Wordpress

5 Plugins WordPress kanggo Nyopir Konversi Liyane ing Situs Web Sampeyan

Blog sing dirancang kanggo mbantu sampeyan adol utawa ngasilake bathi ora mung kudu menehi informasi lan nyenengake - uga kudu ngowahi pembaca sing kasengsem dadi pelanggan sing mbayar. Lan mbutuhake luwih saka mung nulis konten sing menarik.

Ora ketompo carane akeh gaweyan sampeyan sijine menyang kiriman nyorot produk utawa layanan gedhe, padha ora bakal nambah tingkat konversi dhewe. Sampeyan uga kudu nggawe gampang kanggo maca kanggo ndhaptar, langganan, lan tuku.

Untunge, WordPress nggawe iki gampang banget kanthi ndhukung puluhan plugin sing migunani sing nggegirisi pelanggan supaya bisa tuku. Mangkene limang plugin sing apik kanggo ngrancang situs WordPress sing ngowahi.

Daya Situs Sampeyan karo Hosting WordPress Ngatur

Hosting WordPress tanpa repot lan kinerja dhuwur bisa mbantu ngembangake bisnis sampeyan. Rencana diwiwiti $ 16.95 / bln.

Pilih Rencana Sampeyan

1. WordPress Telpon Kanggo Tumindak

Telpon kanggo tumindak (CTA) pancen kaya apa - iki undhangan kanggo nindakake tumindak, kayata "tuku saiki" utawa "download sampel gratis." Ing situs web, asring nyakup tombol gedhe kanthi warna sing padhang sing narik perhatian pamaca lan ngarahake menyang konversi sadurunge bisa ngeklik adoh saka kaca kasebut.

Panggilan Tumindak WordPress minangka cara sing gampang lan lengkap kanggo nambah CTA menyang blog sampeyan, aku pancen kaget yen dheweke ora ngisi biaya. Plugin ngidini sampeyan ngatur ukuran, warna, konten, lan lokasi CTA sampeyan. Sampeyan bisa miwiti saka ngeruk karo salah siji saka cithakan sing, utawa upload dhewe. Apa wae sing sampeyan pilih, ora ana coding sing dibutuhake, mung ngerti babagan WordPress.

Plugin konversi WordPress

Sing paling penting, WordPress Call To Action ngidini sampeyan ngawasi tingkat konversi sampeyan. Sampeyan bisa nyiyapake pangujian pamisah A/B (yaiku, rong panggilan tumindak sing beda-beda sing ditampilake kanthi acak kanggo pengunjung sing beda-beda) kanggo ndeleng sing luwih apik. Plugin bakal nglacak tampilan lan ngandhani carane akeh wong sing ngeklik saben versi, supaya sampeyan bisa nggawe CTA sampeyan apik.

2. WordPress Landing Pages

Kaca kebangkrutan, uga disebut kaca konversi utawa kaca splash, minangka kaca sing béda ing situs sampeyan sing dikhususake kanggo produk konversi siji. Sampeyan bisa duwe kaca kebangkrutan kabeh babagan mung siji layanan sampeyan sing rinci babagan apa sing ditampa pelanggan, tambahan lan bonus, review saka pelanggan liyane sing seneng, lan mesthi, tombol abang gedhe "tuku saiki".

Plugin WordPress Landing Pages ngidini sampeyan nggawe kaca kebangkrutan khusus sing kebak fitur kasebut tanpa mbutuhake katrampilan coding. Mungkin sing paling apik yaiku sampeyan bisa nindakake macem-macem tes pamisah A / B kanggo saben bagean ing kaca, sing menehi kesempatan akeh kanggo ndeleng gaya prosa sing cocog karo pelanggan.

Cukup manawa kanggo mbangun kabeh kaca kebangkrutan sampeyan ing domain utama, dudu subdomain, supaya bisa nggunakake kapercayan mesin telusur sing wis sampeyan gawe. Kalebu istilah telusuran sing cocog bakal nambah kaca sampeyan uga.

Amarga dibangun dening pangripta sing padha karo Panggilan Tumindak WordPress, saranku yaiku nggunakake loro plugin kasebut bebarengan. Padha nyelarasake, supaya sampeyan bisa nglacak konversi saben langkah.

Contone, sampeyan bisa nglacak jumlah wong sing ngeklik ajakan tumindak nanging ora rampung tuku ing kaca kebangkrutan, supaya sampeyan ngerti apa kaca kebangkrutan sampeyan mbutuhake sawetara karya.

3. Formulir Langganan Daftar MailChimp

Aku biyen duwe 20 pelanggan buletin email kanggo blog bisnis WordPressku. Banjur aku mutusake kanggo nyelehake widget MailChimp ing kaca kasebut, langsung ing ngisor slider konten. Wiwit iku, aku entuk rata-rata 50 pelanggan anyar saben wulan. MailChimp gratis nganti 2,000 pelanggan lan 12,000 email saben sasi, dadi pas banget kanggo sapa wae sing lagi miwiti nggawe pengikut.

Buletin email pancen apik banget amarga ketemu pamirsa ing tengah dalan. Pembaca ora perlu ngelingi ngunjungi blog sampeyan; sampeyan bisa nganyari ing kiriman lan produk anyar langsung ing kothak mlebu email sing dibukak saben dina.

Luwih apik, padha njupuk langkah pisanan - ndhaptar newsletter - supaya sampeyan ngerti yen dheweke luwih melu tinimbang sing maca. Nanging, wong ora bakal ndhaptar buletin manawa ora ngerti manawa ana.

Plugin MailChimp minangka tambahan gratis kanggo sing wis gratis MailChimp piranti lunak newsletter. Ngidini sampeyan nggawe formulir ndhaptar khusus sing bisa mlebu ing widget utawa area konten sing didhukung tema WordPress sampeyan.

Konversi plugin WordPress

Fitur paling keren? Ngidini sampeyan nggawe macem-macem versi ing wangun sing padha gumantung apa dideleng ing seluler utawa desktop, kanggo konversi lintas-platform.

4. WordPress Popup

Sawetara wong nemokake pop-up ngganggu, nanging ora bisa dipungkiri yen bisa digunakake. Nyatane, pop-up asring duwe tingkat konversi 2 persen luwih dhuwur tinimbang jinis iklan liyane, tegese manawa akeh pangguna sing sambat babagan iklan kasebut, sampeyan bakal entuk luwih akeh pangguna sing ndhaptar.

WordPress Popup minangka plugin gratis sing kompatibel karo plugin langganan newsletter kaya MailChimp, jaringan sosial, lan tautan telpon kanggo tumindak biasa. Sampeyan bisa ngatur carane pop-up katon lan ing ngendi padha katon ing kaca.

Konversi plugin WordPress

Sing paling penting, plugin iki ngidini sampeyan ngatur sapa sing ndeleng. Sampeyan bisa nuduhake pop-up mung ing siji kaca blog, utawa mung kanggo wong sing wis teka ing situs saka pranala njaba tartamtu, utawa mung kanggo wong sing durung tau komentar, contone. Iki ngindhari sampeyan supaya ora ngganggu para pamaca sing setya nganggo pop-up nalika nyengkuyung sing pisanan mlebu.

Konversi Plugin, Keamanan WordPress, lan liya-liyane

Kita ajeg nglaporake babagan komunitas WordPress. Langganan newsletter saben wulan supaya sampeyan ora kejawab artikel.

Mlebu Aku

5. Monarch Social Sharing

Nalika aku arang banget nyaranake plugin sing ora gratis, ora ana sing bisa saingan karo Monarch. Wiwit tekane ing adegan ing 2015, wis dadi salah sawijining layanan enggo bareng sosial sing paling populer kanggo WordPress sing kasedhiya.

Yen nuduhake konten ing media sosial ora gampang, wong ora bakal nindakake. Iki nyengsarakke pamaca lan pungkasane konversi amarga pamirsa bisa stagnate tanpa wutah organik. Kanthi Monarch, sampeyan bisa nggawe manawa gampang nuduhake konten sampeyan kanthi ngontrol ing ngendi tombol nuduhake sosial katon, ukuran lan warna apa wae, lan uga pira wong liya sing nuduhake. Sampeyan uga bisa ngatur macem-macem lambang sosial kanggo platform seluler lan desktop.

Konversi plugin WordPress

Monarch uga kalebu dashboard supaya sampeyan bisa ngawasi statistik enggo bareng lan ndeleng platform media sosial sing paling apik kanggo konten sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus maneh marketing ing platform kasebut utamane.

Monarch nyengkuyung sampeyan nggunakake statistik kasebut kanggo ngarahake para pamaca adhedhasar cara tumindak ing situs kasebut. Yen ora aktif, bisa narik kawigaten kanthi pop-up. Yen dheweke mung tuku, bisa njaluk dheweke nuduhake kiriman babagan toko sampeyan karo jaringan. Lan, amarga ana uji coba gratis 30 dina kanggo Monarch, sampeyan ora bakal kelangan apa-apa.

Sejatine: A plugin konversi apik bisa dadi prabédan antarane maca lan customer. Strategi apa sing sampeyan gunakake kanggo ngowahi kunjungan WordPress dadi dodolan? Marang kita ing komentar!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol