iPhone

5 cara kanggo katon apik ing telpon video

Apa sampeyan kerja saka omah, nongkrong karo kanca-kanca ing grup FaceTime, utawa nekani acara saka jarak adoh, sampeyan bisa uga nggunakake panggilan video luwih akeh tinimbang sadurunge. Nalika sampeyan bisa uga nggawe upaya kanggo nampilake awake dhewe ing ruang daging nyata, ing Skype, Zoom utawa FaceTime, aku yakin sampeyan katon elek.

Aja wedi. Dina iki kita bakal weruh limang cara kanggo mesthekake yen sampeyan katon gedhe ing video call.

Tips panggilan video

Apa sampeyan nggunakake Zoom sing rada curiga utawa salah sawijining layanan alternatif sing disaranake, tips konferensi video iki bakal nggawe sampeyan katon luwih apik.

Lampu

Apa wae layanan sing sampeyan gunakake, tip iki lan sing sabanjure ing dhaptar - sudut kamera - sing paling penting kanggo bener. Sampeyan kudu njaluk sawetara cahya ing pasuryan. Tegese sampeyan ora bisa njagong karo jendhela utawa lampu ing mburi sampeyan, amarga sampeyan bakal dadi siluet. Nanging sampeyan uga ora pengin mung nglatih sorotan ing pasuryan sing ora sampurna.

Saenipun, sampeyan pengin sumber cahya gedhe lan alus. Yen sampeyan lagi ngobrol ing wayah awan, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka cahya alus sing sampurna kanthi lungguh ing cedhak jendhela. Sijine komputer / iPad / iPhone ing ngadeg karo jendhela konco iku lan sampeyan apik. Sampeyan bakal entuk manfaat saka cahya sing apik lan alus - tanpa siluet. Yen srengenge langsung sumunar liwat jendhela, tarik langsir pucet utawa gantung sprei putih tipis.

Yen ing njaba peteng, coba setel lampu alus ing mburi piranti kanggo menehi cahya sing anget.

Entuk sudut kamera sing apik

Saiki cahya sampeyan wis diurutake, sampeyan kudu nggawe kamera kasebut nganti level mripat. Yen ora, kanca konferensi video sampeyan bakal nggoleki irung sampeyan. Sudut sing ala uga bakal ngrusak rai, nandheske dagu nalika bathuk lan mripatmu surut.

Kanggo entuk sudut sing tepat, pasang piranti ing stand. Malah tumpukan buku bakal bisa. Utawa, sampeyan bisa nyelehake kursi. Kajaba yen sampeyan lagi nelpon santai, aja nyekel komputer utawa piranti seluler nganggo tangan. The wobbling bakal banget ngganggu kanggo panelpon Panjenengan.

Nonton latar mburi

Yen sampeyan lagi nelpon kerja, priksa manawa sampeyan duwe latar mburi sing resik. Ora perlu tembok kosong, nanging uga rak pangatusan sandhangan utawa tumpukan piring sing ora dicuci. Yen bisa, pilih papan kanthi latar mburi netral nanging menarik. Rak buku apik (sawise njabut kabeh Dan Brown lan 50 warna buku). A jendhela dianggo OK, anggere sampeyan uga duwe cahya apik ing pasuryan. Mung nggatekake. Ora ana sing ngganggu utawa ngisin-isini.

lipstik

Nalika nliti kirim iki, aku takon karo stylist profesional. Dheweke ujar manawa smear lipstik sing apik bakal nggawe pasuryan sing pucet ing kamera. Padha dandanan ing TV, nanging temenan kurang akeh banget, dicokot saka lippy bisa nindakake kamulyan. Tip iki luwih kanggo wanita. Gentlemen mesthi bisa tamparan sawetara ing, nanging kudu nimbang panemu saka wong (s) padha nelpon.

Aja klamben

Sampeyan lagi kerja saka omah, dadi sampeyan ora kudu nganggo jas - sanajan ing telpon kerja. Konsultan stylist kula ngandika sing siji ngirim ora sugih banget, amarga sampeyan bisa katon banget nekat kanggo menehi roso kesengsem apik. Alami, sing pungkasane ninggalake kesan sing ora apik kanggo para panelpon sampeyan. Isih, piyama mbokmenawa isih santai, sanajan kanggo obrolan kulawarga. Tujuane kanggo sing nyaman nanging isih apik. Kaos utawa blus mbukak apik. Sweater Natal favorit sampeyan ora.

Tip bonus: Entuk kualitas audio sing apik kanggo panggilan video

Saiki sampeyan wis katon paling apik, sampeyan bisa uga pengin nggawe manawa sampeyan muni apik kaya sing katon.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol