E-commerce

5 Cara Praktis kanggo Editor Google Ads

Akeh alat sing bisa mbantu ngatur akun Google Ads. Nanging sing paling efektif, ing pengalamanku, yaiku Google Ads Editor. Iki minangka aplikasi offline kanggo ndownload akun lan nggawe suntingan akeh lan tambahan. Alat kasebut wis nylametake aku sajrone kerja kanthi mbuwang pirang-pirang jam dadi sawetara menit.

Bukak Editor kanggo pisanan micu pituduh kanggo ngundhuh akun Google Ads. Sampeyan bakal menehi info login banjur nampa kode otentikasi. Ketik kode iki, lan sampeyan bisa ngundhuh kabeh akun.

Tangkapan layar layar download ing Editor.

Kanggo miwiti ing Editor, ketik kode otentikasi lan download kabeh akun.

Akun lengkap, wiwit kampanye nganti tembung kunci negatif, ana ing pucuk driji. Contone, kanggo nggawe iklan, sampeyan bisa ngetik aset banjur ndeleng pratinjau. Klik "Kirim" kanggo ngetrapake pariwara ing akun sampeyan.

Screenshot ing Editor nggawe iklan.

Kanggo nggawe iklan ing Editor, input aset sampeyan lan deleng pratinjau. Banjur klik "Kirim" kanggo ngetrapake pariwara ing akun sampeyan.

Ana akeh mupangat kanggo Editor. Aku bakal mriksa limang ndhuwur ing kiriman iki.

Editor Google Ads: 5 Mupangat Paling Dhuwur

Salin lan tempel kanthi golek lan ganti. Kanggo nggawe grup iklan anyar langsung ing Google Ads, sampeyan kanthi manual ngetik tembung kunci lan iklan anyar. Ngomong sampeyan pengin nggawe grup iklan kanthi limang tembung kunci lan telung iklan. Proses kasebut mbutuhake wektu udakara 5 menit. Nanging kepiye yen sampeyan pengin nggawe 20 grup iklan? Bakal mbutuhake udakara 100 menit! Nanging, ing Editor, tugas kasebut mbutuhake wektu luwih sithik: udakara 1 menit lan udakara 25 menit.

Editor ngidini pangguna nyalin grup iklan sing ana lan nempelake sing anyar. Contone, ujar grup iklan asli yaiku "rak kayu." Aku pengin nggawe limang grup iklan anyar kanggo:

  • Rak sing bisa disetel,
  • Rak logam,
  • Rak kayu lapis,
  • Rak dhuwur,
  • Rak-rak kayu.

Kanthi Editor, aku bisa nyalin grup iklan "rak kayu" banjur nggunakake golek lan ngganti kanggo nganyari limang klompok anyar, kalebu tembung kunci lan salinan. Proses iki nganggep aku nggunakake format sing padha ing kabeh klompok iklan lan dawa karakter pariwara bakal cocog ing klompok kasebut.

Contone, tembung "luwes" yaiku 10 karakter, lan "dhuwur" mung papat. Aku bisa uga kudu nganyari salinan ing grup iklan "Rak sing bisa disetel" supaya tetep ana ing watesan karakter. Nanging, aku ngirit akeh wektu, sanajan nganyari manual sithik.

Fungsi copy-and-paste Editor uga cocog kanggo nambah (ing kampanye) pamirsa, tembung kunci negatif, ekstensi iklan, lan liya-liyane.

Filter kanthi gampang. Antarmuka Google Ads ngidini nggawe saringan kanggo data apa wae. Contone, sampeyan bisa ndeleng kabeh tembung kunci kanthi paling ora 75 klik lan limang konversi. Utawa sampeyan bisa nyaring kanthi iklan sing ngemot "diskon 20%" ing salinan kasebut.

Editor ngidini panyaring luwih rinci, kayata "diskon 20%" ing baris deskripsi kapindho iklan teks. Sampeyan banjur bisa milih kabeh kedadeyan kanggo nganyari.

Conto liyane kalebu nambah kabeh tawaran nganti 50 persen sing ngemot "tuku" ing tembung kunci utawa ngganti judhul pertama kanggo kabeh iklan sing ngemot teks "toko dina iki".

Temokake tembung kunci duplikat. Fitur sing didhelikake ing Editor ngenali tembung kunci duplikat ing akun sampeyan. Google nuduhake siji iklan saben tembung kunci. Duplikat mbebayani amarga iklan sing salah bisa ditampilake kanggo pitakon pangguna, sing bisa nyebabake Skor Kualitas sing luwih murah ing tembung kunci lan luwih akeh per klik klik.

Kanggo ndeleng tembung kunci duplikat ing Editor, navigasi menyang pilihan "Alat" banjur "Temokake tembung kunci duplikat." Sampeyan ndeleng tembung kunci kanthi wiyar utawa granular. Sampeyan bisa nyaring tembung kunci duplikat kanthi jinis pencocokan sing padha lan ing kampanye sing padha. Utawa, sampeyan bisa nemokake tembung kunci duplikat kanthi macem-macem jinis pencocokan, kayata versi "rak kayu" sing cocog lan jembar.

Tangkapan layar ing Editor opsi kanggo nyaring tembung kunci duplikat

Filter tembung kunci duplikat miturut jinis pencocokan sing padha lan ing kampanye sing padha utawa kanthi macem-macem jinis pencocokan, kayata versi match sing pas lan jembar.

Ngekspor. Editor ngidini pangguna ngasilake item - saka kabeh akun menyang kampanye individu - dadi file HTML sing gampang dideleng. Output katon padha karo antarmuka Google Ads, saengga bisa muter antarane kampanye, grup iklan, iklan, tembung kunci, lan liya-liyane.

Kanggo ngekspor akun utawa kampanye ing Editor, pindhah menyang "Akun" ing toolbar banjur "Ekspor." Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo ngundhuh minangka file HTML. Sampeyan uga bisa ngundhuh minangka file Excel. (Seer Interactive wis nerangake carane ngekspor minangka HTML kanggo presentasi menyang klien utawa kolega.)

Ngimpor Ngimpor kampanye menyang Editor uga gampang. Sampeyan bisa ngimpor kampanye, grup iklan, tembung kunci, lan iklan. Contone, sampeyan bisa uga duwe promosi anyar lan pengin iklan sing dianyari ing kabeh grup iklan. Sampeyan bakal klik tombol "Gawe pirang-pirang pangowahan" banjur salin lan tempelake teks anyar.

Luwih Luwih

Editor nduweni luwih akeh fitur tinimbang limang ndhuwur. Opsi Google Ads sing populer kayata Rekomendasi lan ndeleng laporan istilah telusuran kasedhiya ing Editor. Sampeyan bisa ndeleng tembung kunci lan iklan sing ora disetujoni lan alasan kanggo censure kasebut. Singkatipun, Editor minangka alat sing kuat kanggo nyepetake manajemen Iklan.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol