Wordpress

5 Cithakan WooCommerce sing nggumunake kanggo Nambah Penjualan ing situs web sampeyan

Apa sampeyan Woo?

Yen sampeyan kecemplung ing jagad e-commerce (akeh wong), banjur sampeyan ngerti WooCommerce minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nambah toko online sing bisa disesuaikan menyang situs web WordPress sampeyan.

WooCommerce minangka plugin open-source sing gampang diinstal lan nawakake keluwesan tanpa wates, utamane kanggo pamilik situs web sing pengin kabeh kontrol. Luwih apik, saiki akeh pangembang nawakake tema sing kompatibel karo WooCommerce.

Dadi manawa sampeyan lagi ngedol tas tangan utawa stik hoki, sampeyan bisa nggunakake fitur WooCommerce kanggo entuk pelanggan anyar lan nambah dodolan bisnis sampeyan.

WooCommerce Utama.png

Nanging amarga ana akeh tema WordPress sing wis siap karo WooCommerce, bisa uga angel milih sing bener kanggo nambah bisnis sampeyan.

Inggih, iku used dadi angel.

Kita wis ngidentifikasi limang tema sing siap WooCommerce sing dilengkapi fitur utama sing dirancang kanggo nambah lalu lintas lan nyurung dodolan. Sawise kabeh, industri e-commerce diprediksi bakal tuwuh nganti $370 milyar taun iki, dadi yen sampeyan durung nindakake, iki wektu sing apik kanggo bukak toko online sampeyan.

Apa maneh, kita wis ngobrol karo pangembang cithakan, entuk informasi wong njero babagan carane saben cithakan bisa mbantu nambah dodolan. Pangembang ngerti paling apik, ta?

Mangkene limang pilihan utama kita.

1. ShopIsle

ShopIsle 2.png

Nglamar kerja kaya adol dhewe, ta? Sampeyan ora bakal muncul ing wawancara kerja kanthi celana sweter mambu - sing jelas. Sampeyan ora bakal, sampeyan bakal?

Semono uga kanggo toko online sampeyan. Yen sampeyan pengin narik kawigaten para pelanggan menyang situs sampeyan lan nyengkuyung supaya bisa ngetokake kertu kredit, mula sampeyan kudu ngedol gambar profesional. Kanggo iku, coba ShopIsle, tema WooCommerce saka ThemeIsle.

"Rasa premium ShopIsle yaiku sing ndadekake dheweke katon," ujare Claudiu Dascalescu saka ThemeIsle. "Iki bisa uga minangka salah sawijining faktor sing luwih apik sing bakal mbantu sampeyan nambah dodolan. Nalika tuku online, pelanggan kepengin ngrasakake, lan cara toko katon penting. Sing paling apik babagan pengalaman pangguna yaiku nggulung paralaks sing lancar: fitur visual sing apik sing nggawe latar mburi sampeyan ngambang kanthi elegan nalika sampeyan nggulung munggah lan mudhun kaca.

ShopIsle.png

Lan ora mung iku; ShopIsle kanthi pinter nyingkiri salah sawijining perkara utama sing nyopir pelanggan: situs web alon. "ShopIsle dibangun kanthi struktur sing ramah SEO, kode sing dioptimalake sing disetel kanthi apik kanggo kacepetan," ujare Dascalescu.

Liyane bab kanggo katon metu kanggo? Fleksibilitas. Situs web sampeyan bakal tuwuh kanthi suwe lan sampeyan pengin tema sing bakal ukurane nalika bisnis sampeyan tuwuh.

"Nalika nerangake cithakan e-commerce, salah sawijining unsur sing paling penting yaiku tema serbaguna," ujare Dascalescu. "ShopIsle digawe kanthi cara supaya sapa wae bisa mbukak minangka portal bisnis, toko online, utawa situs web pribadi. Iki digawe khusus kanggo ngetutake kabeh praktik paling apik ing e-commerce: aksen ana ing produk kanthi slider showcase, kategori unggulan, lan bagean produk unggulan.

Price: freemium

2. Gawe

Gawe.png

Nalika coding katon basa universal sabanjure, durung kabeh wong lancar. Nanging iku ora masalah karo nggawe, tema sing bisa disesuaikan banget sing ramah pangguna kanggo pamilik situs web kabeh kemampuan teknis.

"E-commerce gampang banget karo Make," ujare Scott Rollo, desainer saka Tema Foundry. "Kita ora mung ndhukung plugin e-commerce sing populer, kita wis ngrancang kanthi terpadu WooCommerce lan Gampang Digital Downloads bagean mbangun. Produsen mung nginstal plugin favorit lan bagean eCommerce anyar katon sing bisa diowahi lan nyeret lan nyelehake menyang papan - kabeh saka siji titik.

Trep, ta?

Plus, sampeyan DreamHosters metu ana wis wentis munggah: Nggawe rawuh wis diinstal kanggo Pelanggan DreamPress. Skor!

Gawe 2.png

Panggunaan sing gampang nggawe ngidini para pamilik e-toko pamula nggawe lan njaga toko online sing apik.

Kajaba iku, pangguna bisa ngandelake kualitas cithakan iki - wis ditapis luwih saka 5,000 kaping.

"Dadi beda karo akeh 'pembangun kaca' ing kana," ujare Rollo. “Iku rampung free lan mbukak sumber. Wiwit kita pisanan dirilis maneh ing 2014, ing repo GitHub umum wis ndeleng luwih saka 4,000 komitmen. Lan kita wis ndeleng meh 800,000 produsen miwiti situs bisnis karo. Kita seneng mikir sing amarga kita nggawe titik nulis kode rock-solid sing cocog karo pangarepan dhuwur saka komunitas WordPress. Kita ora nggunakake shortcode, lan kita tetep desain Make minangka cedhak karo gaya inti WordPress sabisa. Kita pancene pengin para produsen rumangsa kepenak ing omah wiwit wiwitan.

Nanging cithakan iki ora mung gampang digunakake, nanging uga mobile-loropaken — lan iku penting banget kanggo bisnis sampeyan.

Ora mung wong nggunakake smartphone luwih akeh, dheweke uga nggunakake kanthi tujuan kanggo tuku - 55 persen konversi sing didorong dening panelusur seluler kelakon ing jam utawa kurang. Wiwit Mei taun iki, 62 persen pangguna seluler wis nggawe tuku online karo smartphone ing nem sasi sadurunge. Kajaba iku, 77 persen telusuran seluler kedadeyan ing omah utawa kantor sanajan ana PC sing cedhak.

Ing sisih liyane, 52 persen pangguna ngandhakake yen pengalaman seluler sing kurang apik ndadekake dheweke ora bisa melu perusahaan. Adhuh.

Kanthi panggunaan seluler lan dodolan mundhak, situs e-commerce sampeyan kudu ana ing game A seluler. Ora mung Make responsif, iku duwe struktur basis kothak seluler-pisanan, menehi render sing apik - ora ketompo piranti kasebut.

Price: freemium

3. Illdy

Illdy.png

 Rong puluh nganti 50 milidetik: kira-kira suwene situs web sampeyan kudu narik kawigaten para pengunjung kanthi visual. lan 94 persen kesan pisanan pangguna web ana hubungane karo desain.

Ora meksa.

Mangkene apa sing menarik banget. Pangguna ujar manawa situs web "kompleks visual" kurang ayu tinimbang mitra sing luwih minimalis.

Ora mung desain minimalis sing dadi tren kanthi daya tahan, nanging sing dikarepake konsumen. karo lara, sampeyan entuk tema kompatibel WooCommerce sing resik lan prasaja sing mbantu karo estetika lan migunani ora mung kanggo pangguna nanging uga kanggo Google.

Awit kita ngerti desain sing luwih apik ndadékaké menyang SEO sing luwih apik, sampeyan diposisikan kanthi kuat kanggo ditemokake dening mesin telusur lan pelanggan potensial kanthi tema sing resik lan gampang dilayari. Kajaba iku, tema tata letak siji-halaman sing prasaja iki bisa disandangi - utawa mudhun - gumantung saka kabutuhan situs sampeyan.

Illdy2.png

"Tema kasebut bisa digunakake karo kabeh plugin WordPress gratis lan premium sing populer uga ekstensi WooCommerce," ujare Aigars Silkalns saka Colorlib. "Sampeyan bisa nggawe situs web e-commerce sing gampang banget utawa balistik kanthi upsells, keanggotaan, langganan, cara pembayaran sing beda-beda, lan liya-liyane."

Kajaba iku, popularitas tema kasebut njamin wis diuji kanggo upgrade lan bug sing dibutuhake.

"Illdy minangka salah sawijining tema WordPress gratis sing paling populer sing kasedhiya saiki," ujare Silkalns. "Iki wis digunakake dening puluhan ewu pangguna sing tegese tema wis diuji kanthi lengkap kanggo bug. Kanggo tema e-commerce sing penting banget. Tema kasebut dilengkapi kaca kebangkrutan sing unik lan bisa disesuaikan sing bisa digunakake kanggo nampilake produk sampeyan nanging uga bisa digunakake kanggo mbangun merek sampeyan.

Price: free

4. didol

Sold.png

Dadi ayo bayangake skenario (sing bisa uga nyata banget kanggo kita):

Sampeyan arep menyang toko hardware karo dhaptar ing tangan sawetara bab sing perlu. Barang-barang kasebut paling akeh ing macem-macem wilayah toko, nanging papan tandha ing toko sing ngarahake sampeyan menyang saben item ora apik. Sampeyan ngumbara watara 15 menit, ora bisa nemokake barang sampeyan. Iku pengalaman mumetake, lan kamungkinan kanggo nggawe sampeyan mikir kaping pindho sadurunge bali kanggo nyegat 10,000-langkah paling anyar Pinterest tutorial.

Prinsip iki padha karo situs web sampeyan. Pengalaman pangguna sing ora apik bakal ngusir pengunjung - lan dompete. Ing kasunyatan, a whopping 51 persen pangguna bakal cepet pindhah menyang situs liyane yen padha ora bisa nemokake apa lagi looking ing siji. Dadi ngerti iki: migunani.

Aja mung njupuk tembung kita; supaya nomer ngomong dhewe:

  • Wolung puluh wolung persen konsumen online kurang kamungkinan kanggo bali menyang situs sawise pengalaman ala. Sepisan maneh kanggo sing ing mburi? Wolung puluh wolu persen! Sing akeh potensial dodolan ilang.
  • Pitung puluh enem persen konsumen ujar faktor sing paling penting ing desain situs web yaiku "situs web nggawe aku gampang nemokake apa sing dakkarepake."
  • Dening 2020, pengalaman pelanggan bakal ngluwihi rega lan produk minangka tombol mbedakake merek.
  • Dampak revenue saka paningkatan 10 persen ing skor pengalaman pelanggan perusahaan bisa diterjemahake luwih saka $ 1 milyar.

Mulane Sold minangka pilihan template WooCommerce sing cerdas.

Didol 3.png

"Sold minangka tema WooCommerce sing responsif kanggo toko modern lan prasaja," ujare Marios Lublinski, pangembang lan desainer ing Desain. "Duwe slider layar wutuh sing dibangun kanggo tampilan sing resik lan cetha. Kategori produk dibangun ing gaya basis kothak lan gampang kanggo navigasi. Sold nduweni desain minimalis lan elegan kanthi pengalaman pangguna sing apik kanggo mbantu sampeyan adol luwih akeh produk menyang pelanggan.

Lan bisa uga kita ngalahake jaran sing mati, nanging pengalaman pangguna sing apik banget ana hubungane karo desain sing resik. Lali paribasan ora ngadili buku saka tutupe; pelanggan nindakake mung: 75 persen pangguna ngadili kredibilitas perusahaan sampeyan adhedhasar desain situs sampeyan. Desain minimal sing didol ngidini tampilan profesional - lan navigasi tanpa repot kanggo pengunjung.

"Saka sudut pandang pangembang, tema iki entheng, dikode kanggo standar paling dhuwur, lan gampang diatur," ujare Lublinski. "Amarga iku, uga gedhe babagan optimasi SEO."

Price: free

Toko Sampeyan Pantes Hosting WooCommerce

Adol apa wae, ing endi wae, kapan wae ing platform e-commerce paling gedhe ing donya.

Pilih Rencana Sampeyan

5. Woostroid

WooStrroid.png

Duwe kakehan barang sing apik bisa mbebayani - kaya coklat, sinar matahari, utawa Netflix.

Nanging nalika entuk e-shop sing sukses, akeh banget fitur sing bisa nyebabake adol ora dadi masalah. Lan sing apa Woostroid, Cithakan ramah-WooCommerce saka Template Monster, nawakake dening fistful.

Ing paling dhasar, Woostroid gampang adaptasi, prasaja, lan dilengkapi dhukungan pangguna 24/7.

"Gampang digunakake, sanajan minangka pamula," ujare Max Deep saka Jetimpex. "Gampang disesuaikan, lan meh kabeh wong bisa nambah konten lan nggawe tata letak kaca sing beda-beda kanthi pembangun kaca seret lan selehake intuisi. Siji ora kudu duwe katrampilan coding kanggo nggawe konten sing menarik lan ditambahake menyang kaca situs web.

WooStrid 2.png

Nanging babagan nambah bisnis lan narik kawigaten para pelanggan, luwih akeh sing bisa ditawakake.

"Cithakan Woostroid nyedhiyakake SEO sing dioptimalake, nyedhiyakake promosi sing lancar kanggo situs web toko online lan bisnis," ujare Deep. "Lan akeh perhatian diwenehake marang pengalaman pangguna. Tim kita nyedhiyakake Woostroid kanthi desain sing apik lan setelan tampilan sing fleksibel kanggo menehi pangguna pilihan sing bener.

Kanthi optimasi, pengalaman pangguna sing wicaksana, lan desain profesional, sampeyan bakal nyedhiyakake pasuryan virtual sing paling apik kanggo pelanggan potensial.

"Situs web minangka jinis kertu telpon sing makili pemilike," ujare Deep. "Lan ing kasus kita, pemilik duwe kabeh cara kanggo nggawe toko online dheweke metu saka liyane lan narik perhatian akeh. Salah siji faktor sing paling penting kanggo milih cithakan iku sawijining fungsi sudhut, uga efficiency. Kabeh iki fitur bisa ditemokake ing Woostroid.

Price: Ragad sepisan $114

Siap Woo?

Kanggo sampeyan pemilik situs web, ora ana wektu sing luwih apik kanggo mlebu ing alam e-commerce. Konsumen njupuk keyboard - tinimbang mall blanja - kanthi dompet ing tangan. Dorong wong-wong mau kanggo nandur modal ing produk lan layanan sampeyan kanthi nggunakake template WooCommerce sing dipercaya.

Apa sampeyan wis nggunakake template iki kanggo e-shop sampeyan? Kepiye carane mbantu sampeyan nambah dodolan? Apa alat sing paling sampeyan gunakake kanggo mbantu pelanggan nuduhake dhuwit? Nuduhake pikirane karo kita lan komunitas DreamHost liyane!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol