E-commerce

9 Alasan sing Didhukung Data kanggo Adol ing Amazon ing 2021 (#9 Iku Fave Kita)

9 Alasan sing Didhukung Data kanggo Adol ing Amazon ing 2021 (#9 Iku Fave Kita)


Maret 8, 2021
Strategi E-commerce

Amazon misuwur minangka toko online paling gedhe ing donya. Iki ngontrol meh 50% pasar eCommerce global. Bisa ngasilake luwih saka 2.5 milyar gabungan desktop lan kunjungan seluler sajrone Mei 2020. Basis pelanggan ora bisa mandheg tuwuh, dadi platform eCommerce sing paling akeh dibukak ing Amerika Serikat, ngluwihi Walmart lan eBay.

Alasan utama kanggo adol ing amazon ing 2021

Yen sampeyan nimbang adol ing Amazon, artikel iki kanggo sampeyan. Ing kono, kita bakal ngilangi sangang kaluwihan adol Amazon sing bisa mbantu sampeyan nyetel bisnis online sampeyan saka liyane. Kita uga bakal menehi tips profesional kanggo mbantu sampeyan entuk ROI paling dhuwur.

9 alasan kanggo adol ing Amazon ing 2021

Ora yakin apa adol ing Amazon cocok kanggo sampeyan? Kita bakal mbantu sampeyan ngerteni! Ayo goleki sawetara alasan sing paling penting kanggo miwiti adol ing Amazon.

Alasan paling dhuwur kanggo adol ing amazon ing 2021 covid-19resilience

1. Amazon tetep tahan kanggo COVID-19

Amazon wis dadi pemain utama sajrone pandemi sing terus-terusan iki. Kanthi kunci sing nggawe kabiasaan lan tren pelanggan anyar, dominasi perusahaan saya tambah akeh. Amazon wis nyekseni dorongan 60% ing mbuwang konsumen antarane Mei lan Juli, yen dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur, lan ngetung meh 200% mlumpat kanggo garis tutup pasar sawijining, kang liwat $1.75 triliun. ing September 2020, nglawan $ 900 milyar ing wiwitan pengaruh COVID-19 ing pertengahan Maret. Dhiskusi babagan ketahanan!

Alasan paling dhuwur kanggo adol ing amazon ing taun 2021

Sumber gambar

Nambahake nomer janji sing mbuktekake Amazon bakal menehi kesempatan sing apik kanggo para penjual online anyar ing mangsa ngarep, analis ing perusahaan Wall Street UBS nulis manawa akeh konsumen sing pindhah menyang blanja online, bisa uga ora bali menyang blanja ing toko nalika negara pandemi saiki wis rampung. Perusahaan kasebut uga prédhiksi manawa 100,000 toko eceran bata-lan-mortir bakal ditutup ing limang taun sabanjure lan e-commerce bakal nggawe seprapat saka total penjualan eceran ing taun 2025..

Nalika iki minangka warta sing ngrusak kanggo bisnis lokal lan bata-lan-mortir, nyatane eCommerce berkembang ngidini outlet anyar kanggo nyoba, lan kabar apik, ana alat sing gampang kanggo bisnis lokal kanggo pindhah menyang transaksi online utawa e-commerce.

2. Hasil revenue Amazon Q2 2020

Nalika nulis kiriman iki, asil kuartal kaping pindho ing taun 2020 nuduhake keuntungan liyane amarga sukses adol ing Amazon.. Malah nganggep akibat ekonomi COVID-19, dheweke ngluwihi kabeh ramalan kanthi total dodolan net meh $88.9B, nglawan $81.5B sing diantisipasi (Statista). Jumlah iki ngluwihi $87.4B sing digawe ing kuartal musim liburan 2019.

alasan kanggo ngedol ing asil revenue amazon

Sumber gambar

Penjualan pihak katelu uga nambah 52% taun-taun ing kuartal iki, sing ngidini para bakul pasar bisa nggayuh "rekor penjualan", ngalahake kenaikan dodolan pihak pertama Amazon, sing mundhak 48% taun-taun. (Produk pihak pisanan kalebu inventaris sing diduweni dening Amazon, kalebu barang label pribadi perusahaan lan barang sing dituku saka merek lan pengecer).

Statistik kasebut nyedhiyakake luwih akeh bukti yen pandemi wis ngowahi prilaku konsumen menyang online lan sampeyan bisa entuk manfaat kanthi adaptasi bisnis sampeyan menyang tren anyar kasebut. manawa pandhemen kasebut nduwe pengaruh pandemik paling anyar ing Amazon, lan pengaruh iki tetep ana!

alasan kanggo ngedol ing wutah amazon

Sumber gambar

Kita ing DataHawk uga sinau evolusi kabeh dodolan penjual Amazon, kalebu merek lan pengecer nggunakake alat kita sajrone periode Januari nganti Juli 2020. Asil kasebut nuduhake pengaruh sing katon ing dodolan sajrone Maret lan Mei 2020.

Contone, ana paningkatan bathi 18.5% antarane Februari lan Maret 2020, lan siji saka 33% antarane April 2020 lan Mei 2020, sing nuduhake manawa COVID-19 ora ngrusak bisnis ing Amazon; nanging nyatane nambah dodolan ing Q2 2020.

3. Luwih akeh pembeli sing ngowahi online kanggo barang saben dina

Blanja online ngidini konsumen mbandhingake lan mriksa luwih saka siji toko lan produk bebarengan. Iki menehi ide sing akurat babagan kualitas produk, rega, lan layanan pelanggan. Konsumen bisa nindakake panelusuran produk kanthi cepet lan mriksa review sing kasedhiya kanthi pandhu arah sing prasaja, tanpa kudu lelungan saka toko menyang toko utawa lorong menyang lorong.

Kacepetan, entuk manfaat tanpa kontak, kepenak, lan ketergantungan mula penting banget kanggo para pembeli saiki, sing kira-kira makili meh 230 yuta pembeli online. ing Amerika Serikat ing 2021 (Statista).

Pandemi kasebut pancen wis nggawe kabiasaan blanja anyar lan tren tuku online sing bisa uga diadopsi permanen. Iku uga wis akeh banget nambah wutah saka e-commerce, kanthi luwih akeh konsumen sesambungan kurang karo toko fisik. Miturut laporan Adobe sing dirilis bubar, belanja online sakabèhé Mei nganti $82.5 milyar, 7% nambah taun-over-taun.

alasan kanggo ngedol babagan pertumbuhan e-dagang amazon

Sumber gambar

Kanthi negara-negara sing ngetrapake langkah-langkah kunci sing abot, para pembeli ora duwe pilihan kajaba tuku online, utamane kanggo sembako. Mula, raksasa e-dagang minangka platform sing paling populer kanggo para konsumen kasebut, kanthi enem saka saben sepuluh  nindakake blanja kelontong online ing Amazon, sing wis nambah permintaan ing pasar nganti kaping 50.

Peningkatan iki mesthi ora sauntara, amarga nyebabake owah-owahan pola pikir konsumen. Survei anyar sing ditindakake dening Mckinsey & Company Sentimen konsumen AS sajrone pandemi nuduhake manawa niat para pembeli kanggo terus tuku online pasca-COVID-19 saya tambah akeh. Konsumen liyane sing gelem nggawe paling ora bagean saka akuisisi online. Wong liya ngrancang ngalih kanthi online, ing kabeh kategori sing ditliti, kalebu sandhangan, buku, sembako, hiburan ing omah, lan liya-liyane.

alasan kanggo ngedol ing tuku online amazon

Sumber gambar

Iki tegese sampeyan kudu nganakake riset produk ing Amazon, priksa apa sing dikarepake para pembeli saiki lan kelakon kanggo dheweke lan sampeyan. Ana sawetara alat analytics Amazon sing apik metu ana sing ngidini para penjual mbangun bisnis eCommerce patut, gain kaweruh, nambah dodolan, lan pungkasane sukses.

alasan kanggo ngedol ing tuku online amazon

Sumber gambar

4. Owah-owahan beda ing preferensi konsumen

Panaliten anyar nuduhake manawa wong ora mung ganti kanthi pindhah menyang blanja online, nanging uga jinis produk sing arep dituku uga ganti. ” “Pet Supplies,” “Bayi,” lan “Beauty & Personal Care” saya tambah populer, kanthi owah-owahan ing rega.

alasan kanggo ngedol ing amazon wong tuku barang tradisional online

Sumber gambar

Ana uga penurunan sing jelas ing tuku elektronik lan sandhangan, amarga luwih akeh konsumen saiki pindhah menyang ruang kerja virtual lan mungkasi konsumsi sing ora perlu. Data sing diklumpukake saka Mckinsey survey nuduhake yen konsumen AS saiki mbuwang luwih murah kanggo kategori rasukan lan elektronik lan luwih akeh kanggo pasokan rumah tangga lan sembako.

Sepisan maneh, sampeyan kudu ngerti faktor kunci sing mengaruhi preferensi konsumen lan mengaruhi keputusan tuku ing blanja online kanggo nyetel strategi sing cocog lan mbantu sampeyan ngembangake bisnis Amazon.

Nanging luwih cepet sampeyan entuk bisnis Amazon, luwih cepet sampeyan ngerti apa sing digoleki para pamirsa, lan cara paling apik kanggo entuk potongan kue sing apik.

 5. Kesempatan kanggo nggawe dhuwit liyane

Iku angel ngomong pira sing didol dening penjual Amazon. Nanging, miturut Smallbiztrends, bakul anyar ing Amazon entuk antarane $26,000 lan $810,000. saben taun ing bathi. Penjual kasebut minangka individu, bisnis cilik, utawa perusahaan gedhe lan merek terkenal, lan 67% saka wong-wong mau ngaku duwe bathi ing taun pisanan adol.

Jumlah sakabèhé adol aktif ing Amazon nganti 2.5 yuta bakul ing pasare. Kira-kira 25,000 bakul ngasilake luwih saka $ 1 yuta ing dodolan ing Amazon, lan 200,000 bakul ngrekam luwih saka $100,000 ing dodolan. Nyatane, penjual pihak katelu luwih saka 50% kabeh dodolan Amazon.

Kabeh nomer kasebut digabungake nuduhake manawa sampeyan duwe kemungkinan gedhe kanggo entuk bathi ing platform iki minangka bakul anyar. Lan sing apik babagan miwiti bisnis e-dagang sampeyan yaiku Amazon nyakup meh kabeh segmen dagang. Dadi, sapa wae bisa nindakake lan entuk dhuwit saka iku. Kabeh sing dibutuhake saka sisih sampeyan yaiku produk sing pas, supplier, upaya pemasaran kreatif, lan wektu & energi.

6. Amazon nindakake legwork

Unsur penting sing nemtokake manawa bisnis anyar sampeyan bakal gagal utawa sukses yaiku apa ana kesempatan kanggo entuk pelanggan lan narik kawigaten sing potensial.. Pancen angel entuk keuntungan iki wiwit wiwitan, utamane yen sampeyan lagi makarya ing pasar sing kompetitif. Nanging, crita iki beda karo Amazon.

Pelanggan dipercaya Amazon, lan makili luwih saka 89% milih tuku saka Amazon tinimbang platform e-dagang liyane. 

Sampeyan mung kudu nggawa produk sing bakal dituku pelanggan, lan Amazon bakal nangani liyane.

7. anggota Amazon Perdana

Anggota Amazon Prime misuwur amarga mbuwang akeh, lan kanthi luwih saka 150 yuta anggota aktif ing ndonya, dheweke dianggep minangka pembeli paling apik lan paling setia. Umume mbuwang luwih saka $1,000 saben taun ing Amazon lan mbayar $119 saben taun kanggo ngakses keuntungan Perdana pasar iki.

Keuntungan anggota utama biasane kalebu:

  • Gratis pengiriman dina sing padha, 1 dina, utawa 2 dina
  • Panyimpenan foto tanpa wates
  • Akses tanpa wates menyang layanan streaming Prime Music lan Prime Video
  • Akses tanpa wates menyang ebook gratis
  • Diskon ing panganan Whole
  • prices Perdana-khusus lan tawaran eksklusif
alasan kanggo ngedol ing amazon amazon prime

Pembeli Amazon Prime luwih setya tinimbang non-anggota. 20% saka wong-wong mau nyatakake yen dheweke toko ing Amazon kaping pirang-pirang saben minggu, lan 7% nyatakake yen dheweke nindakake saben dina. Iki bisa uga dadi alesan penting liyane kanggo sampeyan miwiti adol ing pasar Amazon, lan insentif ekstra kanggo ngrampungake karo Amazon, utawa paling ora nggawe produk sing pengin didol dadi layak kanggo Perdana.

8. fasilitas Amazon kanggo klien

Amazon nyengkuyung para penjual kanggo miwiti utawa mindhah bisnis e-dagang menyang pasar, sing mbukak kunci

  • Pangiriman luwih cepet.
  • mbalekaken gampang lan bali.
  • fasilitas anggota Perdana yen padha langganan kanggo.

Kanthi Amazon sing tanggung jawab kanggo ngatur pitakon pelanggan, sanajan kanggo bakul pihak katelu, pelanggan bisa entuk kepuasan sing luwih apik lan sampeyan bisa mbuwang wektu luwih sithik kanggo njawab email, ngirim mbalekaken, kuwatir babagan pengiriman, nggawe kemasan, kudu bola-bali menyang kantor pos. , lan luwih akeh wektu nggawe dhuwit lan fokus kanggo ningkatake bisnis e-commerce sampeyan.

alasan kanggo ngedol ing fasilitas amazon amazon.png

9. Amazon ngrancang nambah 100,000 bisnis cilik anyar ing 2021

Amazon ngrancang ngembangake platform penjual kanthi nambah 100,000 bisnis cilik anyar ing taun ngarep, mundhak 20% luwih saka setengah yuta sing saiki adol ing kana. Raksasa e-dagang uga bakal mbuwang $18B kanggo mbantu bisnis cilik lan menengah tuwuh dodolan lan nggayuh luwih akeh pelanggan. Uga wis ngumumake ing puncak Amazon Accelerate virtual sing wis ngrilis luwih saka 135 alat lan layanan ing taun iki kanggo maju kanthi rencana mbantu para penjual ngatur bisnis Amazon.

Apa tegese iki kanggo sampeyan? Kesempatan sing tambah, digawe prasaja, lan nunggu sampeyan njupuk alih. Dadi pindhah menyang!

Sampeyan bisa entuk keuntungan saka adol ing Amazon

Miwiti adol ing Amazon ora mbutuhake pengalaman pirang-pirang taun utawa kawruh konkrit babagan kabeh sing ana gandhengane karo tren bisnis lan e-dagang. Kabeh sing dibutuhake yaiku ketekunan lan komitmen, lan kesalahan sing bakal ditindakake mung minangka cara kanggo sinau kanthi cepet, entuk keunggulan kompetitif, lan mekar ing pasar iki.

Uga, aja wedi gabung telat. Nyatane, iki wektu sing paling apik kanggo gabung. Kanthi luwih akeh opsi sing ditawakake Amazon, kayata proteksi merek lan alat marketing, luwih akeh cara kanggo miwiti adol ing platform, lan kabiasaan blanja anyar sing digawa dening pandemi, sampeyan duwe kemungkinan luwih sukses.

Dadi apa sing nunggu? Njupuk kauntungan saka sangang kesempatan ndhuwur lan miwiti adol ing Amazon saiki!

About penulis

Wafaa Essoufi minangka Manajer Konten ing DataHawk, platform piranti lunak analitik kabeh-ing-siji kanggo para penjual, merek, lan agensi Amazon. Sampeyan bisa mriksa dheweke ing Linkedin.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol