Carane

Amazing Samsung Gaming Hub Ndadekke Layanan Gaming Favorit

Samsung mbukak Samsung Gaming Hub, platform game video anyar sing bakal kasedhiya ing sawetara TV cerdas perusahaan ing taun 2022, kalebu sawetara sing nembe dikenalake ing CES. Platform kasebut minangka pusat pusat layanan awan kayata GeForce Now lan Google Stadia, ngidini para pemain ngakses layanan awan sing beda saka siji lokasi.

Sanajan ora ana tanggal resmi sing diumumake, layanan kasebut bakal diwiwiti ing 2022. Pamilik TV cerdas Samsung bakal bisa ngakses pusat game kanthi mencet lambang "game" ing menu utama. Pemain bakal bisa njelajah game sing bubar diputer, nelusuri judhul populer, lan ngakses layanan kaya Google Stadia kabeh ing sak panggonan yen wis ndownload app.

Samsung Gaming Hub Ndadekake Layanan Gaming Favorit menyang Siji App

3 layanan game wis partnered karo Samsung nganti saiki. Platform kasebut bakal nampilake perpustakaan game awan saka GeForce Now lan Google Stadia. Utomik, layanan anggota indie sing ngidini pemain ngakses game cilik saka perusahaan kaya THQ Nordic uga Raw Fury, uga digabungake karo Samsung Gaming Hub. Samsung negesake manawa telung layanan kasebut mung minangka wiwitan kolaborasi.

A pasar uga kasedhiya ing situs, ngendi pemain bisa tuku game beda saka hub. Pemain bakal bisa miwiti game kasebut ing TV sanalika sawise tuku.

Samsung hub game nawakake macem-macem fitur darurat saliyane menehi akses kanggo sawetara game. Pemain uga bakal duwe akses menyang game YouTube liwat portal game iki. Pemain bakal bisa ndeleng macem-macem konten sing digawe dening pencipta favorit minangka asil saka iki. Salajengipun, para pemain bisa kanthi gampang nggabungake pengontrol sing beda kanthi bantuan layanan iki. Ing wektu iki, ora dingerteni apa sing bakal ditindakake sawise mundur saka jabatan kasebut.

Samsung Gaming Hub minangka salah sawijining cara sing paling gampang kanggo nglacak macem-macem layanan ing sak panggonan. Nanging, sauntara, nglibatake luwih saka siji mitra. Sanajan saiki, Xbox Game Pass, sing nawakake game maya, ora ana ing antarane mitra pertama hub game Samsung. Saiki ora ana pilihan kanggo hub iki yen Samsung bisa njaluk Microsoft ing Papan.

Waca Uga: Samsung Nggoda Exynos 2200 Kanthi Grafis RDNA 2 AMD Rawuh 11 Januari

Samsung Game Launcher

Cukup ditetepake, Samsung Game Launcher minangka toko siji-mandeg kanggo kabeh game seluler favorit. Iku nglacak kabeh download paling anyar ing siji lokasi trep lan ngijini sampeyan kanggo ngatur setelan game. Nalika sampeyan kerja keras ing Clash of Clans, sampeyan bisa nglirwakake bebaya lan nyetel smartphone Galaxy kanggo ngirit daya.

Samsung Game Launcher uga duwe bagean Play Instant ing ngendi sampeyan bisa muter game tanpa kudu ndownload menyang telpon. Malah kompatibel karo Discord, supaya sampeyan bisa ngobrol karo kanca-kanca ing platform liyane.

Umume piranti Samsung Galaxy dilengkapi Samsung Game Launcher sing wis diinstal, dadi kemungkinan wis ana ing telpon sampeyan.

Samsung Gaming Hub Ndadekake Layanan Gaming Favorit menyang Siji App

Ing Samsung, Ana Aplikasi sing Ngoptimalake Game

Samsung Game Optimizing Service minangka piranti lunak piranti Samsung sing nyoba mbantu sampeyan ngoptimalake kinerja piranti nalika main game. Kajaba iku, Layanan Ngoptimalake Game Samsung ngidini sampeyan ngrekam tampilan lan njupuk gambar kanggo njupuk saben game kanthi lengkap.

kesimpulan

Samsung nggawe sawetara rilis produk awal sadurunge CES 2022, sing bakal ditindakake ing Januari 5. Samsung Gaming Hub bubar diluncurake dening raksasa teknologi kasebut. Iki minangka platform panemuan anyar sing bakal kasedhiya ing pungkasan taun iki ing sawetara TV Smart merek kasebut.

Pemain bakal bisa ngakses game favorit saka platform streaming game sing misuwur kaya NVIDIA GeForce Now, Stadia, uga Utomik liwat Samsung Gaming Hub. Panyedhiya layanan iki bakal bisa nemokake, njelajah, uga tuku game liwat streamer game.

Waca Uga: Samsung Pungkasane ngluncurake Galaxy S21 FE 5G Sawise Tundha pirang-pirang wulan

Wong Bisa Takon

P- Ngendi Aku Bisa Nemokake Game Booster Samsung?

A- Klik tombol Game Booster ing pojok kiwa ngisor sawise ngusap munggah saka ngisor tampilan.

P- Apa Samsung Game Optimizing Service App?

A- Samsung Game Optimizing Service minangka aplikasi game-playing kanggo Smart tvs sing nyoba mbantu sampeyan ngoptimalake efisiensi piranti.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol