Wordpress

Pandhuan Langkah demi Langkah kanggo Riset Kata Kunci (Bonus: Alat Riset Kata Kunci Paling Dibandhingake)

Bayangake entuk luwih saka seprapat yuta pengunjung menyang situs sampeyan saben wulan. Kita nindakake amarga riset tembung kunci:

Tuwuh lalu lintas SEO kanthi riset Kata Kunci
Lintas SEO saben wulan

Gambar kasebut saka salah sawijining situsku sing diarani The Wandering RV. Aku lan bojoku ngembangake situs iki saka situs anyar nganti seprapat yuta kunjungan saben wulan mung telung taun kanthi kurang saka 30 artikel.

Ya, sampeyan uga kudu nggawe konten sing apik lan mbangun pranala menyang konten kasebut, nanging tumindak kasebut sawise sampeyan ngerti tembung kunci sing paling apik kanggo target. Saben kampanye SEO sukses diwiwiti riset kunci; skip langkah iki ing bebaya.

Siap kanggo miwiti?

Ing pandhuan saiki, aku nuduhake pandhuan langkah-langkah kanggo riset tembung kunci sing nyakup ora mung carane nemokake atusan tembung kunci sing apik, nanging uga carane ngerti sing bisa mindhah jarum kanggo bisnis sampeyan lan sing ora cocog karo wektu sampeyan. . Ayo nyilem!

Dasar-dasar Riset Tembung

Sadurunge aku ngomong babagan langkah-langkah sing tepat kanggo nemokake tembung kunci kanggo kampanye SEO sampeyan, ayo goleki kanthi ringkes babagan riset tembung kunci lan kenapa sampeyan kudu peduli.

Apa Riset Kata Kunci?

Riset tembung kunci yaiku tumindak nemokake lan mriksa tembung kunci kanggo target ing kampanye SEO.

Iki ditindakake kanthi nggunakake sawetara alat gratis lan / utawa mbayar sing nuduhake apa sing digoleki wong ing Google lan mesin telusur liyane.

Pandhuan jero sing disaranake: Google Search Console lan Bing Webmaster Tools.

Peran Riset Kata Kunci ing Pemasaran Digital

Kaya sing bakal sampeyan sinau ing bagean sabanjure, kualitas tembung kunci sampeyan minangka bedane antarane kampanye pemasaran sing sukses lan mbuwang wektu. Kata kunci sing sampeyan pilih bakal nemtokake strategi pemasaran SEO saka wiwitan nganti pungkasan.

Ayo ndeleng kepiye.

Sepira Penting Riset Tembung? (Aja Skip Iki!)

SEO bisa dadi rumit, nanging mung dadi telung dhasar:

  1. Keyword Research
  2. Content
  3. Bangunan link

Saka telu kasebut, riset tembung kunci sing paling penting.

Kenging punapa? Amarga sampeyan bisa nggawe konten sing paling apik lan mbangun pranala sing luar biasa sing menehi skor peringkat # 1 Google lan isih entuk manfaat nol babagan pertumbuhan bisnis utawa revenue yen sampeyan target tembung kunci sing salah.

Contone, umpamane sampeyan pengin nulis sawetara konten ing blog situs sampeyan supaya sampeyan bisa ditampilake ing kaca pisanan Google. Sampeyan duwe gagasan babagan postingan blog lan mikir sampeyan duwe tembung kunci sing apik kanggo ditargetake. Sampeyan nggawe konten sing apik tenan, nggawe tautan liwat postingan tamu lan jangkauan email (kene carane nemokake alamat email sapa wae), lan bakal ana ing kaca pertama Google. Sampeyan entuk atusan kunjungan saben wulan…

Nanging penghasilan sampeyan saka artikel kasebut tetep dadi $0.

Iku amarga sampeyan ora nliti tembung kunci kanthi bener sadurunge. Sampeyan bisa uga wis nemokake tembung kunci, nanging nemokake tembung kunci lan nindakake riset tembung kunci iku beda banget.

Nliti tembung kunci kanthi bener tegese ngerteni potensial penghasilan, kepiye kompetitif, lan uga konten sing tepat sing kudu sampeyan gawe supaya bisa pangkat. Sampeyan bakal weruh apa sing dakkarepake ing pungkasan pandhuan iki.

Cekakipun: Riset tembung kunci sing tepat bisa dadi prabédan antarane kampanye SEO sing sukses banget sing ndadekake bisnis sampeyan entuk dhuwit lan mbuwang wektu lan dhuwit.

Telusuri Volume lan Long Tail Keywords

Konsep pisanan sing ngerti babagan tembung kunci yaiku volume panelusuran.

Iki sing paling akeh wong katon nalika pisanan miwiti riset tembung kunci, lan uga salah sawijining metrik sing paling awon kanggo dideleng.

Volume telusuran sing dhuwur banget ngapusi amarga rong alasan:

  1. Jumlah mentah wong sing nggoleki soko ora ana hubungane karo jumlah sing bisa sampeyan entuk saka lalu lintas kasebut. Contone, yen sampeyan pangkat kanggo tembung kunci sing entuk 10,000 telusuran saben sasi, nanging yen wong mung nggoleki informasi lan ora siap tuku (pitunjuk: sampeyan kudu nemtokake maksud panelusuran. Liyane ing ngisor iki.), sing ora nindakake apa-apa kanggo dhasar sampeyan.
  2. Mung amarga 10,000 wong nggoleki tembung kunci ora ateges kabeh 10,000 wong bener-bener ngeklik asil. Deleng tembung kunci "Pinten umur Trump", umpamane-nemu 30,000 telusuran saben sasi, nanging mung 13% wong sing bener ngeklik apa wae. Iki amarga wong entuk jawaban sing tepat ing Google lan ora perlu ngeklik kanggo nemokake.
Volume Panelusuran Kata Kunci kanggo Rasio Klik
Volume Panelusuran Kata Kunci kanggo Rasio Klik
Riset tembung kunci: Tuladha tembung kunci sing ala
Tuladha tembung kunci sing ala

Ing sisih liya, volume telusuran sing sithik ora ateges tembung kunci ora apik utawa nomer sing sampeyan deleng yaiku jumlah pengunjung sing bakal ditampa. Sakbenere kabeh kaca sing pangkat ing Google kanggo siji tembung kunci uga peringkat kanggo puluhan, atusan, lan kadhangkala ewonan tembung kunci liyane.

Tembung kunci liyane iki biasane sinonim lan varian buntut dawa. Ana uga tembung kunci Latent Semantic Indexing (LSI), sing dakkarepake ing bagean ing ngisor iki.

Contone, deleng postingan iki sing ditulis bojoku Kayla kanggo The Wandering RV. Dheweke nargetake tembung kunci "perangkat kemah paling apik", sing entuk sekitar 2,700 telusuran saben wulan miturut Ahrefs. Nanging kaya sing bisa dideleng ing gambar ing ngisor iki, uga rangking kanggo 1,912 tembung kunci liyane lan malah rangking ing kaca siji kanggo "perangkat kemah" ing 32,000 telusuran saben sasi!

Kata Kunci Ahrefs
Kata Kunci Ahrefs

Titikane crita? Nalika volume telusuran minangka metrik sing penting, sampeyan ora kudu nggawe tembung kunci target mung babagan jumlah wong sing nggoleki saben wulan (kajaba sampeyan mung fokus ing kesadaran merek lan/utawa revenue iklan ing basis saben kesan).

Niat Nggoleki

Maksud telusuran persis kaya sing diarani - maksud saka wong sing nggoleki tembung kunci sing diwenehake. Iku padha karo konsep marketing "maksud panuku".

Ing tembung liyane: Apa sing digoleki pangguna?

Apa lagi nggoleki barang sing wis siyap dituku saiki? Apa dheweke nindakake riset sadurunge nggawe keputusan tuku? Utawa mung nggoleki informasi sing ora ana hubungane karo tuku apa-apa, nanging ana masalah sing mbutuhake solusi?

Ayo padha ndeleng conto saben.

Niat Tuku Dhuwur: Tembung kunci maksud tuku dhuwur bisa uga jeneng produk, kayata "RV rental las vegas". Yen sampeyan ngetik menyang Google lan katon ing asil, sampeyan bakal weruh Bunch saka iklan kanggo rentals RV lan peta nuduhake Las Vegas perusahaan rental RV. Wong sing nggoleki iki mesthine siap tuku, utawa cedhak banget.

Niat Panelusuran Dhuwur]
Niat Tuku Dhuwur

Tujuan Riset: Iki minangka tembung kunci ing ngendi wong isih nindakake riset babagan solusi, nanging bakal cepet tuku. Kata kunci "Paling apik" lan "Review" asring kalebu ing kategori iki, kayata "perusahaan rental RV paling apik".

Niat Tuku Sedheng
Niat Tuku Sedheng

Niat Informasi: Tembung kunci iki kanggo wong-wong sing strictly looking for informasi lan ora siyap utawa malah mikir bab tuku apa. Conto "pira umure Trump" kalebu ing kategori iki. Conto liyane sing mathuk karo rentals RV bisa uga kaya "carane lelungan negara karo pet".

Nanging, aja mikir yen sampeyan mung kudu tuku tembung kunci maksud. Kata kunci informasi bisa mbantu sampeyan nggawe dhaptar email lan entuk wong menyang corong pemasaran supaya pungkasane tuku saka sampeyan.

Telusuran maksud uga penting kanggo ngerti amarga mengaruhi apa isi rangking ing Google. Yen sampeyan nyoba nggawe kaca kebangkrutan kanggo pangkat kanggo tembung kunci informasi nalika Google menehi peringkat konten blog sing dawa, sampeyan bisa uga ora bakal pangkat sanajan kanthi SEO on-page sing sampurna lan akeh backlink amarga dudu apa sing digoleki pangguna. kanggo.

Contone, umpamane sampeyan pengin pangkat kanggo "kemah cilik". Supaya sampeyan nggawe pandhuan kanggo duwe campers cilik. Nanging, nalika kita ndeleng Google, kita bisa ndeleng manawa wong-wong ora golek pandhuan, nanging lagi nggoleki dhaptar camper cilik sing arep dituku.

Telusuri Intent Conto
Telusuri Intent Conto

Mulane sanajan sampeyan nemokake ide tembung kunci sing apik, sampeyan kudu ngetik kanthi manual menyang Google lan ndeleng apa peringkat saiki kanggo njaluk idea saka apa sing kudu nggawe. Aja nulis pandhuan gedhe nalika wong mung pengin jawaban cepet lan aja nyoba menehi peringkat postingan blog nalika wong pengin tuku produk.

Peran LSI lan Sinonim

Sadurunge, aku nyebutake tembung kunci LSI. Iki tegese Pengindeksan Semantik Laten, lan minangka cara sing apik kanggo Google ngucapake "sinonim lan tembung kunci sing gegandhengan". Iku tembung sing umum ditemokake bebarengan ing topik siji lan semantically related kanggo saben liyane.

Iku penting kanggo ngandhani mesin telusur babagan isi sampeyan amarga bisa uga ana macem-macem makna kanggo tembung kunci sing padha.

Contone, umpamane sampeyan nulis artikel babagan mobil. Ana limang "mobil" potensial sing bisa sampeyan gunakake:

  1. Mobil, kendaraan
  2. Cars, film animasi Disney
  3. CARS, Asosiasi Kanada kanggo Rally Sports
  4. CARs, Peraturan Penerbangan Kanada
  5. (The) Cars, band musik Amerika taun 1970-an

Kepiye Google ngerti versi "mobil" sing sampeyan gunakake? Miturut tembung kunci LSI! Delengen:

  1. Nggunakake tembung "kendaraan", "digunakake", "anyar", "tuku", "adol", lsp.
  2. Nggunakake tembung "film", "film", "Disney", etc.
  3. Nggunakake tembung "asosiasi", "rally", "olahraga", etc.
  4. Nggunakake tembung "penerbangan", "regulasi", "administrasi", lsp.

Nalika tembung kunci LSI ora penting nalika riset tembung kunci, nanging penting nalika ngembangake konten sampeyan. Sampeyan kudu nyakup macem-macem tembung kunci LSI kanthi alami ing konten sampeyan tanpa ngisi, kalebu ing judhul lan teks alt gambar.

Sampeyan bisa nemokake tembung kunci LSI (lan sinau luwih akeh babagan) kanthi alat kaya LSI Graph.

Kepiye cara riset tembung kunci? (Panduan langkah demi langkah)

Oke, saiki sampeyan duwe pangerten sing kuat babagan metrik penting ing mburi riset tembung kunci, wektune kanggo nemokake tembung kunci sampeyan dhewe! Ana telung langkah sing aku tindakake nalika nindakake riset tembung kunci kanggo situs anyar, kanthi opsional, langkah kaping papat sing luwih maju:

  1. Golek ide tembung kunci
  2. Priksa kesulitan tembung kunci TRUE lan volume telusuran
  3. Nemtokake maksud panelusuran
  4. (Opsional) Temokake & gunakake silo tembung kunci

Ayo nyebar ing!

Langkah 1: Temokake Ide Tembung

Nemokake ide tembung kunci minangka bagean sing gampang. Ana akeh alat sing bakal ngetokake atusan gagasan kanthi ngeklik tombol. Iku vetting wong sing mbutuhake gaweyan, nanging kita bakal entuk.

Saiki, bukak bagean "Alat Riset Kata Kunci" ing ngisor iki lan pilih racun sampeyan. Aku bakal nggunakake Ahrefs ing conto amarga iku alat favorit lan duwe kabeh lonceng lan whistles, nanging alat liyane bisa uga.

Cara favoritku kanggo nemokake kesempatan tembung kunci sing apik yaiku spying kompetisi. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi masang situs kasebut menyang alat kunci apa wae lan deleng tembung kunci kasebut. Ahrefs duwe alat sing apik sing diarani Content Gap Analysis.

Punika cara kerjane:

1. Plug situs menyang Ahrefs, banjur klik ing Gap Isi link ing menu sisih kiwa.

Ahrefs Content Gap
Ahrefs Content Gap

2. Pasang 1-10 pesaing sing peringkat ing Google kanggo tembung kunci sing pengin sampeyan pangkat. Sampeyan bisa nemokake kanthi Googling tembung kunci kasebut lan njupuk URL saka Google utawa nggunakake alat domain Saingan Ahrefs ing ndhuwur link jurang konten. Jalanake alat kasebut.

Riset Kata Kunci Ahrefs
Riset Kata Kunci Ahrefs

3. Saka kene, sampeyan bisa ngekspor dhaptar menyang spreadsheet excel yen sampeyan pengin. Aku seneng nyisir dhaptar ing Ahrefs. Yen aku ndeleng tembung kunci sing pengin daktuju, aku mbukak ing tab anyar lan ditambahake menyang dhaptar tembung kunci nggunakake tombol + Tambah menyang ing sisih tengen ndhuwur.

Dhaptar tembung kunci
Dhaptar tembung kunci

Yen sampeyan ora duwe akses menyang Ahrefs utawa alat kunci liyane sing ngidini sampeyan ndeleng tembung kunci pesaing, sampeyan uga bisa nggunakake alat kaya Keyword Shitter kanggo menehi akeh ide, banjur priksa nganggo alat gratis liyane kayata Uber Suggest.

Langkah 2: Priksa Kesulitan Kata Kunci TRUE lan Volume Panelusuran

Sawise sampeyan duwe dhaptar ide tembung kunci sing sampeyan seneng nggarap (aku ngarahake 50-100 sekaligus nanging sampeyan bisa nindakake luwih akeh), wektune kanggo ndeleng endi sing bisa ditindakake adhedhasar kesulitan tembung kunci (KD) lan telusuran. volume.

Mung ana siji caveat… volume telusuran lan KD sing sampeyan deleng ing umume alat riset tembung kunci biasane adoh. KD ing Ahrefs mung adhedhasar jumlah domain sing ngubungake menyang asil paling dhuwur, sing dudu gambaran sing akurat 100% babagan kesulitan sing bener kanggo pangkat kanggo tembung kunci.

Iki amarga SEO minangka kewan sing rumit, lan bab-bab kaya peringkat domain (sing bakal dakkandhakake sakcepete) lan pranala internal bisa nduwe pengaruh gedhe ing peringkat. Backlinks mung bagean saka gambar.

Lan volume panelusuran? Iku ora kalebu tembung kunci LSI lan long-buntut!

Elinga yen conto peralatan kemah sing aku nuduhake sampeyan ing wiwitan artikel iki sing rangking luwih saka 1,900 tembung kunci? Tembung kunci utama mung nduweni 2,700 telusuran saben wulan, nanging artikel kasebut entuk luwih saka 5,000 kunjungan saben wulan. Iku amarga peringkat kanggo tembung kunci liyane saliyane tembung kunci utama.

Dadi yen sampeyan ndeleng tembung kunci kanthi 200 telusuran saben wulan, kemungkinan luwih kaya 500 utawa 1,000 yen sampeyan kalebu tembung kunci sing gegandhengan sing bakal sampeyan rangking.

Kanggo nemtokake volume telusuran sing bener, entuk asil # 1 ing Google kanggo tembung kunci lan pasang menyang Ahrefs utawa Uber Suggest kanggo ndeleng jumlah lalu lintas sing ditampa kaca kasebut. Sing kudu menehi gambar sing luwih akurat babagan volume telusuran kanggo tembung kunci sing diwenehake.

Iki lalu lintas kanggo kaca peringkat #1 kanggo "kemah cilik", tembung kunci sing entuk ~3,400 telusuran saben wulan:

Volume Panelusuran Bener
Volume Panelusuran Bener

Delengen kepiye kaca entuk lalu lintas 10k, sanajan tembung kunci utama entuk sapratelune? Sing bener potensial volume panelusuran.

Metrik liyane, kesulitan tembung kunci, uga ora 100% akurat. Nanging ngerteni kesulitan sing sejatine biasane gampang kaya ndeleng otoritas domain (DA), utawa rating domain (DR) yen sampeyan nggunakake Ahrefs. Ayo kula nerangake.

Yen tembung kunci nduweni skor kangelan 8, nanging kaca peringkat paling dhuwur kabeh DR 80+, peringkat situs sampeyan kanggo tembung kunci kasebut bisa uga angel yen sampeyan duwe DR sing kurang, sanajan skor kesulitan sing kurang.

Saran kula kanggo ngarahake tembung kunci kanthi 30 KD utawa luwih murah yen sampeyan ana ing sangisore 40 DR, banjur cabang munggah nalika sampeyan mbangun luwih akeh pranala lan entuk wewenang sing luwih dhuwur. Nalika DR sampeyan munggah, pranala internal sampeyan luwih akeh "jus link" (utawa ngliwati "wewenang kaca" luwih akeh gumantung saka sumber apa sing sampeyan ngrungokake).

Nanging iki dudu artikel babagan SEO teknis, mula aku bakal ninggalake saiki!

Langkah 3: Nemtokake Tujuan Panelusuran

Ing wektu iki, sampeyan kudu duwe dhaptar tembung kunci sing cukup prayoga kanthi kesulitan sing gampang ditangani lan potensial volume telusuran sing bakal sampeyan tangkep. Saiki wektune kanggo ngerteni apa sing dikarepake wong nalika nggoleki istilah kasebut lan apa cocog karo target marketing lan revenue sampeyan.

Bagean iki gampang kaya Googling saben tembung kunci ing dhaptar sampeyan lan ndeleng 3-5 asil paling dhuwur. Deleng judhul lan deskripsi meta, klik kanggo ndeleng kaca kasebut, lan priksa sudut sing dijupuk ing kaca kasebut.

  • Apa dheweke utamane kiriman listicle? Kepiye carane? Pandhuan pungkasan? A landing page? Liyane?
  • Kepiye carane padha monetisasi kaca kasebut? Apa dheweke nggunakake iklan tampilan? Sade produk minangka solusi kanggo masalah? Pemasaran afiliasi? Mung njupuk email lan ora adol apa-apa?
  • Deleng ing komentar. Apa wong takon pitakonan sing ora dijawab ing artikel kasebut? Apa dheweke seneng, nesu, utawa netral?

Kabeh pitakonan iki bakal mbantu sampeyan nelpon ing jinis kiriman / kaca sing kudu digawe, carane sampeyan bisa monetize (utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo njupuk email / push notification pelanggan / pandherek sosial), lan apa sampeyan bisa nindakake kanggo nambah. .

Nalika sampeyan ngetutake saben tembung kunci, simpen jawaban kanggo pitakonan kasebut ing spreadsheet utawa dokumen tembung kanggo nglacak tembung endi sing sampeyan minati. Dhaptar pungkasan sampeyan minangka dhaptar sing bisa diwiwiti!

Kanggo menehi sampeyan ide sing luwih apik babagan carane nemtokake maksud telusuran, iki sawetara conto saka kiriman Moz iki:

Maksud Informasi:

  • [jeneng produk]
  • apa [nama produk]
  • carane [jeneng produk] bisa
  • carane nggunakake [jeneng produk]

Niat Komersial (AKA Research Intent):

  • paling apik [jeneng produk]
  • [jeneng produk] ulasan
  • mbandhingaké [jeneng produk]
  • apa sing paling dhuwur [jeneng produk]
  • [warna/gaya/ukuran] [nama produk]

Niat Transaksional (AKA Niat Tuku):

  • pira regane [jeneng produk].
  • [jeneng produk] ing [lokasi]
  • pesen [jeneng produk] online
  • [jeneng produk] cedhak kula
  • terjangkau [jeneng merek] [jeneng produk]

Grafik saka Ahrefs iki uga bisa mbantu:

Bosen host alon kanggo situs WordPress sampeyan? Kita nyedhiyakake server sing cepet banget lan dhukungan kelas donya 24/7 saka ahli WordPress. Priksa rencana kita

Bagan Maksud Telusuran Ahrefs
Bagan Maksud Telusuran Ahrefs

Saiki njupuk dhaptar lan goleki sawetara konten! Utawa, sampeyan bisa tindakake langkah pungkasan.

Langkah 4: (Lanjutan) Temokake & Gunakake Keyword Silos

Yen sampeyan pancene pengin nindakake kanthi apik, sampeyan bisa milih luwih maju lan goleki silo tembung kunci kanggo nggawe silo konten sing cocog ing situs sampeyan.

Kata kunci silo minangka dhaptar tembung kunci sing gegandhengan banget sing sampeyan bisa nggawe konten kanggo nyambungake ing situs sampeyan (uga disebut metode "hub lan spoke"). Mangkene visual sing dakgawe kanggo mbantu sampeyan ngerti:

Hub lan Spoke Metode Pemasaran Konten
Hub lan Spoke Metode Pemasaran Konten

Ateges, sampeyan nggawe kaca hub sing ngarahake istilah kepala utami sing sampeyan pengin pangkat, banjur nggawe kaca "ngomong" adhedhasar tembung kunci sing gegandhengan lan long-buntut.

Contone, nalika nindakake riset tembung kunci kanggo blog panganan vegan bojoku Kayla, aku nemokake sawetara tembung kunci sing gegandhengan takon "Apa ___ vegan". Wong pengin ngerti yen panganan umum, kayata bagel, donat, utawa Oreo iku vegan.

Kanggo peringkat kanggo tembung kunci kasebut, kita nggawe kaca hub iki sing nyambung menyang kabeh artikel "Apa ___ vegan". Artikel iki kabeh nyambung menyang siji liyane, uga bali menyang kaca hub utama.

Isi Silo
Isi Silo

Inter-linking iki diarani siloing konten, lan bisa digunakake kanthi apik amarga rong alasan:

  1. Amarga kabeh kaca interlink siji liyane, yen sampeyan nggawe pranala menyang salah siji saka kaca, iku nambah wewenang kaca ing kabeh kaca liyane.
  2. Google nggunakake relevansi ing algoritma, lan amarga topik-topik iki kabeh cocog karo siji liyane, bisa nambah rangking sampeyan.

Dadi kepiye sampeyan nemokake silo tembung kunci? Ora ana solusi peluru perak - sampeyan kudu pinter njupuk pola lan nggatekake relevansi. Nanging, ana siji trik sing bisa digunakake kanggo nyoba lan nemokake: buku.

Goleki buku babagan topik sampeyan ing Amazon lan telusuri daftar isi. Asring, buku kebak silo tembung kunci: sing nggawe buku! Tjubo naleni minangka kaca hub lan bab minangka kaca ngandika.

Keyword Silo Ideas
Keyword Silo Ideas

Mesthine, kaya sing bisa dideleng ing conto ing ndhuwur, tembung kunci kasebut ora persis sing digoleki wong ing Google. Wong ora ngetik "vegan metu ing donya", nanging "carane mangan vegan ing restoran" utawa "carane mangan vegan ing kumpul kulawarga". Dadi sampeyan bisa uga kudu nindakake sawetara sleuthing kanggo nemtokake tembung kunci sing cocog karo judhul bab ing buku sing sampeyan temokake.

Sawise sampeyan nemokake silo potensial, manawa kanggo mbukak tembung kunci liwat langkah 2 lan 3 sadurunge sampeyan setya! Mung amarga sampeyan nemokake silo, ora ateges sampeyan kudu nguber. Mikir kanthi logis babagan kabeh konten kasebut bakal cocog karo bisnis sampeyan lan kepiye sampeyan bisa ngembangake ing mangsa ngarep.

Apa Alat Riset Kata Kunci Paling Apik?

Ana puluhan, yen ora atusan alat riset tembung kunci ing pasar saiki. Sawetara iku arang banget unik, nanging paling mung rada beda njupuk ing idea padha. Dadi apa sing paling apik? Ayo dipecah nganggo alat gratis lan mbayar.

Piranti Riset Kata Kunci Gratis

Ana rong alat riset tembung kunci gratis sing wis digunakake lan menehi saran:

  1. Ubersuggest
  2. Keyword Shitter

Ubersuggest

Ubersuggest
Ubersuggest

Ayo kita nundha kabeh konversi babagan Neil Patel sedhela. Alat iki nindakake tugase lan, yen sampeyan duwe anggaran, bisa digunakake kanggo miwiti SEO.

Ubersuggest sejatine minangka versi gratis Ahrefs utawa Moz. Iki ngidini sampeyan Spy backlink pesaing, ndeleng tembung kunci apa sing dirating, lan nindakake riset tembung kunci sing apik. Yen sampeyan nindakake SEO kanthi anggaran, bisa rampung.

Keyword Shitter

Keyword Shitter
Keyword Shitter

Keyword Shitter cukup persis kaya apa. Sampeyan ngetik tembung kunci lan entuk atusan saran tembung kunci. Iku apik yen sampeyan mung butuh akeh gagasan, nanging biasane mung ngetokake tembung kunci sing gegandhengan karo sing diketik, ora unik, gagasan sing kapisah.

Alat Riset Kata Kunci Berbayar

Saiki kita entuk alat gedhe (utawa bocah wadon)! Yen sampeyan serius babagan SEO lan sampeyan duwe anggaran, iki minangka alat sing pengin digunakake.

  1. Ahrefs
  2. SEMrush
  3. Keyword Insights
  4. Nang endi wae

Ahrefs

Ahrefs
Ahrefs

Ahrefs minangka alat SEO favoritku; ora mung kanggo riset tembung kunci, nanging uga kanggo link-bangunan, pelacakan peringkat, teka karo gagasan isi, lan liya-liyane. Wis kabeh lonceng lan whistles lan gampang alat SEO kabeh-mubeng ing pasar. Nanging, regane larang, mung alat dhasar yaiku $ 99 saben wulan.

SEMrush

SEMrush
SEMrush

SEMrush minangka alat riset tembung kunci liyane sing apik. Iku luwih terjangkau tinimbang Ahrefs, nanging ora duwe cukup akeh fitur. Iku luwih diarahake menyang marketing search engine lan PPC (mangkono SEM ing SEMrush). Nanging, yen sampeyan pengin alat mbayar sing apik nanging ora pengin mbayar premium ing Ahrefs, iku pilihan sing bener. Malah ngidini sampeyan nyoba produk kasebut kanthi gratis!

Keyword Insights

Keyword Insights
Keyword Insights

Keyword Insights ngaku minangka "cara sing paling cerdas kanggo ngelompokake tembung kunci lan nggolongake maksud telusuran kanthi skala" ... lan kanthi alasan sing apik. Alat kasebut nggunakake data kaca asil mesin telusur sing spesifik geo kanggo nglumpukake tembung kunci menyang klompok sing padha lan uga ngupayakake maksud telusuran ing mburi.

Pangguna mung ngunggah dhaptar tembung kunci (sing dikarepake) lan alat kasebut bakal ngeculake dokumen lembar Google sing wis diformat kanthi tembung kunci kluster lan tujuane ditarik. Nganyari paling anyar uga ngurutake tembung kunci sing dikelompokake dadi "tema tingkat paling dhuwur" supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing kudu dadi hub konten lan kaya apa isi sing diomongake. Wawasan kasebut uga bakal ngandhani tembung kunci sing bisa sampeyan targetake siji kaca, utawa sing kudu dipecah dadi pirang-pirang kaca.

Nang endi wae

Nang endi wae
Nang endi wae

Keywords Everywhere minangka alat apik tenan sing biyen gratis lan saiki adhedhasar kredit. Alat kasebut nuduhake volume telusuran, kompetisi, lan BPK rata-rata ing Google nalika sampeyan ngetik apa wae. Iki uga nuduhake statistik babagan tembung kunci sing gegandhengan lan tembung kunci "wong uga nggoleki". Preduli saka alat liyane sing sampeyan gunakake, aku menehi saran supaya njupuk iki.

Pengin luwih akeh alat SEO? Deloken BehmasterDhaptar plugin SEO sing kudu diduweni kanggo WordPress.

Tumpukan sing Disaranake

Dadi alat riset tembung kunci apa sing kudu sampeyan entuk? Tumpukan sing disaranake yaiku Ahrefs lan Keywords Everywhere. Ahrefs minangka piranti lunak SEO lengkap sing bakal mbantu sampeyan peringkat situs, ora mung golek tembung kunci. Lan Tembung Kunci Nang endi wae ngidini sampeyan ndeleng volume telusuran lan ide tembung kunci kapan wae sampeyan nggoleki apa wae ing Google. Kajaba iku, gratis, dadi apa sing ora disenengi?

SEO tanpa riset tembung kunci ora ana gunane. Sinau carane nindakake sapisan lan kanggo kabeh kanggo mbebasake banjir lalu lintas organik menyang situs sampeyan! 🌊🏄Klik kanggo Tweet

Summary

Mangkene ringkesan cepet kabeh sing wis kita bahas:

  1. Riset tembung kunci penting banget kanggo kampanye SEO lan ora kudu dilewati utawa dianggep entheng.
  2. Volume panelusuran lan kesulitan tembung kunci bisa ngapusi. Nindakake riset sing luwih jero kanthi ngetik tembung kunci menyang Google lan mriksa asil sadurunge nggawe keputusan.
  3. Aja diapusi karo volume telusuran sing sithik. Priksa volume telusuran sing bener kanthi mriksa lalu lintas telusuran kaca paling dhuwur nggunakake Ubersuggest utawa Ahrefs.
  4. Search intention is king. Priksa manawa konten sing digawe cocog karo konten sing pengin dideleng (lan apa sing wis ditampilake Google).
  5. Goleki silo tembung kunci. Iku bisa dadi trabasan kanggo peringkat kaca sampeyan luwih cepet.

Lan iku kabeh ana kanggo iku! Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu nyelehake komentar ing ngisor iki utawa kirim email. Kanggo bantuan luwih lengkap babagan SEO, klik kene kanggo maca pandhuan langkah-langkahku lan pandhuan jero sing apik tenan iki babagan cara ngarahake lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Good luck!

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol