap.
  • Google Smart Shopping: Kepiye bedane karo kampanye Shopping standar [Video]
  • Napa sampeyan kudu ngunggah katalog produk lengkap menyang Google Merchant Center [Video]
  • Tips PPC: Strategi penawaran kanggo kampanye Google Shopping [Video]
  • Dhaptar lengkap sesi Live karo Search Engine Land.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol