Wordpress

8 Tema WordPress Otomotif Paling Apik

Ing bisnis, penting kanggo maju, kalebu situs web sampeyan. Lan yen sampeyan adol, tuku, nyewa utawa ndandani mobil, penting banget kanggo duwe situs web sing ramah seluler lan gampang digunakake. Yen ana wong sing nyoba golek mobil impene kudu gampang kaya nggunakake telusuran kanthi saringan sing ditarget. Utawa yen padha kudu teka ing kanggo tune munggah, kudu ana cara intuisi kanggo milih layanan lan Book wektu.

Untunge karo WordPress duwe fitur sing cocog kanggo bisnis otomotif sampeyan gampang kaya milih tema sing pas. Dina iki kita bakal ndeleng sawetara tema WordPress otomotif paling apik (miturut pendapat kita) ing pasar. Dadi apa sampeyan duwe dealer, nawakake rental, nangani pangopènan utawa malah ngatur layanan numpak, tema otomotif iki mesthi cocog kanggo bisnis sampeyan.

1. Motors

Tema WordPress Dealer Mobil Motors

Info & DownloadDeleng Demo

Tema WordPress premium Motors Car Dealership gampang, sugih fitur lan sampurna kanggo adol mobil online. Para panuku pengin toko, sampeyan pengin teka menyang mobil sampeyan, lan Motors minangka tema sing apik kanggo nyambungake sampeyan.

Apa sing ndadekake Motors apik banget kanggo nggawe situs web kanggo dealer mobil sampeyan? Ya, ana 38 Custom Stylemix Shortcodes mung kanggo dealer mobil. Kanthi opsi tambahan kanggo kalkulator silihan, dhaptar, testimoni, MPG mobil siji, layanan, penawaran khusus, informasi teknis, tab dhaptar mobil, rega mobil lan liya-liyane. Digabungake karo Komposer Visual, sampeyan bisa nyeret & nyelehake kanggo nggawe kaca apa wae sing dibutuhake kanggo situs mobil sampeyan.

Kajaba iku, ana akeh pilihan pangaturan dhewe kanggo kabeh fitur kasebut. Ana 5 kulit werna kanggo mbantu sampeyan miwiti, nanging sampeyan bisa nggunakake pilihan kanggo werna, fonts Google, tata letak situs (lengkap utawa kothak) lan liyane kanggo nggawe tampilan khusus.

Nanging ngenteni, ana liyane! Heme uga kalebu fitur "Sell A Car" ing ngendi pangguna bisa ngirim mobil, fitur perbandingan kendaraan kanggo mbantu para pelanggan mutusake, pilihan impor CSV kanggo inventaris sampeyan, lan malah file PSD (apik yen sampeyan pengin muter tata letak sadurunge miwiti. ing situs sampeyan).

2. Auto Trader

Tema WordPress Dealer Mobil AutoTrader

AutoTrader minangka tema WordPress dealer mobil sing resik lan modern. Tema iki sampurna kanggo dealer mobil, rental mobil, mobil bekas, utawa kanggo majalah mobil online utawa blog.

Tema iki kapenuhan fitur sing apik kanggo nggawe situs web fokus mobil sampeyan gampang. Kaping pisanan, AutoTrader duwe bagean dhaptar sing apik banget. Tambahake kabeh inventaris kendharaan sampeyan kalebu ringkesan lengkap, katrangan, rega, galeri, formulir kontak, lan formulir "nuduhake karo kanca". Kajaba iku, sampeyan bisa nambah promosi utawa diskon khusus item. AutoTrader uga kalebu telusuran lanjutan sing nggunakake kabeh informasi sing sampeyan tambahake.

Layanan minangka bagean gedhe saka tema iki. Nambah informasi babagan garansi lengkap, rencana layanan, bengkel utawa liya-liyane. AutoTrader uga kalebu ton template kaca sing migunani, blog, widget, kode cekak, menu mega, macem-macem menu navigasi lan liya-liyane.

3. Dealership

Tema WordPress Dealership Dealer Mobil

Info & DownloadDeleng Demo

Dealership minangka tema WordPress premium dealer mobil modern sing dirancang dening Tema Gorilla. Tema iki nggampangake nyiyapake situs web kanggo dealer mobil kanggo miwiti promosi inventaris kendaraan sampeyan saiki!

Umume konsumen riset tumbas gedhe sadurunge metu kanggo nggawe. Yen sampeyan duwe dealer, iki tegese pelanggan potensial sampeyan mriksa pilihane sadurunge mlaku ing mobil. Entuk menyang dealer kanthi nyiyapake situs web nggunakake Dealership, ing ngendi sampeyan bisa nuduhake pelanggan kabeh mobil lan promosi sing apik sing sampeyan duwe. Lan yen sampeyan mbukak Paket Deluxe, Tema Gorilla malah bakal nginstal tema kanggo sampeyan supaya luwih gampang kanggo miwiti.

Dealership dirancang kanggo dealer mobil lan duwe kabeh lonceng lan whistles sing sampeyan butuhake supaya ora ana pesaing sampeyan. Fitur utama yaiku dhukungan dhaptar lan telusuran dhaptar lanjut. Kanthi cara iki sampeyan bisa nambah kabeh inventaris lan menehi pangguna pilihan kanggo nggoleki mobil sing sampurna miturut merek, model, rega, kondisi, taun lan jinis kendaraan. Plus versi Premium lan Deluxe tema kalebu integrasi Craigslist supaya sampeyan bisa nggawe iklan apik banget kanggo posting Craigslist mung sawetara klik.

Ana akeh fitur apik liyane ing tema dealer mobil iki. Tema kasebut kalebu 5 kulit warna, integrasi YouTube & Vimeo, wis dilokalisasi kanthi lengkap, lan kalebu integrasi Facebook.

4. Iklan Mobil

Tema WordPress Responsif Iklan Mobil

Info & DownloadDeleng Demo

Car Classifieds minangka tema WordPress responsif premium sing dirancang dening PremiumPress khusus kanggo dealer mobil lan akeh. Adol inventaris sampeyan luwih cepet kanthi situs web sing apik sing dirancang khusus kanggo adol mobil.

Adol mobil ing bisnis sing angel - apa sing anyar utawa bekas. Konsumen uga informed, lan lagi looking kanggo menehi hasil gedhe ing mobil padha arep. Dadi, apa ora nggawe proyek sampeyan luwih gampang, lan gunakake Iklan Mobil kanggo nggawe situs web dealer sampeyan kanthi cepet. Kanthi akeh fitur sing apik kanggo nambahake kabeh inventaris sampeyan, para pelanggan bisa ngerteni apa sing dikarepake supaya sampeyan bisa mbantu nggawe keputusan pungkasan kanthi pribadi.

Iklan Mobil duwe pilihan sing apik sing sampeyan senengi. Miwiti gampang amarga sampeyan bisa ngimpor (lan ngekspor) kabeh dhaptar liwat CSV, lan seret lan selehake homepage builder tegese sampeyan bisa nggawe kesan pisanan sing apik tenan karo tata letak homepage sing dikarepake. Klasifikasi Mobil uga kalebu pilihan sing apik kanggo dhaptar kalebu tabel rincian, deskripsi, enggo bareng, peta Google, tampilan counter lan kendaraan sing gegandhengan.

Fitur liyane kalebu telusuran lanjut, widget khusus, dhukungan kanggo paket anggota pangguna, pilihan kanggo pangguna ngirim dhaptar, manajer buletin email lan akeh pilihan kanggo ngatur tema sampeyan.

5. Mobil

Tema WordPress Mobil

Info & DownloadDeleng Demo

Automobile minangka tema WordPress premium sing dirancang kanggo nampilake kendaraan. Iki minangka tema sing apik kanggo pamilik garasi utawa dealer mobil sing pengin nuduhake kendharaan kanthi online lan njaluk pitakon babagan kendaraan kasebut.

Mobil dilengkapi homepage sing bisa disesuaikan kanthi gampang sing bisa diganti kanthi gampang nggunakake widget dinamis, kalebu akeh sing digawe khusus kanggo tema iki. Nerangake karo akeh taksonomi khusus supaya gampang nambah mobil menyang tema sampeyan lan ngatur menyang kategori.

Kaca dhaptar mobil ngidini pengunjung kanthi gampang nelusuri kabeh kendaraan sing kasedhiya lan kaca rincian mobil cocog kanggo nampilake kendaraan kanthi galeri gambar, ringkesan, fitur lan integrasi video.

6. Dealer Mobil

Tema WordPress CarDealer Auto Dealer

Info & DownloadDeleng Demo

CarDealer minangka tema WordPress premium dealer mobil sing kuat sing bisa digunakake kanggo promosi inventaris mobil kanthi online. Iki minangka tema sing apik kanggo para dealer, adol maneh utawa adol liyane.

Blanja mobil kudu gampang lan nyenengake kanggo para panuku, mula sampeyan kudu nggawe situs web sing apik tenan kanggo dealer mobil sampeyan. CarDealer minangka cara sing apik kanggo 100% positif yen situs web sampeyan ora mung ramah pangguna, nanging duwe kabeh fitur sing dibutuhake kanggo mbangun lan mbukak situs sampeyan tanpa masalah.

CarDealer kalebu fitur sing apik kaya profil pangguna, watermarks gambar (supaya ora ana sing bisa njupuk foto pakar lan ngaku dhewe), database lengkap merek mobil, model, negara lan wilayah liyane. Tema kasebut uga kalebu widget telusuran canggih sing kuat supaya para panuku bisa nemokake mobil impen miturut lokasi, merek, model, rega, taun, jarak tempuh, warna, lawang, lan liya-liyane. iku.

Ora mung kuwi. Tema iki uga kalebu akeh opsi gaya ing panel tema, kaca perbandingan mobil, label kanggo mobil "Tampil" lan "Sold", kaca dhaptar mobil sing bisa disaring, editor opsi mobil, modul PayPal sing dibangun, tabel rega lan liya-liyane. .

7. Dealer Mobil RPM

Tema WordPress Landing Page Dealer Mobil lan Motor

Info & DownloadDeleng Demo

RPM - Kaca Kebangkrutan WordPress Bisnis Dealer Mobil Otomotif cocog kanggo para dealer mobil utawa pangguna pribadi sing pengin adol kendharaan kayata mobil lan motor. Sampeyan bisa uga nggunakake tema kanggo mobil konsep lan rental uga! Sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan kanggo produk otomotif nganggo RPM.

Tema RPM dibangun nganggo Kerangka Redux lan uga ndhukung pembangun kaca kayata Visual Composer, SiteOrigin, Unyson lsp. Supaya sampeyan bisa nggawe visi sampeyan dhewe karo pembuat kaca sing sampeyan seneng. Nanging yen sampeyan pengin desain kaya ing demo, kita uga nyedhiyakake konten demo sing bisa diinstal kanggo miwiti kanthi cepet.

Tema kasebut uga responsif kanthi lengkap, uga ana akeh pilihan pangaturan dhewe kanggo kabeh fitur tema. RPM dilengkapi karo sawetara plugin premium sing apik tenan. Tema kasebut dilengkapi formulir kontak tawaran, langganan buletin, pemilih warna tanpa wates lan font Google tanpa watesan.

8. pindhah

Transfer Mobil & Transportasi Tema WordPress

Info & DownloadDeleng Demo

Transfer minangka tema WordPress premium sing apik banget kanggo disewakake kanggo mobil kutha, limo lan taksi. Tema iki ora mung apik gayane nanging uga dilengkapi tanggalan pesenan sing bisa digunakake kanthi lengkap supaya gampang para klien milih lan menehi pesenan layanan sampeyan.

Wong-wong kudu entuk papan, lan dheweke pengin tekan kanthi efisien. Kanthi tema Transfer WordPress, sampeyan bisa nggawe situs web layanan transportasi sing elegan lan gampang digunakake sing bakal terus bali menyang klien. Sistem pesenan sing dibangun gampang digunakake, saengga para pelanggan bisa nylametake wektu, milih mode transportasi lan proses pambayaran mung sawetara langkah.

Fitur liyane sing apik saka Transfer yaiku pira pilihan nalika mbangun layanan sampeyan. Sampeyan bisa nambah jinis mobil tanpa watesan (taksi, mobil kutha, limo, SUV - apa wae), tambahan tanpa wates (kayata tas, mandheg, sampanye, lsp) lan tujuan tanpa wates (tambah sampeyan bisa nambah hirarki). Dadi apa wae sing sampeyan tawakake, lan ing ngendi wae sampeyan nawakake, sampeyan bisa nambah menyang situs web sampeyan.

Transfer uga nduweni tata letak sing responsif, sing dadi kabutuhan amarga umume pelanggan nggunakake ponsel kanggo buku perjalanan. Lan kanggo gaya tema dilengkapi karo 15 kulit warna sing wis digawe kanthi pilihan warna tanpa watesan, panel admin khusus sing kebak pilihan tema, lan akeh widget khusus kanggo ditambahake menyang sidebars sing ora ana watesan.


Kabeh tema ing ndhuwur kalebu fitur sing apik kanggo bisnis mobil, kustomisasi sing gampang lan dhukungan premium kanggo sampeyan butuh bantuan. Muga-muga sampeyan bisa nemokake apa sing dikarepake. Nanging yen sampeyan nemokake tema otomotif sing beda nanging padha apik tenan ing papan liya, ayo ngerti babagan kasebut ing bagean komentar ing ngisor iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol