Content Marketing

6 Tren MarTech Kanggo Dicoba Ing 2022

Luwih saka sadurunge, marketing digital didorong dening kabutuhan lan kepinginan konsumen. 

Konsumen pengin merek ngirim pengalaman sing nggunakake teknologi anyar sanalika kasedhiya.

Kanthi ujar kasebut, penting banget yen perusahaan lan pemasar tetep cocog MarTech lan kemajuan paling anyar ing teknologi kanggo tetep ing ndhuwur pangarepan pelanggan ana lan potensial supaya ngirim pengalaman customer paling apik.

Gagal nglakoni bisa nggawe sampeyan bledug ing mburi pesaing sampeyan.

Dadi, ayo diterusake, apa? Mangkene enem tren MarTech sing pengin sampeyan coba nalika sampeyan mlebu ing 2022.

#1: Konten Interaktif

Pengalaman unik kudu ana ing lingkungan kompetitif saiki, mulane 81 persen pemasar nglaporake manawa konten interaktif luwih apik tinimbang konten statis.

Isi interaktif katon. Iku narik sampeyan lan ora pengin nglilani sampeyan lunga.

Infographics, kalkulator, Lan video minangka alat sing apik banget kanggo njupuk manungsa waé saka individu saka get-go lan ngasilaken timbal qualified.

Minangka bagéan saka strategi pemasaran konten sakabèhé, konten interaktif bisa nggedhekake swara lan kehadiran merek sampeyan kanthi online.

Pamanggih punika pungkasanipun nambah pengalaman pangguna kanthi nggunakake solusi sing nawakake luwih saka mung informasi statis. 

Penting kanggo ati-ati milih wangun konten interaktif sing tepat kanggo saben tahapan corong penjualan, amarga iki bakal nambah kemungkinan ngowahi prospek dadi panuku.

Konten interaktif kasedhiya ing pirang-pirang wujud, kalebu:

  • Jajak pendapat lan survey
  • Webinars
  • eBooks
  • Email
  • Game seluler
  • Aplikasi
  • Bagan alur
  • Tes diagnostik
  • Alat ngatasi masalah
  • Media augmented reality
  • Video 360º interaktif

Nalika nggawe konten interaktif, priksa manawa sampeyan duwe desain sing solid, peta metu kabutuhan pelanggan, lan tetep isi bisa dienggo bareng. Iki bakal nambah tingkat sukses sakabèhé.

Sanajan kadhaptar minangka tren ing kene, konten interaktif kanthi cepet dadi pokok ing industri MarTech lan Digital Marketing.

PANDUAN ISI INTERAKTIF

#2: Virtual Reality

Kasunyatan virtual dudu konsep anyar, nanging minangka pemain anyar ing industri pemasaran.

Lan wiwit wiwitane, mesthi mundhak. Pasar kasunyatan virtual iki dijangkepi bakal tuwuh nganti $ 209 milyar ing taun 2022.

Iki dudu sing ora dikarepke, amarga jagad iki dadi terbalik amarga pandemi COVID-19 nalika meh kabeh dadi digital lan "virtual".

Nggunakake kasunyatan virtual ing marketing ngidini merek kanggo bridge longkangan sing diselehake ing antarane tumindak lan pengalaman pangguna. 

Iku teknologi mutakhir sing duweni potensi ngganggu perjalanan pelanggan lan langsung ngowahi dadi panuku.

Kasunyatan virtual bisa digunakake kanggo nawakake pengalaman digital kanggo pelanggan tinimbang sing fisik, promosi layanan utawa produk. 

Malah bisa digunakake kanggo nampilake proses pangembangan utawa ngidini konsumen kanggo ndeleng carane produk tartamtu bakal katon ing ngarep sadurunge nggawe tuku.

Pungkasane, pemasaran kasunyatan virtual nggawa konsumen menyang sampeyan tinimbang sampeyan kudu ngupayakake upaya sing akeh banget kanggo narik kawigaten sampeyan.

# 3: Platform Kurang lan Ora Ana Kode

Sanajan sampeyan ora perlu dadi ahli IT ing sawetara wektu supaya bisa ngasilake asil, jumlah platform sing sithik lan ora ana kode sing kasedhiya ing pucuk driji akeh banget - lan jumlah iki terus mundhak saben taun.

Pasar tartamtu iki samesthine bakal ngluwihi $ 21 milyar ing taun 2022, lan 75% bisnis samesthine bakal nggunakake platform sing murah lan tanpa kode. 

Ora nggumunake nggawe dhaptar tren MarTech paling apik kanggo dicoba ing 2022!

Kanthi alat kasebut, sampeyan bisa ngembangake aplikasi teknis, kayata basis data, situs web, chatbots, lan app, kanthi kawruh pemrograman sadurunge sing pancen nul.

Kanthi program kaya iki, alangan teknis dikurangi. Salajengipun, sampeyan entuk kacepetan kiriman aplikasi sing luwih cepet, nyuda biaya, lan produktivitas sing luwih dhuwur.

Elinga yen sampeyan bisa entuk asil cepet kanthi platform sing murah lan ora ana kode, nanging amarga program sing kurang ekstensif, opsi personalisasi diwatesi.

Platform sing sithik lan ora ana kode nggawe kesempatan lan goyangake, amarga padha duwe kemampuan biaya-efektif kanggo mbantu bisnis entuk keunggulan sing luwih kompetitif.

#4: Akses Data lan Platform Data Pelanggan

Sampeyan mbokmenawa wis krungu: mangsa iku cookieless. Ora ing pangertèn cookie coklat-chip, nanging ing pangertèn konsumen data-mimpin pihak katelu.

Sawise awal 2022, sanalika Google rampung phase-out, ora bakal ana maneh data konsumen pihak katelu kasedhiya kanggo bisnis. 

Browser liyane, kayata Firefox lan Safari, wis njupuk langkah kanggo mbusak pelacakan cookie pihak katelu.

Tanpa cookie, bakal luwih angel ngerteni prilaku konsumen. Nanging, iki ora ateges ora mungkin.

Nanging, bisnis mung kudu golek strategi anyar kanggo entuk data konsumen, sing tegese golek cara kanggo nggayuh pelanggan sing wis ana lan calon.

Platform Data Pelanggan bakal digunakake luwih kerep lan strategis kanggo nggawe tampilan pelanggan. 

Iki bisa migunani banget kanggo entuk data lan nggawe profil unik kanggo pelanggan individu ing database siji.

Amarga ora bakal ana cookie pihak katelu sing digunakake kanggo njaluk ijin pelanggan kanggo informasi kasebut, bakal ana masalah privasi kanggo panggunaan CDP ing taun 2022 lan sabanjure. 

Nanging, luwih kerep tinimbang ora, data sing digunakake ing CDP yaiku nol utawa data pihak pertama, kayata buletin, jajak pendapat, survey, e-mail tindak lanjut, lsp.

Pandhuan Survival menyang Donya Tanpa Cookie

#5: Platform Pemasaran Influencer

Nggawe influencer minangka bagéan saka strategi marketing sakabèhé bisa mbantu merek sampeyan tekan pamirsa sing ora bakal bisa digayuh. 

Iki bisa uga sebabe 65% bisnis duwe tujuan kanggo nambah bagean anggaran kasebut lan kenapa pasar samesthine bakal tekan $ 15 milyar ing taun 2022.

Sayange, iku proses wektu-intensif.

Supaya marketing influencer dadi efektif, sampeyan kudu nemokake influencer sing relevan sing duwe jumlah pengikut minimal, hubungi wong-wong mau liwat DM utawa e-mail siji-siji, rembugan karo syarat / tarif kesepakatan, banjur trek asil individu saben influencer.

Nalika entuk manfaat, sawetara bisnis ora pengin ngganggu.

Untunge, ana sawetara platform marketing influencer sing mlebu pasar kanggo njupuk beban saka pundhakmu. 

Platform kasebut luwih gampang kanggo nemokake influencer sing bakal kerja kanggo merek sampeyan lan hubungi dheweke.

# 6: Acara Sato

Nalika pandemi COVID-19 mateni kabeh saka pertunjukan langsung nganti pertunjukan kerajinan, wong-wong padha cilaka. Akeh bisnis njupuk hits lan losses gedhe.

Sanajan perusahaan alon-alon pulih lan acara gedhe wiwit diidini maneh, kasunyatane tetep: ora ana sing bakal padha maneh.

Kanggo siji, sawetara konsumen isih ora nyaman ing akeh wong. Ana kasempatan apik iki mangu-mangu bakal terus kanggo sawetara wektu, yen ora ing salawas-lawase.

Dadi, minangka bisnis, kepiye sampeyan nanggapi? Kepiye carane njaga bisnis sampeyan? Kepiye carane sampeyan nyukupi loro jinis konsumen: sing pengin tetep ing omah lan sing pengin nekani acara sing diatur (nalika isih aman)?

Acara hibrida.

Elinga yen acara hibrida ora mung ateges presentasi streaming marang wong ing omah. 

Acara hibrida yaiku ing ngendi peserta online nampa pengalaman sing padha karo peserta pribadi, tegese entuk interaktivitas sing padha, kesempatan jaringan, lsp.

Nggawe acara hibrida bakal mbantu sampeyan nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan sing wis ana lan calon pelanggan. 

Iki persis sing ditindakake dening Meeting Professionals International karo WEC Grapevine nalika acara pribadi diidini bali taun kepungkur.

Ana rong acara sing direncanakake lan dileksanakake kanthi sampurna. Ana 700 wong sing melu acara kasebut kanthi pribadi lan 1,000 sing melu acara kasebut kanthi virtual.

Kabeh, acara kasebut sukses banget, nyedhiyakake kabeh wong kanthi pengalaman sing aman lan apik tenan.

Mesthi wae, ana tantangan kanggo ngrancang acara sing ditayangake langsung ing omah lan langsung. 

Nanging, acara hibrida kaya iki njamin kabeh wong mlaku kanthi kepenak nalika uga nyedhiyakake merek kanthi jangkauan pamirsa sing luwih akeh, tambah ROI, lan wawasan data sing luwih jero.

Penting kanggo ngatur pangarep-arep saka wiwitan lan milih nggarap panyedhiya platform sing bener supaya pamirsa virtual lan pribadi entuk pengalaman sing nyenengake lan immersive.

Bungkus: Entuk Wawasan Saka Tren MarTech Iki

Tren MarTech minangka fokus utama kanggo bisnis ing taun 2022, amarga wutah bisnis bakal dadi prioritas ing taun anyar lan alat pemasaran canggih bisa mbantu nggayuh tujuan kasebut.

Ora suwe, upaya apa wae sing gegandhengan karo marketing bakal ngandelake solusi MarTech. Sayange, ora cukup bisnis sing ngerti sumber daya kasebut utawa cara ngetrapake kanthi bener kanggo nggayuh sukses.

Kabar apik yaiku ora angel kaya sing dikira.

Nalika sampeyan miwiti taun anyar lan katon kanggo nggawa bisnis menyang tingkat wutah lan sukses anyar, nimbang ngleksanakake strategi marketing anyar. 

Priksa iki gratis Paket Marketing Planning 2022 sing bakal mbantu sampeyan miwiti ngrancang taun sing paling apik!

Paket Marketing Planning 2022 - Blog Spanduk

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol