Media sosial

8 Kesalahan Pemasaran Media Sosial sing Sampeyan Prelu Ngindhari

Ngelingi kasunyatan manawa 500 yuta wong nggunakake Instagram saben dina, Pemasaran media sosial minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo mbukak bisnis sampeyan menyang pamirsa sing akeh. Umume bisnis ngerti, nanging sawetara sing bener nggunakake marketing media sosial kanthi cara sing bener.

Kiriman Instagram WordStream

Sampeyan kerep ndeleng ing marketing media sosial nuntun sampeyan kudu asli lan nggawe konten sing apik. Nanging wyen sampeyan nyoba kanggo nindakake iku, iku ora tansah nuduhake asil gedhe. iku kenapa sampeyan ndeleng akeh kaca bisnis ing Facebook sing mung duwe sawetara atus pelanggan. Bisnis iki bisa nindakake kabeh kanthi bener-nanging bisa uga nindakake sawetara perkara sing salah banget.

Ing ngisor iki wolung kesalahan umum media sosial sing kudu sampeyan lakoni nyingkiri yen sampeyan pengin kampanye media sosial nuduhake asil sing apik:

  1. Makarya tanpa rencana
  2. Nganggep pamirsa sampeyan kabeh
  3. Tuku pengikut
  4. Milih nada sing salah
  5. Nggunakake hashtag sing ora relevan
  6. Tetep meneng ing kolom komentar
  7. Mbusak komentar negatif
  8. Dadi mboseni

Lan yen sampeyan wis rampung ing kene, bukak kiriman sing gegandhengan: 7 Kesalahan Iklan Facebook sing Mbuwang Anggaran (lan Cara Nyingkiri)

1. Makarya tanpa rencana

Akeh wong sing nggawe langkah pisanan ing jagad media sosial mung ngetutake pandhuan tinimbang nggabungake munggah strategi pemasaran media sosial master. Langkah pisanan sampeyan kudu ngerti kemungkinan sampeyan nalika nerangake media sosial lan tujuan bisnis sampeyan. Sing kudu nuntun kabeh tumindak sampeyan.

Nindakake marketing media sosial sampeyan tanpa ngerti sapa sing diajak ngomong, carane pasar kiriman, lan apa langkah sabanjure kaya nyopir mobil tanpa ngerti pira bahan bakar sampeyan duwe lan menyang ngendi dalan. Kesalahan sing bisa nyebabake kabeh kampanye sampeyan tiba - lan nggawe kabeh usaha sampeyan dadi boros.

2. Nganggep pamirsa sampeyan kabeh

Ngerti pamirsa iku integral kanggo mbangun rencana sing efektif. Akeh bisnis nyederhanakake pamirsa menyang titik ing ngendi simplifikasi iki ngganggu kasunyatan tinimbang mbantu ngerti.

conto nglaporake media sosial

Umume wong sing nggunakake Instagram umure 18 nganti 34 taun, iki ndadekake dheweke cocog karo definisi generasi Milenial. Sapa sing Millennials? Dheweke duwe hak, dadi meme-iYen sampeyan nggunakake definisi iki, kampanye media sosial sampeyan wis rampung.

Nanging, sinau pamirsa supaya luwih ngerti. Sampeyan ora kasengsem ing kabeh Millennials, sampeyan kasengsem ing wong sing tuku saka merek sampeyan.

Iki ora mung mbantu sampeyan nggawe target sing luwih tepat, uga mbantu sampeyan nyetel nada lan isi, banget.

3. Tuku pandherekipun

Kita kabeh ngerti yen tuku pengikut nglawan pedoman kabeh jaringan media sosial. Nanging nalika luwih sithik wong ngetutake kaca bisnis sampeyan, kegiatan ilegal iki dadi luwih nggodha. Sawise kabeh, kepiye sampeyan bisa entuk sewu pengikut kanthi rega $5?

opsi kanggo tuku pandherekipun ing Fiver

Penawaran iki mung apik. Nyatane, sampeyan bisa uga mbayar kaca media sosial dadi gagal. Kepiye carane bisa? Amarga tuku pandherekipun nglawan algoritma Facebook lan Instagram.

Saben sampeyan nggawe postingan, ditampilake ing feed sawetara anggota pamirsa sing dipilih. Luwih akeh wong sing seneng lan menehi komentar, luwih akeh algoritma kasebut minangka kiriman sing apik. Bakal terus nuduhake menyang pelanggan liyane.

Saiki, bayangake yen sampeyan asline duwe 500 pengikut lan mbayar kanggo entuk 1000 luwih. Saiki, rong pertiga pamirsa sampeyan dadi akun kanthi ewonan langganan. Dheweke ora kasengsem karo kiriman sampeyan lan ora bakal seneng sanajan dheweke repot mriksa feed.

Sawise, ana akeh profil palsu sing digawe kanggo adol pengikut ing Facebook, malah iklan resmi ngasilake seneng palsu. Iki nyebabake skandal amarga seneng palsu iki ngrusak bisnis, lan Facebook kudu mbusak luwih saka 2 milyar akun palsu. Apa sebabe wong gedhe nggawe Facebook nindakake?

Amarga akun palsu iki nyegah kiriman supaya ora dipromosekake dening algoritma. Akibaté, pelanggan asli sampeyan bakal ndeleng luwih sithik kiriman sampeyan. Iki mesthi ora ana sing dipikirake nalika sampeyan mbayar pengikut.

Elinga yen sampeyan ora ngetung jumlah pelanggan, sampeyan mburu konversi. Lan tuku pandherekipun mung nuntun sampeyan saka gol kasebut.

4. Milih nada sing salah

Wong ing media sosial bisa nindakake apa wae sing dikarepake karo profil. Sawise kabeh, iku mung kanggo ngandhani kanca-kanca babagan urip pribadine. Prilaku merek ing Twitter utawa Instagram kudu ditliti kanthi luwih ketat.

Pilih swara merek sing dirasa resmi banget, lan sampeyan duwe risiko dadi bosen kanggo wong. Nanging, ana dosa media sosial sing luwih gedhe. Nyoba kanggo mréntahaké kanggo pangguna media sosial dening banget sembrono-utawa luwih elek, nyerang.

Usaha humor uga bisa gagal. Lelucon iki, umpamane, minangka salah sawijining iklan sing ngganggu sing tim marketing mung nempatake wanita setengah telanjang ing gambar kasebut lan ngarep-arep cukup kanggo meksa wong tuku. Iku ora lucu - mung nyerang.

Ihop seksis tweet

Sumber gambar

Akun Twitter Sunny D nyamar depresi. Apa amarga padha mikir iki bakal lucu? Utawa amarga padha krungu wong enom dina iki ditekan, nandhang sungkowo, lan ujian obsessed, supaya iki bakal relatable?

Sunny D tweets

Sumber gambar

Apa wae, iki mung nggawe Gen Z ora percaya.

Dadi sadurunge sampeyan miwiti tweeting utawa ngirim ing Instagram, njupuk wektu kanggo nemtokake nada sing nuduhake merek sampeyan lan nyambungake karo pamirsa-sampeyan bisa nggunakake alat kaya App Hemingway kanggo mriksa iki. Banjur, priksa manawa sampeyan nyathet.

5. Nggunakake hashtags ora relevan

Yen sampeyan pengin njaluk cahya, sampeyan kudu nggunakake hashtags. Nglibatake merek sampeyan ing obrolan sing tren, lan ewu wong bakal weruh akun sampeyan. Iki muni prasaja, nanging ana kekurangan gedhe sing kudu dingerteni.

Merek sampeyan bakal katon ewonan wong. Yen sampeyan nggawe salah langkah, kabeh wong bakal ngerti. Mbusak kiriman uga ora bakal nebus sampeyan amarga bisa diakses liwat arsip web.

Sanajan kasunyatane DiGiorno Pizza mbusak tweet iki lan njaluk ngapura, wong isih nesu babagan iki, lan gambar iki dituduhake ing saindenging web.

DiGiorno Pizza tweet

Yen sampeyan ora ngerti, hashtag iki babagan kekerasan rumah tangga. Ora soko sampeyan pengin guyon yen sampeyan pengin wong tuku produk sampeyan.

Mbayar upeti kanggo wong misuwur minangka tren liyane sing sampeyan pengin nyingkiri. Pesen jinis iki mung murah. Penggemar sing lara ati ora bakal seneng sampeyan nyoba nggunakake mati idola.

David Bowie crocs

Sumber gambar

Yen ragu-ragu, tetep nganggo hashtag dhasar sing relevan-lan tetep nganggo lelucon sing ora menehi pitakon babagan nilai merek.

6. Tetep meneng ing kolom komentar

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo nggawe algoritma Instagram kaya sampeyan yaiku nambah tingkat keterlibatan kanthi akeh komentar ing kiriman sampeyan. Semono uga babagan Facebook.

Ninggalake komentar ora mung narik kawigaten algoritma, nanging uga nggawe sambungan karo para pengikut sampeyan. Yen dheweke ndeleng sampeyan cukup peduli kanggo nanggapi komentar, dheweke bakal luwih seneng merek sampeyan.

Moon Pie komentar ing Twitter

Sumber gambar

Tetep meneng minangka kesalahan media sosial utama.

7. Mbusak komentar negatif

Sampeyan bisa uga wis ndeleng sawetara merek sing entuk komentar negatif, melu obrolan sing dawa lan ala, banjur mbusak kabeh thread.

Iki minangka perkara sing paling ora asli sing bisa ditindakake. Sampeyan kudu nuduhake pamirsa yen sampeyan ora duwe apa-apa sing kudu didhelikake lan objektif nalika sampeyan entuk komentar negatif.

Yen wong sing menehi komentar nuduhake kesalahan sampeyan, matur nuwun kanggo menehi saran lan nambah. Yen dheweke mung beracun, aja digatekake.

8. Bosen

Ing Instagram mung, wong ngirim luwih saka 100 yuta kiriman saben dina. Bab sing bisa ditindakake kanggo ilang ing kabeh gangguan kasebut yaiku mboseni. Pamerake produk sampeyan lan ujar manawa apik. Kirim foto sing ora nyenengake. Ojo guyon babar pisan.

Mesthine, kesalahan iki luwih angel dihindari tinimbang liyane. Nanging, yen sampeyan wis nindakake riset pamirsa, sampeyan kudu setengah dalan.

Yen sampeyan ora duwe ide babagan carane nggawe kaca sampeyan ora bosen, golek inspirasi saka pangripta liyane, utawa takon pamirsa.

Entuk posting!

Nggawe kehadiran media sosial ora gampang, lan kesalahan kasebut ora angel ditindakake-nanging bisa dadi pungkasan kampanye media sosial sampeyan. Elinga kesalahan kasebut kanggo nggawe rencana sampeyan lan kirim dina iki!

About penulis

Marie Fincher minangka panulis lepas kanthi semangat kanggo teknologi lan pemasaran digital. Dheweke uga salah sawijining panulis konten ing Essay Writer. Fokus dheweke yaiku nulis babagan teknologi, BI, strategi pemasaran konten, tren pemasaran anyar lan strategi merek.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol