Wordpress

8 Perkara Penting sing Digoleki Saben Pelanggan ing Kaca Kranjang

Kaca keranjang blanja minangka bagean penting saka saben situs web e-commerce. Kanthi nggunakake, pelanggan bisa nyelehake kabeh produk sing pengin dituku kanthi online ing sak panggonan lan banjur tuku luwih cepet.

Iku mbantu akeh lan ngirit wektu akeh sing penting banget kanggo pelanggan lan bisnis sampeyan.

Kaping pisanan, sing paling penting kanggo situs web sampeyan yaiku kanggo ngendhegake akeh wong saka ninggalake kaca keranjang belanja lan iki bisa ditindakake kanthi menehi perhatian marang sawetara perkara penting.

Sing utama yaiku nggawe blanja luwih gampang kanggo pengunjung, nggawe situs web resik lan fungsional, lan ngisi kaca keranjang blanja kanthi fitur penting kanggo saben pelanggan sing pengin tuku.

Ing tutugan artikel iki, kita bakal menehi sampeyan 8 perkara penting sing digoleki saben pelanggan ing kaca keranjang belanja supaya sampeyan bisa nyoba ngetrapake lan nggawe situs web sampeyan luwih apik.

1. Gunakake kauntungan saka plugin situs web sing efektif

Penting kanggo milih plugin sing ramah pangguna sing efektif kanggo kaca keranjang belanja yen sampeyan pengin narik akeh pelanggan.

Plugin iki kudu kompatibel karo tema situs web e-commerce sampeyan lan bisa disesuaikan kanthi lengkap.

Plugin Premio nawakake efisiensi nanging uga konversi pengunjung sing cepet lan sukses dadi pelanggan.

Pelanggan tresna amarga menehi kapercayan ekstra yen dheweke ana ing papan sing bener lan nggawe proses tuku luwih gampang kanthi akeh fitur sing ditawakake.

Sawetara plugin Premio yaiku:

  • Chatty
  • Unsur Lengket Kula
  • Formulir Langganan
  • myStickymenu
  • Tombol Kongsi Sosial

Plugin situs web sing efektif ngidini pengunjung gampang navigasi nalika nerangake situs web sampeyan lan nggawe proses blanja luwih nyenengake.

Contone, kanthi nggunakake fitur Welcome Bar, myStickymenu ndadekake tawaran Black Friday luwih katon kanggo pengunjung kaya sing ditampilake ing ngisor iki:

Capture4.PNG

Kanthi woro-woro sing digawe kaya iki, wong sing wis ana ing kaca keranjang blanja sampeyan bisa dadi luwih inspirasi lan nggawe tuku luwih gedhe.

Sawise kabeh, sing paling penting yaiku njaga perhatian supaya bantuan kasebut tansah ditampa.

2. Kalebu gambar produk gedhe

Senajan muni kaya bab paling dhasar nalika nerangake blanja, gambar produk asring diabaikan. 

Para ilmuwan ujar manawa setengah saka otak manungsa sacara langsung utawa ora langsung dikhususake kanggo ngolah informasi visual. Kanthi ngelingi iki, kita bisa nyimpulake manawa presentasi visual mesthi paling efektif.

Saliyane teks lan deskripsi produk, wong pengin ndeleng produk kasebut dhewe kanggo nggawe keputusan tuku pungkasan.

Kajaba iku, luwih gampang kanggo konfirmasi manawa wis milih produk sing bener lan mriksa sadurunge rampung nglebokake produk ing kranjang.

Gawe gambar kasebut gedhe lan jelas kaya sing ditindakake Neiman Marcus ing situs web kaya ing ngisor iki:

Capture.PNG

Gambar kasebut kudu apik, gedhe, lan jelas supaya luwih gampang pelanggan milih produk, yaiku supaya luwih tertarik lan milih.

3. Tambah review produk pelanggan

Ulasan produk mbantu mbangun kapercayan lan kasetyan lan mulane penting kanggo nggabungake menyang kaca keranjang belanja.

Sadurunge nggawe keputusan pungkasan, para pelanggan seneng ngrungokake pendapat liyane babagan produk lan apa sing mbedakake saka liyane.

Kanggo entuk review luwih akeh babagan bisnis e-commerce, sampeyan bisa:

  • Takon pelanggan langsung

Sampeyan bisa nindakake iku liwat e-mail, liwat telpon utawa liwat teks, liwat media sosial, lan padha.

  • Nggawe formulir review

Takon wong-wong mau ngisi formulir review ing situs web sampeyan lan mangsuli sawetara pitakon sing cekak lan langsung.

  • Nggawe sistem ganjaran 

Gunakake diskon, kupon, lan sing padha kanggo narik kawigaten lan menehi alasan kanggo ninggalake review.

Sampeyan uga bisa ngatur macem-macem hadiah lan ngrangsang supaya bisa melu kompetisi.

Penting kanggo takon pitakonan sing bener lan nggawe kabeh proses diatur.

Luwih akeh review, luwih gedhe kemungkinan pelanggan bakal yakin sanajan ing tahap ngisi kranjang.

Kaya sing ditindakake X-Cart, sampeyan bisa nggawe bagean ing ngendi sampeyan bisa ngatur kabeh review sing ditinggalake dening pengunjung menyang toko online:

Capture1.PNG

Pengunjung sampeyan uga bisa ndeleng review kanggo produk individu sadurunge nerusake tuku.

4. Nggawe CTA sing cetha

Gumantung ing maksud saka wong sing mlebu situs web e-commerce sampeyan, CTA bisa mbantu dheweke nindakake apa sing arep ditindakake kanthi cepet, lan malah ngliwati langkah utawa loro.

CTA sing cetha mbantu para pelanggan ndeleng langkah sabanjure sing kudu ditindakake. Kanthi mangkono, ora ana papan kanggo kebingungan.

Sing penting banget yaiku misahake CTA kanthi jelas lan terang saka teks liyane kanggo narik kawigaten para pelanggan.

Kita bisa ndeleng carane iki rampung karo conto ing ngisor iki ngendi tombol "Nerusake kanggo Checkout" cetha ditandhani:

Capture3.PNG
Sumber: Elasticpath

Nalika nggawe CTA, gunakake basa persuasif, lan gawe urgensi.

Uga, ana sawetara rincian liyane sing kudu digatekake:

  1. Nggawe CTA sampeyan narik kawigaten
  2. Gunakake ukara sing cetha
  3. Swara nyemangati
  4. Gunakake CTA kanggo ngumpulake alamat e-mail
  5. Tetep cekak 

Sawise tombol Tuku, CTA paling penting nomer loro ing situs web e-commerce sampeyan kudu dadi tombol "Tambah menyang Kréta".

Aja overdo karo CTAs lan nyoba kanggo nyelehake ing ndhuwur ngendi padha bakal katon kanggo pelanggan lan ngendi padha ora kudu nggulung kabeh cara mudhun.

5. Tambah rincian tuku lan informasi

Saliyane rega, pelanggan sampeyan bakal kasengsem karo ukuran produk tartamtu sing kasedhiya yen bisnis sampeyan, umpamane, adol sandhangan.

Uga, dheweke kudu milih jumlah sing tepat lan jelas kabeh ing kaca keranjang supaya ngerti yen wis milih kabeh kanthi bener.

Pelanggan bakal nggoleki rincian kasebut lan yen kaca keranjang blanja sampeyan ora jelas babagan informasi iki, kemungkinan bakal mbatalake tuku.

Iki minangka conto carane kudu katon kaya:

Capture5.PNG
Source: BBBootstrap

Iku gampang kanggo wong-wong mau mung milih pilihan tengen karo sawetara klik.

Sampeyan uga kudu nyakup informasi babagan pangiriman lan bali. Nalika produk bakal tekan pelanggan bisa dadi faktor kunci kanggo mutusake manawa bakal nyelehake produk ing kranjang? Dheweke uga pengin ngerti apa sing kedadeyan yen arep ngirim maneh. 

Sampeyan bisa nggawe bagean ing ngendi pelanggan bisa ngetung biaya pengiriman gumantung saka ukuran produk, negara, cara pengiriman sing dipilih, lan liya-liyane. 

Salah sawijining conto yaiku:

Capture6.PNG
Sumber: Ozcart

Nalika nerangake cara pembayaran, padha biasane presented liwat lambang makili kertu beda, supaya sampeyan kudu incorporate iki, banget.

Informasi liyane minangka salah sawijining perkara pisanan sing narik kawigaten para pelanggan nalika mlebu situs web e-commerce tartamtu amarga isih ngrancang mbuwang dhuwit lan pengin yakin babagan iki.

6. Kalebu wishlist

Sawetara pengunjung sampeyan bisa uga ora bisa langsung pesen produk sampeyan, nanging ora ateges dheweke ora bakal tuku nalika ngunjungi situs web sampeyan.

Wishlist dimaksudaké kanggo nyimpen produk lan bisa ngaktifake pelanggan kanggo mindhah item supaya padha bisa ngelingi ngendi padha mandheg pungkasan wektu.

Sampeyan bisa menehi kranjang e-mail sing tegese yen ora siyap tuku langsung nanging arep ditindakake mengko, supaya bisa nyimpen produk tartamtu kudu ninggalake alamat e-mail.

Salah sawijining conto email cart sing ditinggalake katon kaya iki:

Capture7.PNG
Source: Shopify

Kadhangkala mung pangeling-eling, mula banjur lebokake pilihan iki menyang kaca keranjang blanja.

7. Njaga layanan pelanggan gedhe

Ing tataran nalika paling kamungkinan kanggo ninggalake situs web kanggo sawetara alesan, iku penting banget kanggo kurban kedhaftar pilihan saka dhukungan pelanggan.

Mungkin bakal ngrampungake sawetara keraguan lan gawe uwong yakin pengunjung sampeyan kudu tetep ana ing kono lan pungkasane tuku.

Ing kasus iki, pendiri bisnis e-commerce biasane nggunakake live chat.

Salah sawijining plugin Premio sing wis kasebut, Chaty, nawakake kemampuan kanggo komunikasi karo pengunjung liwat live chat kanthi cara sing gampang banget.

Capture8.PNG

Sampeyan bisa nginstal ing kaca situs web lan ngidini pengunjung takon apa wae sing dikarepake liwat saluran sosial sing disenengi kaya sing bisa dideleng ing ngisor iki:

Penting kanggo komunikasi karo pelanggan amarga informasi iki sing sampeyan tawakake ing menit pungkasan sing bisa mutusake tuku.

8. Gunakake diskon lan kode kupon

Iki mung insentif liyane kanggo tuku amarga kabeh wong seneng tawaran sing apik.

Saliyane entuk produk sing disenengi, para pelanggan uga seneng ndeleng kesempatan kanggo nyimpen lan amarga iku, prekara penting liyane sing kudu ditimbang yaiku nambah kode diskon lan kupon.

Minangka HuraTips nerangake, kode diskon biasane kaya ing ngisor iki: pisanan dikirim minangka URL lan kanthi otomatis ditrapake ing fase checkout. Mulane, pengunjung sampeyan mung kudu ngetik kode diskon ing kaca keranjang belanja, lan ing sawetara detik, dheweke bakal entuk asil sing dikarepake.

Kita bisa ndeleng carane iki katon ing conto ing ngisor iki:

Capture9.PNG
Source: HuraTips

Motivasi pelanggan kanthi cara sing beda-beda lan bakal matur nuwun kanggo tuku lan kesetiaan sing dibangun.

Ing ngisor Line

Nggawe kaca keranjang blanja kanggo situs web e-commerce sampeyan dudu proses sing gampang yen sampeyan pengin kaca iki apik banget.

Sampeyan kudu menehi perhatian lan nggabungake macem-macem unsur supaya pelanggan bisa nemokake kabeh sing dikarepake lan nggawe keputusan kanggo tuku produk utawa layanan sampeyan.

Yen sampeyan pengin ora mung nggawe situs web sing ramah pangguna, nanging uga keranjang belanja sing ramah pangguna, sampeyan bisa nyoba plugin Premio.

Nalika sampeyan wis weruh, kita wis milih kanggo sampeyan 8 iku penting saben customer katon ing kaca cart lan sampeyan kudu nyoba minangka akeh item sabisa lan ndeleng apa sing paling cocog karo kabutuhan.

Coba tips iki lan nikmati kemajuan bisnis sampeyan!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol