Content Marketing

6 Podcast SEO Paling Apik Sampeyan Kudu Ngrungokake

Yen sampeyan anyar karo podcast, jagad iki ganti sadurunge sampeyan ndeleng.

Miturut survey lan statistik anyar sing disusun dening media podcast, kalebu Spotify, Google (YouTube), iTunes, lan Stitcher, kira-kira 155 yuta wong ing AS wis ndeleng podcast. 

Ing Kanada, 36% warga negara kasebut wis nonton utawa ngrungokake podcast ing wulan kepungkur, dene 30% warga Australia uga nindakake perkara sing padha.

Dadi, jelas yen iki minangka format konten sing apik kanggo njaga wong sing melu lan ngerti.

Lan yen sampeyan minangka pemasar sing kerja langsung karo Search Engine Optimization (SEO), sampeyan bisa ngrungokake podcast SEO paling apik ing njaba kanggo nambah game sampeyan.  

Iki minangka dhaptar conto ndhuwur sing bisa kita pikirake.

Nanging pisanan: Napa Podcast dadi Populer

Kita ora bisa mbandhingake podcast karo lagu ing radio, nanging medium padha.

Sampeyan ora kudu nonton podcast. Mung ngrungokake bisa dadi wangun sinau sing konstruktif lan aktif. Lan podcast banget nglipur lan sampurna kanggo mbukak akeh tugas.

Nalika meh setengah saka kabeh video marketing mbukak kurang saka sewidak detik, podcast rata-rata 42 menit. 

Sampeyan bisa nonton bagean saka acara kasebut, ngrungokake nalika lalu lintas, nindakake tugas ing njaba ruangan, utawa ngresiki omah. Peningkatan gedhe ing dodolan headphone lan earbuds ora mung didhukung dening pamireng musik.

Nalika nangani subyek bisnis sing terus-terusan kaya SEO, podcast nggawa keluwesan lan bobot sing ora bisa ditindakake dening tembung ing kaca kasebut. 

Lan, amarga subyek iku jembar, ngrungokake bisa nambah kawruh lan supaya sampeyan gaul ing owah-owahan definitif ing industri.

Dadi, penyiar endi sing nawakake podcast SEO paling apik? Sawetara, lan iki dhaptar lengkap kita - ora ana urutan tartamtu.

#1. Edge saka Web

  • Dianakake dening Erin Sparks - kasedhiya ing Apple Podcast, Stitcher, lan YouTube.
  • Diproduksi saben minggu, Ujung Web fokus ing SEO lan Pemasaran Digital kanthi program saben jam. 
  • Video podcast.
  • Ana luwih saka 400 podcast sing bisa dipilih ing perpustakaan Edge of the Web.

Sparks narik kawigaten, informed, lan asring lucu. Dheweke tansah mutakhir. 

Tuan rumah ngundang tamu bisnis sing misuwur kanggo gabung karo dheweke ing diskusi sing nglibatake marketing konten, panelusuran global Google, media sosial, alat audit, lan SERP.

#2. Podcast Sekolah Pemasaran

  • Tuan rumah dening Neil Patel lan Eric Siu - kasedhiya ing iTunes, Spotify, SoundCloud, YouTube, lan Stitcher.
  • Diproduksi kaping pirang-pirang saben minggu, Sekolah Marketing fokus ing marketing digital, nanging SEO minangka dorongan utama saka podcast lima nganti sepuluh menit. 
  • Video podcast.
  • Ana luwih saka 1900 podcast sing kasedhiya kanggo ngrungokake lan ndeleng.

Patel minangka pangadeg perusahaan kaya Quicksprout lan Kissmetrics, mula dheweke akeh nandur modal ing marketing digital. 

Situs web, Ubersuggest yaiku kabeh SEO lan tembung kunci. Untunge, ana sawetara humor ing antarane Patel lan Siu nalika ngrembug babagan warta SEO paling penting ing sawetara dina kepungkur.

Siu ndadekke keaslian luwih kanggo subyek. Dheweke mesthi kalebu informasi kanggo pamilik situs web anyar lan wong-wong sing wis ana ing ekspres digital sajrone pirang-pirang taun.

Njupuk sawetara cathetan kanggo ngoptimalake podcast apa wae (kajaba menehi tetenger episode kasebut). Sampeyan ora kudu nyopir lan nulis utawa nulis teks, nanging sampeyan bisa nggunakake aplikasi cathetan ing telpon kanthi cahya. 

Banjur mengko, sampeyan bakal krungu swara bungah karo rencana anyar utawa gagasan sing spawned sak episode saka Sekolah Marketing.

#3. SEO 101

  • Tuan rumah dening Ross Dunn lan John Carcutt - kasedhiya ing SoundCloud, Stitcher, iTunes, lan YouTube.
  • Originally bagean saka WebmasterRadio.FM, SEO 101 cocog subyek hard nanging ing proses grapyak. 
  • Podcast mung audio.
  • Priksa luwih saka 400 episode podcast.

Dunn lan Carcutt wis nggarap SEO meh 25 taun. Kawruh gabungan kasebut nggawe gampang ngrungokake format kasebut lan njaga episode kunci kanggo SEO.

Sampeyan ora kudu dadi ahli kanggo ngrungokake lan sinau. Dheweke bola-bali janji bakal ngajar SEO saka ruang paling ngisor menyang loteng, sanajan aturan dhasar diganti kanthi rutin.

Amarga Google minangka pemukul abot ing SEO, acara kasebut kalebu nganyari lan informasi tren babagan owah-owahan lan nganyari algoritma Google paling anyar.

Podcast rong mingguan kalebu ahli industri kayata John Mueller Google, Richard Zwicky saka Metamend, lan liya-liyane.

Elinga yen episode bisa disimpen kanggo dituduhake karo rekan kerja. Banjur, subyek bisa nggawa diskusi sing rame ing antarane anggota tim sampeyan.

Carane diwasa

#4. Telusuri Warta Sampeyan Bisa Gunakake 

  • Dianjurake dening Marie Haynes - kasedhiya ing Listen Notes, iTunes, lan YouTube.
  • Diproduksi saben minggu, Telusuri Warta Sampeyan Bisa Gunakake minangka lanskap gagasan SEO sing tansah owah-owahan sing ditampilake ing segmen 45 menit. 
  • Episode mung audio.
  • Sampeyan bakal nemokake meh 200 podcast kanggo nganyari kawruh SEO.

Marie Haynes nglampahi akeh episode ing Google lan lingkungan sing ganti. 

Minangka mesin telusur sing dominan ing donya, nyelarasake situs web lan praktik SEO sampeyan karo bocah gedhe ing blok kasebut pancen cocog.

Pertunjukan Haynes asring kalebu tamu lan mencet topik tartamtu kayata pangarepan algoritma, fluktuasi peringkat, lan peringkat platform CMS. 

Kanggo praktisi SEO anyar, topik kasebut bisa uga intimidasi, nanging Marie nerangake kanthi teliti supaya kita kabeh bisa ngetutake logika lan asil gedhe sing bakal teka.

Sawetara episode podcast bisa uga menehi topik sing bisa uga sampeyan ora kasengsem utawa siap dileksanakake, mula aja wedi ngliwati bagean utawa kabeh episode. 

#5. Telusuri Off the Record Podcast

  • Tuan rumah dening John Mueller, Martin Splitt, lan Gary Illyes - kasedhiya ing Apple, Google, Spotify, Stitcher, Overcast, iHeartRadio, lan YouTube.
  • Ditawakake saben wulan, Telusuri Off the Record mlaku udakara 40 menit ing SEO, monetisasi situs web, Javascript, lan liya-liyane.
  • Episode mung audio.
  • Luwih saka 40 episode kasedhiya.

Yen sampeyan pengin mudhun menyang nitty-gritty saka Google SEO, iki panggonan. 

Sampeyan bakal krungu Mueller, Splitt, lan Illyes gantian nanggulangi istilah telusuran Google, praktik, lan carane JavaScript dianggep dening perusahaan mesin telusur paling gedhe ing donya. 

Lan amarga host kasebut yaiku Google Webmasters, saran lan rahasia kasebut informatif, akurat, lan asring nggumunake.

Tuan rumah gampang dirungokake, seneng-seneng nyritakake babagan urip saben dinane ing Google, lan nuduhake apa sing dadi tren ing jagad SEO kanthi wawasan sing ora bisa ditemokake ing papan liya.

Sisih paling apik yaiku ngerti yen host iki ngerti SEO, lan dheweke ngerti pikirane ing mburi owah-owahan sing nduwe pengaruh signifikan marang pemilik situs web sajrone rong dekade kepungkur.

Saran dheweke adhedhasar tumindak lan praktis. Yen dimangerteni, admin web bisa nyetel tembung kunci lan pendekatan telusuran mung kanggo apa sing digoleki Google karo saben owah-owahan sing bakal teka. 

#6. Resep kanggo Sukses SEO

  • Dianjurake dening Kate Toon - kasedhiya ing iTunes, Stitcher, YouTube, SunCloud, lan Spotify.
  • Episode anyar saka Resep Kanggo Sukses SEO katon acak, nanging bab saben sasi, lan mbukak 30-40 menit. 
  • Mung audio.
  • Ana 28 video sing kasedhiya.

Kate Toon nyebut dheweke minangka wirausaha sing ora cocog, lan dheweke nyebutake praktik bisnis kanthi istilah sing gampang. 

Podcast dheweke ditujokake kanggo pamilik bisnis cilik lan sing mbukak situs lan blog e-commerce. Diterjemahake kanthi kasar, tegese wong sing durung ahli.

Khusus, Kate ngrusak SEO menyang cilik, cokotan-ukuran morsels kita kabeh bisa Digest nalika ngleksanakake ing situs kita. 

Tamu kalebu wawancara pakar SEO, lan saben podcast dicathet kanthi jelas minangka Newbie utawa Techie, supaya sampeyan bisa miwiti kanthi gampang lan tuwuh karo program kasebut.

Loro episode paling anyar dheweke kalebu Nganggo Daya saka Google Search Console lan Tetep Up karo Riset Kata Kunci

Yen sampeyan anyar kanggo SEO, rong podcast kasebut bakal ngowahi pikiran sampeyan babagan sukses ing web ing mangsa ngarep.

Bungkus

Saiki kita wis mbatesi sawetara aspek kritis implementasi SEO lan rinci podcast SEO paling apik, sampeyan bisa milih saka dhaptar lan entuk lompatan ing kompetisi sampeyan. 

Aja wedi menehi saran sing paling apik kanggo nyoba, manawa saka penulis Best Selling Neil Patel ing Sekolah Marketing Podcast utawa langsung saka Google Webmasters ing Telusuri Off the Record Podcast 

Kabeh podcast ing kene bakal dadi manajer SEO sing ngerti sampeyan kudu dadi.

Yen sampeyan pengin dadi pakar SEO, aja wedi nyakup iki Search Engine Optimization eBook ing wacan sampeyan. 

SEO minangka bagean paling kritis kanggo njaga mesin telusur kanthi akurat babagan situs web sampeyan lan apa sing ditawakake.

Nelusuri OPTIMIZATION ENGINE

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol