Carane

Fitur Instagram sing nggumunake: Kanggo Platform iOS lan Android

Instagram minangka salah sawijining Fitur Instagram sing paling populer: jaringan media sosial enggo bareng foto lan video. Iku gampang kaya ngeklik gambar banjur diunggah menyang akun.

Nanging, ana kahanan biasa nalika gambar Instagram pribadi dibusak. Yen iki njlèntrèhaké dhewe, waca terus kanggo mangerteni carane mbalekake foto Instagram sing wis dibusak kanthi piranti lunak pemulihan gambar lan tanpa piranti lunak.

Apa Sampeyan Bisa Mulihake Foto Instagram sing Dibusak?

Instagram minangka platform media sosial enggo bareng foto lan video sing ngidini sapa wae bisa nangkep lan nuduhake pemandangan sing ora bisa dilalekake karo jagad iki. Digunakke kanggo acara sing luwih saka mung paweling; biasane digunakake kanggo marketing lan iklan macem-macem layanan lan produk.

Nanging kepiye yen mbusak gambar Instagram pribadi kanthi ora sengaja, utawa yen foto saiki ing akun kasebut ilang amarga sawetara alasan? Siji bisa nyoba kanggo mulihake foto nggunakake program dhewe, nanging ora ana tong sampah kasedhiya.

Apa isih bisa mbalekake foto Instagram sing wis dibusak? ya wis

Ana macem-macem solusi pemulihan Instagram lan piranti lunak pemulihan foto sing kasedhiya kanggo mbantu para pelanggan mbalekake foto sing disimpen.

Kanthi teknik pemulihan sing gampang, piranti lunak iki dadi pilihan sing nyata kanggo mbalekake file sing wis dibusak lan mbalekake gambar pribadhi kanthi pas wektune. Mangkene carane akeh wong bisa mbalekake gambar Instagram.

Kepiye cara mulihake foto Instagram sing wis dibusak?

Yen ana sing kelangan gambar Instagram pribadi saka komputer, hard drive, flash drive, utawa telpon Android nganggo kertu SD, gunakake piranti lunak pemulihan foto kaya Wonder share Order kanggo ngreset, sing bisa mbalekake file sing wis dibusak saka macem-macem sumber, kalebu foto Instagram. .

Nggunakake Wondershare Recovery - Instagram Recovery Tool

Kanthi tingkat Recovery 96%, Wondershare Recovery iku piranti lunak Recovery foto sing bisa mbantu waras data saka media panyimpenan sembarang. Gampang digunakake lan ndandani PNG, JPG, GIF, BMP, PSD, TIF, DNG, RAW, lan format foto liyane.

Piranti lunak iki kalebu algoritma pemulihan file sing canggih sing ngidini pangguna bisa mbalekake foto tanpa ngorbanake kualitase. Salajengipun, kompatibel karo multi-piranti lan bisa digunakake ing Windows lan Mac OS.

Fitur Instagram: Saiki Waras Foto sing Dibusak Ing Platform iOS lan Android

Kepiye cara mulihake foto Instagram sing wis dibusak?

Mangkene pandhuan kanggo nggunakake Recovery Photo Recovery kanggo mbalekake foto Instagram sing wis dibusak:

Langkah 1: Pilih Lokasi

Pilih titik ing ngendi gambar ilang, banjur pencet tombol "Mulai" kanggo miwiti prosedur pemulihan.

Langkah 2: Pindai Lokasi Panyimpenan Foto

Recovery Photo Recovery bakal nindakake scan "All-Around Recovery", banjur siji bisa ndeleng foto sawise scan rampung. Nanging, elinga yen kacepetan mindhai ditemtokake ing ukuran file.

Langkah 3: Waras Foto Instagram sing Dibusak

Sawise foto wis pulih, pratinjau banjur pilih sing pengin disimpen. Kanggo njaluk foto bali, klik "Waras" pilihan lan simpen nang endi wae aman.

Recovery Photo Recovery ndadekake gampang kanggo waras foto dibusak dening tindakake langkah-langkah prasaja iki. Kajaba iku, nampilake gambar cilik file gambar lan ngidini sampeyan ngevaluasi data sing bisa dibalekake nalika mulihake foto sing wis dibusak.

Kepiye Cara Temokake Foto Instagram sing Dibusak liwat Fitur Arsip Instagram?

Siji uga bisa nggunakake alat Arsip Instagram kanggo nggoleki foto Instagram sing wis dibusak. Ing 2017, Instagram ngenalake "Fungsi Arsip," yaiku fitur sing ngidini pangguna nyimpen foto lan video.

Arsip minangka papan panyimpenan sementara kanggo gambar sing bisa diakses nganti sampeyan kosongake. Mangkene carane nggunakake alat Arsip Instagram kanggo nemokake foto Instagram sing wis dibusak:

  • Pindhah menyang akun Instagram lan mlebu.
  • Ing sisih tengen ndhuwur layar, goleki simbol "Arsip" ing profil.
  • Foto paling anyar bakal ditampilake yen pangguna ngeklik Arsip.

Cara Liyane Mbalekake Gambar Instagram sing Dibusak

Kajaba saka cara sing wis kasebut ing ndhuwur, ana sawetara cara sing gampang kanggo mulihake foto Instagram sing wis dibusak:

Deleng Ing Galeri Piranti Sampeyan

Priksa galeri telpon tinimbang Googling carane mbalekake foto Instagram sing wis dibusak. Nalika wong kudu nggunakake piranti Android kanggo nerbitake foto menyang Instagram, nyimpen salinan foto ing galeri pribadi, ing folder Instagram.

Padha bisa ngandika saka iOS. Pangguna duwe akeh album ing Aplikasi Foto, lan folder Instagram ngemot serep file pribadi.

Telusuri Foto sing Dibusak Ing Pangatur File

Bukak aplikasi pangatur file ing Android lan navigasi menyang folder foto. Saiki pindhah menyang folder Instagram; ana kemungkinan Wong bakal nemokake foto sing wis dibusak ing kana.

Bukak app Foto ing piranti iOS lan goleki folder sing Bubar Dibusak. Folder kasebut ngemot gambar sing wis dibusak sajrone 30 dina pungkasan. Goleki pangguna foto sing pengin dipulihake lan klik.

Priksa Foto Google lan iCloud

Foto-foto sing dituduhake sapa wae ing Instagram dijupuk dening telpon apa wae, lan Foto Google didhukung kanthi otomatis.

Yen pangguna ora bisa nemokake ing Instagram, goleki ing Foto Google. Yen wong pancene duwe piranti iOS, pindhah menyang iCloud lan goleki.

Wong bakal bisa njupuk foto Instagram sing wis dibusak sanajan ana ing hard drive (ora diedit) ing hard drive. Kanggo mulihake film sing wis disimpen, pangguna bisa nggunakake layanan Google liyane.

Fitur Instagram: Saiki Waras Foto sing Dibusak Ing Platform iOS lan Android

Wong Bisa uga

Kepiye Cara Mbalekake Kiriman sing Dibusak Permanen ing Instagram?

Pilih Setelan saka menu hamburger ing pojok tengen ndhuwur layar. Ing sisih ngisor menu Akun, priksa 'Mentas dibusak.'

Sampeyan bisa uga ndeleng kabeh kiriman lan crita sing bubar dibusak, uga IGTV lan Reels, ing bagean iki. Sawise milih pangguna sing pengin dipulihake, pencet simbol telung titik.

Apa Instagram bisa mulihake foto sing wis dibusak?

Fungsi 'Mentas Dibusak' Instagram ngidini pangguna ngakses konten sing wis dibusak saka aplikasi kasebut. Foto, video, film IGTV, gulungan, lan crita sing wis dibusak wiwitane dipindhah menyang folder 'Mentas Dibusak'. Kajaba dongeng, sing mung disimpen 24 jam, file ing folder iki disimpen suwene 30 dina.

Apa Sampeyan Bisa Mbalik Gambar Sawise Mbusak Saka Android?

Yen pangguna ora sengaja mbusak barang lan pengin bali, goleki ing tong sampah. Tahan foto utawa video pangguna pengin ndandani ing tangan… Gambar utawa video bakal bali: Ing aplikasi galeri diinstal.

Apa Download Data Instagram Kalebu Foto sing Dibusak?

Nalika pangguna mbusak pesen saka piranti iOS utawa Android, bakal dibusak saka piranti wong liya nanging tetep ana ing server Instagram. Pangguna bisa ndownload informasi sing disimpen iki, kalebu video, foto, lan pesen, nggunakake Data Instagram. Siji banjur bisa extract pesen sadurunge dibusak saka data iki.

Waca Uga: Fitur Anyar Instagram: Fitur Apik Liyane Bakal Kasedhiya Ing Instagram Ora suwe, Bakal Khusus Khusus Kanggo Privasi

kesimpulan

Dadi, manawa ana wong sing salah mbusak gambar kasebut utawa wis dibusak amarga kahanan sing ora dikarepake, obat-obatan kasebut ing ndhuwur mesthi bakal migunani.

Nanging, Recovery Photo Recovery Software minangka cara kanggo pindhah yen pangguna pengin ngirit wektu lan duwe tingkat Recovery dhuwur. Cepet lan gampang digunakake, lan bisa mbalekake foto saka Instagram lan macem-macem sistem file, kalebu exFAT, FAT, HFS, NTFS, lan liya-liyane.

Uga, priksa manawa tutul tombol "Simpen Asli" nalika pangguna njupuk foto nggunakake kamera Instagram. Wong bakal ngerti yen duwe salinan foto ing piranti apa wae kanthi cara iki.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol