E-commerce

5 Gagasan Pemasaran Konten kanggo Juli 2019

Inspirasi pemasaran konten kanggo Juli 2019 bisa teka saka akeh sumber, kalebu kolom saran "Dear Abby" lan "Ask Ann Landers," acara olahraga, eksplorasi ruang angkasa, politik Amerika, lan uga Facebook.

Pemasaran konten yaiku tumindak nggawe utawa ngatur konten lan banjur nerbitake lan promosi kanggo narik, melu, lan nahan pamirsa pelanggan lan pelanggan potensial.

Mangkene limang ide pemasaran konten sing bisa digunakake perusahaan sampeyan ing Juli 2019.

1. Nawakake Saran

Pauline Esther Friedman lan adhine kembar Esther Pauline Friedman lair tanggal 4 Juli 1918 ing Sioux City, Iowa. Ing taun 1955, Esther sing rada enom, sing saiki wis nikah lan dikenal kanca-kanca minangka "Eppie" Lederer miwiti kolom saran kanthi jeneng pena Ann Landers. Kolom dheweke, "Takon Ann Landers," diluncurake ing Chicago lan bakal mlaku meh 50 taun.

Sedulur Pauline lan Esther dikenal jutaan wong kanthi kolom saran

Sedulur-sedulur Pauline lan Esther dikenal jutaan wong kanthi kolom saran "Dear Abby" lan "Takon Ann Landers." Gambar-gambar kasebut dijupuk ing taun 1961.

Sawetara sasi sawise Eppie Lederer miwiti "Takon Ann Landers," adhine Pauline miwiti kolom dhewe - "Dear Abby" - ing San Francisco kanthi jeneng pena Abigail Van Buren. Kolom kasebut uga bakal diakoni sacara nasional. Putri Pauline Jeanne isih nulis kolom "Dear Abby".

Gabungan, "Ask Ann Landers" lan "Dear Abby" wis diterbitake meh 100 taun. Kolom nggawe kesempatan marketing konten.

Contone, ing wulan Juli perusahaan sampeyan bisa nemokake kolom "Takon Ann Landers" utawa "Dear Abby" sing cocog karo industri sing dilayani lan nulis komentar saka kolom utawa kumpulan sawetara. Malah dhaptar sawetara kolom lawas, utamane saka taun 1950-an lan 1960-an, bakal nyenengake nalika dideleng kanthi sensibilitas 2019.

Contone, yen sampeyan mbukak situs e-dagang sing adol pasokan nyulam, sampeyan bisa nerbitake dhaptar kolom "Abby sing ditresnani" sing cocog, kalebu iki:

Dear Abby: Bocah ing mburiku ing Freshman English nggawa tas nyulam menyang sekolah lan nyulam ing kelas. Dheweke katon normal ing kabeh babagan, nanging kepiye carane? Kaping pisanan, kabeh wong cekikikan lan menehi komentar, nanging saiki ora ana sing nggatekake. Dheweke apik banget, resik, lan sopan…Aku pancene pengin luwih ngerti dheweke…Apa bocah lanang bisa dadi normal lan rajutan ing umum? [mlebu] Ing Tingkat.

Dear On: Dheweke mesthi bisa. Lan sapa wae lanang sing nyulam ing umum wis jelas lanang kanggo mbela awake dhewe.

2. Profil atlit

Pan American Games (lan Parapan American Games) bakal dianakake ing Lima, Peru wiwit 26 Juli nganti 11 Agustus 2019. Saben patang taun, Pan American Games nggabungake luwih saka 6,000 pesaing saka 40 negara ing Amerika.

Jordan Burroughs minangka salah sawijining pegulat gaya bebas paling apik ing donya kanthi bobot 163 kilogram. Photo: Tasnim News Agency. "jembaré = "570" dhuwur = "631" ukuran = "(jembar maksimum: 570px) 100vw, 570px" />Jordan Burroughs minangka salah sawijining pegulat gaya bebas paling apik ing donya kanthi bobot 163 kilogram. Photo: Tasnim News Agency.

Acara ing Pan Am Games kira-kira padha karo Olimpiade lan asring dadi pratinjau kompetisi kasebut.

Kanggo marketing konten Juli sampeyan, golek cara kanggo nyambungake game Pan Am menyang industri sing dilayani bisnis sampeyan.

Contone, situs nutrisi online khusus ing suplemen bisa nggawe postingan babagan kompetisi binaraga ing game Pan Am. Kiriman kasebut bisa njlèntrèhaké carane binaraga dadi acara ing game kasebut lan ngrembug apa kudu dianggep kanggo Olimpiade. Iki minangka topik panas sing bisa narik minat.

Kajaba iku, toko online sing adol buku-buku Kristen, dekorasi, lan barang-barang sing ana gandhengane bisa uga nulis kiriman babagan pegulat Amerika Jordan Burroughs lan Kyle Snyder. Loro-lorone wis menang medali emas Olimpiade ing Gulat gaya bebas, lan loro-lorone mbukak babagan agama Kristen.

3. Ngrameke NASA

Ing tanggal 29 Juli 1958, Kongres nggawe Administrasi Aeronautika lan Antariksa Nasional kanggo sponsor lan koordinasi upaya eksplorasi ruang angkasa bangsa.

Ing 61 taun sabanjure, NASA wis dadi pimpinan ing eksplorasi angkasa kanthi tentrem. Akeh prestasi organisasi kalebu nempatake astronot Neil Armstrong lan Buzz Aldrin ing permukaan rembulan tanggal 20 Juli 1969; program pesawat ruang angkasa; lan akeh misi ruang jero.

Ing wulan Juni 2019, NASA ngumumake bakal mbukak stasiun ruang angkasa kanggo bisnis komersial lan astronot pribadi.

NASA nyelehake wong ing rembulan ing taun 1969 lan bisa nindakake maneh ing taun 2023. Foto: NASA. "jembaré = "570" dhuwur = "334" ukuran = "(jembar maksimum: 570px) 100vw, 570px" />NASA nyelehake wong ing rembulan ing taun 1969 lan bisa nindakake maneh ing taun 2023. Foto: NASA.

Kanggo marketing konten Juli 2019 perusahaan sampeyan, sampeyan bisa njupuk salah siji saka sawetara opsi kanggo nulis babagan NASA.

  • Fokusake sejarah organisasi kanthi nyritakake babagan NASA.
  • Fitur produk modern sing adhedhasar teknologi sing dibantu NASA, kayata busa kanggo bantal lan kasur utawa lensa tahan gores kanggo kacamata hitam.
  • Katrangan cara eksplorasi ruang angkasa bisa ngganti industri sampeyan.

4. Dadi Politik

Juli 2019 bakal dadi wulan penting kanggo kampanye presiden 2020. Partai Demokrat duwe paling ora rong acara penting.

Kapisan iku Progress Iowa Corn Feed 14. Juli acara iki nawakake sedhep Iowa jagung manis lan witjaksono wektu kanggo saben calon Demokrat. Banjur tanggal 30 lan 31 Juli, CNN bakal dadi tuan rumah debat presiden Demokrat kaping pindho.

Debat iki penting amarga sawetara alasan, sing paling ora bisa dadi kesempatan pungkasan kanggo calon sing kurang dikenal kanggo munggah ing jajak pendapat lan entuk papan ing debat kaping telu ing Oktober.

Akeh wong akeh nyapa calon Demokrat Andrew Yang ing Los Angeles. Foto: kampanye Andrew Yang. "jembaré = "570" dhuwur = "380" ukuran = "(jembar maksimum: 570px) 100vw, 570px" />Akeh wong akeh nyapa calon Demokrat Andrew Yang ing Los Angeles. Foto: kampanye Andrew Yang.

Debat kasebut uga bakal nglawan wong anyar politik karo politisi veteran.

Kanggo mayoritas bisnis, saran sing paling apik yaiku tetep metu saka politik. Nanging dadi politik tanpa wedi bisa digunakake kanggo sawetara bisnis.

Contone, yen adol senjata api, perusahaan bisa ngandhani posisi politik lan menehi komentar babagan kampanye presiden sing ana gandhengane karo basis pelanggan lan produk bisnis.

Kajaba iku, yen nglayani komunitas LGBT, bisnis bisa nggawe profil utawa pangkat calon sing ana gandhengane karo kabijakan LGBT.

Minangka wangun marketing isi, priksa manawa ana hubungane antarane apa sing sampeyan nerbitake lan apa sing sampeyan adol.

5. Serupa nanging Luwih apik

Kanggo saran pungkasan ing dhaptar iki, kenali konten sing wis disenengi pamirsa perusahaan lan gawe sing padha nanging luwih apik.

Kanggo tujuan iki, gunakake Wawasan Pemirsa Facebook. (Sampeyan mbutuhake kaca Facebook kanggo ngakses alat kasebut.) Nalika dijaluk pamirsa wiwitan, pilih "Kabeh wong ing Facebook."

Kanggo ngasilake gagasan marketing isi, pilih

Kanggo ngasilake gagasan marketing isi, pilih "Kabeh wong ing Facebook."

Mikir babagan pelanggan sing cocog, lan atur pamirsa supaya cocog. Contone, yen sampeyan duwe toko online sing adol piranti mancing mabur, sampeyan bisa milih target wong lanang antarane umur 25 lan 54 sing kasengsem ing fly fishing.

Batesake pamirsa miturut lokasi, umur, lan kapentingan.

Batesake pamirsa miturut lokasi, umur, lan kapentingan.

Klik tab "Kaca Suka" kanggo ndeleng dhaptar kaca Facebook sing paling disenengi pamirsa target. Iki nemokake sumber potensial kanggo inspirasi marketing konten.

Ngenali kaca sing kerep disenengi pamirsa kanggo inspirasi pemasaran konten.

Ngenali kaca sing kerep disenengi pamirsa kanggo inspirasi pemasaran konten.

Klik ing saben kaca populer iki. Deleng kiriman kaca kanggo keterlibatan. Yen sampeyan nemokake kiriman sing nyambung menyang konten lan akeh interaksi, tututi link kasebut.

Contone, kirim Orvis ing ngisor iki babagan mabur mancing kalebu deskripsi sing relatif singkat lan video 5 menit. Saudagar fly-fishing bisa nggawe video sing padha kanthi salinan sing luwih apik lan luwih akeh foto. Pedagang bakal ngerti yen topik kasebut menarik kanggo pamirsa. Nerbitake sing kaping pindho luwih apik bisa entuk akeh perhatian.

Kiriman kanthi akeh interaksi sing nyambung menyang konten bisa dadi sumber ide - yen sampeyan bisa nindakake pakaryan sing luwih apik.

Kiriman kanthi akeh interaksi sing nyambung menyang konten bisa dadi sumber ide - yen sampeyan bisa nindakake pakaryan sing luwih apik.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol