iPhone

5 app iOS penting kanggo nggarap omah

Kita wis menehi sawetara ide babagan cara kerja ing omah, lan kepiye nyegah awake dhewe ora edan nalika sampeyan macet ing kunci COVID-19. Dina iki kita bakal nliti sawetara aplikasi iOS sing apik kanggo digunakake nalika sampeyan kerja ing omah.

Aplikasi iOS paling apik kanggo nggarap omah

Sampeyan bisa uga duwe sawetara aplikasi sing diwajibake sing kudu disambungake menyang server perusahaan, utawa kanggo nindakake area kerja liyane. Yen sampeyan pangembang, bisa uga kalebu Xcode. Sampeyan bisa uga mbutuhake aplikasi FTP kanggo ngakses server utawa panyimpenan remot. Meh kabeh wong kudu email, Safari lan kabeh kuwi. Nanging kepiye carane ngurus ruang kerja sampeyan? Apa aplikasi liyane sing sampeyan butuhake supaya bisa kerja saka omah nganggo iPad sampeyan sregep, gampang lan bisa uga nyenengake?

fokus

Aja kantun istirahat karo Fokus.
Aja kantun istirahat karo Fokus.
Foto: Fokus

Pisanan, ngerti kapan kudu kerja - lan kapan kudu mandheg. Fokus minangka aplikasi timer sing ngelingake sampeyan ngaso. Aku wis disetel kanggo pop munggah pangeling sawise 25 menit, lan banjur menehi kula break limang menit. Sawise sawetara siklus kuwi, iku ngandhani kula kanggo njupuk 20 menit.

Kaya pentinge wektu istirahat sampeyan njupuk ngaso. Aja mung pindhah menyang Facebook lan nglampahi limang menit ing kono. Tangi saka meja, nindakake sawetara babagan lan mlaku-mlaku. Ninggalake telpon ing meja uga. Tujuane kanggo istirahat mental lan fisik. Sibuk banget sanajan limang menit? Ora, sampeyan ora. Ngaso. Sampeyan bakal luwih fokus amarga iku. Lan, yen sampeyan nindakake kanthi bener, sampeyan bakal ngindhari RSI utawa stres fisik liyane sing ora bisa dihindari, amarga persiyapan "kantor" omah sing pincang.

Sing paling apik babagan Fokus ora mung bisa disesuaikan. Iku uga nyelarasake antarane iOS, Apple Watch lan Mac.

Fokus - Manajemen Wektu

price: Gratis

download: Fokus – Manajemen Wektu saka App Store (iOS)

slack

Slack, malah ing iPhone.
Slack, malah ing iPhone.
Foto: Slack

Slack minangka cara sing apik ora mung kanggo tetep sesambungan karo rekan kerja, nanging uga kanggo ngobrol lan ngobrol. Mungkin perusahaan sampeyan wis nggunakake Slack (utawa sing padha). Yen ora, sampeyan bisa nimbang nyetel. Sing persis apa aku, akeh taun kepungkur ing Kultus Mac, bali nalika kita digunakake HipChat, kang ora bisa uga ing seluler.

Slack, utawa alternatif kaya Basecamp, penting kanggo tim sing kerja adoh. Sampeyan bisa uga nimbang nyetel "ruang kerja" Slack kanggo kanca uga. Gratis, supaya sampeyan bisa nyetel siji, lan tetep sesambungan tanpa kudu wani media sosial.

Slack nyimpen obrolan ing garis wektu, dene email nyebar kabeh ing endi wae. Slack ngidini sampeyan nyimpen lan ngakses file, lan duwe dhukungan GIF sing apik banget.

slack

price: Gratis

download: Slack saka App Store (iOS)

Toggl

Nelusuri wektu karo Toggl.
Sampeyan bisa nglacak wektu karo Toggl.
Foto: Toggl

Sawetara wong bisa uga kudu nglacak wektu kerja. Yen ngono kanggo sampeyan, priksa Toggl. Aku ora nggunakake, nanging nerangake Highly dianjurake saka wong sing nindakake. Elinga nalika pelacak wektu mbutuhake sampeyan kanthi manual micu? Kuwi sejarah kuna. Toggl bisa kanthi otomatis ngrekam apa sing sampeyan lakoni, kalebu nyathet situs web sing sampeyan gunakake luwih saka 10 detik, contone. Kaya Fokus, bisa ngelingake sampeyan ngaso. Uga bisa ngasilake laporan kanthi format apa wae sing dibutuhake.

Toggl uga nggabungake karo akeh aplikasi lan layanan liyane, kalebu tanggalan, dhaptar tugas, Slack lan liya-liyane. Yen sampeyan nglacak wektu, banjur nyoba metu. Kaya umume app liyane ing kene, Toggl uga kasedhiya kanggo Mac.

Toggl: Tracker Wektu kanggo Kerja

price: Gratis

download: Toggl: Time Tracker for Work saka App Store (iOS)

Panganan Api

Feed geni: RSS FTW.
Feed geni: RSS FTW.
Foto: CocoaCake

Nalika ing tengah-tengah kegilaan media COVID-19, kabeh wong butuh aplikasi maca RSS. Aku seneng Feed Fiery. Katon apik, bisa digunakake karo kabeh layanan sinkronisasi RSS utama, lan bisa disesuaikan. Nanging sampeyan bisa milih Unread 2 utawa Reeder. Utawa sampeyan mung bisa nggunakake agregator RSS online kaya Newsblur.

Apa iku RSS? Nalika meh kabeh situs web nerbitake konten anyar, kiriman kasebut bakal ditambahake menyang feed RSS situs kasebut. Lan aplikasi RSS minangka aplikasi pamaca warta sing njupuk feed kasebut. Banjur dhaptar kabeh artikel anyar, saka kabeh situs web favorit, ing sak panggonan. Iki kaya persilangan antarane Twitter lan email, mung luwih apik tinimbang loro-lorone.

Sampeyan bisa ngatur feed menyang folder, lan nyimpen artikel kanggo maca mengko. Saiki, luwih becik nyimpen kabeh crita koronavirus ing sak panggonan, dadi sampeyan mung kudu ngganggu dhewe sedina.

Feed geni: RSS Reader

price: Gratis

download: Feed Fiery: RSS Reader saka App Store (iOS)

Pilih game, game apa wae

iPad utawa iPhone sampeyan minangka mesin game sing apik. Lan main game sajrone 10 menit minangka cara sing apik kanggo nglalekake jagad ing saubengé. Mungkin bakal dadi jeblugan cepet Mario Kart Tour utawa geser sayah liwat Alto's Odyssey. Utawa, yen sampeyan langganan Apple Arcade, pilih salah siji saka atusan game gratis ing kana.

Apa sampeyan duwe aplikasi iOS favorit kanggo nggarap omah?

Ya, kerja saka omah biasane babagan kerja, nanging sampeyan kudu nyepetake dhewe. Sampeyan bisa uga luwih seneng istirahat kanggo maca buku, utawa meditasi, nanging priksa manawa sampeyan nindakake perkara sing ora mung lungguh ing meja, mangan roti isi, lan mriksa Twitter.

Makarya saka omah ora gampang, mula muga-muga aplikasi sing bener bakal mbantu. Yen sampeyan duwe aplikasi iOS sing penting kanggo nggarap omah, selehake ing komentar ing ngisor iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol