Media sosial

9 Jinis Media Sosial lan Kepiye Saben Bisa Mupangate Bisnis Sampeyan

Nalika sampeyan lagi mikir babagan nggawe strategi media sosial kanggo bisnis sampeyan, sawetara platform utama bisa uga ana ing pikirane: Facebook, Instagram, Twitter, lan Mungkin YouTube utawa Pinterest, gumantung saka industri sampeyan.

Nanging, ana akeh jinis situs media sosial ing kana, kanthi platform lan format anyar sing muncul ing reguler. Sawetara iku cukup ceruk, dene liyane duweni potensi dadi Instagram utawa TikTok sabanjure.

Siji bab sing diganti wiwit wiwitan media sosial yaiku akeh platform sing digunakake kanggo fokus ing siji fungsi, kayata jejaring sosial utawa enggo bareng gambar. Saiki, platform media sosial sing paling mapan wis ditambahi kanggo nggabungake live streaming, realita ditambah, blanja, audio sosial, lan liya-liyane.

Dadi, tinimbang menehi katrangan tingkat dhuwur babagan Facebook, Twitter lan LinkedIn (sampeyan bisa nemokake ing ngendi wae!), Kita nglumpukake macem-macem platform dadi sangang kategori umum sing fokus ing kasus panggunaan tartamtu lan bisnis apa sing bisa ditindakake kanthi nggunakake.

bonus: Waca pandhuan strategi media sosial langkah-langkah karo tips pro babagan carane tuwuh ngarsane media sosial.

Cara milih jinis media sosial sing paling apik kanggo bisnis sampeyan

Kanthi jumlah platform media sosial sing saya tambah akeh, bisa dadi akeh banget kanggo terus-terusan mikir apa saben platform kasebut cocog karo wektu sampeyan.

Supaya ora mbuwang akeh wektu sampeyan sinau babagan saben platform anyar, supaya strategi pemasaran media sosial sampeyan nuntun keputusan sampeyan, lan mung gabung karo jaringan sing ndhukung tujuan sampeyan.

Tindakake telung tips iki kanggo mbangun kritéria sampeyan dhewe sing bakal mbantu sampeyan ngevaluasi platform media sosial anyar, ora preduli apa wae utawa cara kerjane.

Kenal khalayak sampeyan

Pitakonan pisanan sing kudu sampeyan takon sadurunge gabung karo platform media sosial anyar yaiku: pundi pamirsa panjenengan?

Iku luwih apik kanggo pindhah menyang ngendi pamirsa wis nongkrong tinimbang gabung karo platform anyar lan narik kawigaten para pamirsa.

Bab kapindho sing kudu dingerteni yaiku kepiye pamirsa nggunakake platform kasebut. Apa jinis konten sing digoleki? Apa jinis akun sing padha tindakake? Apa konsumen pasif utawa panyipta konten?

Kanggo katrangan rinci babagan carane wong nggunakake platform media sosial sing beda-beda, bukak laporan State of Digital 2021.

Facebook mimpin nggunakake platform sosial minangka sumber warta

Source: Laporan Digital 2021

Tansah gaul karo statistik media sosial

Nalika platform media sosial anyar muncul, penting kanggo ngerti prabédan antarane obyek anyar sing mengilap lan platform sing berkembang kanthi cepet sing potensial kanggo tetep.

Sanajan ora ana sing bisa nyritakake masa depan, salah sawijining cara kanggo ngerti yen platform nduweni daya tetep yaiku mbandhingake statistike karo platform media sosial sing wis mapan.

Yen sampeyan ora yakin ing ngendi nemokake statistik paling anyar, sampeyan wis dijamin:

  • Statistik Instagram
  • Statistik Facebook
  • Statistik Statistik
  • Statistik YouTube
  • Statistik Pinterest
  • Statistik TikTok

Selarasake karo tujuan bisnis utama sampeyan

Takon dhewe: platform endi sing cocog karo tujuan bisnisku?

Contone, yen salah sawijining tujuan sampeyan yaiku nambah kesadaran babagan produk utawa layanan anyar sing bisa entuk manfaat saka tutorial video, sampeyan kudu fokus ing platform mung video (kayata YouTube lan Vimeo) utawa format video sing kasedhiya ing situs sing wis ana. aktif ing (kaya Instagram Stories lan Reels, Facebook Live, etc.).

Jinis platform lan format media sosial sing sampeyan kudu ngerti ing 2021

1. Platform lan format audio sosial

Conto: Clubhouse, Twitter Spaces, Spotify

Digunakna kanggo: Ngrungokake obrolan langsung babagan topik tartamtu.

Kepiye bisnis sampeyan bisa nggunakake: Platform audio sosial anyar (kaya Clubhouse) lan format (kaya Twitter Spaces) wis berkembang sajrone kunci COVID-19 nalika wong-wong wis ana ing omah kanthi luwih akeh wektu kanggo melu obrolan langsung.

Kauntungan paling penting saka platform lan format media sosial audio yaiku perhatian lan keterlibatan sing dhuwur sing bakal sampeyan entuk saka pamireng sing milih.

Obrolan sing nyenengake lan nyenengake bisa mbantu sampeyan mbangun citra sampeyan minangka pimpinan ing niche sampeyan lan ngenalake bisnis utawa produk sampeyan menyang pamirsa sing wis kasengsem ing topik sing ana gandhengane karo niche sampeyan (yen ora, dheweke ora bakal cocog).

Mangkene sawetara wiwitan pamikiran kanggo nggunakake platform media sosial audio:

  • Panel industri tuan rumah.
  • Siaran warta lan pengumuman gedhe.
  • Tuan rumah sesi interaktif (kayata AMA) karo pamirsa.
  • Rekam wawancara sajrone obrolan ing Clubhouse/Twitter Spaces langsung lan upload minangka podcast (conto: Acara Geekout Media Sosial).
  • Gawe kepemimpinan pamikiran bisnis sampeyan liwat pertunjukan 30-60 menit.

Matt Navarra nindakake pakaryan sing apik kanggo nggabungake Twitter Spaces lan podcast:

2. Platform lan format media sosial video

Conto: YouTube, TikTok, Instagram Stories and Reels, Facebook Watch

Digunakna kanggo: Nonton video ing format cendhak lan dawa.

Kepiye bisnis sampeyan bisa nggunakake: Platform media sosial video apik banget kanggo narik kawigatosan, nyopir kesadaran merek, lan ngowahi produk kanthi cara sing isih ora bisa ditindakake foto.

Sembarang konten video sing sampeyan nerbitake kudu dirancang kanggo nyenengake, ngajari, lan / utawa menehi inspirasi kanggo pamirsa. Video sing digawe murni kanggo adol ora bakal narik kawigaten para pamirsa.

Sawetara conto bisnis paling apik nggunakake platform media sosial video yaiku:

  • Ryanair ing TikTok - banget nyenengake, nuduhake pemahaman sing apik babagan humor lan nuansa pangguna TikTok.
  • Gagasan ing YouTube — nggawe konten pendidikan sing migunani lan menehi inspirasi kanggo pangguna.
  • Tujuan sing Apik ing Instagram Reels - menehi inspirasi perjalanan liwat klip sing dijupuk kanthi profesional.

3. Format isi sing ilang

Conto: Snapchat, Instagram Stories, Facebook Stories, LinkedIn Stories

Digunakna kanggo: Ngirim pesen ephemeral kanthi pribadi lan nerbitake konten sing pas wektune kanggo kabeh pengikut sampeyan nganti 24 jam.

Kepiye bisnis sampeyan bisa nggunakake: Format ephemeral kaya Stories cocog kanggo ngirim konten sing pas wektune, kayata pengumuman, item edisi winates, utawa acara langsung.

Umume konten Stories lan Snapchat uga krasa luwih asli lan kurang polesan amarga umur rak 24 jam. Dadi, ngidini bisnis nuduhake sisih manungsa sing luwih akeh.

Mangkene sawetara ide babagan carane bisnis sampeyan bisa nggunakake konten sing ilang:

  • Polling, voting (nggunakake stiker Stories interaktif)
  • Teaser / countdown kanggo peluncuran produk
  • Konten ing mburi layar
  • Pengumuman sing sensitif wektu

Conto sing apik yaiku saka salah sawijining tukang roti lokal sing paling disenengi, sing ngirim spesial mingguan ing Instagram Stories.

Gambar Instagram Story sing nuduhake menu saben dina roti

Source: Instagram

4. Forum diskusi

Conto: Reddit, Quora

Digunakna kanggo: Njaluk lan njawab pitakonan, jaringan, mbentuk komunitas watara niche- lan topik adhedhasar kapentingan.

Kepiye bisnis sampeyan bisa nggunakake: Bener-bener nulungi para pelanggan kanthi nyilih keahlian materi bisnis lan mangsuli pitakon sing ana gandhengane karo industri sampeyan. Poin bonus yen sampeyan bisa nuduhake informasi babagan merek lan produk ing jawaban sampeyan, nanging ora dadi tujuan utama sampeyan melu ing forum diskusi.

Siji-sijine sing kudu digatekake: Ing Reddit, ora seneng banget kanggo nglebokake promosi diri dadi jawaban. Yen sampeyan ngeposake minangka bisnis, priksa manawa sampeyan mangsuli pitakon asli lan mung nambah tautan menyang produk sampeyan yen pancen migunani. Sadurunge ngirim ing subreddit, priksa aturan kanggo verifikasi yen kalebu pranala menyang bisnis sampeyan dhewe diijini.

Nalika Microsoft ora nggawe subreddit /r/XboxOne, sawise padha weruh carane populer iku, padha miwiti melu karo Redditors dening hosting sesi AMA karo pangembang game.

/r/XboxOne subreddit

Source: Reddit

5. Platform lan fitur media sosial sing bisa dituku

Conto: Pin Produk Pinterest, Toko Facebook, Toko Instagram, TikTok, Shopify, Douyin, Taobao

Digunakna kanggo: Nliti lan tuku produk saka merek langsung liwat platform media sosial.

Kepiye bisnis sampeyan bisa nggunakake: Mupangate fitur-fitur seluler sing dibangun kanggo ngidini pamirsa tuku saka sampeyan tanpa kudu ninggalake aplikasi media sosial.

Fitur kaya Pins Produk Pinterest, Toko Instagram, lan blanja ing aplikasi TikTok ngidini sampeyan nyambungake katalog produk langsung menyang profil sampeyan ing saben aplikasi.

Sanajan para pengikut sampeyan ora seneng tuku ing platform media sosial utawa duwe lelungan sing luwih dawa, fitur blanja bisa ngidini sampeyan menehi tag produk, nambah info produk tambahan lan ngarahake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Sawetara cara sing apik kanggo nggunakake platform media sosial blanja:

  • Edisi winates, contone, ngumumake peluncuran produk eksklusif ing media sosial lan ngubungake utawa menehi tag produk liwat katalog produk sampeyan
  • Penjualan sosial
  • E-commerce (akeh platform media sosial duwe integrasi e-commerce, kayata Shopify, sing bisa diakses langsung saka dasbor Hootsuite)
  • Retargeting, contone, nggawe pamirsa khusus adhedhasar sing wis melu Facebook / Instagram Shops

Sampeyan uga bisa dadi tuan rumah acara blanja langsung ing media sosial. Blanja Livestream wis dadi pasar gedhe ing China, nyengkuyung platform kaya Instagram kanggo ngenalake Belanja Langsung.

Instagram Langsung blanja

Source: Instagram

6. Media sosial live stream

Conto: Twitch, YouTube, Instagram Live Rooms, Facebook Live, TikTok

Digunakna kanggo: Siaran video langsung menyang akeh pamirsa. Aliran video langsung bisa saka siji wong sing nuduhake awake dhewe lan apa sing ditindakake ing layar nganti panel sing diatur kanthi profesional kanthi macem-macem pamicara.

Kepiye bisnis sampeyan bisa nggunakake: Popularitas Livestreaming njeblug nalika pandemi nalika wong-wong macet ing omah sajrone kunci tanpa apa-apa.

Nanging, sampeyan ora butuh pandemi global supaya pamirsa bisa nonton live stream sampeyan. Ana macem-macem cara kanggo nggawe stream sing cocog, saka wawancara karo tamu kondhang liwat nindakake produk eksklusif nganti hosting sesi AMA karo eksekutif bisnis sampeyan.

Livestreams uga menehi kesempatan kanggo pangguna sesambungan langsung karo host, dadi penting kanggo ngawasi lan melu komentar sajrone stream kasebut. Waca tips liyane ing pandhuan kanggo streaming langsung media sosial.

Nalika COVID-19 nahan balapan Formula 1 sajrone taun 2020, sawetara pembalap wiwit streaming dhewe main simulator nyopir ing Twitch, sing dadi populer banget karo para penggemar.

7. Platform media sosial bisnis

Conto: LinkedIn, Twitter

Digunakna kanggo: Nyambung karo profesional ing industri utawa klien potensial sampeyan.

Kepiye bisnis sampeyan bisa nggunakake: Platform media sosial bisnis nawakake akeh panggunaan potensial: rekrut lan nyewa bakat, mbangun hubungan B2B, lan nyambungake karo profesional ing niche sampeyan.

Platform kaya LinkedIn becik kanggo tujuan B2B, amarga ngidini merek nyambungake karo pamirsa anyar, ketemu ing ngendi dheweke menyang jaringan lan nindakake bisnis.

Nanging LinkedIn ora mung siji-sijine situs media sosial sing maju bisnis. Twitter nawakake bisnis kesempatan kanggo nemokake obrolan sing cocog, lan ditambahake kanthi cara sing migunani. Conto apik iki yaiku Adweek, sing dadi tuan rumah obrolan mingguan kanggo pemasar digital sing diarani #AdweekChat.

Ana uga komunitas sing dibangun ing sekitar hashtag khusus industri ing Twitter, kayata #MarketingTwitter lan #FreelanceTwitter.

Pro tip: Nggawe kolom adhedhasar tembung kunci nggunakake hashtag industri sampeyan ing Hootsuite kanggo ngawasi obrolan sing cocog kanggo melu.

8. Platform media sosial komunitas tertutup / pribadi

Conto: Wacana, Slack, Grup Facebook

Digunakna kanggo: Nggawe komunitas, kanthi kamungkinan mbutuhake registrasi utawa langkah screening liyane kanggo anggota anyar.

Kepiye bisnis sampeyan bisa nggunakake: Bisnis bisa nggunakake grup pribadi kanggo nggabungake anggota komunitas kanggo ngrampungake tantangan bareng, mbantu mangsuli pitakon, lan ngrasakake rasa duwe profesional.

Minangka admin grup, bisnis sampeyan duwe hak nyetel aturan babagan promosi diri. Akeh grup (utamane ing Facebook) mbutuhake anggota kanggo njawab sawetara pitakonan sadurunge gabung kanggo layar metu spammers, nanging sampeyan uga bisa nggunakake kolom iki kanggo njaluk anggota kanggo milih ing dhaftar marketing email.

Conto sing apik yaiku Instant Pot Facebook Group, diwiwiti kanthi merek ing 2015 lan wis dadi luwih saka 3 yuta anggota sing seneng nuduhake resep lan tips produk.

Grup Facebook Pot Instan

Source: Facebook

9. Platform media sosial inspirasi

Conto: Pinterest, YouTube, Instagram, blog

Digunakna kanggo: Nggoleki informasi lan golek inspirasi kanggo apa wae saka masak, lelungan, dekorasi, blanja lan liya-liyane.

Kepiye bisnis sampeyan bisa nggunakake: Gawe visual lan inspirasi target pamirsa kanthi konten sing cocog karo pilihane, lan tenun ing produk sampeyan dhewe sing cocog. Gunakake koleksi, dhaptar lagu, tag, lan panuntun kanggo ngelompokake konten lan nggawe tema sing cocog karo minat pamirsa.

Platform media sosial inspirasi kaya Pinterest lan YouTube wis dioptimalake kanthi apik kanggo telusuran, tegese kiriman sampeyan kudu kalebu tembung kunci, hashtags, lan gambar sing cocog karo apa sing biasane digoleki para pamirsa.

Blogger lelungan asring nindakake pakaryan sing apik kanggo ngoptimalake kiriman blog lan video YouTube kanggo telusuran kaya "Apa sing kudu ditindakake ing [Tujuan]" lan "Tuntunan Perjalanan [Tujuan]."

Pandhuan lelungan YouTube Paspor Luwe

Source: Paspor Keluwen ing YouTube

Apa sampeyan mbangun komunitas utawa ngevaluasi platform anyar kanggo bisnis sampeyan gabung, ana akeh jinis media sosial sing bisa digunakake. Sawetara cukup prentah kanggo bisnis apa wae, dene liyane mung masuk akal yen selaras karo niche utawa kasus panggunaan tartamtu.

Apa wae kabutuhan lan tujuan sampeyan, mesthine sampeyan bakal nemokake cara nggunakake media sosial kanggo entuk manfaat kanggo bisnis sampeyan.

Ngatur kabeh profil media sosial kanthi gampang nggunakake Hootsuite. Saka dashboard siji, sampeyan bisa gawe jadwal lan nerbitake kiriman, melu para pengikut, ngawasi obrolan sing cocog, ngukur asil, ngatur iklan, lan liya-liyane.

njaluk Diwiwiti

Ngatur kabeh media sosial kanthi gampang ing sak panggonan lan irit wektu karo Hootsuite.

Coba gratis

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol