E-commerce

Paling laris Amazon ing Kategori Perabot Kantor Ngarep

Panjaluk perabot kantor omah wis njeblug wiwit wiwitan pandemi. Sawetara perusahaan, kayata Google, malah mbalekake karyawan kanggo kabutuhan kantor ngarep. Lan diwenehi pirang-pirang perusahaan sing nimbang nggawe karya remot permanen, kategori "Perabot Kantor Omah" ing Amazon kudu dideleng kanthi teliti.

Nggunakake piranti lunak analytics eksklusif saka DataHawk, majikanku, aku wis nganalisa kabeh merek lan produk ing dhaptar Top 100 saka kategori Perabot Kantor Omah ing Amazon ing pungkasan September babagan peringkat dodolan lan wektu ing dhaptar wiwit 1 Januari 2020.

Top 4 Merk

1. Furinno iku juara sakabèhé saka kategori supaya adoh, karo 90 produk ing Top 100. Ora mung wis produk liyane ing Top 100, nanging Furinno uga ngginakaken paling wektu ana wiwit 1 Januari — 3,058 dina bebarengan, kanggo kabeh produk. Rata-rata kanggo kabeh merek ing ndhuwur 100 yaiku 103 dina. Faktor sing ndasari bisa uga rega jual rata-rata Furinno yaiku $57 versus rata-rata kategori $128 kanggo Top 100. Ketoke, konsumen nggoleki kesederhanaan lan fungsionalitas tinimbang gaya lan desain.

2. BestOffice. Minat konsumen ing "kursi kantor" saya tambah akeh, miturut Google Trends. BestOffice duwe 37 produk (biasane kursi) ing Amazon Top 100, kanthi rega adol rata-rata $87.

3. AmazonBasics wis 38 produk ing Top 100 kanggo kategori Furnitur Kantor Ngarep. Nalika iku luwih sithik tinimbang BestOffice minangka merek (38 lawan 37), AmazonBasics ngentekake wektu luwih sithik ing kana - 1,415 dina tinimbang 1,430. Dadi, ana ing papan kaping telu ing papan peringkat merek. Merek kanthi katalog sing luwih gedhe nggawa SKU luwih akeh lan duwe kemungkinan sing luwih dhuwur kanggo nggawe Top 100. Metrik DataHawk liyane, "Tingkat Presence Brand miturut Produk," katon ing wektu kolektif merek ing 100 Top ing kabeh produk kanggo kategori tartamtu minangka persentase maksimum teoritis sawijining. Ing kene uga, BestOffice ngalahake Amazon Basics: 15.0 persen versus 14.5.

4. SHW. Sanajan rega jual rata-rata $ 189, SHW duwe 24 produk ing Top 100. Iki nuduhake reputasi merek sing kuwat, amarga alternatif sing luwih murah.

-

4 Produk Paling Top

Telu saka papat produk paling laris ing Kategori Perabot Kantor Ngarep yaiku kursi.

1. Kursi Kantor Ergonomis BestOffice. Wiwit Januari, peringkat dodolan paling apik yaiku 4, lan sing paling ala yaiku 63.

  • Price: $ 42.99
  • reviews: 5,016
  • Rating Bintang: 4.3 saking 5

2. Green Forest L-Shaped Corner Meja. Peringkat dodolan paling apik wiwit Januari yaiku 2, lan sing paling awon yaiku 88.

  • Price: $ 129.99
  • reviews: 7,185
  • Rating Bintang: 4.3 saking 5

3. Furmax Lumbar Dhukungan Meja. Wiwit Januari, rangking penjualan paling dhuwur yaiku 1, lan sing paling murah yaiku 61.

  • Price: $ 49.99
  • reviews: 11,870
  • Rating Bintang: 4.0 saking 5

4. Kursi Meja Kantor Dasar Amazon karo Armrest. Peringkat dodolan paling apik wiwit Januari yaiku 2, lan sing paling murah yaiku 78.

  • Price: $ 92.60
  • reviews: 10,827
  • Rating Bintang: 4.2 saking 5

-

Top 4 'Rising Stars' Produk

Produk "bintang sing munggah" ing ngisor iki bubar ngrampungake 100 paling ndhuwur ing kategori Perabot Kantor Omah ing Amazon AS

1. AuAg Meja Komputer Cilik Meja Kantor Ngarep. AuAg minangka conto sing apik kanggo perusahaan sing adaptasi karo pandemi. AuAg dikenal kanthi meja tukang game sing berkualitas. Nalika Covid-19 nyebar kanthi cepet ing awal taun iki, AuAg ngembangake meja cilik kanggo pamirsa anyar para pekerja omah. Lan makarya. Pisanan katon ing Amazon ing Mei, meja saiki duwe luwih saka 500 review lan rating 4.6-bintang saka 5 - thanks kanggo rega adol murah $79.99.

2. Meja Komputer Kompak Furinno. Iki meja cilik liyane ing dhaptar. Meja kuwi populer kanggo buruh kutha ing apartemen kanthi papan sing winates.

3. Furinno Simplistic A Frame Meja Komputer. Mejo ngarep Furinno liyane! Iki mung duwe telung review lan rating bintang 3.3 ing pungkasan Agustus. Isih, peringkat 4th ing Top 100 suwene telung dina berturut-turut ing wulan September.

4. Meja Komputer Yasoon kanggo Kantor Ngarep. Meja kantor ngarep iki pisanan kadhaptar ing Amazon ing September 11. Wis dadi Top 100 wiwit saiki, sanajan mung ana siji review.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol